ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

dimitris8430 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AmpereΜέλος
17/08/2006, 22:38:31
Γειά σου medtech. Σ’ ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις διευκρινίσεις σου. Ίσως δεν στήριξα καλά τις απόψεις μου και μάλλον, όπως φαίνεται, σε αρκετά σημεία δεν έγινα κατανοητός.
Θα χρειαζόμουν πολύ χρόνο για να επαναδιατυπώσω ακριβέστερα τις σκέψεις μου, αλλά προς το παρόν δεν τον διαθέτω (φεύγω για ολιγοήμερες διακοπές). Από Σεπτέμβρη ίσως…

Αρκετά πάντως από αυτά που προσπάθησα να θίξω περιέχονται νομίζω σε αυτό που είπες και που και το μέλος Μοz επεσήμανε:

medtech: "Οι ιδεες εχουν μεγαλη σημασια. Καθοριζουν την συμπεριφορα του ανθρωπου."

Για την ώρα μένω σε αυτό…

Καλή συνέχεια

----------------------------------
Αλήθεια, τι από αυτά που έγραψα σε έκαναν να συμπεράνεις ότι είμαι γυναίκα;

Η αλήθεια δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη μονοπώλησή της
VIKINGΜέλος
17/08/2006, 22:59:17
quote:

Που είναι ρε η παρακμή και η κατάπτωση γιατί θα τρελαθούμε τελείως.
Σας ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι αλλά δε σας ενοχλούν οι πάσης φύσεως κρετίνοι, που το παίζουν δήθεν ψολαράδες και "***** και δέρνω". Αυτοί είναι μια χαρά ,ε? Όλο υγεία και ακμή αποπνέει ο κάθε καραγκιόζης που βάζει τέρμα τη μουσική στο καρούλι του και τρέχει με 180 μέσα στην πόλη με κίνδυνο να σκοτώσει αθώους ανρθώπους και όλα αυτά επειδή είναι "άντρας"... Ξέρετε τι λέτε ρε ορισμένοι ώρες ώρες, χρησιμοποιείτε καθόλου αυτό που υπάρχει μέσα στο κρανίο σας ή μήπως τζάμπα χώρο καταλαμβάνει?

Θα συμφωνησω με τον Imperator.Aναρωτιεμαι αν ολα τα παραπανω που αναφερει ο φιλος Imperator ειναι ελληνικο φαινομενο.Φοβαμαι πως υπαρχει σε μεγαλυτερο βαθμο εδω στην Ελλαδα.Γιατι αραγε ειμαστε πρωτοι σε ολα τα κακα,καπνισμα,τροχαια,Απο τους Τελευταιους ειμαστε και στο διαβασμα βιβλιων στην Ευρωπη.Ο Νεοελληνας ειναι ο πιο επιδειξιομανης στην Ευρωπη,να μην πω στον κοσμο.Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ο Ελληνας φερνει πιο κοντα σε νοοτροπια με τους αραβες που και αυτοι ειναι καλυτεροι απο τους Ελληνες.

Και μετα μας φταινε οι ομοφυλοφιλοι.Εδω στην Ελλαδα οδηγανε ειδικοτερα οι νεοι σαν τρελοι και ετοιμοι για καβγα.Αηδια μου προκαλουν κατι τυπακια που οδηγανε σαν ραλλιστες σε μικρα στενα με τα μπρατσα τους εξω απο το παραθυρα και να κοιτανε με υφος αγελαδας και με την απαραιτητη γλαστρα ως συνοδηγο που αγαπημενο της χομπι ειναι να παρατηρει την φατσα της στον καθρεφτη.
Ειχα δει στον δρομο εναν νεαρο που δεν αφησε καποιον να τον περασει με το αυτοκινητο του και αρχισε ο αλλος τα μπινελικια και κατεβηκαν απο τα αυτοκινητα ετοιμοι για καβγα.Ελεος,και τι εγινε αμα ο αλλος δεν σε αφησει να τον προσπερασεις.Στην παραλιακη που απο οτι ξερω γινονται κοντρες και μαζευονται ολοι οι επιστημονες,οι γιγαντες του μηχανοκινητου σπορ με τις γλαστρες διπλα τους.Εκει λοιπον ακουσα εναν που ειπε οτι τρεχουμε διοτι δεν εχουμε μια πιστα για αγωνες.Τι λες ρε μεγαλε δηλαδη επειδη δεν υπαρχει μια πιστα πρεπει να σκοτωσεις με το καρουλι σου ολο τον κοσμο.Τα φουκαριαρικα ακουσατε,ντεν εχουν πιστα.Απιστευτη νοοτροπια.

Δυστυχως σημερα στην Ελλαδα μαγκας ειναι αυτος που εχει ενα αυτοκινητο η μηχανη και τρεχει στους δρομους,μαγκας ειναι αυτος που εχει γαμ@σει καμια δεκαρια γκομενες,μαγκας ειναι αυτος που καπνιζει και οχι αυτος που εχει διαβασει πολλα βιβλια.

Το παν σημερα ειδικα για τους νεους ειναι το να αποκτησουν ενα γρηγορο αυτοκινητο και να αποκτησουν καμια τριανταρια γκομενες.Οι περισσοτεροι δεν ανοιγουν ποτε τους κανενα βιβλιο και ουτε εφημεριδες εκτος απο την Εσπρεσο.Και στις μεταξυ τους συζητησεις σε καθε δευτερη φραση ακους την λεξη μαλ@κ@ς.Μια επισκεψη σε μια καφετερια να κανει κανεις θα δει τις απιστευτες αηδιες που λενε μεταξυ τους οι νεοι αλλα και οι μεγαλυτεροι σε ηλικια.Ξερετε οι διαλογοι μεταξυ τους ειναι σπουδαιου επιπεδου οπως οι πλατωνικοι...Γεια σου Νικο γαματη η μηχανη σου,ποσο την πηρες...
Το βραδυ τι θα κανεις,ε θα παω στο club με το μωρακι μου...Οπα δες αυτη την γκομενα,κοιτα κωλο...Ενω οι κοπελες...Μαρια εστειλες το ΣΜΣ στον Νικο...Γαματω το κινητο σου,εχεις κατεβασει το νεο κομματι του Νινο,Στανταρτ....Αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα των Πλατωνικων διαλογων...

Μετα μας φταινε οι ομοφυλοφιλοι για την καταντια της χωρας μας.

dimitris84Μέλος
18/08/2006, 13:52:04
Diostas

quote:
Αγαπητέ μου φίλε Δημήτρη, άπλωσα το χέρι παραμερίζοντας τα πάντα στο όνομα της ανθρώπινης αγάπης.
Αγάπη προσέφερα, και δεν δίστασα να το κάνω.

Μεγαλη κουβεντα η αγαπη.Εγω ειδα τυψεις γιατι δεν μιλουσες με αγαπη πριν μας πει η medtech την περιπετεια που περασε.Το οτι σε ενοχλησε ο πονος της ειναι το μονο θετικο που ειδα στην ολη αποψη σου.

quote:
Σε παρέσυρε η διαφωνία και η «δίκαια» οργή.
Αλήθεια, τι θα πει δίκαιο?

Αυτο που γενναει την δικαιολογια;

quote:
Κάλεσα να πράξουν το ίδιο και τα άλλα δύο άτομα και δεν είδα από αυτούς τουλάχιστον προς το παρόν αυτήν την πράξη.
Ίσως λείπουν σε διακοπές και τους αδικώ.
Ο καιρός θα το δείξει.

Ισως δεν διαβασαν ακομη για την περιπετεια της medtech που γενναει την αγαπη...
Το θεμα ειναι πως αυτη η περιπετεια ειναι η ΔΙΚΗ μας περιπετεια .
Ειτε ειμαστε ομοφυλοφιλοι ειτε ανοητοι ειτε σοφοι.Αρα δεν ειναι το κριτηριο.Μια ιδεα ειναι ολα (σιχτιρ) και μας διαχωριζει απο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Η δικη μου και η δικη σου που κανει το καλο σαπουνι.
Αν ησουν ομοφιλοφιλος εισαι σιγουρος πως θα ειχες την ιδια αποψη ;
Εδω φρικαρες που σου επιτεθηκε η medtech (η οποια ειχε αιτια λογικη)και δεν εννοοω την περιπετεια με τον καρκινο.

quote:
Τουλάχιστον προς το παρόν είμαι ο μόνος που το έπραξα.
Κάτι μου λέει μέσα μου, ότι θα είμαι ο μόνος που το έκανε αυτό.
Αλλά όπως πάντα γίνεται, κανείς μα κανείς δεν το είδε αυτό το πράγμα.
Τέτοιες πράξεις σπανίζουν σήμερα τόσο πολύ, που φαίνονται εξωγήινες.
Δεν πειράζει.
Είμαι στην Γη … το έχω συνειδητοποιήσει.

Ολοι στην γη ειμαστε.ΕΓΩ και εσεις και τα αλλα.

quote:
Χάριν σε μένα ζωντάνεψε το θέμα- πριν το έβλεπα λιγάκι «ψόφιο», τώρα που φεύγω από το θέμα- σε λίγο καιρό θα το δείτε εκεί, που το άφησε αυτός ο Διόστας.
Εδώ είμαστε…

Καλα.

Ευγνωμοσυνη

18/08/2006, 14:57:14
quote:
Λένε για τους ομοφυλόφιλους ότι σε αυτους οφείλεται η κοινωνική παρακμή και διάφορες άλλες κατηγορίες? η γνώμη μου είναι η εξής: ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.
Ποιος ευθύνετε για την παρακμή. Οι ομοφυλόφιλοι ή τα διάφορα περήφανα αρσενικά οι διάφοροι π...ράδες που κάνουν το κόσμου τις μ...κίες για να σαγνεύσουν τα θυληκά? Τι φτηνή επιδειξιομανία θες, τι γρήγορη και εγκληματική οδήγηση θες , τι καυγάδες και τσαμουκάδες για να αποδείξουν ποιος είναι δήθεν πιο "άντρας", τι τόσα εγκλήματα και κακά που οφείλονται στο κυνήγι του χρήματος του τόσο απαραίτητου για το κυνήγι του θυληκού...

Που είναι ρε η παρακμή και η κατάπτωση γιατί θα τρελαθούμε τελείως.
Σας ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι αλλά δε σας ενοχλούν οι πάσης φύσεως κρετίνοι, που το παίζουν δήθεν ψολαράδες και "***** και δέρνω". Αυτοί είναι μια χαρά ,ε? Όλο υγεία και ακμή αποπνέει ο κάθε καραγκιόζης που βάζει τέρμα τη μουσική στο καρούλι του και τρέχει με 180 μέσα στην πόλη με κίνδυνο να σκοτώσει αθώους ανρθώπους και όλα αυτά επειδή είναι "άντρας"... Ξέρετε τι λέτε ρε ορισμένοι ώρες ώρες, χρησιμοποιείτε καθόλου αυτό που υπάρχει μέσα στο κρανίο σας ή μήπως τζάμπα χώρο καταλαμβάνει?

H αντικοινωνικη και παρακμιακη συμπεριφορα παρατηρειται ασχετως σεξουαλικου προσανατολισμου.

( Βεβαια υπαρχουν και σεξουαλικοι προσανατολισμοι που απο την φυση τους ειναι αντικοινωνικοι (πχ η παιδεραστια ή ο ακραιος σαδισμος κτλ.
Κανεις λογικος ανθρωπος δεν μπορει να ισχυριστει οτι ειναι οκ να αφηνουμε τον παιδεραστη να ασκει τις ορεξεις του στα παιδακια ή τον βιαστη να βιαζει κατα βουληση).Η κοινωνια μας ομως αγαπα τους αποδιοπομπαιους τραγους.Βαφτιζουν λοιπον ανηθικο τον ομοφυλοφυλο που ζει με τον συντροφο του με αγαπη και σεβασμο και δεν κυνηγαει (τουλαχιστον με την ιδια θερμη):

-το καθαρμα που καιει τα δαση (γιατι φυσικα εκει που εκαψε το καθαρμα ο νεοελλην θα αγορασει οικοπεδο σε τιμη ευκαιριας και θα κτισει το σπιτι του ή/και το εξοχικο του) και τσιμεντωνει τις παραλιες.

-τους κρετινους που μπαζωνουν τα ρεματα και μετα γκρινιαζουν οτι η πολιτεια τους εχει στο ελεος του θεου(φυσικα αν η πολιτεια γκρεμιζε τα σπιτια τους που εκτισαν αυθαιρετα μεσα στα ρεματα δεν θα εδιναν τη ψηφο τους σε αυτον που εκανε το σωστο)

-το ποντικο που μασαει τα λεφτα του δημοσιου με χιλια κολπα

-τους δολοφονους που μπεκροπινουν και μετα μπαινουν στο αμαξι και θεριζουν ή τους κρετινους που για να εντυπωσιασουν την γκομενα και να δειξουν οτι εχουν βαρια @@ κανουν κοντρες και εχουμε χιλιαδες νεκρους και μονιμα αναπηρους καθε χρονο

-τους κρετινους που αφηνουν την εκλησσια να κανει κουμαντο στην εκπαιδευση και να παρεμποδιζει για χρονια την απαραιτητη σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια ενω οι σεξουαλικα μεταδιδομενες ασθενειες και οι εκτρωσεις κανουν θραυση.

-τους λιποτακτες που κανουν μυρια κολπα για να αποφυγουν τις στρατιωτικη θητεια γιατι εχουν μαθει οτι στην χωρα αυτη εχουν μονο δικαιωματα και καθολου υποχρεωσεις

-το φεστιβαλ βλακειας και αποχαυνωσης απο τα ΜΜΕ (μεσα μαζικης αποβλακωσης

-τους δολοφονους εργολαβους που κλεβουν στα τσιμεντα και σου φτιαχνουν την οικοδομη με σκαρτο μιγμα μπετον και μισες κολονες και μετα σου ερχεται το σπιτι στο κεφαλι με ενα σεισμο που δεν θα εκανε την παραμικρη ζημια σε ενα σπιτι που κτιστηκε συμφωνα με τον αντισεισμικο κανονισμο

-τον τυπο με το αυθαιρετο σπιτι μεσα στο δασος ή πανω στην αμμο που η πολιτεια δεν γκρεμιζει για να μην χασει ψηφους και κανει εσενα τον τιμιο πολιτη που ταλαιπωρηθηκε στην πολεοδομια να νιωθεις ο μεγαλυτερος μ@@@κας του κοσμου.

-τις @@νες που μενουν δολιως εγκυες για να εκβιασουν τον συντροφο τους να τις παντρευτει (πχ κοβουν τα χαπια αντισυλληψης στα κρυφα.Γιαυτο καλα παιδακια μου "σκουφακι" και παλι "σκουφακι").

ImperatorΜέλος
18/08/2006, 16:02:49
Όχι ρε ίσα ίσα καμαρώνουν όλοι για αυτά. Επειδή είναι δείγμα υγείας και ακμής...

Και να πω και κάτι απλό από την προσωπική μου εμπειρία.
Εγώ είμαι άντρας, Έλληνας, ετεροφυλόφυλος, χριστιανός, λευκός κλπ.
Ε λοιπόν από τη μέχρι τώρα προσωπική μου εμπειρία: Ποτέ δε με έχει πειράξει ή ενοχλήσει ας πούμε γυναίκα. Ίσα ίσα που με έχει βοηθήσει άπειρες φορές και σε περιστάσεις που καθαρά χάρη μου έκαναν.

Ποτέ δε με έχει πειράξει Αλβανός, ή Γύφτος ή Πακιστανός κλπ. Ίσα ίσα πάλ ι σε κάποιες περιπτώσεις άνθρωποι που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες με έχουν βοηθήσει.

Δε με έχει πειράξει επίσης ποτέ ομοφυλόφιλος. Ούτε μαύρος κλπ.
Θα μου πεις μπλέκεσαι καθόλου με αυτούς, έχεις συναναστροφές και επαφές? Ναι έχω, φυσικά και έχω. Αλλά όσοι με έχουν βλάψει κατά καιρούς πάντα ήταν άντρες, ομοεθνείς μου και ομόθρησκοί μου.

Δε το πάω με καμιά ιδεολογία αριστερίστικου τύπου.
Για εμένα (αλλά και για πολλούς αν κάτσουν και το σκεφτούν) τα στερεότυπα και αυτές οι αντιλήψεις καταρρέουν από την ίδια τη ζωή και την πραγματικότητα.

Προς τι λοιπόν η δαιμονοποίηση του διαφορετικού? Έχω συναντήσει ομοφυλόφυλους οι οποίοι εξέφραζαν τις λεγόμενες αντρικές αξίες ( τιμιότητα, ειλικρίνια, γενναιότητα, "μπέσα" ) πολύ περισσότερο από άλλους "άντρακλες" γεμάτους τεστοστερόνη.

Αν κάποιος ομοφυλόφυλος έχει σεβασμό στο πρόσωπο του άλλου, είναι δίκαιος και δε με βλάπτει προσωπικά γιατί να τον βάλω στην πυρά?

Ή αν είναι γυναίκα φερ ειπείν ή Αλβανός. Και προσωπικά έχω πάρει μαθήματα ηθικής και δικαιοσύνης και από γυναίκες και από Αλβανούς.

Αντιίθετα με όλη μου την καρδιά να στραφώ εναντίον αυτών που είπε η medtech ( με μια ένσταση στο θέμα αυτώ που αρνούνται τη θητεία, χε χε)

Μήπως τελικά το θέμα είναι τα κριτήρια με τα οποία κρίνουμε? Δε χρειάζεται καν να σκεφτείς, είναι τόσο απλό. Θέμα ενστίκτου είναι περισσότερο. Τι μας βλάπτει και τι όχι.

19/08/2006, 14:41:53
βλεπω οτι καποιοι χτυπανε αριστερα και δεξια χωρις λογο

λογο του οτι θυχτηκα απο καποια πραγματα που ειπωθηκαν εδω θα ξανα τοποθετηθω χωρις να αλαξω κατι απ οτη ναρχικη μου δηλωση-θεση

1) η ομοφυλοφιλια ειναι ανωμαλια

2)δεν εχω κανενα προβλημα με τους ομο παρα μονο με αυτους που το χρησημοποπιουν σαν βοηθεια για να ανεβουν

3)διαφωνω με την ιδεα να αναλαβουν το μεγαλωμα παιδιων

αναλυση
1)
ειναι εναντια στην φυση η σεξουαλικη επαφη με το ιδιο φυλλο
πριν αρχισετε να μου λετε για το τι θελει ο καθε ενας
ολοι γνωριζουμε το τι ειναι ομαλο και το τι οχι
αλλοι το αποδεχονται(οπως και εγω)και αλλοι οχι

2)δεν ξερω αν ειμαι λαθος αλλα θεωρω γελιο το να βλεπω εναν αντρα που θα μπορουσε να στιψει την πετρα και να βγαλει νερο να κανει σαν υστερικο και να σπαει την μεση
αναφερομαι καθαρα στην κοινωνικη του συμπερηφορα και οχι το τι κανει στο κρεβατι του που ποσος με ενδιαφερει
το ιδιο γελιο θεωρω και την συμπεριφορα γυναικων που γινονται γυναικουλες

αρκετοι με το καλημερα δηλωνουν ομο και αυτο ειναι σπαστικο
τι με νιαζει βρε καραγκιοζη αν εισαι εμπροσθγεμης η οπισθογεμης
ειναι σαν να λεω εγω <<καλημερα σας χτες γα....σα>>

3)για το μεγαλωμα των παιδιων ειμαι αντιθετος γιατι εχω τη νγνωμη οτι η επιλογη ερωτικης συμπεριφορας εχει να κανει με ψυχολογικα και οχι με ορμονικα

λογο αρκετων ετων ασχολιας με γυμναστικη εχω δει γυναικες να περνουν τοση τεστοστερονη που επιβητορας μπροστα τους φαινετε ευνουχος και παραμενουν σταθερες στις σεξουαλικες τους προτημισεις
και εχω δει αντρες ομο να περνουν τεστοστερονη και να παραμενουν ομο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

dimitris84Μέλος
20/08/2006, 10:07:33
quote:
3)για το μεγαλωμα των παιδιων ειμαι αντιθετος γιατι εχω τη νγνωμη οτι η επιλογη ερωτικης συμπεριφορας εχει να κανει με ψυχολογικα και οχι με ορμονικα

λογο αρκετων ετων ασχολιας με γυμναστικη εχω δει γυναικες να περνουν τοση τεστοστερονη που επιβητορας μπροστα τους φαινετε ευνουχος και παραμενουν σταθερες στις σεξουαλικες τους προτημισεις
και εχω δει αντρες ομο να περνουν τεστοστερονη και να παραμενουν ομο

Η ερευνα δεν αποκλειει τους ορμονικους η γονιδιακους παραγοντες.
Ισως τους εχει διαφυγει κατι ισως οχι.
Η γνωμη μας ειναι ασημαντη ως προς την αληθεια.Τα πραγματα ειναι απλουστερα απο αυτο.Ενας πρασινος ανθρωπος ποναει το ιδιο ; Original 21.
Και εγω ειμαι αντιθετος για το μεγαλωμα παιδιων απο τους ομο γιατι πιστευω πως η κοινωνια πασχει (και δεν συμπασχει) απο ψυχολογικα και οχι αλλου ειδους προβληματα.

Για την αναλυση 2 , γελοιο ναι αλλα αυτο εξαρταται απο τον χαρακτηρα του και οχι απο την ομο ιδιοτητα του.Αν δλδ αφηνε μουστακες και αρχισε να στιβει επιδεικτικα πετρες θα ηταν λιγοτερο γελοιο;
Οι υστερικοι ετεροφυλοφιλοι ειναι γελοιοι αλλης ποιοτητας;

quote:
τι με νιαζει βρε καραγκιοζη αν εισαι εμπροσθγεμης η οπισθογεμης
ειναι σαν να λεω εγω <<καλημερα σας χτες γα....σα>>

Οποτε;

quote:
ειναι εναντια στην φυση η σεξουαλικη επαφη με το ιδιο φυλλο
πριν αρχισετε να μου λετε για το τι θελει ο καθε ενας
ολοι γνωριζουμε το τι ειναι ομαλο και το τι οχι
αλλοι το αποδεχονται(οπως και εγω)και αλλοι οχι

Says who ???? Do you like coal?????Τι ειναι φυση;

Ευγνωμοσυνη

20/08/2006, 13:33:53
ολα καλα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

25/08/2006, 19:41:34
ΟΧΙ η ομοφυλοφιλία δεν είναι «κουσούρι για την πυρά», σαν απάντηση στην ερώτηση του τίτλου.

Η ομοφυλοφιλία μπορεί να είναι μια φυσική εξέλιξη ή μια επιλογή.

Στη πρώτη περίπτωση τι μπορεί να κάνει κάποιος/α; Να πάρει χάπι;
Στη δεύτερη, σε ποιον από ‘μας πέφτει λόγος τι θα κάνει ο άλλος/η στο κρεβάτι του/της;
Επιλογή του είναι και από τη στιγμή που συναινεί και ο/η παρτενέρ…δεν βλέπω το λόγω να το συζητάμε.

Από κει και πέρα όμως δεν σημαίνει ότι σε όποιον/α είναι ομο δικαιολογούνται τα πάντα και ότι είναι υπεράνω κριτικής και κραξίματος επειδή έχουν την ιδιότητα αυτή. Όπως θα κράξω κάποιον άλλο έτσι θα κράξω και αυτόν. Όλοι είμαστε ίσοι με ίσα δικαιώματα σε όλα.
Σέβομαι απόλυτα τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός, που όπως είπα και πιο πάνω, συναινεί και ο/η παρτενέρ, αλλά είμαι κατά της επίδειξης αυτών.
Δεν μπορεί ρε φίλε να είμαστε σε μπαρ ή στη δουλεία μας και να μου κουνιέσαι προκλητικά σαν λατέρνα και να κάνεις σαν χαζοχαρούμενος για να ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙΣ ότι είσαι gay, γιατί και εγώ με αυτή τη λογική θα πρέπει να χαϊδεύω και να χουφτώνω τα αρχ…..α μου για ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΩ ότι είμαι άντρας.
Αν αυτή σωστή συμπεριφορά τι να πω…
Αυτό βέβαια που έχω παρατηρήσει είναι ότι αυτές τις γελοίες συμπεριφορές τις έχουν άντρες ομο και όχι γυναίκες και αυτό είναι εις βάρος τους γιατί έτσι τους παίρνει όλους η μπάλα και είναι άδικο για τους περισσότερους. Και δυστυχώς γι’ αυτούς, είναι αυτό που μένει και δημιουργεί την κατακραυγή και τις άσχημες εντυπώσεις. Ίσως για αυτόν το λόγω όταν ακούει κάποιος για ομοφυλόφιλο, δεν πάει το μυαλό του σε “νορμάλ” άνθρωπο (γιατί τέτοιος για μένα είναι) αλλά σε ντιγκιντάγκα.

Επίσης είμαι και υπέρ του γάμου, για να μπορούν να κατοχυρώσουν κάποια πράγματα νομικά.
Τώρα όσο αφορά τα παιδιά, εδώ θέλει πολύ συζήτηση γιατί είναι περίπλοκο το θέμα.

Ακόμη άσχημα χτυπάει σε μένα και αυτό που συμβαίνει στην tv και γενικότερα στο star system,
που αν δεν…δεν…
Πρέπει να τον “φας” είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα.

Τέλος απορίας άξιο είναι ότι, όταν αναφερόμαστε σε ομοφυλόφιλους, στο μεγαλύτερο ποσοστό, το μυαλό μας πάει σε άντρες.
Ίσως οι γυναίκες να μην “ενοχλούν” τόσο τους “ευαίσθητους”.

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

28/08/2006, 12:58:53
Ίσως τελικά να υπάρχει μία παράμετρος στην όλη ιστορία.....

Κανένας τελικά δεν ενοχλείται με το τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του.

Η εξωτερική εικόνα είναι αυτή που ενοχλεί.

quote:
Τέλος απορίας άξιο είναι ότι, όταν αναφερόμαστε σε ομοφυλόφιλους, στο μεγαλύτερο ποσοστό, το μυαλό μας πάει σε άντρες.
Ίσως οι γυναίκες να μην “ενοχλούν” τόσο τους “ευαίσθητους”.

Μήπως γιατί δεν βλέπουμε τις λεσβίες να συμπεριφέρονται σαν άντρες ?

Ας πάρουμε για παράδειγμα μια δηλωμένη λεσβία ελληνίδα δημοσιογράφο. Δεν πρόκειται να πω όνομα, όποιος κατάλαβε-κατάλαβε. Την βλέπεις, είναι μία όμορφη (αντικειμενικά) γυναίκα. Την βλέπεις, ειναι γυναίκα. Τώρα, το αν το στυλ της είναι ώρες-ώρες σαν "μαγκάκι", το άμα ντύνεται με κουστούμι και όχι με ταγιέρ, πάλι έχει την θυληκή ταυτότητα πάνω της. Ούτε την φωνή της προσπαθεί να κάνει μπάσα, ούτε κινήσεις αντρικές προσπαθεί να αντιγράψει (δεν έχει και να ξύσει βέβαια ) και στην τελική, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Βλέπεις τώρα τον έλληνα μόδιστρο να ποζάρει για περιοδικό.... Φοράει κιμονό, τουρμπάνι στο κεφάλι και πόζάρει με λάγνο ύφος όσο δέκα Μονρόε..... Που να τον ακούσεις να μιλάει..... Και λες τότε, αφού θέλεις να είσαι γυναίκα, γίνε γυναίκα. Τραβα σαν την Τζένη κι εσύ, φτιάξε μιά τρυπούλα, φύτεψε βιζάκια και βρες ένα καλό παλικάρι να σε πάρει..... Προς τι η διατήρηση της αντρικής ταυτότητας σε αυτή την περίπτωση ???

Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι και ομοφυλόφιλοι άντρες. Αυτοί που ισοπεδώνουν το φύλλο τους με το ντύσιμο, το φέρσιμο και το όλο στυλ τους, για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ και επικύνδινοι για την κοινωνία. Είναι επικύνδινοι γιατί άμα ψάξετε λίγο για τον βίο και την πολιτεία τους, θα δείτε μία ζωή βουτηγμένη στην κόκα, την παιδεραστία και την κάθε λογής διαστροφή. Όσοι έχετε επαφές με Μύκονο, είναι εύκολο να μάθετε τι γίνεται στις βίλες του κάθε ανώμαλου πεταχτούλη μόδιστρου ή παραγωγού, ή φωτογράφου, ή ηθοποιού....

Τελικά αυτό είναι που ενοχλεί και όχι η σεξουαλική πράξη. Γιατί δεν μας νοιάζει πως την βρίσκει ο καθένας, με ενοχλέί αφάνταστα αυτή η έκφυλη εικόνα του κάθε γκεϋ που αλλοιώνει την φωνή του και σπάει την μέση του και τον καρπό του...

Είχα συμμαθητή γκεϋ, από το δημοτικό. Εμείς παίζαμε μπάλλα, αυτός σκοινάκι με τα κορίτσια. Δεν θα πω πως γεννήθηκε γκεϋ, δεν ξέρω σε τι συνθήκες μεγάλωσε, άμα πχ η μανούλα του τον μεγάλωνε σαν κοριτσάκι (είχε πατέρα παπά, τι να πω, σύμπτωση ???).... Τέλος πάντων, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως ήτανε ένα αγόρι σαν όλα τα αγόρια, μόνο που ήθελε να παίζει με τα κορίτσια. Στο γυμνάσιο απλά δεν του έκανα τα κορίτσια το "κούκου" που έκαναν σε μας... Στο λύκειο πλέον είχε πια πάρει τον δικό του δρόμο.... Τότε ξαφνικά άλλαξε η φωνή (έγινε πιο θυληκή) και άρχισε και το κούνημα στο περπάτημα....

Γιατί άραγε ??????

Μήπως ήτανε κανόνες και στυλ που έπρεπε να ακολουθήσει ??????

Edited by - KERRY KING on 28/08/2006 13:06:27