ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PY8AGORAS61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ΙαπετόςΜέλος
02/06/2012, 22:52:49
quote:
πάντα κερδισμένος να ναι.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Είναι αλήθεια,ξέρει κανένας απο εσάς,ποιοί είναι η αόρατη εξουσία,αυτοί που κυβερνάνε(χωρίς να φαίνονται) και παίρνουν αποφάσεις για την τύχη του κόσμου;;
Όπως π.χ. η λέσχη Μπίλτεμπεργκ...

02/06/2012, 22:56:15
quote:

Είναι αλήθεια,ξέρει κανένας απο εσάς,ποιοί είναι η αόρατη εξουσία,αυτοί που κυβερνάνε(χωρίς να φαίνονται) και παίρνουν αποφάσεις για την τύχη του κόσμου;;

Ναι.
Οι σαυρες του Γιαχβέ!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

02/06/2012, 23:26:02
quote:
ANONIMOS_MAXITIS
Ειπα και εγω δεν θα ερθει κανεις αλλος να κανει παρεα στον macedon!!!!!Δεν επεσε εξω...εσυ εχεις πεσει στα σκ..α!!!

Μόνο για τα σκ..α είσαι ικανός θρασύδειλο ανθρωπάκι , που κρυμένος σαν ποντίκι πίσω από την ανωνυμία σου το μόνο που γνωρίζεις είναι να βρίζης , γιατί από επιχειρήματα είσαι σκέτος τενεκές !!!!

*

02/06/2012, 23:33:38
Ρε Σωτήρη... μη δεις χαζό, αμέσως να του την πεις

macedon

02/06/2012, 23:39:38
quote:
YUGI-OH
Ερε τι τραβάγανε και οι γεροντάδες με τις προφητείες!
Το ότι θα τη πάρουμε τη Πόλη και την Αγιά Σοφιά, το ακούω απ'τη γιαγιά μου από τότε που ήμουν βρέφος.

Άλλοι καιροί τότε φίλε YUGI-OH , τώρα όμως μετά από τους φόρους που μας βάλανε ενεργοποιήθηκαν οι προφητείες . Έτσι λοιπόν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι για να πάρουν αυτοί τους αυξημένους φόρους και να τα κονομήσουν . Όμως θα τηλεφωνήση ο Εφραίμ στο κολλητάρι του τον Πούτιν για βοήθεια , και αυτός θα στείλη ένα τάγμα ειδικών δυνάμεων με 1000 Αρμένηδες λοκατζήδες για ενίσχυση , και έτσι θα επαληθεύση και η προφητεία για το χιλιΆρμενο . Ύστερα αφού διώξουν στην Κόκκινη Μηλιά όσους Τούρκους δεν θελήσουν να γίνουν Ορθόδοξοι , επειδή η Πόλη πέφτει λίγο μακριά από τη Μόσχα θα την χαρίσουν σ' εμάς , και θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα . Άμα δεν πιστεύεις ρώτα και τον ANONIMOS_MAXITIS να σου το επιβεβαιώση . Αυτός κάτι ξέρει .

*

ΙαπετόςΜέλος
02/06/2012, 23:44:34
quote:
Ναι.
Οι σαυρες του Γιαχβέ!!

Ωραία η πλάκα..Να ήσουν λίγο πιο σοβαρός βρε Νικόμαχε..!!
Λοιπον,κάποιοι λένε ότι είναι και ο Soros απ'αυτούς που κυβερνάνε!
Ξέρει κανείς κάτι άλλο;;

ΙαπετόςΜέλος
02/06/2012, 23:56:22
quote:
Μόνο για τα σκ..α είσαι ικανός θρασύδειλο ανθρωπάκι , που κρυμένος σαν ποντίκι πίσω από την ανωνυμία σου το μόνο που γνωρίζεις είναι να βρίζης , γιατί από επιχειρήματα είσαι σκέτος τενεκές !!!!

Καλά μην ασχολείστε τώρα μετον ANONIMO_MAΛ.. ε.. τον ANONIMO_MAXITI..ήθελα να πώ...
Θα φάει γιαούρτια μετά το καλοκαίρι.. Το θέμα είναι βέβαια να περάσει απο εδώ..!!

YUGI-OHΜέλος
03/06/2012, 00:02:04
Μάλλον καλά τα λες Sesostris!
Λες ο Πούτιν να ήρθε και γι'αυτό το λόγο στο Άγιο Όρος το Πάσχα;
Πάντως με το που είπαν ότι θα ρθει, έγινε κινητοποίηση και βγήκε ο Εφραίμ. Να ναι κι αυτό στη προφητεία άραγε;
Καλά που μου το θύμισες, είχα ξεχάσει τη Κόκκινη Μηλιά!

YUGI-OHΜέλος
03/06/2012, 00:06:26
quote:

quote:
Ναι.
Οι σαυρες του Γιαχβέ!!

Ωραία η πλάκα..Να ήσουν λίγο πιο σοβαρός βρε Νικόμαχε..!!
Λοιπον,κάποιοι λένε ότι είναι και ο Soros απ'αυτούς που κυβερνάνε!
Ξέρει κανείς κάτι άλλο;;

Ναι ακούγεται αυτό.
Όσο για σαύρες, δε ξέρω αν είναι απλές ή αν είναι δεινοσαύρες!

03/06/2012, 01:16:34
quote:

Ρε Σωτήρη... μη δεις χαζό, αμέσως να του την πεις

Καλά σου λέει Σωτήρη.
Η ανίχνευση...τενεκέδων,είναι δική μου δουλειά.Εσύ τους περιλαβαίνεις μετα!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/10/2003, 15:44:27
...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; Αυτό που σας "φορτώνει" καθημερινά και σας κάνει να ρωτάτε ΓΙΑΤΙ; Πιστεύετε οτι υπαρχει καποιος εφικτός τροπος ν' αλλάξει; κι αν ναι ποιος είναι αυτός;
ή Πιστεύτε σ' αυτο που λέει ο Χατζιδάκης στο τραγουδι "Κεμάλ":
"Καληνύχτα Κεμάλ,αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ..."

Δε θ'αναφέρω όλα αυτά που μ' ενοχλουν, είναι απλά αδύνατον.
Κάποια απ' αυτά είναι:

Η Έλλειψη σεβασμού (μέσα σ' αυτό συγχωνεύονται πολλά)

Η ειρωνία κι ο κυνισμός

Οι περισσότεροι ψαχνουν για οπαδούς αντί για φίλους

Η προσκόληση στα καθιερωμένα, μ' αλλα λόγια "έτσι έχω μάθει τοσα χρόνια αρα δε μπορεί να είναι αλλιώς"

Η μανία να "εκσυγχρονιζόμαστε" χωρίς να φιλτράρουμε αυτά που δεχόμαστε, χανωντας ετσι πολλά ουσιαστικά στοιχεία του εαυτού μας και της ζωής μας.

Και σε πιο συγκεριμένη καθημερινότητα,όπως: Εκατοντάδες κανάλια και εκατομμύρια θεατές να παρακολουθουν το τίποτα

Ο απόλυτος εξεφτελισμός και επιπονη ψυχική δοκιμασία για μερικες δεκάρες παραπάνω και λιγα λεπτά "δοξας" και φήμης. (βλέπε: ριάλιτι σόου)
κ.α.

Κάποτε κάποιος είχε πει "αγάπα τον πλησιον σου..."
Όπως και να το κάνουμε όμως αυτό δε γίνεται. Δεν είναι στην ανθρώπινη φύση.
Μπορούμε όμως το "Σεβάσου τον πλησίον σου..."
Πιστεύω οτι αν ολοι ζουσαμε μ' αυτόν τον κανόνα, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα:" Ότι δε θα 'θελες να σου κάνουν, μην το κάνεις εσύ"

Υ.Γ. Συγχωρέστε αν γράφω κάπως συγχισμένα, αλλα αυτη τη στιγμή έτσι νιώθω (μάλλον είμαι "πειραγμένο" άτομο)

07/10/2003, 18:22:50
Νευριάζω...

Όταν μπαίνω στο εσωτερικά,
Και ο φιλός μου τηλεφωνάει,
Ο γάτος μου ζητάει φαγητό
και η φίλη μου... σαν τραγουδάει

Με τον θωθ... όταν θωθιαζεται,
Και τη θωθουλα... όταν γελάει
Με Αιον... με τον Ηλιο, σαν τα βρει
Και τον Schwabe, όταν αγιάσει!

Με την theklats... μαρξιστή σαν παντρευτεί
με Εχεμβρωτος σαν καλογερέψει
με την Dark.. απ την σκιά της σαν θα βγει
με τα φαντάσματα απ την Πεντέλη.

Με τον ερώτα της λιλιθ που πέθανε
με του αρζουνα… το άδειο ποτήρι
με την αμαλιτσα που τα κατάφερε
Μπιριτσα…. να μας ποτίσει!

Με τον Κελσο που δεν μοναχεψε,
με την ΑΤΜΑ, που ΦΩΣ δεν είδε..
με το wicca που τελευταία σταμάτησε
Πολλά ορθογραφικά να κάνει…

Με μια Ναυπλιώτισσα που δεν γνώρισα
Με του Ryche.... την κρυμμένη μάσκα,
Με του Γιώργη, μάγους…και μαγικά...
Με την τρέλα….που στα βουνά δεν πάει!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 07/10/2003 18:24:56

07/10/2003, 23:07:25
Με του Ryche.... την κρυμμένη μάσκα,
.......................................................
χαχα καλα θα δεις φιλε Πλατωνα μια μερα θα την βγαλω...
και να σε δω τοτε...
θα τρομαξεις με την πραγματικη οψη μου...
τουλαχιστον τωρα ειμαι ωραιος..

για να γυρισω ομως στο θεμα...

η μασκα του ερευνητη Ryche λεει:
με ενοχλει οτι με κανει και απορω!!!

εεε Πλατωνα πως με ειδες?

ΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ
ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

Darkangel_78Μέλος
07/10/2003, 23:40:19
quote:

με την Dark.. απ την σκιά της σαν θα βγει

Αμ δε θα βγει...δε θα βγει!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

07/10/2003, 23:48:39
καλησπερα σας.τι ειναι αυτο που με ενοχλει....πολλα θα μπορουσα να πω ,και ειναι πολλα πραγματι αλλα κατα την αποψη μου δεν γινεται να διορθωθουν γιατι απλα δεν θελει κανεις να τα αλλαξει.δεν ειναι μονο στην Ελλαδα το συνδρομο του ωχαδερφισμου και απο οτι βλεπουμε ολοι στις ειδησεις δεν υπαρχει το <Σεβαστειτε αλληλους> ποσο μαλλον το <Αγαπατε αλληλους>.Οποτε θα καταληξω σε αυτο που ειπε ο Αλλαχ στον Κεμαλ :Νικημενο μου ξεφτερι δεν αλλαζουν οι καιροι ,με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρει.οποτε οσο αφορα αυτο που προαναφερα,εστω και αν φανω κυνικη,δεν θα κανω τπτ παρα θα αφησω τα πραγματα να εξελιχτουν φυσικα .Αλλα πραγματα που με ενοχλουν οπως το να μην εχω την κατανοηση που χρειαζομαι απο τον περιγυρο μου επισης το αφηνω ως εχει γιατι σκεφτομαι τα εξης : 1ον κανεις δεν ειναι τελειος αρα και αυτοι ανεχονται δικες μου ατελειες και 2ον (που εχει αμεση σχεση με το 1ο)αποδεξου τον φιλο σου με τα ελλατωματα του.καλη σας νυχτα
08/10/2003, 05:40:40
Με ενοχλούν πολλά πράγματα...
Έχω πρόβλημα γιατρέ? πόσο θα ζήσω?...
Με ενοχλεί η παντελής έλλειψη διάθεσης ελευθερίας απο ένα φιλικά διακείμενο άτομο προς κάποιο άλλο.
Επειδή σε αγαπάω, θα σε κάνω δικό μου!...3 σελίδες αναλώνονται στο θέμα της ελευθερίας και ακόμα δεν "ελευθερώθηκαν" οι αγαπητοί και σεβαστοί φίλοι που συμμετέχουν.
Με ενοχλεί που ερμηνεύουν την καλωσύνη και ευγένεια ως αδυναμία.
Με ενοχλεί όταν "πετάω" και πολλοί κάνουν τα πάντα ώστε να με προσγειώσουν και μάλιστα, πολλές φορές ανώμαλα.
Με ενοχλεί που δουλεύω σε ένα κράτος, υπακούω στους νόμους και αυτό με εκμεταλλεύεται.
Με ενοχλεί που δεν υπάρχει δημοκρατία σε ένα ονομαζόμενο ως "Δημοκρατικό σύνταγμα".
Με ενοχλεί που είμαι πρόθυμος να διακρίνω το αγκάθι στο μάτι του άλλου αλλά δε μπορώ να δώ το δοκάρι στο δικό μου μάτι.
Εξ' άλλου, αν το έβλεπα θα γνωριζα και το δάσος και όχι μόνον το δέντρο.
Με ενοχλεί που μικροί άνθρωποι γυρνάν αυτό τον κόσμο...
Με ενοχλεί που επειδή είμαι και αισθάνομαι διαφορετικός, πρέπει να σηκώνω το βάρος της διαφορετικότητας προσπαθώντας να κεντήσω με νεα γνώση αραχνούφαντα μυαλά.
Με ενοχλεί που κάποιοι απαιτούν να προσαρμοστώ στον κόσμο τους όταν αυτοί έχουν χάσει το τραίνο της ζωής...
(Βαρέθηκα να γράφω...θα μπορούσα να λέω τι με ενοχλεί μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία...)

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 08/10/2003 05:41:56

Edited by - reptilesalonica on 08/10/2003 05:43:41

lencolasΜέλος
08/10/2003, 11:29:41
ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ!ΗΔΗ ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ!!ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΣΤΑ 22 ΜΟΥ....

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

nicoleΜέλος
08/10/2003, 14:14:40
Αυτό που όχι μόνο με ενοχλεί αλλά με κάνει έξαλλη, είναι η ΑΔΙΚΙΑ.

08/10/2003, 21:26:26
Καλησπερα σας.Παρολο που το τοπικ ειναι: τι ειναι αυτο που σας πειραζει περισσοτερο,θα θελα να βαλω μια <υποενοτητα> (αν δεν πειραζει το μελος 1900).Θα θελα να ρωτησω τα μελη τι μπορει να κανει καποιος οταν δημιουργειται μια κατασταση κατα την οποια δεν μπορει να αντιδρασει και να εκφραστει για να μην την τραβηξει στα ακρα και δεν μπορει να γινει αναστρεψιμη.Σ'αυτην την περιπτωση τι κανουμε?Καθε απαντηση δεκτη..καλο σας βραδυ.
OannesΜέλος
08/10/2003, 22:32:46
Πολλά με ενοχλούν. Περισσότερο απο όλα η αδικία

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME