ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βιβλική Έξοδος: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Βιβλική Έξοδος: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Agnostic31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/05/2010, 18:03:58
Ρε φίλε έχεις καταλάβει ότι προσπαθείς να βγάλεις λάθος τη χημεία;

Αντέχει Η' ΔΕΝ αντέχει ο χαλκός στο αλατόνερο; Απάντα άμα είσαι άντρας...

21/05/2010, 19:06:29
Επειδή όλη την ώρα, κάνεις τέτοια τέστ,λέμε Βιομηχανικέ μου, ότι απέχεις απο την συζήτηση,τοιουτοτρόπως....Ρε φίλε, συζητάμε, για το ότι δεν υπάρχουν,αν έχεις Θεό, ευρήματα, στην Ερυθρά, απο τον Αιγυπτιακό στρατό, που καταποντίστικε.....Αμφισβητείς την έξοδο, λόγω του ότι δεν βρήκαμε,κανένα όπλο, ή ότι άλλο, απο άμαξα, ή τι....
Εδώ πιστεύεις, ότι η φύση λειτουργεί μόνη της και δουλεύει αφε εαυοτύ της,διχως τον Θεό και το μποζόνιο του Χίγκς, κύριος σκοπός του πειράματος CERN,σε διαψεύδει, αφου η επιστήμη, παραδέχεται ότι υπάρχει το σωματιδιο, ή η δύναμη αυτή,που τα πάντα κινεί και δίνει μάζα, τι άλλο να πουμε;...
Δεν προσέχεις καθόλου και θα σε μαλώσωωωωω!!!!
Λες να είμαι πολύ άντρας, άμα πω, ότι ναι ο χαλκός,δεν διαλύεται στο αλατόνερο;...
21/05/2010, 19:21:04
quote:
Λες να είμαι πολύ άντρας, άμα πω, ότι ναι ο χαλκός,δεν διαλύεται στο αλατόνερο;...

Επιτέλους! Συμφωνούμε. Τα όπλα(χάλκινα ξαναλέω) των Αιγυπτίων ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν επιζήσει στο περιβάλλον της ερυθράς θάλασσας. Και όμως από τα όπλα ενώς ολόκληρου στρατού δεν έχουμε βρει ακόμα ούτε ένα νυχοκόπτη.Εκκρεμεί λοιπόν η επιβεβαίωση αν βρει κάποιος αυτά τα όπλα στην Ερυθρά Θάλασσα.

Οπότε έρχομαι στο αρχικό ερώτημα εφόσον ΔΕΝ έχεις βρει τα όπλα και τις πανοπλίες (οι οποίες απέδειξα ότι θα επιζούσαν αν υπήρχαν μέχρι σήμερα) ποια είναι η επιβεβαίωση;

21/05/2010, 23:21:04

soul

21/05/2010, 23:32:57
Φαντάζομαι, Βιομηχανικέ μου, ότι εκρεμούν κι άλλες πολλές
ιστορικές αποδοχές, αφού δεν έχουμε για όλες όσες ξέρουμε,συνολικά, αποδεικτικά στοιχεία.....
Κάποιος να τον συμμαζέψει.....
22/05/2010, 00:08:41
Ο Μωάμεθ είναι ιστορικό πρόσωπο τρέχα;
22/05/2010, 10:47:55
Ναι ρε Βιομηχανικέ, ειναι ο Μωάμεθ, ιστορικό πρόσωπο,γιατί;....
Θα τον ...εξαφανίσεις, μήπως;...
22/05/2010, 13:28:27
Και τότε γιατί δεν είσαι μουσουλμάνος; Αφου και ο Μωάμεθ είναι ιστορικό πρόσωπο;

Ισχύει επίσης το ερώτημα
Οπότε έρχομαι στο αρχικό ερώτημα εφόσον ΔΕΝ έχεις βρει τα όπλα και τις πανοπλίες (οι οποίες απέδειξα ότι θα επιζούσαν αν υπήρχαν μέχρι σήμερα) ποια είναι η επιβεβαίωση;

22/05/2010, 14:58:26
Καλά, τόσο πυροβολημένος εισαι,Βιομηχανική χλαπάτσα;
Δηλαδή, ότι υπάρχει, το έχω πίστη;
Ρε σύ, επικοινωνει ο εγκέφαλος σου με τον αφαλό σου;....
Τι παίρνεις;...Ότι και να ειναι,πάντως,μάθε το απο μένα,σε χαλάει...
Οι επιβεβαιωμένες, καταγραφές και εξιστορήσεις, που ταιριάζουν και δεν έχουν αντιθέσεις, είναι που οδηγούν στην αποδοχή, ως δεδομένο για κάτι...Όταν υπάρχουν, ονόματα, αναμνησεις, λεπτομέρειες,χρόνος, που το περιγραφουν και βεβαιώνουν.....
Αλλά, πως να το καταλάβεις εσύ αυτό;...Αφού χάνεις;...
22/05/2010, 15:32:38
quote:
Οι επιβεβαιωμένες, καταγραφές και εξιστορήσεις, που ταιριάζουν και δεν έχουν αντιθέσεις, είναι που οδηγούν στην αποδοχή, ως δεδομένο για κάτι...Όταν υπάρχουν, ονόματα, αναμνησεις, λεπτομέρειες,χρόνος, που το περιγραφουν και βεβαιώνουν.....

Ποιες και πότε. Να επεκταθείς.

quote:
Δηλαδή, ότι υπάρχει, το έχω πίστη;

Ποιο είναι το κριτήριο; Γιατί εμπιστεύεσαι τη διδασκαλία του Ιησού και όχι του Μωάμεθ, τη στιγμή που και οι 2 είναι ιστορικά πρόσωπα;

noelΜέλος
22/05/2010, 15:55:28
quote:
Ποιο είναι το κριτήριο; Γιατί εμπιστεύεσαι τη διδασκαλία του Ιησού και όχι του Μωάμεθ, τη στιγμή που και οι 2 είναι ιστορικά πρόσωπα;

Και ο Βούδας ιστορικό πρόσωπο είναι.

Αν παρατηρήσετε ο θεματοθέτης στο πρώτο του πόστ λέει. Μύθος ή ιστορία η διάβαση της Ερυθράς θάλασσας.
Παρατηρώντας το σκίτσο η διάβαση κάθε αλλο παρά απο την Ερυθρά Θάλασσα έγινε.
Γιάμ Σούφ στα αρχαία εβραικά σημαίνει Θάλασσα των καλαμιών.
Ετσι αναφέρεται η περιοχή απο όπου πέρασαν οι Εβραίοι σύμφωνα με τα Εβραικά κείμενα.
Δημιουργούνται λοιπόν τα εξής ερωτήματα.
Ποιός ο λόγος να περάσουν οι Εβραίοι την Ερυθρά Θάλασσα απο τη στιγμή που υπήρχαν περάσματα με ξηρά.
Ποιός ο λόγος οι Εβραίοι να συνεχίστουν την πορεία τους Ανατολικά προς το Σινά, αντίθετα δηλαδή ενώ θα μπορούσαν να προχωρήσουν Δυτικά και
Ποιός ο λόγος να μην ακολουθήσουν την παραθαλάσσια οδό οπως δείχνει το σκίτσο που σε 10 μέρες το πολύ θα είχαν φθάσει στην Χαναάν.