- Η "ΔΥΝΑΜΗ" ΕΝΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
quote:
Ο Σκορπιός είναι και πολύ σεξουαλικό κι ερωτικό ζώδιο.....
Τιμή μας και καμάρι μας!
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Διάβαζα εδώ το τόπικ αυτό..
Αν και παρθένος, έχω να πω ότι οι σκορπιοί απλά είναι το καλύτερο ζώδιο (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα.. και χωρίς να θέλω να μειώσω ενοείται τα υπόλοιπα ζώδια)
Μπορεί ακραία την μία να 'ναι καλό και την άλλη κακό, αλλά κατα βάθος είναι μια τεράστια παιδική ψυχούλα με απίστευτα χαρίσματα.. Αν και κλειστοί στο εαυτό τους είναι ατελείωτα ευαίσθητοι..
Απλά τους λατρεύω τους σκορπιούς.. είναι η αδυναμία μου.. ![]()
Edited by - YMDK21 on 18/10/2005 18:00:31

...ότι βρισκόμουν σε μια τεράστια βιβλιοθήκη...σκοτεινή κ με υγρασία κ έψαχνα για ένα βιβλίο χαμένο από χρόνια...στο διπλανό δωμάτιο 3 γέροι καθισμένοι, συζητούσαν για τους Βάσκους κ την Ατλαντίδα....είχα 2 παιδιά μαζί μου..κ ήταν δικά μου....
Ενα κορίτσι ξανθό, με μαλλιά που σερνόντουσαν στο πάτωμα.Περπατούσε αθόρυβα δίπλα μου κ ήταν κάπως σαν να πετούσε...Το πρόσωπό της ήταν λευκό,πολύ λευκό,σαν να μην είχε επιδερμίδα.Ήταν διάφανη, φαινόταν η κυκλοφορία του αίματος κ της άρεσε να δίνει καινούργια ονόματα στους αστερισμούς... Κ ένα αγόρι.Μελαχροινό,με μάτια σαν κάρβουνα κ 2 βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο.Ένα παιδί με βλέμμα γέρου,που το όνομά του ήταν "Κ.Δ.". Φόραγε το όνομά του σε μια καρτέλα στο χέρι του.Το κορίτσι το φωνάζαμε απλά Ισμήνη...
Το φωνάζαμε...εγώ κ κάποιος άλλος...κάποιος που δεν έβλεπα, αλλά γνώριζα πως ξέρει τα παιδιά μου καλύτερα από μένα.Τα παιδιά μου είχαν δάχτυλα βαμμένα γαλάζια.Έντονο γαλάζιο που φωσφόριζε μέσα σε σκοτεινούς διαδρόμους.
"Είναι το γνώρισμα της φυλής του πατέρα τους", μου είπε ο άγνωστος,χωρίς να τον ρωτήσω...
Βρίσκομαι σε ένα δωμάτιο με μια τεράστια τζαμαρία...Στέκομαι κ κοιτάζω έξω.Κάτω απλώνονται τα φώτα μιας πόλης, μια πόλη που φαίνεται να μην τελειώνει πουθενά. Βρίσκομαι ψηλά, πολύ ψηλά κ νιώθω άρρωστη...Πίσω μου ανοίγει μια πόρτα..κ μπαίνω εγώ...Στέκομαι κ με κοιτάζω... να στέκομαι κ να κοιτάζω έξω από το τζάμι...Κ μου φαίνομαι άρρωστη.Κ δεν ξέρω αν πρέπει να μου μιλήσω, αναρωτιέμαι αν πρέπει να με διακόψω...Κ τότε εγώ που κοιτάζω την πόλη αρχίζω κ λέω κάτι για τον άνεμο...ότι φυσάει καυτός, από την έρημο, ότι ο κόσμος κάτω θα αρχίσει να σκοτώνει πάλι κ όλοι θα λένε ότι φταίει ο άνεμος. "Δεν φταίει ο άνεμος. Φταίει το φεγγάρι.Κοίτα,το φεγγάρι του προδότη" μου απάντησα...
...........................................................................................................................................
Όνειρα...Κινηματογραφικά ή σαν παραμύθια...Ας γράψουμε εδώ αυτά που βλέπουμε κ μας κάνουνε εντύπωση, μας κάνουν ευτυχισμένους ή μας βυθίζουνε στη θλίψη...Κάπως έτσι όπως γράφουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια ή τις αγαπημένες μας ταινίες...

Communicating at an unknown rate...
Αλλά γιατί μεταξύ τυρού ?
Νομίζω πως θα συμβάλλω και εγώ στο θέμα σου αλλά θα πρέπει να περιμένεις………..!!
[Χαίρομε που κοιμήθηκες και λίγο ! Πλάκα, ελπίζω να μην κρύωσες !!]
Θα επανέλθω δριμύτερος …
Φιλικά Γιάννης!

Περιμένω με αγωνία....

ΠΩΣ ΕΙΜΟΥΝΑ ΛΕΕΙ ΣΟΦΟΣ
I am no human now
because I choose to know..
ειδα την ΑΡΓΩ να ταξιδευει...την ψυχη της...
ειδα την Λιλιθ να αναστενει τον ερωτα της...
ειδα την Καποδιστρια με φιλους πολλους στην ιρλανδια...
ειδα την Αμαλια να τα καταφερνει...σε οτι κανει...
ειδα την OLD TIGER να συντονιζεται...
ειδα την Masvidal να μην ειναι μονη...
ειδα ΑΤΜΑ να γινεται φωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...
ειδα τον Γιγενη να μιλα με τον Δια...
ειδα τον Chwabe ΝΑ Αποκαλυπτει την γενοκτονια μας...
ειδα τον Αββα Ποιμην-Ιαμβλιχο δεξια του ΚΥΡΙΟΥ...
ειδα τους τελευταιους να δινουν τα χερια...
ειδα τον Μανο μας να βρισκει αυτην που εχασε...
ειδα τον WICCA παρεα με τον Μερλιν...
ειδα τον Avallon να βρισκει την κηβωτο του...
ειδα τον Αlati13 να μην του ειναι ολα δυσκολα...
ειδα τον Εχεμβροτο και τον φοβηθηκα...
ειδα τον Πλωτινο,τον Κελσο και τον Αβαταρ γυρω απ΄την Εστια των σοφων...
ειδα τον ΤΗΟΤΗ να <<κλειδωνει>> ολακερο το συμπαν...
ειδα Εσενα VALNTA ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙ ΣΟΥ...
Eιδα εμενα μεσα σας και ενιωσα ανθρωπος ξανα...
ευχαριστω ολους σας...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
quote:
ειδα την OLD TIGER να συντονιζεται...
Tελικά φίλε ryche μου άλλαξες και εσύ το φύλο
Ελπίζω να μην ήταν αντίποινα![]()

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ειδα την OLD TIGER να συντονιζεται...--------------------------------------------------------------------------------
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
αυτό δεν το είχα προσέξει!
καημένη μικρή παλιογατούλα!
![]()
![]()
![]()
και επίσης,
ο Avallon, είναι η καλή μας Η Avallon!
μετά από αυτά νομίζω καλό θα ήτανε να ζητήσουμε από τους διαχειριστές να συμπεριλάβουν στο κουτάκι με το όνομα και την ημερομηνία μηνύματός ένα m/f γιά το φύλο.
Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα
click ^
Edited by - λίλιθ on 09/09/2003 12:08:52
quote:Μάντεψε tiger κ ποια άλλη την πάτησε....
ειδα τον Avallon να βρισκει την κηβωτο του...
quote:ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Μέσα στον εφιάλτη είσαι ryche...
ειδα τον Αββα Ποιμην-Ιαμβλιχο δεξια του ΚΥΡΙΟΥ...
quote:Eγώ πάλι αυτό μόνο με τον Αβαταρ κ τον Admin το παθαίνω...

Edited by - Valnta on 09/09/2003 12:06:27
quote:
ειδα τον ΤΗΟΤΗ να <<κλειδωνει>> ολακερο το συμπαν...
(...)
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------Eγώ πάλι αυτό μόνο με τον Αβαταρ κ τον Admin το παθαίνω...
Μου φαίνεται Ryche ότι τζάμπα μάγκας είμαι.
Εγώ κλειδαμπαρώνω και διαγράφω, άλλους φοβούνται.
Τι να κάνω; ![]()
Να υπογράφω ως Φρέντι Κρούγκερ; ![]()
![]()
![]()

Κ σαν να το κατάλαβε ο thoth....K σήκωσε το βαρύ του χέρι κ...μόλις που μ' ακούμπησε...κ μ'έκανε κομμάτια....Πρώτη φορά πέθανα σ' όνειρο... Πρώτη φορά ΦΟΒΗΘΗΚΑ τόσο....
Εντάξει τώρα; Νιώθεις καλύτερα;

... από τον φόβο μου.
Βρε Valnta, είπαμε να με κάνεις τρομερό αλλά όχι και να τρομάξεις κι εμένα 
Δεν πειράζει όμως. Τώρα που... ξετρόμαξα, το ξανασκέφτηκα. Ήταν μια καλή προσπάθεια, για να αρχίζουν να με σέβονται και κάποιοι εδώ μέσα.
Λοιπόν, ποιος έχει σειρά; 

quote:
Το πρόσωπό της ήταν λευκό,πολύ λευκό,σαν να μην είχε επιδερμίδα.Ήταν διάφανη, φαινόταν η κυκλοφορία του αίματος
ΒΑΛΝΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,
Ο DAVID ICKE ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ!!!

ΒΑΛΝΤΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΕΣ...
ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΧΟ ΤΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ...
ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...
ΚΙ'ΕΛΕΓΕ: "Μ'ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ;".
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
ειδα την Καποδιστρια με φιλους πολλους στην ιρλανδια...
ΦΙΛΕ RYCHE,
MAKAΡΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
-Ο - MASVIDAL...
MAΛΛΟΝ Η ΛΙΛΙΘ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΥΤΑΚΙ" ΚΑΙ ΤΟ M/F...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ!!!ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ -Σ-
ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ...
quote:Ανθρωπάκι για την ειρωνεία δεν υπάρχει,ε;...Θα βολευτώ με κάτι άλλο....Να που τελικά είσαι ΚΑΙ αυτός....
Βρε Valnta, είπαμε να με κάνεις τρομερό αλλά όχι και να τρομάξεις κι εμένα
quote:ΑΑΑΑΑΑ!!!!!Πες μου τι λέει!
ΒΑΛΝΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,
Ο DAVID ICKE ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ!!!
quote:
ΒΑΛΝΤΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΕΣ...
ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΧΟ ΤΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ...
ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...
ΚΙ'ΕΛΕΓΕ: "Μ'ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ;".
Κ να σας κάνω κ μια ερώτηση; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΑ;

quote:
ΑΑΑΑΑΑ!!!!!Πες μου τι λέει!
ΛΟΙΠΟΝ Ο ICΚE,ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ( ΞΕΡΕΙΣ Η "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ...)ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΦΑΝΗΣ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ(ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...)ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ "ΕΥΓΕΝΕΙΣ" ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΣΤΗΝΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ)ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ...
ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ!!!
Κι,εγώ σε είδα στον ύπνο μου ryche μόνο που το όνειρο έγινε εφιάλτης και ή ψυχή μου ταράχτηκε...
Στο επόμενο ονειρικό μου ταξίδι αν ξανασυναντηθούμε ελπίζω να έχει αίσιο τέλος...
Όνειρα γλυκά!
¨ΑΡΓΩ¨ γιατί δεν βιάζομαι και η Ψυχή μου λαχταρά πάντα ταξίδια...