ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

toxotis62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
NIKONOΝέο Μέλος
15/10/2007, 09:42:40
H IΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΥΩΠΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΞΕΡΕ....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙ 3 4 ΛΕΠΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝΤΑΙ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΔΕΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΜΕ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΒΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .ΑΥΤΑ ΜΒΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΥΤΑΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.... ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ DVD ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ....... ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΟΣΑ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΨΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΑ ΩΡΑΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΡΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΚΟΔΙΑΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΣΙΔΕΡΙΛΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ( ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΩ) ... ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΦΙΛΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑΝ.... ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΙΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....
ΔΕΝ ΜΒΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
toxotisΜέλος
15/10/2007, 15:02:14
quote:
Τελικά σήμερα το απόγευμα νιώθω κάπως περίεργα. Όχι μόνο εγώ αλλά κ ο αδερφός μου. Αισθανόμαστε μια κούραση, το κεφάλι μας είναι βαρύ κ δεν έχουμε όρεξη για τίποτα.

ΑΝ γίνονται ψεκασμοί, γίνονται εν γνώση της ελληνικής κυβέρνησης?

Οι ψεκασμοί είναι γεγονός. Προφανώς γίνονται εις γνώση των κεβερνήσεων τόσο της Ελλάδος, όσο και των άλλων χωρών του κόσμου όπου λαμβάνουν χώρα οι ψεκασμοί. (Δεν μπορεί να σηκωθεί ΚΑΝΕΝΑ αεροπλάνο ή να πετάξει πάνω από μία χώρα δίχως σχετική άδεια) επίσης η στρατιγική άρνησης του οφθαλμοφανούς ή η υποβάθμιση του είναι παγκόσμιο γεγονός από την πλευρά των κυβερνόντων.

Τι ποιο απλό, όταν ρωτάτε η βουλή ή κάποιοσ Υπουργός για κάποιο θέμα, από το να διενεργηθούν έρευνες και μετρήσεις, ώστε να διαπιστωθεί κάτι? Όμως αντ' αυτού οι ερωτήσεις των βουλευτών μας πέφτουν στο κενό.... Και απάντηση δεν δίνετε...

quote:
Δυστυχώς οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν... το θέμα αυτό έχει επιπτώσεις στον οργανισμό μας. Σε κάποιο άλλο τόπικ είχα αναφέρει ότι πάσχω από κάπιου είδους βιοχημική ισσοροπία (άγνωστο τι μάλλον κάποιο πρόβλημα στους ηλεκρολύτες μου) όπου βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή με έντονο ηλεκτρισμό μέσα μου...όταν χαιρετώ κάποιον πολλές φορές τον τραντάζω αρκετά δυνατά και άλλες φορές ο χαρακτηριστικός αυτός ήχος ακούγεται αρκετά μακριά.

Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τα ρούχα που φοράω ή με αυτά που κάνω γιατί είναι χρόνιο και καθημερινό και συμβαίνει ακόμη και όταν δεν φοράω ρούχα. Το θέμα είναι ότι κράτησα ημερολόγιο και πρόσεξα ότι τελικά τις μέρες εκείνες που τa chemtrails κάνουν την εμφάνισή τους το φαινόμενο αυτό είναι αρκετά πιο έντονο.

Μακάρι να υπήρχε και κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα να κάνει αυτή την παρατήρηση για να συγκρίνουμε στοιχεία...

Καλή μου Avallon, το θέμα που αναφέρεις με το προβλημα σου είναι γνωστό λίγο πολύ. Πολύ πιθανόν να γίνετε εντονότερο με τους χημικούς αεροψεκασμούς καθώς αυτά δημιουργούν νέφη ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων... Μάλιστα -κοίτα να δεις σύμπτωση- με είχε πάρει στο τηλ. ο συμπαρουσιαστής του Κου Χαρδαβέλα, ο Κος Μούτσος και με ρωτούσε σχετικά... καθώς ετοιμάζουν σχετική εκπομπή)

Αγαπητέ ΝΙΚΟΝΟ, θα συμφωνίσω απόλυτα μαζί σου. Ακόμη και όταν γνωρίζουμε και βλέπουμε προτειμούμε να διαψεύδουμε τα μάτια μας, από το να δεχτούμε το αποτρόπαιο της διαδικασίας.

Τα συμπτώματα που αναφέρετε φίλοι μου είναι ακριβώς αυτά των μόλυνσης με βαραία μέταλλα αλλά και με επιβάρυνση ηλεκτρομαγνητικής
φύσης.

Δείτε τι ανακάλυψε μια συμπολίτης μας σε αιματολογικές εξετάσεις για βαρέα μέταλλα:
http://www.press-bank.gr/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=D7E48429-CC93-4EBD-9200-3C123B2FD902

Άλλο ένα ενδιαφέροον μπλογκ σχετικά με το θέμα:
http://onasandros.blogspot.com/

Επειδή τα συμπτώματα μόλυνσης και επιβάρυνσης της υγείας μας θα μας απασχολίσουν -δυστυχώς- τα επόμενα χρόνια- καλό θα είναι ο κάθε ένας σας να φροντίσει για την υγεία του αλλά και για την πνευματική του ασφάλεια. Υπάρχουν πολλές ανδιαφέρουσες τεχνικές: από διαλογισμό, ρέικι, γιόγκα μέχρι συσκευές που "εξουδετερώνουν" τις βλεβερές ακτινοβολίες.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον θα σας περιέγραφα ευχαρίστως κάποιες συγκεκριμένες απλές τεχνικές, οι οποίες -αν κρίνω απο προσωπική εμπειρία- λειτουργούν. Π.χ. μετά τους εντονότατους ψεκασμούς όλοι παραπονιούνταν για βαρύ κεφάλι, πονοκέφαλο, κούραση και ατονία, ενώ εγώ δεν παρουσίαζα τέτοια συμπτώματα...

Φιλικά
Τοξότης

NIKONOΝέο Μέλος
15/10/2007, 17:33:28
ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΡΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ .. ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΑΡΑ??? ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΥΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ.
.......ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΙΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΩΡΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑΝ....
ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ...... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.....ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ........ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ

... ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ...... ΜΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.....ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ....

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ........

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

NIKONOΝέο Μέλος
15/10/2007, 19:51:53
http://www.heyokamagazine.com/HEYOKA.7.BEES.htm

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟΞΟΤΗ

15/10/2007, 22:34:12
Αγαπητέ NIKONO, καλώς ήλθες κοντά μας!
Σου εύχομαι καλές κι εποικοδομητικές αναζητήσεις!

Ο τρόπος για να πραθέσεις κάποιες φωτογραφίες σε ένα θέμα έχει ως εξής:

Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να έχεις κάποιο url της εικόνας, είτε αυτή προέρχεται από κάποιο site στο Διαδίκτυο είτε προέρχεται από τον υπολογιστή σου.
Αυτό μπορείς να το κάνεις σε κάποιο site το οποίο φιλοξενεί εικόνες και σου δίνει ένα url για να το χρησιμοποιήσεις.

Ένα από αυτά είναι το:

www.imageshack.us

Είναι προτιμότερο κι ασφαλέστερο να ανεβάζεις εκεί την φωτογραφία που επιθυμείς να βάλεις σε κάποιο θέμα μας, ακόμη κι αν έχεις ήδη το url από κάποιο site.
Την ανεβάζεις στο site που σου πρότεινα επιλέγοντας και το μέγεθος που επιθυμείς να έχει η εικόνα.
Το μέγεθος 800 x 600 είναι μια χαρά.

Στην συνέχεια, κρατάς το "direct link to image".

Στην φόρμα απάντησης στο θέμα που επιθυμείς να ανεβάσεις την εικόνα, πατάς το εικονίδιο .

Θα σου εμφανιστεί ο κώδικας [img][/img]

Ανάμεσα σ' αυτό θα περικλείσεις το link της φωτογραφίας.
Παράδειγμα:

[img]direct link to image[/img]

Αυτό είναι λοιπόν!

Αν έχεις κάποια περαιτέρω απορία ή σε δυσκολεύει η όλη διαδικασία, μπορείς να μου στείλεις e-mail.

In anticipation of my resurrection...

15/10/2007, 23:53:10
-KAI ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! ΟΤΑΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΙ ΓΕΙΝΕΤΑΙ? ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΝΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΡΑΒΑΝ ΤΟ ΖΟΡΙ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ?
-Η ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ! Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ? Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΡΑΦΤΗ!
-ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑCDOLATS ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΤΖΙΔΙΚΑ! ΓΑΙΤΙ Η ΜΑΜΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ! ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ! ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ! ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!
-ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ! ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ? ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ κλπ.
-ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΟΝΟΙ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ! ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΑΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ!
-Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΥΓΑ, ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!
-ΑΝΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΓΡΟΤΗ! ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΦΕΓΚΑΡΙ!
-ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ! ΟΥΤΟΣ ΟΙ ΑΛΛΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ! ΛΙΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

Edited by - europaios2 on 16/10/2007 00:05:00

NIKONOΝέο Μέλος
16/10/2007, 09:15:53
http://img341.imageshack.us/my.php?imagedsc00353en6.jpgIMGhttp://img341.imageshack.us/img341/3712/dsc00353en6.th.jpg/IMG/URL" border=0>
NIKONOΝέο Μέλος
16/10/2007, 09:21:13
http://img156.imageshack.us/my.php?imagedsc00353ne7.jpgIMGhttp://img156.imageshack.us/img156/9217/dsc00353ne7.th.jpg/IMG/URL" border=0>
NIKONOΝέο Μέλος
16/10/2007, 09:25:47
http://img87.imageshack.us/my.php?imagedsc00342xf4.jpgIMGhttp://img87.imageshack.us/img87/3743/dsc00342xf4.th.jpg/IMG/URL" border=0>
NIKONOΝέο Μέλος
18/10/2007, 01:26:01
αγαπητε τοχοτη ξερεις το τροπο που μπορω να προμηθευτω αυτο που διαλυει το νεφος , εχεις τιποτα υπ οψιν σου η πρεπει να συνενοηθω με την αμερικη για να το παρω??? ειναι απιστευτο το τι περναει απο πανω απο την αιγινα σημερα ιδαιτερα πρεπει να περασαν πανω απο 22 φορες απο τις 6 εως τις 8 το βραδυ ημουν παλι στο βουνο και ειμαι αρρωστος κανονικα..... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
12/07/2008, 21:18:01
Σαφώς και δεν διαφωνούμε φίλε Marte, δεν εξέφρασα διαφωνία μ' αυτά που έγραψα.
Απλά το θεώρησα ευκαιρία να πω την άποψή μου.

Και τώρα θάθελα, με την ευκαιρία της αναφοράς σου στην τεχνολογία, να πω ότι και η τεχνολογία μπορεί να παίξει ρόλο στην ελεγχόμενη διαχείριση των δυνάμεων που βρίσκονται μέσα μας και αυτό να λύσει το πρόβλημα της κάλυψης των τεράστιων αποστάσεων.

Ξεκινάω από μια απλή σκέψη για όλο αυτό.
Γιατί να υπάρχουν τόσο μεγάλες αποστάσεις, αν είναι αδύνατον για τα όντα που κυριαρχούν στα σύμπαντα, να τις καλύψουν;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

MarteΜέλος
12/07/2008, 21:53:23
quote:
Και όμως φίλε Marte, επειδή οι άνθρωποι που σκεφτόμαστε και πράττουμε έτσι είμαστε δυστυχώς μειοψηφία είναι που με

κάνει να νοιώθω έτσι εγώ αντί αυτών.

Σε καταλαβαίνω αγαπητέ αλλά όσο υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που σκέφτεται θα υπάρχει πάντα ελπίδα για την ανθρωπότητα!

quote:
Καταντάει ίσως πεισιμιστικό αλλά τα συναισθήματα που κυριαρχούν με όλα αυτά που βλέπω να γίνονται γύρω μου είναι η θλίψη, η οργή και

η αγανάκτηση.

Κι αυτό ακόμα είναι ελπιδοφόρο! Γιατί αυτά τα συναισθήματα όσο διογκώνονται μέσα σε σένα, και σε άλλους ανθρώπους θα οδηγήσουν σε συλλογική δράση-αντίδραση.

quote:
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, αξίζει

να φέρει κανείς το παιδί σε αυτόν τον κόσμο?

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Προσφέροντας εσύ παιδεία στο παιδί σου και θέτοντας σωστές βάσεις στα σημαντικότατα πρώτα χρόνια της ζωής του προσθέτεις ένα λιθαράκι στην ελπίδα για το αύριο της ανθρωπότητας.

quote:
Όλα αυτά είναι που με κάνουν να πιστεύω ή να έχω την ανάγκη να πιστεύω σ' έναν κόσμο διαφορετικό και καλύτερο από αυτόν που ζω

σήμερα.

Με αυτή την έννοια που δίνεις στην λέξη κόσμος δηλαδή μια άλλη κοινωνία πλήρης από δικαιοσύνη και ισότητα, χωρίς εξουσιαστές αλλά με αυτοδιαχείριση και αυτοπειθαρχία συμφωνώ απόλυτα και αυτό είναι το όραμα μου.
Εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου και σε λίγο καιρό κάνω το πρώτο βήμα της ριζικής αλλαγής μου που προηγείται της συλλογικής δράσης.

φίλε γιαπετ

quote:
Γιατί να υπάρχουν τόσο μεγάλες αποστάσεις, αν είναι αδύνατον για τα όντα που κυριαρχούν στα σύμπαντα, να τις καλύψουν;;;

Πολύ δελεαστικό ερώτημα για συζήτηση!!!
Κάτι που φέρνει η λογική μου μπροστά θα ήταν ότι μάλλον οι αποστάσεις δεν υπάρχουν κατ ανάγκη για εμάς... Δεν είμαστε άλλωστε μοναδικοί στον Κόσμο και ούτε βέβαια η συνέχεια του Κόσμου εξαρτάται από την δική μας επιβίωση (σαν ανθρωπότητα εννοώ).
Μια άλλη σκέψη που θα μπορούσα να κάνω είναι και ποιος λέει ότι είναι αδύνατο να τις καλύψουμε; τεχνολογικά είναι... αλλά μήπως υπάρχουν και άλλοι τρόποι; Λέω εγώ τώρα.

"Θεοί μάκαρες , που σας ελάτρευε του κόσμου η πρώτη νιότη,
Κας σας υβρίζει σήμερα η γηραιά ανθρωπότης,
Αφήστε με εις την ζείδωρο πηγή να εξαγνιστώ,
Εκεί όπου η Θεϊκή Ελλάς εγνώρισε την αλήθεια."
13/07/2008, 00:00:48
Φίλτατε Seirios12 συγχαρητήρια και με το καλό...
φίλε είναι υπέροχο πράγμα τα παιδιά... Δεν συγκρίνεται
με τίποτα... Είναι όλα τα λεφτά του κόσμου.... Ξέρεις τι φοβερό πράγμα είναι να γυρνάς στο σπίτι να είσαι διάφορα, κουρασμένος,
νευριασμένος, ότι θές κι αυτο να σε στέλνει αδιάβαστο... Να σου
δείχνει τέτοια φρεσκάδα που να ξαναγεννιέσαι εσύ... Είναι αυτό
που λέμε: Τα ανεκτίμητα δεν πουλιούνται...Και φίλε, μην ξαναπείς
ούτε για αστείο αυτό που ρωτάς: Αν αξίζει να φέρεις στον κόσμο
παιδί... Φίλε δεν παίζεται με τίποτα.Είναι ότι καλύτερο για τον
άνδρα,( και φυσικά και για τη γυναίκα) που λέμε...
Μπορείς να δεις αυτό το παιδί τι κάνει πάνω στη γή;Πιστεύεις
ότι υπάρχει περίπτωση να είναι από λάθος; Όχι φίλε μου, έρχονται
σαν ευλογία και σαν ελπίδα για μας που έχουμε κουραστεί από
τον συνάνθρωπο μας, κατά βάση, among other things...
Να ξανάρθουμε στο θέμα, όμως, γιατί θέλω να πειράξω λίγο τον
Μαρτε, που πιστεύει ότι ανακάλυψε το φεγγάρι...
Δηλαδή, ρε φίλε, εσύ ετοιμάζεσαι για επανάσταση...Αν σου πω τώρα,
πως ότι και να κάνις , τον κόλο σου να χτυπάς από κάτω, ήδη τα
πράγματα έχουν δρομολογηθεί και υρέχουν όπως στις ράγες
νός τρένου, εσύ θα συνέχιζες να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις
τίποτα; ειλικρινά θαυμάζω τη νεανική σου σκέψη... Από το
1994 έχω καταλάβει ότι όλα πάνε τον δρόμο τους και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει κανείς για να τα αλλάξει...
Αν έχεις τέτοια εντύπωση για σένα, να σε βοηθήσω... Βλέπεις
είμαι από τους τύπους που βαράνε γροθιά στο μαχαίρι και έχω
πληρώσει ποικιλοτρόπως γι'αυτό, αλλά τόσο πάθος έχω καιρό να δω
και θα άξιζε τον κόπο... μια επανάσταση θα σε πείσει...

Περί του θέματος, επιμένω στην στάση του ανθρώπου στον πλανήτη
αυτόμε την μορφή που τον ξέρουμε...Βλέπετε ο χριστιανισμός και
η Αποκάλυψη λένε ότι μετά τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, ο κόσμος
θα γίνει καινούργιος και θα ζήσουν όλοι ευτυχισμένοι...Ακόμη
κι αυτή η πονεμένη γη θα δικαιωθεί, για όσα της κάνουμε...

13/07/2008, 02:03:23
Aγαπητέ seirios12a1 συγχαηρτήρια και με το καλό!!!!! γερό να ναι και να κατουράει όρθιο!
Πολύ καλά κάνατε! ............. θέλει και ερώτημα? Μην αγχώνεσαι για κάτι παροδικό! (αν και πρέπει!)

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

13/07/2008, 04:15:05
Marte

quote:
Κάτι που φέρνει η λογική μου μπροστά θα ήταν ότι μάλλον οι αποστάσεις δεν υπάρχουν κατ ανάγκη για εμάς... Δεν είμαστε άλλωστε μοναδικοί στον Κόσμο και ούτε βέβαια η συνέχεια του Κόσμου εξαρτάται από την δική μας επιβίωση (σαν ανθρωπότητα εννοώ).
Μια άλλη σκέψη που θα μπορούσα να κάνω είναι και ποιος λέει ότι είναι αδύνατο να τις καλύψουμε; τεχνολογικά είναι... αλλά μήπως υπάρχουν και άλλοι τρόποι; Λέω εγώ τώρα.

Φίλε μου, κι εγώ δεν μιλάω αποκλειστικά για το ανθρώπινο είδος, αν και θεωρώ ότι δεν είμαστε (οι γήινοι) οι μόνοι αντιπρόσωποί του.
Μιλάω γενικά για τα όντα με διάνοια, ανεξαρτήτως σχήματος, χρώματος και τόπου διαμονής.

Η δεύτερη σκέψη σου είναι πολύ λογική, αν σκεφτούμε ότι εμπεριέχουμε δυνάμεις και δυνατότητες οι οποίες ενεργοποιούνται σταδιακά, άγνωστο σε ποιά βάση. Μη ξεχνάμε ότι προς το παρόν, με τη σκέψη μπορούμε να "διανύσουμε" ακαριαία οποιαδήποτε απόσταση, χωρίς να μπορούμε ή να ξέρουμε ότι μπορούμε, να πάρουμε μαζί και τα... σώματά μας.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

seirios12aΜέλος
13/07/2008, 09:43:18
Ευχαριστώ για τις ευχές σας, προφανώς το άγχος με κάνει και σκέφτομαι διάφορα, όσοι είστε γονείς θα με καταλαβαίνετε φαντάζομαι

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει

Edited by - seirios12a on 13/07/2008 09:43:47

13/07/2008, 11:38:03
Φίλε seirios12a, με το καλό να έρθει το παιδί σου στον κόσμο, να είναι γερό και δυνατό κι αν το αποφασίσετε, πάτε για άλλα!

In anticipation of my resurrection...

13/07/2008, 13:03:47
Φίλε seirios12a, μαζί με τις ευχές μου για μια εύκολη εγκυμοσύνη που θα φέρει εναν υγειή άνθρωπο, θέλω να σου πω, ότι έχεις δίκαιο για τον κόσμο που θα ζήσει, όμως πρέπει να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό όσον αφορά στα στοιχεία που θα δώσεις σ' αυτήν την ύπαρξη, για να μπορέσει να κατανοήσει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα.
Αυτά θα είναι και τα όπλα που θα διαθέτει, αναπτύσσοντας την κρίση και τη λογική του, σταδιακά και χωρίς βιασύνη αλλά έγκαιρα...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

13/07/2008, 13:35:14
seirios12a

quote:
Φίλε Γιαπετ,
δεν έφαγε η Εύα το μήλο?

Θα σε γελάσω φίλε seirios12a, δεν γνωρίζω τι έφαγε η Εύα...

quote:
Λοιπόν ίσως να μην είναι ποινή, αλλά μια ευκαιρία να διορθώσει τις πιθανές ατέλειες του πνεύματος και του χαρακτήρα του ο κάθε άνθρωπος.

Πολύ σωστά. Κι εγώ για πνευματική κατάσταση μιλάω.
Σ’ ενα όχημα τις παραβάσεις τις κάνει ο οδηγός και όχι το ίδιο το όχημα...

quote:
Απλά το θέμα μου είναι το εξής: η γέννησή μας γίνεται διότι δύο άνθρωποι έρχονται σ' επαφή μεταξύ τους και πάντα θα γίνεται αυτό, άρα με αυτό το σκεπτικό πάντα κάποιος θα πρέπει κάτι να έχει κάνει και να έρχεται εδώ για τιμωρία ή για βελτίωση του χαρακτήρα του. Και το ερώτημά μου είναι εύλογο νομίζω, τόσο σκάρτοι είμαστε που συνεχώς έρχονται στην γη εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες βρέφη?

Ο μηχανισμός γέννησης και οι αιτίες ή οι επιλογές γενικότερα είναι μεγάλο θέμα και φυσικά όχι του παρόντος. Εννοώ, ποιός επιλέγει ποιόν (γονείς ή παιδί) και γιατί...

Αλλά αν το περιορίσουμε στα γήινα επίπεδα και κάνουμε έναν παραλληλισμό (αν δεχθούμε ότι η ζωή μας εδώ είναι μια αντανάκλαση της συμπαντικής), τότε θα δούμε ότι μπαίνουν στις φυλακές και καινούριοι άνθρωποι, μαζί μ’ αυτούς που μπαινοβγαίνουν παραπάνω από μια, φορές.

Ο αριθμός είναι μηδαμινός και εν πάση περιπτώση, αναλογικός του συνολικού, τον οποίο αγνοούμε αλλά, λογικά, είναι εξωφρενικά τεράστιος...

Άλλωστε, ενδεχομένως, είναι μια μορφή τιμωρίας ή εκπαίδευσης και πιθανά να υπάρχουν και άλλες, αλλού.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

14/07/2008, 10:38:32
Φίλε μου Γιάπετ στις φυλακές δεν μπαίνουν "καινούργιοι
ανθρωποι" όπως λες, αλλά όλοι οι άνθρωποι... Αν τυχόν πήγαινες
με κάποιο τρόπο μέσα( όχι ότι το εύχομαι), θα έβλεπες ότι
εκεί είναι όλοι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που λέμε...
Άνθρωποι με χρέη ή γενικά οικονομικές αμαρτίες, όπως και άνθρωποι
που, σε κάποια φάση, έκαναν ένα λάθος, όταν η υπόλοιπη ζωή τους
ήταν όπως η δική σου και η δική μου...
Δυστυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία που έχει μεγαλμανείς ανθρώπους που
τους αρέσει να εξουσιάζουν. Ανθρώπους που αντί για καλό
κάνουν κακό..
Όσο για το φυλακή-γη, εγώ θα το έλεγα καλύτερα προστατευμένη
περιοχή ή αν θέλεις με το ζόρι ...ιδρύματα, μάλλον ψυχιατρείο...