ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PREDATOR61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
rizitisΜέλος
14/01/2006, 16:53:35

Προσοχή

Αν ανοίξει ένα παράθυρο στο site και σας προτείνει δωρεάν αναβάθμιση μην πατήσετε ούτε ναι ούτε όχι .
Πατήστε alt+f4 για να κλίσει η κλείστε τον explorer και βγείτε έξω .

Η πεταλούδα άμα καεί
στην φλόγα που τσαρέσει,
που να τα βρει άλλα φτερά
σάλλη φωτιά να πέσει

matthias16Μέλος
14/01/2006, 23:40:36
ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ SITE! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ... Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ GREGLISH, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!!!!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ.

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

matthias16Μέλος
14/01/2006, 23:42:38
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ??

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

15/01/2006, 10:06:04

A gigantic launch took place in Matala last night, where the Henergya (Power in English) rocket was launched carrying the Heracles space shuttle. The space shuttle's target is to launch two commercial satellites and carry the first Cretans in space - Azim Hassan and Irini Mathiotaki.

The Messara Cosmodrome is available for foreign launches

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

15/01/2006, 12:21:52
Δεν είναι για γέλια…

---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------

FeyerabendΝέο Μέλος
16/01/2006, 01:50:23
πάντως ο εθνικός ύμνος είναι σωστός.

quote:
Ξέρει κανένας αν έγινε κάτι, οτιδήποτε, την 25/12/1999?

Ναι ξέρω! Γεννήθηκε ο Χριστούλης...

"I find your lack of faith disturbing"

PeronosporosΜέλος
16/01/2006, 09:55:05
Χιουμοριστική σελίδα είναι...
Είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κάποιος ότι οι Κρητικοί στέλνουν πυραύλους στο διάστημα (και δεν με ενημέρωσαν!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ).
Χονδροειδής πλάκα, αλλά πλάκα πάραυτα..

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.

LAZEGHTΝέο Μέλος
16/01/2006, 11:40:56
Καλημερα και καλη εβδομαδα,οσο φιλοι μου ασχολουμαστε με τετοιου ειδους προβοκατσιες δινουμε λογο υπαρξης σε τετοιου ειδους καραγκιοζηδες.
FASΝέο Μέλος
16/01/2006, 13:46:34
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ..... ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ

Μιχάλης

http://www.feebleminds-gifs.com/pegesus.jpg

Lady in BlackΝέο Μέλος
16/01/2006, 16:37:44
Καλησπέρα!

Η παραποίηση ιστορικών στοιχείων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι πλάκα... όπως και η διαστρεύλωση της πραγματικότητας. Το θέμα είναι ότι στην προκειμένη σελίδα χρησιμοποιούνται ανάμεικτα αληθή στοιχεία με φαντασιώσεις του όποιου έχει ανεβάσει τη σελίδα στο διαδίκτυο.
Και καλά όποιος ξέρει μπορεί να διαχωρίσει την αλήθεια από την κακοήθεια, αλλά τι γίνεται με αυτούς που θα πέσουν κατά τύχη πάνω στη σελίδα - διεθνώς, μια και δεν είναι ελληνική σελίδα, ούτε φιλοξενείται από ελληνική βάση - και διαβάσουν όλες αυτές τις ανακρίβειες;
Το κριτήριο δεν είναι κατά πόσον εμείς ως Έλληνες τα πιστεύουμε, αλλά κατά πόσον κάποιος «Χ» που έτυχε να ψάξει να βρει κάτι για την Κρήτη πέσει πάνω σε μια τέτοια σελίδα... και πόσα από αυτά θα πιστέψει...
Νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό θέμα για να περάσει έτσι απλά...

Φιλικά
Lady in Black

skepticΜέλος
17/01/2006, 21:49:09
Προτείνω να μπούμε όλοι μαζί τα μέλη του esoterica σε προσυνεννοημένη ακρίβη ώρα σε τέτοιες σελίδες ώστε να τις μπλοκάρουμε ολίγον τι...
ακούω λίστα στόχων!
DNS Hacking

Ε.Ο. Ανδρομέδιος ]+[ http://andromedios.blogspot.com

18/01/2006, 03:15:33
quote:
Προτείνω να μπούμε όλοι μαζί τα μέλη του esoterica σε προσυνεννοημένη ακρίβη ώρα σε τέτοιες σελίδες ώστε να τις μπλοκάρουμε ολίγον τι...

Μ' αρέσεις, Skeptic...ακτιβιστή!

Θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει ο "γιαλαντζί" Κρητικός!

rizitisΜέλος
18/01/2006, 03:56:36
καντε λιγες ημέρες υπομονή, άκουσα κάτι αλβανους χάκερ και συνομιλούσαν...

Η πεταλούδα άμα καεί
στην φλόγα που τσαρέσει,
σάλλη φωτιά να πέσει

PeronosporosΜέλος
18/01/2006, 10:59:12
quote:
καντε λιγες ημέρες υπομονή, άκουσα κάτι αλβανους χάκερ και συνομιλούσαν...
Τι εννοείς Ριζίτη

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.

rizitisΜέλος
18/01/2006, 14:33:09
εννοώ πως: δε το κουνώ από παέ αδέ τσι ψεκάσω με λανέϊτ...

υγ. δες το mail σου

Η πεταλούδα άμα καεί
στην φλόγα που τσαρέσει,
σάλλη φωτιά να πέσει

CroneΝέο Μέλος
28/01/2006, 00:57:36
http://www.geocities.com/athenian_republic/

Παιδιά δείτε και αυτή τη σελίδα. Νομίζω πάντως πως οι δημιουργοί αυτών των σελίδων πιο πολύ για πλάκα το κάνουν. ( Το εύχομαι τουλάχιστον)
Πάντως οτι και να είναι παρουσιάζουν μια πλασματική εικόνα στους μή γνωρίζωντες απο γεωγραφία. (βλέπε Αμερικάνοι)

Υ.Γ. Τη σελίδα τη βρήκα στο site:
http://www.angelfire.com/nv/micronations/newcountry.html η οποία περιέχει και την Κρητική Δημοκρατία.

28/01/2006, 02:19:06
quote:
15/4/1999 The dark and foreign powers who became cautious about the Republic keeps it out of the Internet for a long period. Huge telephone bills are sent to the President and force him to be cut off the Internet.

quote:
15/8/1999 The President issues a memorandum from Santorini island where he spends his days in exile. "We will be back" he says and all the world is listing.

Να χαρώ εγώ εξορία στη Σαντορίνη!! Θέλω κι εγώ!!!! Την είδε και Schwartz ο πρόεδρας!!!

quote:
10/1/2000 On the National Day of Foundation the President proclaims the start of the final strike back. "The Republic will strike back" he says and the countdown for our nation's establishment has begun.

Εδώ πάλι τη βλέπει Darth Vader...

Μα τί καινούργιος "θησαυρός" ήταν αυτός πάλι; Θα συμφωνήσω πάντως ότι μάλλον περί "πλακίτσας" πρόκειται, την οποία όμως κάποιοι ανίδεοι ίσως παίρνουν σοβαρά...Ελπίζω όχι οι ανίδεοι της εξουσίας...

01/02/2006, 21:14:45
Για σας!

Πρίν καμιά 20αριά χρόνια, όταν το "Ποντίκι" έγραφε πραγματικά, είχα διαβάσει για κάτι περίεργες κινήσεις ανεξαρτητοποίησης της Κρήτης...
Δεν είχε δώσει σημασία κανείς τότε, ως συνήθως.
Όπως δεν είχε δώσει κανείς σημασία για την ονομασία του F.Y.R.O.M. που έγραφε επίσης η ίδια εφημερίδα.
Το αποτέλεσμα το είδαμε στην δεύτερη περίπτωση.

Λέτε να είχε δίκιο και για την πρώτη;

Η νεκροπσία θα δείξει...

skepticΜέλος
03/02/2006, 15:11:57
Την Κρήτη την θέλουν μετά μανίας και οι Σιωνιστές. Αφού είχαν φτάσει στο σημείο να ρίξουν ψευτοαρχαία στη θάλασσα και μέτα πήγαν τάχα δικοί τους αρχαιολόγοι(και καλά...) να τα μαζέψουν αποδεικνύοντας έτσι(και καλά...) την αρχαία σημιτική παρουσία στο νήσι!

Πάντως όλοι αυτοί σίγουρα θα τα βρούν σκούρα όταν έχουν να αντιμετωπίσουν ένα λαό οπλισμένο σαν αστακό...

Ε.Ο. Ανδρομέδιος ]+[ http://andromedios.blogspot.com

03/02/2006, 20:35:47
Από την άλλη αγαπητοί, θα μπορούσαμε να δούμε το θέμα από μια άλλη οπτική γωνία.
Να εξετάσουμε τι επιπτώσεις θα έχει και σε ποιούς, εάν συμβεί κάτι τέτοιο.
Ας πούμε ότι η Κρήτη ανεξαρτητοποιήται.
Ποιός θα ωφεληθεί, ποιός θα ζημιωθεί;

Δεν ξέρω πώς θα ζημιωθούμε εμείς οι υπόλοιποι, αλλά εάν η Κρήτη με την απόσχισή της, εφαρμόσει ένα δίκαιο (πολιτικό) σύστημα (καμία σχέση με το υφιστάμενον) κατανομής των εσόδων του νησιού, τότε αυτό θα είναι καλό για τους Κρητικούς και θα είναι επίσης καλό για 'μάς, διότι θα ξεστραβωθούμε και θα έχουμε ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Εάν πάλι δεν τα πάνε καλά, τότε κακό τσι κεφαλής τους, κι εμείς οι υπόλοιποι δεν βλέπω πως θα ζημιωθούμε.

Μάλλον είναι πρόβλημα δικό τους.
Εκτός κι αν αυτό επιρρεάσει με κάποιον τρόπο κι εμας...

Edited by - Αίολος on 03/02/2006 20:39:12