ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Aeon of Horus - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Aeon of Horus - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/01/2010, 22:01:49
Όχι καλή μου ar_ia,αλλά, γιατί όλα τα..φαγητα δεν ειναι για όλες τις ώρες, ούτε για όλα τα στομάχια...Πρέπει να το αντέχεις, το άτιμο...
Ειδικά, με την ημιμάθεια, υπάρχει πρόβλημα....Όλοι νομίζουν ότι ξέρουν...
28/01/2010, 22:07:22
Τρεχαρύρευε λές στην εκκλησία?
Σε ποιά εκκλησία αναφέρεσαι γιατί γνωρίζω οτι οι παλαιοημερολογίτες έχουν δική τους εκκλησία.
Τι ακριβώς διδάσκει η εκκλησία σχετικά με την αριθμοσοφία? Εγώ τουλάχιστον δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι.
28/01/2010, 22:12:57
Ο φίλος Loupus Animous, έχει ήδη κανει κάποιες αναφορές, αγαπητέ μου allzzaro, αλλά, πολλοί είναι που ασχολήθηκαν με την αριθμοσοφία,
στην χριστιανική παράδοση,με κειμενα και θέσεις, περί Θεού,φύσης
και αριθμών, σε σχέση με τη δομή και υπόσταση όλων, απο κει που αναφέρονται..Όλα έχουν μαθηματική βάση αρμονίας, ποιός το αρνειται αυτό;Ο Θεός, έφτιαξε τον κόσμο,με σοφία, όχι απλά φαντασία...
28/01/2010, 22:27:26
Γενικά στη Βίβλο δεν εχω διαπιστώσει κάποια αναφορά σχετικά με την αριθμοσοφία.
Ο Lupus Animus περισσότερο αναφέρθηκε στους Πυθαγόρειους οι οποίοι με τη σειρά απο τον Ορφέα.

quote:
Όλα έχουν μαθηματική βάση αρμονίας, ποιός το αρνειται αυτό;

Κανείς δεν το αρνείται.
Στη Βίβλο αναφέρεται κάτι τέτοιο?

makforΜέλος
29/01/2010, 00:05:49
η λογικη ειναι απλη ,απλουστατη , ολα τα αλλα ειναι σχιζοφρενεια ή για να μη παρω τη δουλεια των γιατρων , ψυχολογικο ή εγκεφαλικο προβλημα ... και οποιος σου πει κατι αλλο , δε ξερει τι λεει !!!! αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που τιποτα δεν αντεχει στην λογικη απο οσα λες ... τα διαλυει οπως το διαλυμα υδροχλωρικου οξεως (κεζαπι που ελεγε και η γιαγια χαχα) τα αλατα και το πουρι ... οπως ακριβως το πουρι που εχετε επιβαλει αιωνες τωρα στο κοσμο!!!!

και εαν εχεις κατι επι της ΟΥΣΙΑΣ που τοσο κοπτεσε ριξτο αλλιως σιωπα γιατι εκτιθεσε

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

29/01/2010, 10:24:57
Έτσι είναι ρε φίλε makfor, δεν με βλέπεις, τρέχει το υδροχλωρικό οξύ απο τα μάτια μου...Αλήθεια, τα παραμυθάκια που αλλάζετε καθε πενταετία, γιατι τα αλλάζετε; Δεν αντέχουν ,ε;
Εγώ φιλαράκι, δεν αλλαξα τιποτε μεχρι τώρα,όχι απο εγωισμό, αλλά γιατί αντέχουν οι ιδέες...Μπορείς να πεις κι εσύ το ιδιο;Κι άσε τις κατινιές...Παιδιά είστε, που ανακαλύπτετε τον ήλιο...Σα τυφλώνει δυστυχώς, και δεν μπορείτε να δείτε καθαρά, αλλά, έκαστος εφ ώ ετάχθη....
Φίλε μου allzzaro, αν δεν βλέπεις καθαρά, δεν σου φταιω εγώ...
Διαβασε για την σκηνή του Ναού, ή τον ίδιο τον Ναό του Σολομώντα...Θα δεις την αριθμοσοφία...Διάβασε για τους ασώματους, θα δεις τι ρόλο παίζουν και τι σχέση έχουν με τους αριθμούς...
Διάβασε ότι το 1, το 3,το 7 και το 9 είναι αριθμοί του Θεου, ενώ το 8 του Χριστού....
Είναι πολλά φίλε μου, αλλά, πρέπει να εννοει ο άνθρωπος, όχι επειδή έμαθε γυφτιές απο τσαρλατάνους, να νομίζει ότι κι ο Θεός, κάνει το ίδιο...
Ώστις ζητησει, θέλει δοθεί... Εφόσον είναι καθαρός....Οι ακάθαρτοι, έξω....
29/01/2010, 11:52:29
quote:

Ώστις ζητησει, θέλει δοθεί... Εφόσον είναι καθαρός....Οι ακάθαρτοι, έξω....

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!

soul

29/01/2010, 12:01:53
Χαίρομαι που συμφωνείς,καλέ μου Εαρινέ, ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αν κάποιος χ@@@@κε...ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ...
Να μάθει να μην χ@ζει,οπου νάναι...Κι ο νοών, νοήτω...Άμα λάχει
ναούμε....
makforΜέλος
29/01/2010, 12:16:06
αν ετρεχε απο τα ματια σου θα εισουν alien ... ασε που εχεις χασει και το νοημα του τι θα πει ΜΕΤΑΦΟΡΑ ... ΣΑΝ ειπαμε ... αντε στο δημοτικο ξανα ...
λογια αγαπης ... απο εαν αξιο τεκνο του θεου της αγαπαης ... αξιος... ΑΞΙΟΣ ...Α Ξ Ι Ο Σ !!!

τελικα... μηπως πρεπει να παρουμε παμπερς ? ή ως πανταχου παρον θα χωνει και εκει την ΜΥΤΗ ΤΟΥ ... ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

29/01/2010, 18:14:39
Αγόρι μου καλό εσύ,makfor, αν φοράς ..πάμπερς, τότε εξηγούνται πολλά....Κι επειδή,δεν ειμαι άλλιεν,βγάλε τα γυαλιά σου, για να δεις....