ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
23/06/2010, 09:59:25
Φτάνει ρε Γιάπετ, να ξεχωριζουμε ποιός είναι αγενής, ποιός βρίζει, ποιός σέβεται κοινωνικά δεδομένα, ποιός απαντάει σε βρισιές και ποιός φέρεται σαν σε διάλογο και ποιός σαν σε γήπεδο....
Χωρίς προσωπικές εκτιμήσεις, αλλά, όπως ολοι ξέρουμε....Επιτέλους, δεν μπορεί να φερόμαστε λες κι οοι άλλοι είναι απο άλλη χώρα και δνε ξέρουν τι γίνεται και τι είναι σωστό....
Εκτός, αν το καταργούμε και βάζουμε Νεα δεδομένα...
Αυτό ρωτάω,αλλά, απάντηση, άμεση δεν πήρα...
Απο πότε ένας πιτσιρικάς, δικαιώνεται με ψέματα,διαστρεβλώσεις και βρίζοντας μεγαλυτέρους του;;
Καλη η διάκριση, λόγω ...εντοπιότητας, αλλά, εκτίθεται κανείς,
όταν νομίζει ότι μπορεί να τα εξισώνει όλα.....Εκτίθεται, γιατί, είπαμε ,διαβάζουν κι άλλοι, σκέφτονται άλλοι τι λέει και τον χαρακτηρίζουν..
Και δεν θα το δουν σαν αστειο, αλλά, σαν αδυναμία διαλόγου...
Λίγη λογική,αυτή των όλων, όχι ιδιαίτερη και παράλογη..
23/06/2010, 11:26:24
τρεχα...., δεν είναι χαρακτηριστικό ενήλικα το "δε φταίω εγώ αλλά αυτός...."

Αυτό που έγραψα...

"Φίλε μου, τα λογικότερα υποχωρούν... εδώ δεν παίζεται η αξιοπρέπεια κανενός, ούτε μια συζήτηση σ' ένα φορουμ, τονίζει την αυτοπεποίθηση των συνομιλητών ανάλογα με την πορεία της.
Δεν είναι στίβος για να αναδειχτούν νικητές και ο τρόπος που εκφράζεται ο καθένας, χαρακτηρίζει τον ίδιο και μόνο.

Ίσως υπάρχουν μέλη που θα ήθελαν να τοποθετηθούν επί του θέματος, γιατί τους διώχνετε;;;"

... αφορά και σε σένα.
Μονός καυγάς δε γίνεται και δεν είδα να είχες και ιδιαίτερη δυσκολία στην γελοία αντιπαράθεση....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

23/06/2010, 11:34:28
Το θέμα είναι αγαπητέ μου Γιάπετ, ότι δεν αφορά εμένα, ότι λές...
Εγώ δέχτηκα επίθεση και απάντησα,θα σε παρακαλούσα, να μην με περιμένεις πιο ευγενικό, όταν με βρίζουν....
Έχε το δικό σου προτέρημα..
Εγώ,φιλαράκι, τα πιτσιρίκια που βρίζουν, το πολύ πολύ να τα πειράξω, μπας και γίνουν άνθρωποι....Απο κει κι έπειτα, δεν έχουν γνώσεις και δνε παίρνω τίποτε.....Όμως,το να βγαίνεις εσύ στο απυρόβλητο, με άλλες τέτοιες κόντρες, έτσι χωρίς λόγο στο παρελθόν, μάλλον δεν σε είναι το καλύτερο πεδιο σου....
Πέραν αυτό, για το θέμα, δεν θα μιλήσει κανείς;;
Πάλι κάποιοι "ωραιοι" και κάποιοι "άσχημοι";Μα τι κολλήματα είναι αυτά που τραβάτε;Τι κόμπλεξ κουβαλάτε;..
23/06/2010, 12:34:14
τρεχα....

quote:
Όμως,το να βγαίνεις εσύ στο απυρόβλητο, με άλλες τέτοιες κόντρες, έτσι χωρίς λόγο στο παρελθόν, μάλλον δεν σε είναι το καλύτερο πεδιο σου....

Δεν έχω βρίσει ποτέ κανένα συνομιλητή μου και το γνωρίζεις καλά. Το ότι, κατά καιρούς, σε δουλεύω, είναι διότι δεν μπορώ να απαντήσω διαφορετικά και δεν αξίζει κιόλας, στις διάφορες ασυναρτησίες που γράφεις. Και, ούτως ή άλλως διαρκεί για κάνα-δυο μηνύματα και όχι για σελίδες επί σελίδων.

Δείχνεις ότι δεν μπορείς να εκτιμήσεις την προσπάθεια επαναφοράς των συζητήσεων στο θέμα και αυτό επιβεβαιώνει την έλλειψη συνοχής στο λόγο σου και την ανακολουθία των συλλογισμών σου.

Αυτό είναι δικό σου θέμα είτε το θεωρείς προσόν είτε έλλειψη, αυτό που λέω εγώ ,είναι ότι μπορείτε να μεταφέρετε την όποια κόντρα σας, με τον IndustrialAngel σε θέμα πιο κατάλληλο και εκεί να δείξετε τη σοβαρότητά σας και οι δύο, με την ηυχία σας.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

23/06/2010, 14:34:31
Μπα ρε Γιάπετ, σαν τον Βιομηχανικό κι εσυ, νομίζεις, ότι η δουλειά σου είναι η διόρθωση των άλλων..Εσύ,αυτός και μερικά εκατομμύρια Έλληνες...Η κατάρα της φυλής, που λέμε....
Γιατί, εγώ, όταν παώ να διορθώσω κάτι, γράφω επι του θέματος, όχι επι των συζητούντων...
Πληροφοριακά, πάντα....
Τώρα περι ακαταλαβίστικων, σε ...καταλαβαινω, ότι δεν συμφέρει, είναι δυσνόητο, όταν λέει ο άλλος την αλήθεια..
Μονο ότι συμφέρει τις θέσεις μας γίνεται κατανοητό...
Είναι μια πολιτική κι αυτη....
23/06/2010, 15:23:33
Τη μπούρδα την έχεις κάνει επιστήμη τρέχα...

quote:
Απο πότε ένας πιτσιρικάς, δικαιώνεται με ψέματα,διαστρεβλώσεις και βρίζοντας μεγαλυτέρους του;;

Όταν κάποιος φέρνει μια στρεβλή μετάφραση και ο άλλος φέρνει την αυθεντική ρήση στη γλώσσα που γράφτηκε ΧΩΡΙΣ μετάφραση για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του, ποιος ειναι αυτός που παραπληροφορεί; Από πότε επιτρέπεται σε ένα φόρουμ ελεύθερου, δημόσιου και δημοκρατικού διαλόγου να προπαγανδίζει ένας τα ψεύδη της σέκτας του;

Για το θέμα έχω γράψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Αλλά τα μάτια σου δεν τα βλέπουν, δε συμφέρει... Βαρέθηκα τους ελιγμούς της πλάκας, σα νομίζεις ότι είμαστε χαζοί. Φέρνω την εξέλιξη του αλόγου και της φάλαινας και μου λες δε μιλάμε για ζώα αλλά για τον άνθρωπο. Βρίσκεις ψευδή πληροφορία (όπως απέδειξα με ΔΥΟ πηγές) ότι ο πλατύπους διαψεύδει την εξέλιξη και τσαπ τον πετάς, τώρα συμφέρει να μη μιλάμε για άνθρωπο αλλά για ζώα...Αν θες να έρθεις στο θέμα εξήγα γιατί ο νεάτερνταλ έχει 73 γονίδια πιθήκου και είναι 99.7% κοντά στον άνθρωπο ΑΚΡΙΒΩΣ όπως προβλέπει η εξέλιξη, προδευτική αλλαγή των χαρακτηριστικών...

Ο Think_Math δίνει το λίνκ του zoiforos που αντέγραφε τις ανοησίες των Βατοπεδινών και μετά από κάποιες μέρες τσακ, σκας μύτη αντιγράφοντας το. Ενώ έχουμε ήδη πει ότι λέει μπούρδες.

Σε ξαναρωτάω για 100στη φορά. Ποια είναι η θέση σου; Δώσε μια κοσμογονία πλήρη για να τελειώνουμε... Πόσων ετών είναι η γη; Συνυπήρχαν ελέφαντες με μαμούθ με ανθρώπους με δεινοσαύρους με τριλοβίτες με ελάφια με ιππάρια με άλογα; Γιατί τα απολιθώματα βγάζουν νόημα στην εξέλιξη;

Έχεις να διαλέξεις ψευδεπιστήμη

flood geology
young earth creationism
old earth creationism
intelligent design

Γιάπετ έχεις δίκιο... Αλλά είσαι βιομηχανικός και εσύ... Και ο εαρινός και όλοι οι υπόλοιποι... Το φόρουμ είναι στο γύψο, ασθενεί... και ο τρέχα θα μας βοηθήσει όπως η χούντα...

Edited by - IndustrialAngel on 23/06/2010 15:27:01

23/06/2010, 17:20:25
Το ξέρω Βιομηχανικούλη μου, ότι έχεις ανάγκη,βοηθειας, ολοι οι ...αξιοπρεπείς χουλιγκάνοι, δεν πάνε να τα βάλουν άτομο με άτομο, μαζεύονται ένα ωραίο,μπουλούκι και τα βάζουν όλοι μαζί με ένα άτομο...Νόμοι ανδρείας...
Βρε νούμερο, για να φέρεις εσύ κατι σωστό, πρέπει να γκρεμιστεί
ο φουρνος της γειτονίας....Λογω του ότι είσαι πιτσιρικάς, ούτε τι διαβάζεις δεν καταλαβαίνεις...
Δεν ειναι παπαγαλία ο λόγος, για να περάσεις εξετάσεις....
Εδώ την ψάχνουμε, έστω καποιοι απο μας,πράγμα, που εσύ δεν μπορείς με τίποτε, ούτε να σκεφτείς...Οπότε, μόνο πονοκέφαλο φέρνεις...
Απο κει κι έπειτα,για την εξέλιξη, έγινε ένα συγκεκριμένο πείραμα, για να δουν αν στέκει η εξέλιξη, με βακτήρια..Ότι και να λες, η έρευνα αφορουσε την μετάλλαξη απο είδος σε ειδος, πράγμα που φυσικά δεν έγινε...Αυτο, καταρρίπτει την θεωρία σου και θά πρπεπε να ψάχνεις ήδη αλλού να στεγαστείς...
Πέραν αυτού, το θέμα αφορά στην Αγία Γραφή, ένα βιβλίο έγκυρο, ανα τους αιώνες, ενώ εδώ συζητάμε θέσεις 100 χρόονων, που τώρα, καταρρίπτονται, απο την επιστήμη..
Μόνο σαν ....θρησκεία θα επιβιώσει ο Δαρβινισμός...Με τις ..μεταλλαξεις που βαράει, μόνο σαν "συμπαθής" κατηγορία ακραίων ανθρώπων, μπορεί να περάσει...
Φανατισμός, όπως ο Χίτλερ, που έλπισε σην Αρεία Φυλή,με αποτέλεσμα, να σκοτώσει εκατομμυρια, για να καθαρίσει τον κόσμο, όπως πιστευε, ότι λεει η λογική της εξέλιξης....
Βαδίζεις σε επικίνδυνο δρόμο και σαν φανατικός, ακόμη το χαίρεσαι...
Και βρε νούμερο, τώρα που καταρρίπτονται, όλες οι θεωρίες περι εξέλιξης και χρονολογήσεις των Δαρβινιστών, τώρα, ρωτάς εσύ πόσων χρονών, είναι η γή;
Στο σπιτι του κρεμασμένου,δεν μιλάνε για σκοινί, αγόρι μου...
Αλλά,πρέπει να υπάρχει και το έρμο το φιλότιμο, άμα το έχεις κάνει υπόνομο, τι να πει κι αυτό..Κοιμάται...
23/06/2010, 17:30:02
Ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα... Αφού διαψεύδεται ο Δαρβίνος τι ανάγκη έχουν να αλλοιώσουν τις ρήσεις του, όπως και άλλων βιολόγων;

Αφού διαψεύδεται η θεωρία γιατί έχουν δώσει 47 νόμπελ σε όσους την εφαρμόζουν;

Αφού διαψεύδεται με το πείραμα (του οποίου ο τίτλος είναι 20000 γενέες και εσύ το έχεις κάνει εκατομύρια) γιατί ακόμα και Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ που το διεξήγαγε λέει ότι επιβεβαιώνει την εξέλιξη; Γιατί οι φίλοι σου οι δημιουργιστές της Αμερικής προσπαθούν να το βγάλουν λάθος; Γιατί ο Dawkins πανηγυρίζει;

Μήπως διαψεύδεται η εξέλιξη που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι ισχύει;

Σε ρώτησα κάτι πολύ απλό και πάλι, αποφεύγεις να απαντήσεις... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ;

Επίσης τι λέει η εξέλιξη τελικά;

Εσύ και ο Θεός σου φοβάστε να κάνετε διάλογο; Σαν καλή αδελφή που είσαι αποφεύγεις τα ερωτήματα...

Δώσε μου βρε αδελφάρα μια κοσμογονία να την ξεσκίσω. Πες μου ποια είναι η άλλη θεωρία να βάλουμε τα γέλια και να θάψουμε το Θεό της σέκτας σου.

23/06/2010, 17:41:48
Εισαι και πολύ ψώνιο, αν νομίζεις, ότι οι άλλοι είναι χαζοί κι
εσύ έξυπνος, Βιομηχανικούλη μου...Βρε νόυμερο, πάει ο Αυστραλοπίθηκος, κατι 400.000 χρόνια πιο πίσω,όπως κι άλλα είδη, που ήταν χρονολογημένα,απο ότι λεγανε, τα ερπετά, δεν προηγήθηκαν των θηλαστικών,ή δεν έπονται των ψαριών, όλα καταργήθηκαν,τι έμεινε όρθιο, απο τη θεωρία του Δαρβινου, θα μας πεις;
Κοσμογονία θέλεις αγόρι μου;Να σε σκίσω να αλλάξεις ράφτη....
Όταν ένας μάστορας, φτιάχνει ένα ποδήλατο, το φτιάχνει αυτός, ή οι νόμοι της φύσης;....
Για απάντα ρε ...Δομή.....
23/06/2010, 17:48:38
Όλα αυτά που λες είναι μπούρδες και παραποιημένες πληροφορίες από πηγές επιπέδου sporeas και zoiforos... Τίποτα δεν αναιρεί την εξέλιξη ως προς τις αρχές της βλάκα. Και όμως γίνεται να τη διαψεύσεις αλλά κανένας δεν το έχει καταφέρει

Σαν καλή αδελφή απαντάς με ερωτήσεις. Σε ρώτησα ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ. Αλλά που να γίνεις άντρας..

Your Dying BrideΝέο Μέλος
09/03/2004, 14:15:36
quote:

θελω την βοηθεια σας,εχετε παρατηρησει κατι παραξενο στους στιχους του κομματιου των after forever "ex cathedra" ?????

ρωταω γιατι μου φαινεται πως ακουω στα ελληνικα "μεσα εκει ,εχει γραφτει τ'ονομα του(ανδρικα φωνητικα),μεσ'το φερετρο(γυναικειο chorus)"

μυστικο μηνυμα η η φαντασια μου οργιαζει ????? αχαχχααχχαχαχαχααχαχ

Edited by - manos on 18/02/2004 10:18:01

Oi After Forever τραγοθδανε λατινικά στο τραγούδι αυτό. H μετάφραση είναι πρόχειρη δική μου. ¨οποιος έχει γνώσεις λατινικών καλύτερες, ασ κάνει τον κόπο να το διορθώσει.
Είναι πάντως κρίμα που στο darklyrics.com, site σπουδαίο στο οποίο μπορεί κάποιος να βρει πολλά lyrics, δεν μπορεί να βρεθεί τίποτε από AF κατόπιν δικής τους απαίτησης, όπως αναφέρεται.
Ναι, αλλά εγώ... ξέρω και άλλο μονοπάτι...
Ex cathedra

Ego iubeo et tu sequaris
Nemo mihi obloquatur impune
Ex cathedra

A deo ipso verba mea ad vos proveniunt
Non obsequentes exsecratio condemnabit
Subicite fato vestro et obtemperate

Εγώ ορίζω, εσύ ακολουθείς.
Κανείς εμένα δεν θα προσβάλλει
από έδρας.

Από το θεό τον ίδιο προέρχονται τα λόγια μου σε σας.
Ανυπάκουη κατάρα θα καταδικάσει.
Ακολουθήσετε την μοίρα σας και υπακούστε.

Your Dying BrideΝέο Μέλος
09/03/2004, 14:36:33
quote:

Επειδη ακους φιλε george1989 heavy metal και εγω δεν γνωριζω πολλα για την heavy metal θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ
black,power και gothic metal.

To gothic είναι πολύ ατμοσφαιρικό. Χρησιμοποιεί πολλά γυναικεία φωνητικά και χορωδίες. Ιδιαίτερα χρησιμοποιούνται soprano φωνητικά. Ακούω πάρα πολύ κλασική μουσική και νομίζω για αυτό με τράβηξε. Ο συνδυασνός είναι εξαιρετικός. Δοκίμασε να ακούσεις Tristania, Sirenia, After Forever, Epica, Trail Of Tears. Αυτά είναι καθαρά gothic metal συγκροτήματα. Στιχουργικά εππίσης διακρίνοντια πάρα πολύ. Είναι εμπνευσμένο από τα διηγήματα και ποιήματα συγγραφέων όπως του E.A. Poe. Σκοτεινός αιρετικός ρομαντισμός.
Συγκροτήματα με γυναικεία φωνητικά που αγγίζουν το metal αυτό αλλά πάλι διακρίνονται από αυτό, είναι oi Therion, oi Nightwish(aytoi είναι περισσοτερο power). Οι Therion να ξέρεις ανήκουν στην Εκκλησία του Δράκου ή κάτι τέτοιο, είναι δηλωμένοι σατανιστές, αλλά όχι με τον ορισμό που δίνουν οι παπάδες και η αστυνομία. Ένα τραγούδι τους να πιάσεις, δεν θα καταλάβεις τίποτε. Πρόκειται για αποκρυφιστική μουσική. Έίναι μυστήριοι. Προσωπικά τους θεωρώ ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, παρόλα αυτά. Χρησιμοποιούν ορχήστρα στα πρόσφατα album τους και μικτή χορωσία με σολίστες κατά κανόνα. Το τελευταίο ήταν εμπνευσμένο από τη Νορβηγική μυθολογία. Τώρα θα βγάλουν 2 νέα μέσα στο 2004.

To black είναι΄πολλών ειδών. Προτιμώ τους Arcturus αλλά αυτοί είναι πολύ sui generis. Με γυναικεία φωνητικά θα βρείς τους Cradle of Fielth.
To power είναι όντως λίγο βαρετό.

Αποχαιρετώ εν metal αδερφοί.

SelleihnaΝέο Μέλος
15/03/2004, 19:44:24
Hail brothers and sisters,

Οπώς πολλοί, από ότι βλέπω, τάσσομαι υπέρ αυτού του φάσματος (αν και εξίσου αγαπώ αθάνατα τραγούδια της Σμύρνης, του Πόντου και της Κρήτης, όπως και τα μελοποιημένα του Ν. Καββαδία, ενώ αγαπώ τα flamenco, τα tango και την "κλασσική"). Δεν μπορώ όμως να τοποθετήσω την ταμπέλα, δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να ξεχωρίσω Cradle of Filth, Gathering, Empyrium, In the woods, Therion, the 3rd and the mortal (long live Kari), Nosferatu, Inkubus Sukkubus από Rammstein, Deine Lakaien αλλά και Κάβειρος, Δαιμόνια Νύμφη ή Grave Digger, Loreena McKennit και King Diamond, γιατί όλα με αγγίζουν, διαφορετικές στιγμές και με διαφορετικό τρόπο.

Διάβασα κάπου ότι "το metal αργοπεθαίνει". Όσο συμφωνώ, άλλο τόσο διαφωνώ, διακηρύττουμε ότι ουδείς θάνατος δεν αποτελεί τέλος αλλά αρχή, δόγμα το οποίο εφαρμόζεται και εδώ. Ίσως το metal να πεθαίνει αλλά αναγεννάται μέσα από την τέφρα του. Εξελίσσεται σε μια ευρεία έννοια και αποπεριθωριοποιείται αγκαλιάζοντας την "κλασσική" και το folklore, ενώ ενδύεται με την χάρη των καλαίσθητων γυναικείων φωνών, επιτίθεται και συνάμα παραδίνεται.

Αυτή είναι η σκοπιά μου, ευχαριστώ που με ακούσατε. (Μην με δείρετε ακόμα, πρώτο μου μήνυμα είναι...)

We live in the Dark, we love in the Dark and we love it...

MasvidalΜέλος
20/03/2004, 13:04:26
ΣΤΟ METAL ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΜΙΚΡΟΙ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΙ.ΟΣΟ ΤΟ METAL ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ),ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ.
ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΚΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ.
ΤΟ METAL ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ 20ου-21ου ΑΙΩΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ "ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ HEAVY METAL.
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.
"F*** TRENDS".ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ "ΜΟΔΑΤΑ" ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΛΙΩΝ -ΑΛΛΟΤΕ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ- ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ METALLICA (ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ).
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ...

29/03/2004, 21:53:42
IN TRANCE

I wake up in the morning
and
the sun begins to shine
the day did sneak up on the night
I see your face and I see myself
and I get a little taste of life
I try to stand it for a while

But I'm in a trance
Hey baby tell me
can't you hear me calling
I'm in a trance
I take too much in the Saturday night
Hey... Hey
Hey baby tell me can't you hear me calling
I'm in a trance
I wanna try to stop this life

I feel so sad I'm feeling down
On the radio the music plays
I'm in love with her and I feel fine
I close my eyes
I think today is getting better with a sip of wine
and I can stand it for a while

When I'm in a trance
I'm in a trance
I take too much in the Saturday night
Hey... Hey
I'm in a trance
I wanna try to stop this life

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
30/03/2004, 18:10:53

OH YES MY BABY...I WAS IN TRANCE FOR THREE DAYS !!!

VIKINGΜέλος
31/03/2004, 18:20:05
quote:

To gothic είναι πολύ ατμοσφαιρικό. Χρησιμοποιεί πολλά γυναικεία φωνητικά και χορωδίες. Ιδιαίτερα χρησιμοποιούνται soprano φωνητικά. Ακούω πάρα πολύ κλασική μουσική και νομίζω για αυτό με τράβηξε. Ο συνδυασνός είναι εξαιρετικός. Δοκίμασε να ακούσεις Tristania, Sirenia, After Forever, Epica, Trail Of Tears. Αυτά είναι καθαρά gothic metal συγκροτήματα. Στιχουργικά εππίσης διακρίνοντια πάρα πολύ. Είναι εμπνευσμένο από τα διηγήματα και ποιήματα συγγραφέων όπως του E.A. Poe. Σκοτεινός αιρετικός ρομαντισμός.
Συγκροτήματα με γυναικεία φωνητικά που αγγίζουν το metal αυτό αλλά πάλι διακρίνονται από αυτό, είναι oi Therion, oi Nightwish(aytoi είναι περισσοτερο power). Οι Therion να ξέρεις ανήκουν στην Εκκλησία του Δράκου ή κάτι τέτοιο, είναι δηλωμένοι σατανιστές, αλλά όχι με τον ορισμό που δίνουν οι παπάδες και η αστυνομία. Ένα τραγούδι τους να πιάσεις, δεν θα καταλάβεις τίποτε. Πρόκειται για αποκρυφιστική μουσική. Έίναι μυστήριοι. Προσωπικά τους θεωρώ ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, παρόλα αυτά. Χρησιμοποιούν ορχήστρα στα πρόσφατα album τους και μικτή χορωσία με σολίστες κατά κανόνα. Το τελευταίο ήταν εμπνευσμένο από τη Νορβηγική μυθολογία. Τώρα θα βγάλουν 2 νέα μέσα στο 2004.

To black είναι΄πολλών ειδών. Προτιμώ τους Arcturus αλλά αυτοί είναι πολύ sui generis. Με γυναικεία φωνητικά θα βρείς τους Cradle of Fielth.
To power είναι όντως λίγο βαρετό.

Αποχαιρετώ εν metal αδερφοί.

[/quote]

Γεια σου φιλε your Dying bride και σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου.Oσο για τους Τherion εχω να πω οτι ειναι φοβεροι.

Τωρα τι θα λεγατε να αναφερουμε και συναυλιες heavy metal groups που αναμενετε να γινουν μεσα στους επομενους μηνες στην Ελλαδα.

Ορισμενες πιθανες συναυλιες:
Το Μαιο ισως δουμε τους Gathering (Αθήνα στο Gagarin 205 στις 9/5/2004).
Επισης θα εχουμε την ευκαιρια να δουμε Anathema στην Αθήνα στο Ρόδον στις 18/4.

Να και 2 καλες διευθυνσεις:1)www.darklyrics.com(για να βρειτε στιχους)
www.metalzone.gr

Edited by - VIKING on 31/03/2004 18:21:26

Edited by - VIKING on 31/03/2004 18:22:16

Edited by - VIKING on 31/03/2004 18:23:07

31/03/2004, 19:26:02

JAG PANZER

Take This Pain Away(The age of mastery)

One more night alone
There's got to be another way.
My love is so strong
Why must we be so far away.
Theses feelings inside are
all I have to tide me over.
Till we meet again
and take this pain away

Take this pain away !!

Out in the night
So many faces that try and please me
I don't give them a chance
to play around with my heart.
I know for sure
It's you and me against the world
It won't tear us apart
till our hearts beat together again.

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
01/04/2004, 18:40:05
quote:

JAG PANZER

Take This Pain Away(The age of mastery)

One more night alone
There's got to be another way.
My love is so strong
Why must we be so far away.
Theses feelings inside are
all I have to tide me over.
Till we meet again
and take this pain away

Take this pain away !!

Out in the night
So many faces that try and please me
I don't give them a chance
to play around with my heart.
I know for sure
It's you and me against the world
It won't tear us apart
till our hearts beat together again.

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΣΤΙΧΟΙ-ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΡΓΚΑΝΑ ΜΟΥ !!!!!

...and take this pain away !!!

SodomΝέο Μέλος
01/04/2004, 23:52:13
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΚΟΥΏ:Rotting Christ,Necromantia,Varathron,Selefice,Excumation,Septic Flesh,Rotting Flesh,Vorphalack,Zemial,Fleshart,Elysian Fields,Naer Mataron,Nergal,Wampyrunacht,Bathomet,fieldysh numf,Mystery,Vavel,Ravencult,Kawir,Thou Art Lord κ.α.Δεν πιστεύω να είμαι Ελληνοκεντρικός?