- Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ... - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
κλασικός DSM, το συνεπές ρουφιανάκι που ψάχνει απεγνωσμένα να σε εκθέσει στα μάτια του 'διευθυντή'....σε περίπτωση που είσαι γκαβός είπα ότι αν θέλουν ας με διαψεύσουν...το έγραψα με δική μου ευθύνη και πιθανόν να εκνευριστούν μαζί μου η amalia και ο Dying Incubus...στην παρούσα όμως δεν με ενδιαφέρει καθόλου...
και να σου πω μπας και εμφανίστηκες...συγγνώμη θα μου ζητήσεις για όλες εκείνες κατηγορίες που είχες ξεστομίσει ή το μόνο που θα πεις πάλι θα είναι να "πάρω τα χάπια μου για το παραλήρημα"?
quote:
ακριβώς αυτό θα κάνεις...θα σκύβεις το κεφάλι στους διαχειριστές παριστάνoντας τον αθώο, και δεν θα ξαναβγάλεις κιχ για μένα...και κοίτα να αφήσεις τα άπαντα του Λιακόπουλου και να διαβάσεις κανά σοβαρό βιβλίο γιαλαντζή...
Ναι έτσι θα κάνω.
Σκέπτομαι να διαβάσω τα άπαντα της Πατέρα και του Λεφάκη.
Εχεις κάποιον άλλο να προτείνεις?
Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Λέοντα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Α ρε γιαλαντζή...οφείλω να παραδεχτώ ότι απόλαυσα πάρα πολύ που σε έκανα ρεντίκωλο στο Σείριο και τους Ντόγκον! ρε τι γλέντι ήταν αυτό...αχαχα...παραμυθιάζεις τα φιλαράκια σου στις ταβέρνες σου γελοίε για το τί σου είπαν από "μέσα" και τι "μας κρύβουν"...παράδειγμα προς αποφυγή είσαι...ξεκίνησες σαν αστροφυσικός και κατέληξες ψεκασμένος...
Και δεν έχετε καταλάβει ότι δεν με νοιάζει αν θα με διαγράψουν ή όχι? Τι είμαι εγώ, σαν τον ψεκασμένο να τρέμω μη και μου κόψουν την 'πρέζα' του φόρουμ, ή Dsm πολίτικαλι κορεκτ και γλύφτης των από πάνω, ή χρίστος ελ εθισμένος να ξαναμπαίνω με νέα νικ??...ας κάνουν οι άνθρωποι ό,τι θεωρούν πιο σωστό για το φόρουμ τους...απλά μαζέψτε λίγο τα σάλια σας μπροστά τους γιατί το θέαμα είναι κάπως αηδιαστικό...
Ελπίζω να πέρασες καλά με την...αποταυτοποίηση ή όπως αλλιώς το λέει ο χατζηχρήστος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Α ρε γιαλαντζή...οφείλω να παραδεχτώ ότι απόλαυσα πάρα πολύ που σε έκανα ρεντίκωλο στο Σείριο και τους Ντόγκον!
Θαυμάσια.
Ας το δούμε συντακτικώς αυτό.Οι ακαδημαϊκοί φίλοι σου στο εξωτερικό, αυτοί που αντιμετώπισες ως ίσος, τι θα καταλάβουν διαβάζοντάς το?
Προφανώς ότι πήγες στον Σείριο και με έκανες ρεζίλι σε όλα τα νοήμονα όντα του συστήματος.Επίσης πήγες στο Μάλι και με έκανες ρεζίλι σε 800.000 Ντόγκον.
Καλά είπε ένας φίλος, ότι είσαι ο πρώτος ελληνικός πύραυλος που εκτοξεύθηκε εκτός ηλιακού συστήματος.
Εύγε.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
kost
Sessotris, η γνώμη σου δεν έχει καμία βαρύτητα. Αφοσιώσου στο αποκλειστικό αντικείμενο της ειδικότητάς σου ('Τις απάτες των Χριστιανών και τα εγκληματα σε βάρος των Ελλήνων') και αν έχεις την καλοσύνη άσε τις εξυπνάδες...
Στην ζωή μου φίλε kost, έχω μάθει να εκφράζω ελεύθερα τις απόψεις μου, άσχετα από το πόσο βαρύνουσες ή μη, αξιολογούνται από μεμονωμένα άτομα, η είναι αρεστές σ' αυτά. Σεβαστή η άποψή σου για την βαρύτητα της γνώμης μου, αλλά εντελώς προσωπική και υποκειμενική.
quote:
kost
εδώ δεν είχες πάρει το παραμικρό χαμπάρι τι είχε γίνει με τον Κηφέα! γι'αυτό σου λέω, μην ασχολείσαι εδώ
Μετά από όσα συνέβησαν τότε φίλε kost, ο Κηφέας ανέβηκε έτι περισσότερο στην εκτίμησή μου για το ήθος του.
*
quote:
ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?…ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ…
Τι πίνεις ρε άνθρωπε?
Δε ντρέπεσαι λίγο?
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Επίσης αυτό:
quote:
που ήδη από το 11-12 συζητάγαμε με την amalia και τον Dying Incubus και λέγαμε όλοι για το πόσο φαιδρή είναι η συμμετοχή του…και ας βγουν να με διαψεύσουν τώρα αν θέλουν…την ατελείωτη γραφικότητά σου σχολιάζαμε από τον πρώτο σου καιρό γελοίε…
είναι απολύτως απαράδεκτο! Από πολλές απόψεις και ειδικά σημαντικές και βαθιές.
Ο DSM έχει δίκιο λοιπόν για το "φάουλ".
Το ζήτημα αυτό, καθώς και η γενικότερη στάση σου εδώ, δεν σου κρύβω, με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, στην ανθρώπινη διάστασή του και χωρίς να αναφέρομαι σε θέματα διαχείρισης των Συζητήσεων κ.ο.κ.
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, όπως έχω δει από τη δεύτερη ήδη σελίδα αυτού του θέματος, την όλη αναστάτωση την ξεκίνησες ο ίδιος με την εξαιρετικά άσχημη στάση σου απέναντι σε μία απόλυτα δικαιολογημένη και αιτιολογημένη κριτική -και πάνω απ'όλα θεμιτή. Επέλεξες και προκάλεσες την επακόλουθη αντιπαράθεση και γενικώς οι αρχικές σου αντιδράσεις ήταν προσβλητικές -και επί του προσωπικού- και πολύ αντιδημιουργικές. Δεν συνάδουν δε με οποιοδήποτε πνεύμα σωστού διαλόγου, και "επιστημονικής" η γενικά ερευνητικής επί στοιχείων ανταλλαγής απόψεων.
Η εντυπωσή μου είναι ότι έβαλες το "φυτίλι" και επίσης το "άναψες". Αντιμετωπίζω δε με μεγάλη υποψία την έκκλησή σου προς την διαχείριση, στη 9η σελίδα, για επέμβαση. Ειδικά φράσεις όπως: "Αλλος λίγο, άλλος πολύ, είμαστε όλοι παραβάτες αυτών των κανόνων.Επομένως, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, κατ΄αναλογίαν παραβατικότητας." (η υπογράμμιση δική μου)
Μάλλον όμως δεν χρειαζόνταν να επισημάνω το τελευταίο...
Γνωρίζεις άλλωστε, ή θα έπρεπε, ότι στην Κοινότητα Συζητήσεων του Esoterica δε ζυγίζουμε τα πράγματα ποσοτικά αλλά με ποιοτικά κριτήρια. Και ενίοτε πολύπλοκα... όπως πολύπλοκα είναι και τα περισσότερα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή.
Θα επανέλθουμε κάποια στιγμή επί του θέματος -και δεν υιοθετώ κάποιον πληθυντικό μεγαλοπρέπειας, εννοώ η ομάδα διαχείρισης.
Χρειάζεται και σκέψη με "κρύο μυαλό" όπως ταιριάζει στις περιστάσεις...
Για την ώρα θα παρακαλέσω ξανά τους εμπλεκόμενους -καθώς δεν δόθηκε απ'όλους η δέουσα προσοχή- να κρατήσουν τα άλογα τους.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------