ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

toxotis62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
14/07/2008, 12:01:29
quote:
seirios12a:
Ευχαριστώ για τις ευχές σας, προφανώς το άγχος με κάνει και σκέφτομαι διάφορα, όσοι είστε γονείς θα με καταλαβαίνετε φαντάζομαι

Αγαπτέ φίλε, εάν κατά την πορεία έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία (μετά φυσικά τη γέννηση) για το παιδί σου, μη διστάσεις να το γράψεις στο forum, η εμπειρία των ήδη γονέων ενδεχομένως να σε καλύψει!

quote:
Dying_Incubus :
Κι αν ζούμε σε ένα Matrix;
Αν όλα γύρω μας είναι μια Ουτοπία;
Αν τελικά είχε δίκιο ο Πλάτωνας στα όσα μας αναφέρει για το μύθο του σπηλαίου κι εμείς είμαστε "δεμένοι" σε αυτό εδώ το σπήλαιο αλλά το φως βρίσκεται κάπου αλλού, έξω από τον εδώ κόσμο;

Καλώς ήρθες στο Δόγμα μας!!!!!!

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

14/07/2008, 14:40:31
τρεχα....

quote:
Φίλε μου Γιάπετ στις φυλακές δεν μπαίνουν "καινούργιοι
ανθρωποι" όπως λες, αλλά όλοι οι άνθρωποι...

Συγγνώμη που δεν κατάλαβες...

Όμως, αν παραμερίσεις το... γλαύκωμα, θα δείς ό,τι έγραψα.
Κάτσε να το παραθέσω για να σε διευκολύνω:

quote:

γιαπετ
τότε θα δούμε ότι μπαίνουν στις φυλακές και καινούριοι άνθρωποι, μαζί μ’ αυτούς που μπαινοβγαίνουν παραπάνω από μια, φορές.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

14/07/2008, 18:41:21
Φίλε Γιάπετ δεν χρειάζεται να απολογείσαι για τις
άγνοιες σου... Βλέπεις κι εγώ θα επιμείνω ότι στις φυλακές
δεν μπαίνουν ΚΑΙ καινούργιοι άνθρωποι, αλλά κατά βάση...
Προσωπική εμπειρία...Αυτοί οι γραφικοί φτωχοδιάβολοι
που εσύ εννοείς είναι λίγοι και αποτελούν μειονότητα, σήμερα...
Οι περισσότεροι είναι επαναλαμβάνω, σαν εσένα και μένα...
Σε γιατρό να πας για το γλαύκωμα...Μπορεί να σε βοηθήσει...
15/07/2008, 17:43:17
quote:
Καλώς ήρθες στο Δόγμα μας!!!!!!

Αγαπητέ europaios2, ποιό ακριβώς είναι αυτό το Δόγμα και ποιών ακριβώς είναι;

In anticipation of my resurrection...

15/07/2008, 18:21:53
αν εννοει τον "Χριστιανισμο", τοτε κανει ενα λαθος... δεν ανηκει σε μια ομαδα μονο... ουτε αποτελει ιδιοκτησια καποιου...

"Say HELLO to My Little Friend"
15/07/2008, 19:44:50
Ενδιαφέρον θέμα αλλα δεν πιστεύω ότι μπορεί να απαντηθεί το γιατί ήρθαμε στη γη
Μπορούμε να κάνουμε κάποιες εικασίες και να το φιλοσοφήσουμε αλλα μέχρι εκεί .
Απάντηση έχουν προσπαθήσει να δώσουν οι θρησκείες ,φιλόσοφοι ,επιστήμονες
Ο καθένας από τη δική του οπτικη γωνία έχει και μια απάντηση μια αλήθεια αλλα είναι προσωπική Δεν είναι η πραγματική προσωπικά κλείνω προς την θεωρία της μετενσάρκωσης δηλαδή η γη είναι κάτι σαν σχολειό και εμείς οι μαθητές .
Βεβαία υπάρχουν πολλές θεωρίες δεν αποκλείω τίποτα γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις
Όλα είναι πιθανά μπορεί να ισχύει κάποια απ όλες αυτές που υπάρχουν μπορεί τελικά
Να συμβαίνει και κάτι που δεν πάει ο νους μας .

15/07/2008, 21:17:25
φυσικο ειναι φιλε Open Mind, να μην μπορει ο νους μας να παει σε κατι συγκεκριμενο, γιατι "λειτουργει" σε ορισμενα πλαισια και σε περιορισμενο χωρο!

με την "δημιουργικη φαντασια" μπορουμε να πουμε πολλα... αλλα δεν μπορουμε να κατανοησουμε καποια πραγματα, περα των δυνατοτητων μας...

μπορουμε να αποδεικνυουμε τα στερεοτυπα, και οχι κατι περα απο αυτα!

αμα ειχαμε αυτη τη δυνατοτητα, ισως τωρα να ειμασταν διαφορετικοι (εντελως ως ειδος-μορφη-αντιληψη)

16/07/2008, 11:16:02
Ναι έτσι είναι predator οσο αναπτύσσεται ο νους μας τόσο εξελισσόμαστε και εμείς Πάρε για παράδειγμα τους πρώτους ανθρώπους ποσό απλοϊκή αντίληψη θα είχαν
Έπεφτε πχ κεραυνός και νόμιζαν ότι θύμωσε ο θεός μαζί τους δεν μπορούσαν να κατανοήσουν ότι ήταν ένα φυσικό φαινόμενο .
Ίσως και ο δικός μας τρόπος σκέψης να φαίνεται πρωτόγονος στους μελλοντικούς ανθρώπους που θα έχουν λύσει αρκετά από αυτά που εμείς θεωρούμε μυστήρια.

16/07/2008, 11:38:38
οποτε, αφου δεν μπορουμε να κατανοησουμε πραγματα παραπανω απο τις δυνατοτητες μας, δεν χρειαζεται να ειμαστε απολυτοι σε καποια δεδομενα!

Το αν υπαρχει ο Θεος, δεν μπορουμε να το απαντησουμε αμεσα εμεις οι ιδιοι... το να πιστευουμε ομως στον Θεο ή σε ο,τιδηποτε αλλο εμεις θεωρουμε οτι μπορουμε να το κανουμε, ειναι αλλο δεδομενο

16/07/2008, 12:19:00
Προσωπικά το να μην είμαι απολυτος το εφαρμόζω καθώς δεν γίνεται να ξέρουμε τα πάντα
Ιδιαίτερα σε τέτοια ζητήματα όλα είναι υποκειμενικά τώρα το να πιστεύει κάποιος σε μια θρησκεία είναι άλλο θέμα είναι θέμα πίστης και το τι έχει ανάγκη ψυχολογικά ο καθένας
Είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει αρκεί να μην είναι απολυτος και καταδικάζει τους
Άλλους που πιστευτούν κάτι διαφορετικό.

16/07/2008, 13:38:55
quote:
PREDATOR:
αν εννοει τον "Χριστιανισμο", τοτε κανει ενα λαθος... δεν ανηκει σε μια ομαδα μονο... ουτε αποτελει ιδιοκτησια καποιου...

Eύγε......!!!

quote:
Dying_Incubus:
Αγαπητέ europaios2, ποιό ακριβώς είναι αυτό το Δόγμα και ποιών ακριβώς είναι;

Έξυπνος είσαι......διάβασες και τι έγραψα στον PREDATOR....και σού λύθηκε η απορία..........θα μου πεις γιατί το έγραψες? Το έγραψα απλά για να τοποθετηθώ μέσω άλλων............ και κυρίως για τις παρωπίδες που διατυμπανίζουν οι Χριστιανομάχοι ότι παρέχει ο Χριστιανισμός στους πιστούς Του..........εκτός εάν συμφωνείς με αυτές........πράγμα που αποκλείω.

seirios12aΜέλος
16/07/2008, 20:23:56
quote:
Το έγραψα απλά για να τοποθετηθώ μέσω άλλων............ και κυρίως για τις παρωπίδες που διατυμπανίζουν οι Χριστιανομάχοι ότι παρέχει ο Χριστιανισμός στους πιστούς Του..........εκτός εάν συμφωνείς με αυτές........πράγμα που αποκλείω.

europaios2

Παρωπίδες δεν νομίζω πως "βάζει" ο χριστιανισμός καθεαυτός σαν θρησκεία, αλλά οι σημερινοί και ίσως οι παλαιότεροί του

εκπρόσωποι για ιδίαν οφέλη. Ο χριστιανισμός σαν θρησκεία έχει την ελεύθερη βούληση, οπότε τι παρωπίδες λέμε τώρα? Οι ιερείς του

ναι , αυτοί βολεύονται από κάποιες καταστάσεις και τις εκμεταλεύονται. Μόνο κάποιοι μοναχοί διαφέρουν, οι οποίοι πιθανόν και

να έχουν ανακαλύψει την απάντηση στο θέμα μας.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει

Edited by - seirios12a on 16/07/2008 20:24:39

16/07/2008, 20:43:31
πολυ ωραια τα λες φιλε seirios12a... γιατι οπως γραφουν οι Γραφες, ο υπερτατο δωρο του Θεου προς τον ανθρωπο, ηταν και ειναι η Ελευθερη Βουληση... η ελευθερη επιλογη στο οτι θελει να κανει, αρκει να μην βλαπτει τον αλλο ή να εκμεταλλευεται τον αλλο...

Καλο θα ηταν να ειμαστε "ανοιχτοι" σε ολα τα δεδομενα, γιατι αν ειμαστε κλειστοι σε ενα περιορισμενο "σημειο", τοτε κινδυνευουμε απο πολλα "κακα" πραγματα

Ευρωπαιε φιλε μου, το να "τοποθετηθει" καποιος σε μια ομαδα, μπορει να το κανει με οποιοδηποτε τροπο... αρκει να μην "προσβαλει" μια "αντικειμενικα" αντιθετη ομαδα (και αντιθετα)

16/07/2008, 22:04:09
Συμφωνούμε αγαπητέ PREDATOR, ο άνθρωπος έχει την
ελεύθερη βούληση,΄οπως και δέχεται επίσης και τις
όποιες συνέπειες των λαθών επιλογών του.
Περί παρωπίδων μιλώντας, δεν έχει σχέση με τον χριστιανισμό,
γιατι υπάρχει το "πίστευε και μη, ερεύνα", αλλά
υπάρχει και το "όποιος ανακατευεται με τα πίτουρα,
τον τρώνε οι κότες.." Και πιστεύω ότι όντως δεν χρειάζεται
να ασχολείται κανείς με κάτι λάθος για πολύ...
Βέβαια στην εποχή που η εκκλησία του σατανά είναι θεμα
δημοκρατικότητας, μάλλον παρωπίδες δεν υπάρχουν, ούτως ή
άλλως... Η ελεύθερη βούληση, απαιτεί και υπευθυνότητα...
17/07/2008, 09:40:12
quote:
Έξυπνος είσαι......διάβασες και τι έγραψα στον PREDATOR....και σού λύθηκε η απορία..........θα μου πεις γιατί το έγραψες? Το έγραψα απλά για να τοποθετηθώ μέσω άλλων............ και κυρίως για τις παρωπίδες που διατυμπανίζουν οι Χριστιανομάχοι ότι παρέχει ο Χριστιανισμός στους πιστούς Του..........εκτός εάν συμφωνείς με αυτές........πράγμα που αποκλείω.

Αγαπητέ europaios2, αν και σέβομαι την χριστιανική διδασκαλία - όπως κι άλλες φυσικά - δεν ανήκω στους πιστούς της χριστιανικής θρησκείας.
Αυτή είναι μια προσωπική και συνειδητή απόφαση μου εδώ και χρόνια.

Έχω αναφέρει ξανά την άποψη μου για τις παρωπίδες που λες.
Είναι θέμα ανθρώπου κι όχι μονοπατιού.

In anticipation of my resurrection...

17/07/2008, 10:06:10
quote:

Συμφωνούμε αγαπητέ PREDATOR, ο άνθρωπος έχει την
ελεύθερη βούληση,΄οπως και δέχεται επίσης και τις
όποιες συνέπειες των λαθών επιλογών του.
Περί παρωπίδων μιλώντας, δεν έχει σχέση με τον χριστιανισμό,
γιατι υπάρχει το "πίστευε και μη, ερεύνα", αλλά
υπάρχει και το "όποιος ανακατευεται με τα πίτουρα,
τον τρώνε οι κότες.." Και πιστεύω ότι όντως δεν χρειάζεται
να ασχολείται κανείς με κάτι λάθος για πολύ...
Βέβαια στην εποχή που η εκκλησία του σατανά είναι θεμα
δημοκρατικότητας, μάλλον παρωπίδες δεν υπάρχουν, ούτως ή
άλλως... Η ελεύθερη βούληση, απαιτεί και υπευθυνότητα...

Σαφως και η Ελευθερη Βουληση απαιτει και υπευθυνοτητα... διαφορετικα, μια βουληση χωρις λογικη, καταλαβαινει κανεις τι σημαινει!

17/07/2008, 16:15:02
Σωστά PREDATOR και Dying_Incubus,
αγαπητέ seirios12a απλά να σου επισημάνω ότι παρωπίδες δεν είναι κανένας ικανός να τις φορέσει σε κάποιον, εάν αυτός(ο κάποιος), δε θέλει.
Επίσης σε βρίσκω υπερβολικό στη διάσταση που δίνεις..........
Δεν είδα κανέναν "εκπρόσωπο" του Χριστιανισμού σήμερα, να προσπαθεί να βάλει παρωπίδες στους πιστούς για ιδία οφέλη!...........συκοφαντία βλέπω.............για αυτό δείξε μου....... αυτά που είδες εσύ!..........μήπως και κάνω λάθος!

seirios12aΜέλος
17/07/2008, 17:22:39
Όταν μιλάνε για θαύματα και "αγίους" και ιερά σκηνώματα και συρρέει το πλήθος και τα ακουμπάει δεν είναι για ιδία

οφέλη?

Εδώ βγήκε κάποιος παπάς, μου διαφεύγει τ' όνομά του και πούλαγε βιβλία στην τηλεόραση , ισχυριζόμενος πως γνωρίζει το πότε θα

γίνει η δευτέρα παρουσία, σε κάτι εκπομπές τύπου Δρούζα, τι μου συζητάς τώρα?

Ότι δεν είναι χριστιανικό, είναι του διαβόλου λένε όλοι οι παπάδες και αποτρέπουν τον κόσμο από το να ψάξει την αλήθεια και να

αποφασίσει μόνος του (ελεύθερη βούληση) για τον εαυτό του.

Ο Χριστόδουλος δεν μάζεψε πόσον κόσμο για τις υπογραφές? Μην λέμε τώρα πως δεν έχουν επιρροές. Πρόσεξε τώρα όμως δεν διαφωνώ να

αναγράφεται στις ταυτότητες το θρήσκευμα, αλλά όχι όμως με το ζόρι να γράφει Χ.Ο. , γιατί άλλη επιλογή δεν είχες μέχρι τώρα,

έτσι δεν είναι?

Θα ήθελα κάποιος να μου πει εάν γνωρίζει τα έσοδα της Παναγίας της Τήνου από τις εισφορές των πιστών και που πάνε αυτά τα

χρήματα. Δεν το λέω επικριτικά, είναι μια απορία που έχω και όχι μόνο από αυτήν την εκκλησία , αλλά από ένα σωρό άλλες που

συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

Και τέλος θα το ξαναπώ, δεν γουστάρω τους παπάδες, δικαίωμά μου δεν είναι? Δεν τους θεωρώ άξιους συνεχιστές του

έργου του Χριστού πάνω στην γη.

17/07/2008, 18:01:44
Αγαπητέ μου Seirios12, πάντα υπάρχουν οι παραδόπιστοι
αλλά δεν καθοριζουν το δόγμα... Το θέμα είναι ότι αυτοί
δίνουν λαβές για κατηγορίες, αλλά ζούμε σε μια εποχή που
έχει προφητευτεί ότι οι ιερείς θα είναι χειρότεροιτων λαικών,
ωστόσο δεν φταίνε μόνο αυτοί αλλά και έγινε μια συντονισμένη
προσπάθεια διάβρωσης, με κύριο βήμα την πληρωμή τους από
το κράτος...
Παλιότερα δεν ήταν δουλεία... Είναι λειτούργημα και παλιότερα
δεν πληρώνονταν. Θυμάμαι περιπτώσεις Πατριαρχών που δεν παίρναν
χρήματα και ζούσαν βοσκώντας πρόβατα και με ένα κήπο που είχαν...
Αυτο καθώς το ράσο σημαίνει ότι είναι νεκροί κι όχι ότι
δικαιούνται μισθό σε ένα ράσο που δεν έγινε για να έχει τσέπες..
Φίλε μου ήρθαμε σε αυτη τη γή για άσκηση κιόχι για να μείνουμε...
Κατά το παλιό ρηθέν"τι να τα κάνεις τα λεφτά, άμα δεν κάνεις
φράγγο"...
Όσο για τους παπάδες και επισκόπους οι μισοί είναι μασώνοι
ή και όλοι... Τώρα για τον καλόγερο που λες όντως έβγαλε
βιβλίο που λέει ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου και όσο
κι αν ξέρω΄οτι μπορεί να περιγελαστώ, ομολογώ ευθαρσώς
ότι κι εγώ αυτό πιστεύω...
seirios12aΜέλος
17/07/2008, 21:40:18
Κοίτα, με απλή λογική να τα βάλεις κάτω και τα σκεφτείς όλα αυτά που γίνονται, νομίζω πως όλοι θα καταλήξουμε στο

συμπέρασμα πως έχουμε φθάσει σε τέλμα και πνευματικό και ηθικό. Οπότε μάλλον θα πρέπει κάποια πράγματα να ξεκινήσουν απ'την

αρχή, όπως κάνεις ένα φορμάτ σε έναν υπολογιστή, κάπως έτσι το σκέφτομαι.

Τώρα τι ακριβώς θα γίνει και πως θα γίνει κανείς μας δεν το ξέρει, αλλά και ούτε το πότε μπορούμε να ξέρουμε,