- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Kαλά βρε φιλαράκι..
Δεν το έπιασα..
Εδώ δεν μπορώ , που προσπαθώ αιώνες τώρα και σύ θέλεις να τον καταλάβεις με την μία???
Σε παρακαλώ...![]()
![]()
soul
quote:
Είδες ρε φιλαράκι, που μπερδεύεσαι;Εγώ λέω νεοτερίζοντες, άρα είμαστε του ιδίου δόγματος,οπότε η διαφορά μας είναι στην απόδοση του ιδίου αυτού δόγματος...
Εσείς φέρεστε λές και ανακαλύψατε την ...Αμερική...
Αν υπάρχουν θέματα,όλοι τα βλέπουμε,ολοι έχουμε άποψη και πρέπει
να δούμε λογικές και εφαρμογές τους, γεγονότα, αλήθειες επ αυτού, όσο κι αν πονάνε...
Εκεί, μπερδευόμαστε...Εκεί, εσείς τη βλέπετε ωραίοι,σύγχρονοι
και τοποθετείτε εμας τους συμπολίτες σας, τους δίπλα σας, λόγω δόγματος και απόδοσης αυτου, στο ...μεσαίωνα....
Βρε, καταλαβαίνετε ότι ζούμε παρέα;
Τα ίδια βλέπουμε και τα θέλουμε αλλοιώς;
Κάτι δεν πάει καλά, δεν το βλέπεις;...
Πέστα του Ευάγγελε..έτσι χώστου τα!!!
Ήρθαν τα αμερικανάκια ...κάτι Αερινοί και κάτι Allzzaroi..τα παλιολαμόγια!!!
Και ο διάλογος???
Που είναι ο διάλογος???![]()
![]()
![]()
soul
για κάποιο θέμα...Γι αυτό προτιμάς εμένα....
Θα με κάνεις να το παρω πάνω μου....
Τόσο ενδιαφέρον...Τοση αφοσίωση....Τόση αγάπη...
quote:
Καλέ μου Εαρινέ...Πρέπει να σου είναι πολύ δύσκολο να γράψεις
για κάποιο θέμα...Γι αυτό προτιμάς εμένα....
Θα με κάνεις να το παρω πάνω μου....
Τόσο ενδιαφέρον...Τοση αφοσίωση....Τόση αγάπη...
Ατελείωτη!!!![]()
soul
quote:
Εαρινός -Αυτοί δεν ξέρουν ν'αγαπούν...ενώ εμείς love stoty θα γράψουμε..!
Είμεθα χριστιανοί...αγαπιόμαστε!!!
ΑΧΧΧΧ…![]()
![]()
![]()
![]()
Μικρά μου πιτσουνάκια…

χαμπάρι;Ή απλά μπαινοβγαίνεις εδώ μέσα, με διάφορα νικ νέιμς, για την ...αγάπη σου;
Μαθαίνουμε πολλά εδώ...
quote:quote:
ΑΧΧΧΧ…
Μικρά μου πιτσουνάκια…
![]()
Πιτσουνάκια...ναί...ναί...ναί!
Επιτέλους η αγάπη είναι μια και πανθαναγνωρισμένη...
Το μόνο που λείπει είναι ο διάλογος...αλλα με τόσο έρωτα , που χρόνος για διάλογο...μιλάνε τα κορμιά...σέξ και βία..![]()
![]()
![]()
![]()
Εκεί πρέπει να αποδοθεί η όποια κοντρίτσα...στον έρωτα..![]()
![]()
soul
"quote:
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΑΧΧΧΧ…
Μικρά μου πιτσουνάκια…
Το μόνο που λείπει είναι ο διάλογος...αλλα με τόσο έρωτα , που χρόνος για διάλογο...μιλάνε τα κορμιά...σέξ και βία..
Εκεί πρέπει να αποδοθεί η όποια κοντρίτσα...στον έρωτα.."
Πολύ συγκινητικό..Κάποιος ασχολείται τόσο μαζι μου!!!Μ ακολουθεί παντού...Δεν λέει παρά μόνο το όνομα μου....!
Λίγη γκλαμουρία μπήκε επιτέλους στη ζωη μου....Να έχω κι εγώ να νοιαστώ πως θα φανώ σε κάποιον,δλδ,να σκέφτομαι τι θα κανω οχι για μένα, αλλά για να εντυπωσιάσω αυτόν και τα σχόλια του....
Φοβερή εμπειρία...
Την είχα ζήσει ανάποδα ώς τώρα....
quote:
Και πάλι ο σχολιαστής μου Εαρινός...
"quote:
quote:
Είμεθα χριστιανοί...αγαπιόμαστε!!!--------------------------------------------------------------------------------
ΑΧΧΧΧ…Μικρά μου πιτσουνάκια…
Το μόνο που λείπει είναι ο διάλογος...αλλα με τόσο έρωτα , που χρόνος για διάλογο...μιλάνε τα κορμιά...σέξ και βία..Εκεί πρέπει να αποδοθεί η όποια κοντρίτσα...στον έρωτα.."
Πολύ συγκινητικό..Κάποιος ασχολείται τόσο μαζι μου!!!Μ ακολουθεί παντού...Δεν λέει παρά μόνο το όνομα μου....!
Λίγη γκλαμουρία μπήκε επιτέλους στη ζωη μου....Να έχω κι εγώ να νοιαστώ πως θα φανώ σε κάποιον,δλδ,να σκέφτομαι τι θα κανω οχι για μένα, αλλά για να εντυπωσιάσω αυτόν και τα σχόλια του....
Φοβερή εμπειρία...
Την είχα ζήσει ανάποδα ώς τώρα....
Θα το αντιστρέψω όμως εγώ..ο έρωτας θέλει λίγο βάσανο , διαφορετικά δεν έχει νοστιμάδα..![]()
![]()
soul
να σου επιστήσω την προσοχή και να σε ρωτήσω αν έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σπάς τα ούμπαλα μερικών εδω μέσα, με τις συνεχείς προσπάθειες σου να με ειρωνευτείς....
Προσωπικά, έχω εκφράσει ανωτέρω την άποψη μου....
Συγκινούμαι...Im thrilled,που λέμε...
quote:quote:
Συνεχίζω να νοιώθω κολακευμένος αγαπητέ μου Εαρινέ, αλλά, θα ήθελα
να σου επιστήσω την προσοχή και να σε ρωτήσω αν έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σπάς τα ούμπαλα μερικών εδω μέσα, με τις συνεχείς προσπάθειες σου να με ειρωνευτείς....
Προσωπικά, έχω εκφράσει ανωτέρω την άποψη μου....
Συγκινούμαι...Im thrilled,που λέμε...Έχεις σκεφθεί το ενδεχόμενο ... να σπάς εσύ τα σύμπαλα άλλων εδώ μέσα πολύ περισσότερο απο μένα και λόγω αβροφροσύνης κανείς ενδεχομένως δεν στο έχει πεί μέχρι σήμερα???
Την διακριτική διάθεση και καλοσύνη , μην την εκλαμβάνεις ως αδυναμία και αν θές να σου μιλήσω ειλικρινά , θα σου το πώ ευθέως:
-Είσαι επικίνδυνος άνθρωπος...δεν λέω κακός..ούτε άτιμος ...ούτε παλιάνθρωπος...το ξαναλέω επικίνδυνος και δεν θα έπρεπε να κυκλοφοράς διόλου , διότι μέσα στην αντάρα του μυαλού σου και πεπεισμένος για τα όσα λές -δεν λές και τίποτα , εν τω μεταξύ- το μόνο που κάνεις είναι να διοχετεύεις στο περιβάλλον σου , αρνητικές και μη επικοδομητικές δονήσεις!
Λοιπόν , συμμαζέψου...αυτό λέω εγώ και με πολύ καλή διάθεση και ας σε πονέσει!
Θές διάλογο...όλο αυτό λές...διάλογο και ξαναδιάλογο , αλλα διάλογο δεν κάνεις ...όλο αστειότητες και ασυναρτησίες εκτοξεύεις!
Δεν σου χρωστάει τίποτα ο κοσμάκης..άσε τον ήσυχο και θα βρεί ο καθένας τον δρόμο του...άιντε...ήθελες να τ'ακούσεις!
Δεν σε εχθρεύομαι , ειλικρινά στο λέω...αλλα με μέτρο!!!
soul
soul
Ρε μπαγάσα, κοπλιμέτα ψάχνεις;
quote:
ΑΧΧΧΧ…Μικρά μου πιτσουνάκια…
Ωραίος ο elo..
Είμαι πολύ παλιό μέλος στο forum του esoterica.
Αν δεν κάνω λάθος είμαι το παλιότερο απο τους γράφωντες.
Εχουν δεί πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου.
Οφείλω να ομολογήσω οτι τέτοιο χιούμορ και τέτοια δεξιοτεχνία απο ολους μας ώστε να αποφευχθεί ενα ``πυρηνικό επεισόδιο`` σε ενα θέμα που στα περελθόν ξέσπασε με εκπλήσσει..
Φτού σας μανάρια μου
Φτού μας δλδ..
quote:
Θέλω να δώ πόσο μ@@@κκας μπορείς να γίνεις....Δείχνεις πάντως το στίγμα σου..
Αυτό είναι κομματάκι βαρύ..
τρεχαγυρευε
quote:
Καλέ μου Εαρινέ, ζούμε μια...καψούρα αιώνια και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;Ή απλά μπαινοβγαίνεις εδώ μέσα, με διάφορα νικ νέιμς, για την ...αγάπη σου;
Αυτό είναι πολύ βαρύ..![]()
Ο καθένας μας φίλε Βαγγέλη θα μπορούσε να μπεί με ενα διαφορετικό νικ και να πεί κάποια πράγματα ανώνυμα.
Ετσι ομως προσβάλλεις το κάθε μέλος μιας και ο καθένας μας μπορεί να είναι ο Εαρινός.
Λίγο προσοχή στις εκφράσεις μας.
Πρίν πατήσουμε το κουμπάκι που λέει ``Αποστολή Νέας Απάντησης`` ας ξαναδιαβάζουμε τι έχουμε γράψει...![]()
![]()
πνεύμα και κάποιοι αμετροέπεια...
Ο χλευασμός, η ειρωνία, επι προσωπικού χωρίς να γνωριζόμαστε, ειναι
απο τα μάστ εδώ μέσα...Τα συνηθίζεις και ανταποδιδεις...Διαφωνείς;
Τέτοια προσπάθεια, πάντως, προφητικής ικανότητας, όπως του λίαν προσφάτως φανατικού θαυμαστού μου,δειχνει ενόχληση...Και δεν μπορεί να την κρύψει ο φίλος Εαρινός....
Γι αυότ και σαν σουπιά, απλώνει μελάνι....
quote:
Ο χλευασμός, η ειρωνία, επι προσωπικού χωρίς να γνωριζόμαστε, ειναι απο τα μάστ εδώ μέσα...Τα συνηθίζεις και ανταποδιδεις...Διαφωνείς;
Δεν μπορώ να πώ αν διαφωνώ ή αν συμφωνώ..
Σου απάντησα σε προηγούμενο πόστ θα στο ξαναπώ και τώρα και σε εσένα και στους άλλους.
Τέτοιες συζητήσεις που έχουν με θέματα θρησκευτικού ενδιαφέροντος εχουμε θρηνήσει θύματα. Αν ανατρέξετε σε προηγούμενα τόπικ θα διαπιστώσετε τι εννοώ. Ασχημες βρισιές, άσχημα φερσίματα, καρφώματα, χτυπήματα κάτω απο τη μέση.
Το αποτέλεσμα ..
διαγραφές, αποχωρήσεις, πικρίες κλπ..
Οι διαφωνίες φίλε Βαγγέλη είναι κάτι που είναι στο παιγνίδι του διαλόγου. Χωρίς διαφωνίες, δεν υπάρχει διάλογος. Οι διαφωνίες εχουν και τα επακόλουθα τους. Κάποιος μπορεί να πεί μια κουβεντούλα, ας μην ανταποδίδουμε?
Και εσύ μου είπες να πάω σε ψυχίατρο
Είπες στον Εαρινό οτι είναι μαλάκας..
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Φίλοι είμαστε. Ας προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας..![]()
έχουμε μια πλευρά που συζητάει και μια άλλη που αρχίζει και βρίζει
όταν δεν μπορεί να απαντήσει..Μετά κι η πρώτη ανταπαντάει, για να
μην τίθεται θέμα στο ποιός μπορεί να βρίζει...Μην μένουν απορίες...
Τώρα, βέβαια,έχουν αναπτυχθεί κι ικανότητες, για αποφυγή κακοτοπιών,
όπως και ωριμότητα στο πως αντιμετωπίζεται η καθε κατάσταση...Όλοι
παίξαμε και τους δυο ρόλους, κατά καιρούς, αλλα το θέμα είναι ο διάλογος να παραμένει ...κοινό αγαθό κι όχι προνόμιο...
Και παράδειγμα, ο φίλος μας,Εαρινός, δεν θα έπρεπε καποια στιγμή να γράψει και για κανένα θέμα, εκτός απο μένα;
Λέω,μην αρχίσουν και πλήττουν οι συμφορουμίτες μας απο τις συχνές αναφορές στο άτομο μου....
Είδα κάποια αντίδραση την οποία και δικαιολογώ, εως ενός σημείου, το διευκρινίζω αυτό.
Και εμένα με εχεις φτάσει εκτός ορίων Βαγγέλη.
Θα μπορούσα να το συνεχίσω και να σε βγάλω εκτός εαυτού.
Δεν το κάνω και για να μην σε εκθέσω και για να μην εκτεθώ.
Εικρινά θα μπορούσα να παραθέσω πράγματα που πραγματικά θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Αν τελικά σε πιέσω να λάβεις μέρος σε εναν τέτοιο διάλογο δεν θα το αντέξεις, θα ξεσπάσεις και αναπόφευκτα θα πείς λόγια που δεν πρέπει.
Πάνω απο ολα είμαστε συμφορουμίστες, φίλοι και να προσέχουμε να μην φτάνουμε εκτός ορίων..
Ελα να σας βλέπω να τα βρίσκετε, να πούμε ωραία πραγματάκια .. ελάτε..
φαίνονται, θυμίσου τον φίλο zip, αλλά, ειλικρινά,δεν υπάρχει κανείς
να με βγάλει εκτός εαυτού,εννοώντας φυσικά,με τρόπο,όχι απλά
βριζοντας....
Ξέρεις, γδάρσιμο,με το γάντι,που λέμε...
Δεν έχω εγωισμό, καρδιά μου, ενώ έχω εξασκήσει αρκετά στη ζωή μου τον διάλογο, με πάσης φύσεως καρυδι....Αλλά, γιατί η κόντρα πάει στο πόσο μπορούμε να βγούμε εκτός ορίων κι όχι να κάνουμε διάλογο;Πόσα κόμπλεξ υποβόσκουν των διαφορών μας;Γιατί πρέπει κάποιοι να είναι σωστοί και κάποιοι λάθος; Γιατι επιτέλους δεν συζητάμε για κανένα θέμα, αλλά για άτομα χριστιανούς και αμφισβητήσεις χριστιανικών δογματικών θέσεων;... Αυτόν τον διάλογο εννοείτε;
Αλλά, μου αρέσει που κρινεις χαρακτήρες...Είσαι απο τους τύπους, που θα δούν με το καπνισμένο όπλο στο χέρι τον άλλο και θα πουν ότι δεν δείχνει δολοφόνος...
Άπειρη συμπάθεια, είναι αυτό που έχεις, πολύ καλό και ζηλευτό, αλλά,
η αλήθεια έχει όνομα και δεν είναι πολλές,οπως λές και λέτε..Η ακριβής αλήθεια, είναι μόνο μία....
Αυτην ,την αναζητάμε, ή κοιτάμε να συμβιβάσουμε απλά τις υπάρχουσες, για να φτιάξουμε ένα άλλο σχήμα, πιο βολικό;Κοιτάμε τα λίγα και όχι τα πολλά....
quote:
Αγαπητέ μου allzzaro, μερικές φορές, δεν ξέρω αν εννοείς αυτά που λες ή τα λές για να με προκαλέσεις.....
Ρε Βαγγέλη μου βλέπεις πως σου μιλάω.
Ομορφα και χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω.
Πιστεύω οτι είμαι αμερόληπτος σε αυτά που σου είπα και δεν υποστήριξα ούτε εσένα ούτε τον Εαρινό για ευνόητους λόγους.
Μην μου κάνεις λοιπόν τέτοια ... σε παρακαλώ έτσι..?
quote:
Αλλά, μου αρέσει που κρινεις χαρακτήρες...Είσαι απο τους τύπους, που θα δούν με το καπνισμένο όπλο στο χέρι τον άλλο και θα πουν ότι δεν δείχνει δολοφόνος...
Προσπάθησα να μην κρίνω κανέναν.
Ελληνικά σου μίλησα Βαγγέλη και θέλω να τα κατανοήσεις.
Το να γράφει κανείς στα φόρουμς και ειδικά σε θέματα θρησκείας ειδικότερα οταν αυτά τα θέματα συνάδουν με θέματα εθνικοφροσύνης θέλουν πολύ υπομονή και διπλωματία, ή είσαι απο αυτούς λοιπόν που εχουν αυτά τα προσόντα ή δεν είσαι. Αν είσαι μένεις και συζητάς με τους παραπάνω όρους αν δεν είσαι ή φεύγεις κάθεσαι και τσακώνεσαι με το 95% των συνομιλούντων.
Δεν θέλω ούτε να σε προσβάλλω ούτε να σε προκαλέσω.
Κάποια αλλη στιγμή που σου ξαναείπα κάτι τέτοιο βρήκα τον μπελά μου και μου είπες να πάω σε ψυχίατρο. Βλέπεις και απο μόνος σου οτι τσακώνεσαι με ενα μεγάλο ποσοστό χρηστών. Βάλε λοιπόν λίγο νερό στο κρασί σου γιατί ο γιαλός δεν είναι πάντα στραβός... ίσως στραβά να αρμενίζουμε..