ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
whizΜέλος
12/09/2006, 14:00:57

Χαιρετε και παλι!

Οπως δεν σε ξερω δεν με ξερεις κι εσυ!
Επειδη εφερα ενα παραδειγμα με το Γιανουλακη δεν σημαινει πως περιοριζομαι εκει.
Μπηκα στο forum για να ανταλαξω αποψεις και να μοιραστω καποιες εμπειριες με ολους σας.Δεν σε βρισκω καθολου δεκτικο,οποτε δεν νομιζω να εισαι εδω για τους ιδιους λογους με εμενα.Αν παλι ναι τοτε ποια ειναι η δικη σου αποψη στο θεμα που κατεθεσε ο φιλος μας jonniebegood?

Δεν ειμαι εδω για να εντυπωσιασω τον οποιον δηποτε τι νοημα θα ειχε αλλωστε πισω απο ενα υπολογιστη.Δεν εχω scanner και χρειαζομαι χρονο να βρω τις αποδεικσεις και να τις εκθεσω οκ ως εδω?

Παλι ειρωνιες?
Μμμμμμμμ....

Δεν ειναι και πολυ πρεπον δεν νομιζεις?

Δεν με ενδιαφερρει αν θα παρεις πισω τα οσα λες αλλα το να δειχνεις λιγο σεβασμο σε καποιον μεχρι να σου αποδειξει οτι δεν τον αξιζει.
Δεν ειμαι ουτε καλυτερη σου αλλα ουτε και χειροτερη.Και το αντιστροφο.

με εκτιμηση Άντα

stanfromgreeceΜέλος
12/09/2006, 14:06:20
Φίλε AZAX να'σαι καλά!
Και εμείς τα ίδια προσπαθούμε να της πούμε βρε φίλε,αλλά δεν καταλαβαίνει! τί να κάνουμε? ίσως με τον τρόπο που τα παρουσιάζεις να καταλάβει! Παντως,και εγώ μαζί σου! Το ίδιο της έχω πέι! Φέρε αποδείξεις και σε πιστεύω!
Σωστόοος
Σταμάτης
stanfromgreeceΜέλος
12/09/2006, 14:08:56
Και εσύ βρε Αντα
ασε τον φίλο AZAX να εκφραστεί όπως ξέρει! μην τον παρεξηγείς! σπάει την μονοτονία, και αν μη τι άλλο είναι εκφραστικότατος!
φιλικά Σταμάτης!
Υ.Γ. εγώ πραγματικά πάντως περιμένω τις αποδείξεις σου.
12/09/2006, 14:14:32
Έχω ανέβει στο βουνό τόσες φορές!

Ουτε μια φορά δε διακτινίστηκα σε άλλο μέρος ή διάσταση.

Ούτε έγινα κοινωνός μιας παρόμοιας αποκαλυπτικής εμπειρίας

Εν ολίγοις αν δεν μου συμβεί εμένα προσωπικά κάτι δεν πρόκειται να πιστέψω τίποτα!!!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
12/09/2006, 14:30:07
τα ιδια καθε μερα

μπαινει ο καθε ενας γραφει για βζιννν βζουνν καταστασεις
θυγεται οταν οι αλλοι οι "τυχαρπαστοι" τολμουν να τον αμφυσβιτησουν
και αντι να φερει αποδηξεις και να τις τρυψει στα μουτρα του καθε
αλητηριου,τυχαρπαστου,κομπλεξικου,στενομυαλου και πολλα αλλα ατομου
ξεκινανε οι συντονηστες να ζητανε εξηγησεις απο αυτους τους "τυχαρπαστους" πως τολμησαν να μην δεχτουνε ως μοναδικη αληθεια αυτα που λεει το μελος για την βζινν βζουνν κατασταση

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

12/09/2006, 14:45:51
και για να μην ξεχναμε ακομη περιμενω να μας αποδηξουν οτι

1)το να καλεις την ματομενη μαιρη στον καθρευτη εχει αποτελεσμα
(οι δικες μου προσπαθειες αν και εκτελεσα ολη την διαδηκασια οπως παρουσιαζοταν δεν απεδωσε)

2)οτι υπαρχουν βρηκολακες
το μελος που ελεγε οτ ιτο νκυνηγουσαν σταματησε να γραφει

3)οτι οι εξωγηινες σεξοβομες οταν σε βιαζουν κανουν βζινν βζουνν

4)ο οραματισμος και η ελειψη γνωσης αποτρεπει το να καιγεσε οταν βαζεις το χερι σου σε καυτο νερο

5)οτι το dna δεν ειναι δυκλονο αλλα δωδεκακλονο

6)οι λαικες παραδοσεις περι καταραμενης συκιας,μετρηση αστρων,λυκαθρωπων αναλογα με την ημερα γεννησης και διαφορες αλλες ειναι σωστες

7)οτι αρκει να ξερουμε το ονομα του βουνου και με μια απλη λεξαριθμικη βρησκουμε το υψος

8)το κοριτσακι με τα γυαλινα ματια υπαρχει

9)αλιεν περνανε πανω απο το σπιτι του αγοριου της και τους προκαλουν διαστευλωση στην χοροχρονικη συνεχια

σε ολα τα παραπανω και σε διαφορα αλλα θεματα τα οποια δεν θυμαμε αυτη την στιγμη οι συντονηστες τραβηξαν το αυτι σε οσους τολμησαν να ζητησουν αποδηξεις

και μαλιστα εκριναν οτι οι μη πιστοι ηταν υπερβολικοι και ειρωνες

στα ιδια θεματα που οι θυγμενοι θεματοθετες κατεβαζαν καντηλια στους
διαφωνουντες οι συντωνηστες ξαφνικα εχαναν το φως τους
ενω μεγενθυναν την δισπιστια των διαφωνουντων σε ειρωνια

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Edited by - gigenis on 12/09/2006 14:48:08

12/09/2006, 15:19:54
quote:

Παλι ειρωνιες?
Μμμμμμμμ....

ΑΛΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΠΛΑΚΑ, ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΙΓΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ .
ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.

whizΜέλος
12/09/2006, 15:36:39

Βρε παιδια,

Μη μου βαζετε λογια που δεν ειπα.

Ουτε θεωρω καποιων απο εσες τυχαρπαστο ουτε ομως κι εσυ πρεπει να θεωρειτε εμενα.

Ειναι τοσο κακο να μου δωσετε την ευκαιρια για να με μαθετε?

Ενταξει δεν κατακρινω κανεναν και δεν μου αρεσει κανενας να με κατακρινει.

Ουτε,πως οτι λεω εγω ειναι η 'μοναδικη αληθεια'.
Δεν βλεπω ομως ως τωρα κανεναν απο εσας να μου δειχνετε την σωστη κατευθυνση,εαν εγω ειμαι στη λαθος.

Μονο κριτικη εχω να αντιμετωπισω!
(ellovos)

Οταν καποιος κανει πλακα καλο ειναι να περιοριζετε στην πλακα.
Δεν εχω τιποτα με κανεναν.(θα σας μαθω με τον καιρο κι εσεις εμενα)Κι οποιος θελει να ερθει σε αντιπαραθεση ας το κανει.Δηλαδη γιατι δεν ενοχληθηκα με τον stanfromgreece?

Λοιπον περιμενω απο ολους εσας που ειστε τοσο προκατηλειμενοι μαζι μου να μου πειτε την αποψη σας και να μου υποδειξετε πως την τεκμηριονετε.

Εμαι εδω για να μου δειξετε το δρομο.

Με εκτιμηση Άντα

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
12/09/2006, 15:44:34
quote:

whiz λέει...

Χαιρετε και παλι!

Χαιρόμαστε ...χαιρόμαστε...

quote:

whiz λέει...

Οπως δεν σε ξερω δεν με ξερεις κι εσυ!

Ναι αλλά δεν σε ξέρω εγώ γιατί δεν με ξέρεις εσύ..αρα εσυ φταίς...

quote:

whiz λέει...

Επειδη εφερα ενα παραδειγμα με το Γιανουλακη δεν σημαινει πως περιοριζομαι εκει.

Από τα λεγόμενα σου ...τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου τίς βρήκες από το βιβλίο του... άρα ... ΝΑΙ περιορίζεσαι εκεί...

quote:

whiz λέει...

Μπηκα στο forum για να ανταλαξω αποψεις και να μοιραστω καποιες εμπειριες με ολους σας.

Και εγώ μπήκα στο φόρουμ να δώ αν όντως υπάρχει παράξενο... τελικά είδα οτι οι περισσότεροι εδώ μεσα λένε ανυποστατα πράγματα μονο και μονο για να εντυπωσιάσουν... Εγω βέβαια εντυπωσιάζομαι με αποδείξεις.... βάλτες λοιπόν δημόσια, τριφτες στη μουρη μου (που λέει και ο Gigenis) και εγω οχι μονο θα σκάσω αλλά θα γίνω και ο πιο θερμος οπαδός σου και υποστηρικτής σου...

quote:

whiz λέει...

Αν παλι ναι τοτε ποια ειναι η δικη σου αποψη στο θεμα που κατεθεσε ο φιλος μας jonniebegood?

Μην αλλάζεις θέμα.... εδώ ...me and you...

quote:

whiz λέει...

Δεν ειμαι εδω για να εντυπωσιασω τον οποιον δηποτε τι νοημα θα ειχε αλλωστε πισω απο ενα υπολογιστη.Δεν εχω scanner και χρειαζομαι χρονο να βρω τις αποδεικσεις και να τις εκθεσω οκ ως εδω?

Αν θές σου δανείζω τον δικό μου σήμερα και όλας....
Εκτός αν θες να βρεθούμε σε δημόσια καφετέρια ...να πιούμε τον καφέ μας ..να κάνουμε το τσιγάρο μας ...να πούμε καμιά βλακεία... και μετά να μου δείξεις τις αποδείξεις σου και να σηζητήσουμε πάνω σε αυτές... Τότε σου υπόσχομαι δεν θα είμαι καθόλου ειρωνικός...

quote:

whiz λέει...

Παλι ειρωνιες?
Μμμμμμμμ....

Κάνεις δεν είναι τέλειος....

quote:

whiz λέει...

Δεν ειναι και πολυ πρεπον δεν νομιζεις?

Σχετικό....

quote:

whiz λέει...

Δεν με ενδιαφερρει αν θα παρεις πισω τα οσα λες αλλα το να δειχνεις λιγο σεβασμο σε καποιον μεχρι να σου αποδειξει οτι δεν τον αξιζει.
Δεν ειμαι ουτε καλυτερη σου αλλα ουτε και χειροτερη.Και το αντιστροφο.
με εκτιμηση Άντα

ΟΚ... συγνώμη αν παρεξηγήθηκες... Αναμένω λοιπόν για τις αποδείξεις...

Υ.Γ. Πρός κ.κ. Συντονιστές... πρέπει να βελτιώσετε το χρόνο σας... πρίν μέτρησα πάνω από μισή ώρα μέχρι να υπογραμμίσετε την υπογραφή μου... θέλετε εντατική προπόνηση...

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 12/09/2006 15:50:10

---------------------------------------------------
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
pyramid
---------------------------------------------------

12/09/2006, 16:42:01
Παρατηρώ ότι έχουμε πέσει σε ένα φαύλο κύκλο.

Τι εννοώ…
Τις περισσότερες φορές μπαίνουν στο forum κάποια νέα μέλη, που ενδέχεται να μην έμπαιναν ή να μην διάβαζαν κάποιες συζητήσεις του forum παλαιότερα, προτού γίνουν μέλη και να έχουν μια δικαιολογημένη άγνοια. Ιδιαίτερα και ειδικότερα στο χώρο του –ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ-.

Με αποτέλεσμα :
-να ανοίγουν “νέα” θέματα, που έχουν συζητηθεί και αναλυθεί παλαιότερα, με κατάληξη την απενεργοποίηση.
-να δημιουργούνται μερικές φορές παρεξηγήσεις, σχετικά με τα γραφόμενα ή την κριτική παλαιοτέρων μελών, πολύ απλά γιατί ο “νέος” δεν γνωρίζει πως “γράφει-συμπεριφέρεται” ο “παλιός”… και να αντιδρά, δικαιολογημένα μεν, άδικα δε.

Το “πρόβλημα” λοιπόν δημιουργείται όταν ένας “νέος” μπαίνει για να πει την εμπειρία του ή να ρωτήσει κάτι, ή να καταθέσει κάτι που διάβασε σχετικά με το μεταφυσικό και το παράξενο.
Σου λέει… τι διάολο, εδώ μέσα με τέτοια πράγματα ασχολούνται, θα με ακούσουν κι’ εμένα.
Έλα όμως που τα περισσότερα θέματα στα βασικά τους έχουν συζητηθεί και δεν προκαλούν καμία εντύπωση. Έχουν ξεθωριάσει και έχουν κουράσει τους λιγάκι πιο σκεπτικιστές και όχι μόνο, να λένε και να ακούνε κάθε φορά τα ίδια και ίδια και κατά συνέπεια να φαίνονται κάπως πιο “εχθρικοί”.

Άρα εγώ καταλήγω στο ότι ούτε οι “νέοι” φταίνε, λόγο αγνοίας ούτε οι “παλιοί”, λόγο εμπειρίας.

Απλά χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και κατανόηση από όλους μας.

Έτσι κι’ αλλιώς δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα.

Εδώ μέσα, ο καθένας μας κρίνεται από τα γραφόμενα του.
(αυτό βάζω στοίχημα ότι το ακούτε πρώτη φορά)

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

RankettΜέλος
26/05/2011, 15:18:26
quote:
Avallon
Το περίεργο της υπόθεσης δεν είναι ότι έριξε χαλάζι τώρα αλλά ότι δε μπόρεσε κανείς να το προβλέψει... τόσο δύσκολο είναι πια?

Ναι, δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω αν διάβασες ήδη τις σχετικές σελίδες του ΕΛΓΑ, αλλά αυτού του είδους η πρόγνωση αποτελεί ειδική εφαρμογή που βασίζεται σε εκτιμήσεις της κατάστασης της ατμόσφαιρας από αριθμητικά μοντέλα πρόγνωσης καιρού και παρατηρήσεις όπως οι ραδιοβολήσεις, σε συνδυασμό με παρακολούθηση σε ζωντανό χρόνο με ραντάρ της εξέλιξης και της πορείας των καταιγιδοφόρων νεφών.
CravenΜέλος
26/05/2011, 15:21:58
quote:

Ρankett ποιο είναι το γνωστικό σου πεδίο και ξέρεις τόσα "πολλά" για το θέμα...?
Αν δε μπορούμε εν έτη 2011 να προβλέψουμε το χαλάζι η μετεωρολογία έχει μείνει πολύ πίσω. Εδώ έχουμε καταφέρει να προβλέψουμε εκρήξεις ηφαιστείων και σεισμούς...

Καταρχήν δεν έχουμε καταφέρει να προβλέψουμε σεισμούς.. αν ήταν έτσι τότε ούτε το 2004 ούτε στην χιλή ούτε στην Αϊτή ούτε στην Ιαπωνία θα είχαμε όλα αυτά τα γεγονότα. Υπάρχουν απλά διάφορες τεχνικές που έχουν δυστυχώς πολύ μικρό ποσοστό πρόβλεψης και καθόλου ακριβείς.
Για τα ηφαίστεια επίσης στηριζόμαστε στα γεγονότα που βλέπουμε πχ μελετάμε αν το έδαφος ή μια πλαγιά της καλδέρας "φουσκώνει" μετρώντας με gps ή την θερμοκρασία κτλ κτλ.. αλλά πάλι η πρόβλεψη δεν είναι ακριβείας καθώς κανείς δεν ξέρει ακόμα και όταν υπάρχουν ενδείξεις πότε θα "σκάσει" το ηφαίστειο (πχ στης Αγίας Ελένης υπήρχαν ενδείξης).. όταν δεν υπάρχουν ενδείξεις κιόλας (πχ Ισλανδία) εκεί είναι ακόμα χειρότερα...
Όταν μιλάμε για χαλάζι που είναι ένα γεγονός που σχηματίζεται μέσα σε λεπτά πως να γίνει πρόβλεψη όταν δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε πρόβλεψη για τα παραπάνω? (για να αντιστρέψω το ερώτημα ;) )

Edited by - Craven on 26/05/2011 15:23:45

26/05/2011, 15:31:32
quote:

Υπάρχουν απλά διάφορες τεχνικές που έχουν δυστυχώς πολύ μικρό ποσοστό πρόβλεψης και καθόλου ακριβείς.
Για τα ηφαίστεια επίσης στηριζόμαστε στα γεγονότα που βλέπουμε πχ μελετάμε αν το έδαφος ή μια πλαγιά της καλδέρας "φουσκώνει" μετρώντας με gps ή την θερμοκρασία κτλ κτλ.. αλλά πάλι η πρόβλεψη δεν είναι ακριβείας καθώς κανείς δεν ξέρει ακόμα και όταν υπάρχουν ενδείξεις πότε θα "σκάσει" το ηφαίστειο (πχ στης Αγίας Ελένης υπήρχαν ενδείξης).. όταν δεν υπάρχουν ενδείξεις κιόλας (πχ Ισλανδία) εκεί είναι ακόμα χειρότερα...

αυτό εννοούσα... κάποια πρόοδος στο θέμα πρόβλεψη έχει γίνει δεν είπα ότι μπορούμε και προβλέπουμε αλλά τι στο καλό... κάτι έχει γίνει...

quote:
Όταν μιλάμε για χαλάζι που είναι ένα γεγονός που σχηματίζεται μέσα σε λεπτά πως να γίνει πρόβλεψη όταν δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε πρόβλεψη για τα παραπάνω? (για να αντιστρέψω το ερώτημα ;) )

Σωστά! Tελικά αυτό είναι και το σημείο κλειδί στην όλη υπόθεση... ότι το φαινόμενο αυτό σχηματίζεται πολύ ξαφνικά και πολύ γρήγορα.

RankettΜέλος
26/05/2011, 15:38:02
quote:
Avallon
Ρankett ποιο είναι το γνωστικό σου πεδίο και ξέρεις τόσα "πολλά" για το θέμα...?

Διαβάζοντας προσεκτικά όλα όσα έγραψα πριν, ίσως να καταλάβεις ότι το γνωστικό πεδίο μου δεν είναι μόνο ένα. Απλά ήθελα να συμμετάσχω στην παρούσα συζήτηση χωρίς να πω περισσότερα για μένα.

quote:
Avallon
Αν δε μπορούμε εν έτη 2011 να προβλέψουμε το χαλάζι η μετεωρολογία έχει μείνει πολύ πίσω.

Όντως είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον προς επίτευξη στόχο, δηλαδή τον τεράστιο άθλο μιας ακριβούς πρόγνωσης καιρού ακόμα και ένα 24ωρο μετά. Βεβαίως έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τα τελευταία χρόνια ως προς το τι είχαμε π.χ. τη δεκαετία του '90.

Και ας μην ξεχνάμε ότι, εκτός από τις μαθηματικά αποδεδειγμένες ανυπέρβλητες δυσκολίες της πρόγνωσης του καιρού, για τις οποίες δεν μπορεί να γίνει τίποτα στον κόσμο αυτό, υπάρχει και η εξής πολύ σημαντική πρακτική δυσκολία που ίσως να μην ξεπεραστεί ποτέ: το "τρέξιμο" ενός μοντέλου απαιτεί αρχικές συνθήκες που λαμβάνονται μέσω παρατηρήσεων. Στην ιδανική κατάσταση οι παρατηρήσεις αυτές θα έπρεπε να είναι συνεχείς στο χώρο και στο χρόνο. Στην πράξη υπάρχει μόνο ένα αραιό δίκτυο και τιμές σε ορισμένες μόνο χρονικές στιγμές του 24ώρου. Ακόμα κι ένα τέλειο μοντέλο θα είχε σφάλματα εξαιτίας αυτού του γεγονότος και μόνο.

26/05/2011, 15:45:30
Σας είπα,οτι δεν υπάρχει ΑΚΡΙΒΗΣ πρόβλεψη,πέραν
των δέκα λεπτων,υπο ομαλές συνθήκες.
Σας είπα δεν υπάρχει ΑΚΡΙΒΗΣ πρόβλεψη,ούτε για 10
δεύτερα,υπο βίαιες συνθήκες!

Και κοροϊδεύετε!!

Και παίρνοντας συγκεντρωτικά τα οσα,τμηματικά ο
καθένας σας,λέει καταλήγετε στο ιδιο!!!

Δεν ξέρω τι να πω!
Φαίνεται δεν εχει καμμία αξία ο λόγος του άλλου
έστω κι αν αυτός είναι γνώστης!!

Ο κυρ-Γιάννης σας έδωσε την δευτερεύουσα αιτία[μετα την
δυναμική των ρευστών],που είναι υπαίτια για την ανικανότητα
πρόβλεψης του καιρού.
Την ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ μεταβαλλόμενη ηλιακή δραστηριότητα!
Τα απρόβλεπτα και ανελέητα κυμματα που μας χτυπούν συνέχεια
και τα μαθαίνουμε 8 λεπτά μετα την εκδήλωσή τους,οταν αυτά
είναι ήδη εδω και εχουν ήδη αλάξει τις συνιστώσες του καιρού!

Βλέπω οτι δεν καταλάβατε καν τι σας είπε και προβάλετε τα
διάφορα μοντέλα και προγράμματα προβλέψεων.

Πάλι σε λιβανίζω κυρ-Γιάννη?

Οχι τίποτα άλλο αλλά θα μου βάλει χέρι
ο φίλος μου απο την Πελλοπόνησο!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/05/2011, 16:33:22
quote:

Σας είπα,οτι δεν υπάρχει ΑΚΡΙΒΗΣ πρόβλεψη,πέραν
των δέκα λεπτων,υπο ομαλές συνθήκες.
Σας είπα δεν υπάρχει ΑΚΡΙΒΗΣ πρόβλεψη,ούτε για 10
δεύτερα,υπο βίαιες συνθήκες!

Και κοροϊδεύετε!!

Και παίρνοντας συγκεντρωτικά τα οσα,τμηματικά ο
καθένας σας,λέει καταλήγετε στο ιδιο!!!

Δεν ξέρω τι να πω!

Καλά ντε μη βαράς! Καταλάβαμε...
Ενα μοντέλο όμως δε θα έπρεπε να λειτουργεί ως ανοιχτός κώδικας? Δε θα έπρεπε διαρκώς να ενημερώνετε και να εμπλουτίζετε από το να λειτουργεί πάντα με συγκεκριμένες μαθηματικές φόρμουλες?

26/05/2011, 16:41:53
Avallon:

Ενα μοντέλο όμως δε θα έπρεπε να λειτουργεί ως ανοιχτός κώδικας? Δε θα έπρεπε διαρκώς να ενημερώνετε και να εμπλουτίζετε από το να λειτουργεί πάντα με συγκεκριμένες μαθηματικές φόρμουλες?
===================================================================

Δεν προλαβαίνει Avallon.
Και ξεχάσαμε να αναφέρουμε οτι κανείς δεν ξέρει
τι επιπτώσεις εχει στον καιρό το Αμερικανικό HAARP και
το αντίστοιχο Ρωσσικό και κινεζικό πρόγραμμα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/05/2011, 17:52:11
Νικόμαχε όσο και να μαλλιάσει η γλώσσα μας δεν φαίνεται να γίνεται κατανοητή η επίδραση του ηλιακού ανέμου και της κοσμικής ακτινοβολίας στην ανώτερη γήινη ατμόσφαιρα.

Όποια υπολογιστικά μοντέλα – ακόμη και αυτά που πρόκειται να εφευρεθούν – και αν χρησιμοποιήσουμε, την στιγμή που η ηλιακή δραστηριότητα είναι παντελώς απρόβλεπτη, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε ασφαλή πρόβλεψη καιρού.

Έχουμε επιβεβαιώσει με στοιχεία επιστημονικά, και όχι εικασίες και ακακίες, από τους κορμούς των δέντρων και του κύκλους ανάπτυξης , σε βάθος χρόνου 2000 έτη, πως ό ενδεκαετής ηλιακός κύκλος (και ο 22 ετης) επιδρά στον καιρό και στις βροχοπτώσεις.
Τι άλλη απλούστατη απόδειξη για την σημαντική συμμετοχή της ηλιακής δραστηριότητας θέλουμε?

Lady Avallon είσαι κομμάτι τρομολάγνα?
Κάθομαι και σου αναλύω συνοπτικά ένα φυσικό φαινόμενο, και μου απαντάς ... τραλαλά και μετά έχεις την απαίτηση να σου απαντήσω επιστημονικά?
Απάντησα στο επίπεδο που θέλεις να ακούσεις...
Να σαι καλά

Black_SwanΜέλος
26/05/2011, 18:03:37
μόνο εμείς οι Έλληνες παραπονιόμαστε συνέχεια για τον καιρό. Τι και αν βρέξει και αν χιονίσει...
Βρέχει το τόσο πολύτιμο νερό που χρειαζόμαστε και παραπονιόμαστε...
έχει λιακάδα και καλό καιρό πάλι κάτι μας πειράζει η σκόνη, η γύρη, ο ήλιος τα αλλεργικά μας.
Πιάνει λίγο κρύο αρχίζουμε σαν τις γριές να τουρτούριζουμε... ασε δεεε αν χιονίσειιιιι εκεί black out!
όλοι για τον καιρό μιλάνε παντού αυτό έχω παρατηρήσει.. μήπως λόγω έλλειψης άλλων πιο ουσιαστικών θεμάτων?
Το άλλο πάλι??? παντού και συνέχεια...τι καιρό θα κάνει το σα/κο... λες και όλοι μας θα πάμε εκδρομή...ή θα βγούμε για δραστηριότητες στη φύση...! <είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά έχει αρχίσει να μου τη δίνει ο καιρός!>

26/05/2011, 18:18:35
B.S

"Όλοι για τον καιρό μιλάνε παντού αυτό έχω παρατηρήσει.. μήπως λόγω έλλειψης άλλων πιο ουσιαστικών θεμάτων"?

Σωστή επισήμανση...ωραία η black sugar....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...