ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PY8AGORAS61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
08/10/2003, 22:54:35
καλησπέρα.

Δαγκωτό στην αδικία κι εγώ.
Αλλά...

Ας σκεφτούμε πόσο αντικειμενικοί μπορούμε να είμαστε με την αδικία. Με ποιο κριτήριο την χαρακτηρίζουμε ως τέτοια; Και τι είναι αυτό που κάθε φορά που νιώθουμε αδικημένοι, θίγεται μέσα μας;

Μήπως εάν καταφέρουμε να βγούμε για λίγο έξω από την κατάσταση που μας φέρνει εκτός εαυτού, δούμε ότι κι εμείς οι ίδιοι πολύ συχνά αδικούμε τον εαυτό μας; Και τότε, γιατί δεν γινόμαστε έξαλλοι; Παρά φωνάζουμε για τους άλλους που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν το καλό μας, τη στιγμή που οι ίδιοι συχνά δεν το αντιλαμβανόμαστε...Πρώτο χρέος μας είναι κατά τη γνώμη μου, να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας. Ισως τότε, να μην μας ενοχλεί και τόσο η αδικία, παρά να μας δίνει αφορμή να πολεμήσουμε.

"Κάνε το καλό, και ρίξτο στο γυαλό", λέει μια ελληνική παροιμία.

Στο κάτω - κάτω, ο Κεμάλ μπορεί να άφησε τη "στερνή του την πνοή" στην κρεμάλα, αλλά ποιος ξέρει εάν η θυσία του αυτή δεν αποτέλεσε το ερέθισμα για μια επανάσταση που έγινε χρόνια μετά;

αυτή...που τα κατάφερε!

sansationfΜέλος
13/10/2003, 21:46:06
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΩ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!

respect

14/10/2003, 22:53:56
καλησπερα παιδια:)))))))

εμενα με ενοχλει που αρκετες φορες φανταζω λιγος σε καταστασεις και δεν μπορω να κανω η να πω αυτα που πραγματικα θελω.

που δεν εχω την αυτοπεποιθηση που χρειαζεται σε καταστασεις.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

15/10/2003, 00:16:07
πολλά.
αλλά αυτή ακριβώς τη στιγμή, με ενοχλεί ο γάτος μου, που σκαρφαλώνει στα πόδια μου και με έχει ταράξει στις γρατζουνιές.
θα πρέπει κάποια στιγμή να το πάρω απόφαση να του κόψω τα νύχια!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

cubeΜέλος
15/10/2003, 15:52:38
Με ενοχλεί όταν αγαπάω και δεν με αγαπάνε οι άνθρωποι!
Με ενοχλεί να είμαι φίλος και να μην μου συμπεριφέρονται σαν φίλο...
Με ενοχλεί όταν οι άνθρωποι είναι κακοί...
Με ενοχλεί που λείπει η αγάπη στους ανθρώπους!
Με ενοχλεί όταν βλέπω ανθρώπους να μαλλώνουν...
Με ενοχλεί να ακούω ψέματα...
Με ενοχλεί να ακούω βρισιές...
Με ενοχλεί που λείπει ο έρωτας στους ανθρώπους!

Μα αυτό που με τρελένει είναι όταν δεν μπορώ να καταλάβω κάποιον!

Προσπαθώ και θα προσπαθώ μέχρι το τέλος...αν υπάρχει τέλος!

Να είστε καλά.

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!
15/10/2003, 21:02:10
quote:
Με μια Ναυπλιώτισσα που δεν γνώρισα

ΩΧ!!! ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΕΜΕΝΑ...ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΝΕΝΑ...
ΩΧ!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;
............................................

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MaraΜέλος
15/10/2003, 22:21:59
quote:
η μασκα του ερευνητη Ryche λεει:
με ενοχλει οτι με κανει και απορω!!!

Ισα ισα τα πραγματα και οι καταστασεις που δεν με κανουν να απορω με ενοχλουν, αν δεν απορεις με κατι γιατι να ασχοληθεις μαζι του, γιατι να ψαξεις. Αν κατι δεν σε γεμισει με αποριες πως θα σου τραβηξει την προσοχη και θα εχει αξια?

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

16/10/2003, 14:13:21
Eλα ρε Kαποδίστρια....

Ποίημα έγραψε ο άνθρωπος!

Λες να νευριάζει με όλα αυτά;

Xμμ...λες;

ΠΛATΩNA;...Δεν νομίζω ΣT'AΛHΘEIA να σε ενοχλούν;...

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

16/10/2003, 14:59:58
quote:

quote:
η μασκα του ερευνητη Ryche λεει:
με ενοχλει οτι με κανει και απορω!!!

Ισα ισα τα πραγματα και οι καταστασεις που δεν με κανουν να απορω με ενοχλουν, αν δεν απορεις με κατι γιατι να ασχοληθεις μαζι του, γιατι να ψαξεις. Αν κατι δεν σε γεμισει με αποριες πως θα σου τραβηξει την προσοχη και θα εχει αξια?

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

Γεια σου Μαρα
το με ενοχλει δεν το εννοω ετσι εννοω ο,τι με κεντριζει αρα μου τραβαει την προσοχη μου και βεβαια με μαθαινει πραγματα
με ενοχλει ιδιαιτερα το να μην βρισκω λυση στην απορια μου
συνηθως συναισθηματικης και υπαρξιακης φυσεως...
με οτι παρεθεσες παντως με καλυπτεις απολυτα

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε

cubeΜέλος
17/10/2003, 10:33:08
ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ!

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

Όλα είναι όμορφα..!
nicoleΜέλος
17/10/2003, 13:26:25
Φίλη Αμαλία,
με προβλημάτισαν αυτά που έγραψες περί αδικίας. Πολλές φορές αδικώ τον εαυτό μου, αλλά αντιδρώ μόνο όταν με αδικήσει άλλος. Χμμμ...

Έχεις δίκιο.Είναι καιρός να αγαπήσουμε τον εαυτό μας.Ακούς sansationf?

Καλημεεέρα!

17/10/2003, 15:11:50
Καλή μου Καποδίστρια, πως είναι δυνατόν μια λεπτεπίλεπτη ψυχή σαν την δικη σου, να με ενοχλεί?

Ποίημα είναι….όπως λέει και η θωθουλα που ομόρφυνε….και στα ποιήματα… υπάρχουν μεγαλες αλήθειες!!!

17/10/2003, 15:45:41
Tο πέταξες πάλι το δυναμιτάκι σου...

Tώρα θα ξαναρωτήσει...

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

17/10/2003, 17:44:28
Με καλύψατε όλοι σας και με το παραπάνω μπορώ να πώ.

Υπάρχει κάτι ακόμα που με ενοχλεί.
Η ΚΑΚΟΗΘΙΑ του κόσμου και όλοι όσοι μασάνε με το στόμα ανοιχτό, κάνοντας διάφορους φορύβους.

stella_206Νέο Μέλος
23/10/2003, 16:27:46
Αχ, ειναι τοσα πολλα αυτα που με ενοχλουν και με εκνευριζουν...
οπως η αδικια, η υποκρισια, η ελλειψη σεβασμου, η αγενεια, κλπ....
Σε πολλα πραγματα συμφωνω με αυρα που εχουν ηδη γραφτει απο τους υπολοιπους...
Ομως, αυτο που με εξοργιζει ειναι το να ειναι καποιος στενομυαλος!! Εγω ειμαι πολυ ανοιχτομυαλο ατομο, και δε μπορω να καταλαβω τους ανθρωπους που εχουν παρωπιδες και ειναι απολυτοι σε καπιοα πραγματα...
Υπαρχει χειροτερο ελλατωμα???

sunflower1Μέλος
24/10/2003, 11:15:22
Με ενοχλουν παρα πολλα πραγματα, αλλα μικρα (η μυρωδια της φετας) αλλα μεγαλα (η καταστροφη του πλανητη απο ανεγκεφαλους ανθρωπους) αλλα τωρα τελευταια και λογω επικαιροτητας με ενοχλουν ιδιαιτερα οι προεκλογικες απεργειες... φτανει πια

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
24/10/2003, 13:45:13
Καλησπερα σας.Τελικα ειναι παρα πολλα αυτα που ενοχλουν καποιον,καθε μερα και διαφορετικα δυστυχως....Με ενοχλει οτι ενω μπορω να καταλαβω αρκετα γρηγορα διαφορους χαρακτηρες(καθοτι εμπιστευομαι την διαισθηση μου) αφηνομαι και επηρεαζομαι απο τριτους που μου λενε οτι ισως δεν ειναι οπως τα πιστευω τα πραγματα σε οτι αφορα την διαισθηση μου με αποτελεσμα να γινεται κατι λιγο καιρο μετα και να δικαιωνεται η διαισθηση μου τελικα!
endoramaΜέλος
25/10/2003, 02:10:06
δεν με ενοχλει τιποτα κολυμπαω μεσα στην γαληνη

δεν με νοιαζουν οι ανεγκεφαλοι συνανθρωποι μου
δεν με νοιαζει η μικροψυχια
δεν με νοιαζει η κουτοπονηρια των ανθρωπων
δεν δινω δεκαρα για αυτον που παει να μπει μπροστα στην ουρα
σκασιλα μου για τον ταριφα που κανει ολοκληρη παρασταση για να μου φαει 00.5 ευρο
δεν ασχολουμε με αυτους που μεταχειριζονται τους ανθρωπους σαν σκουπιδια
περαστικος ειμαι απο την γειτονια δεν μπορω να αλλαξω τιποτα και πυρηνικη βομβα να πεταξω οι ανθρωποι παλι ιδιοι θα ειναι απλα θα πεθανουν πιο γρηγορα

ετσι λοιπον δεν χαλαω τα νευρα για ανθρωπους που δεν αξιζουν την προσοχη μου γιαυτο και δειχνω και μερικα χρονακια νεοτερος

δεν με νοιαζει τιποτα λοιπον

εκτος απο το οτι αργησε το βαπορακι μου και θα συνελθω και αναγκαστικα θα ανοιξω τα ματια μου και θα δω τον κοσμο οπως πραγματικα ειναι και θα με ενοχλησουν ολα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

kaskariliaΝέο Μέλος
30/10/2003, 00:41:42
basika....me enoxlei pou enoxloumai.tah eixa ipostei men tis isnepeies,,,opoios denkatalabainei ti fotia kaigetai..alla sigoura kapou kontasti nirvana tahbriskomoun.m enoxloun oi asximes mirodies,ta baria aromata,o xronos,i biasini,i bia.i parousia pezon anhtropon,imetriotita opos o kathenas tin kathorizei enooeitai.me enoxlei pou oi anthropoi den anexontia tis polles erotiseis(pou na skeftontai sinexeia apantiseis,..)me enoxlei pou me pernoun ntala mesimeri kai me rotane:'enoxloooo?'einai i ipeureuaisthissia tis enoxlisis simadi idiotropias?..

solitudeΝέο Μέλος
30/10/2003, 23:22:28

καταρχήν πρέπει να πώ ένα χαίρεται σε όλους σαν νέο μέλος του forum! ελπίζω να είμαι καλοδεχούμενη στην παρέα σας!
σχετικά με το τι με ενοχλεί...
πολλές φορές ο ίδιος μου ο εαυτός που δυσκολεύεται να αποδεχτεί την διαφορετικότητα των άλλων..
τι λέτε;; δεν το έχετε αισθανθεί;;

Βαθιά τη νύχτα,τα μεσάνυχτα, με τ'ανοιχτά φτερά του ονείρου,πετά η ψυχή μου,σκλάβα ελεύθερη, στους μυστικούς κόσμους του απείρου..