- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οπότε μάλλον οι φήμες για τον μακαρίτη μάλλον ακολούθησαν το δημιουργό τους.
Αγγελος.
Απ ότι διάβασα συναντήθηκαν κάποια παιδιά με τον Πάλμο αλλά δεν μου φάνηκαν και πολύ ικανοποιημένα από αυτή την συνάντηση.
Κάπου διάβασα για το "μπαλκόνι" στον Ολυμπο.
Στον Γιαννόπουλο μήπως;
Πάντως έχουν ακουστεί αρκετά για την περιοχή σε σχέση με ufo...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ?
ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΗΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣTO ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ UFO ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΩΝ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ.
(ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΟ FORUM.ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ LINKS ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ 6-7 ΦΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ MAIL ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
είναι αυτονόητο το ότι δεν είναι δυνατόν να μαθευτούν κάποια πραγματα.οχι ακόμα.ποτέ!για 2 λόγους.όπως πολύ σωστά είπες επειδή δεν το αξίζουμε αλλα και επειδή αν μαθαινόντουσαν θα τα κατείχαν πλέον και αυτοί που δεν πρέπει.ειλικρινα ρε παιδία απορώ όταν ακούω απόψεις του τύπου : ποτε θα εμφανιστούνε? μαλλον δεν υπάρχουν επειδή "ΕΓΩ" δεν τουε έχω δει και τέτοια.γιατι δηλαδή?μας το χρωστάνε? γιατί παρακαλώ? επιδή ξεπέσαμε σε γελοίο βαθμό σαν έθνος?η μήπως επειδή είμαστε προδότες του εαυτού μας?εγω αν ήμουν "αυτοί" δεν είμαι σίγουρος αν θα μας βοηθούσα...Άνθρωποι που επι 1000 χρόνια δρεπόντουσαν να λένε οτι είναι Έλληνες και αυτοονομάστικαν ρωμιοί...Το άκρο άοτο της γελοιότητας!
οσο για το άρτεμης, ρε φίλε μου τι σχέση μπορεί να έχει ένα μηχάνημα που -όπως λέγεται-χρησιμοποιεί φωτοδέσμη του πλασματος της ύλης με το διπλό αντιεροπορικό άρτεμης που έχει γίνει ερείπιο? ελεος δηλαδη :)
quote:
δηλαδή έτσι απο περιέργεια, υπάρχει κάποιος εδω μέσα που πιστεύει οτι βρέθηκε ο Λιαντίνης? Και μάλιστα σε μια τρύπα της πλάκας? με τα άθυκτα στιγάρα και προσωπικά του αντικείμενα? και για να έχουμε και καλό ρώτημα, γιατί τόσο ενδιαφέρον απο το κράτος και την τηλεόραση για έναν καθηγητή?...μήπως ΤΙΠΟΤΑ δνε είναι οτι φένεται?(όπως πάντα)...
Πράγματι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται καθώς το καλοκαίρι έτυχε να διαβάσω την ΓΚΕΜΜΑ και σε πληροφορώ ότι ο καθηγητής δεν είχε καμία σχέση με όλους αυτούς τους κύκλους. Οι ερμηνείες που δίδει στην αρχαία ελληνική μυθολογία είναι βαθύτατα υπαρξιστικές μην έχοντας ουδεμία σχέση με τις φαιδρολογίες διαφόρων αγράμματων ερευνητών. Με απλά λόγια, ο καθηγητής καταφέρνει να σε κάνει να αγαπήσεις την αρχαιότητα για αυτό που ήταν δίχως να πέφτει στην παγίδα του φθηνού εντυπωσιασμού. Συνεπώς εκ του βιβλίου του δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρίσκεται στο “El Galegos” δουλεύωντας για τους «Ε»
.
Υ.Γ.
Επ’ ευκαιρίας, οι απόψεις του ΓΚΙΟΛΒΑ όσον αφορά την υποτιθέμενη βάση στην Αργεντινή αλλά και τον πόλεμο στα Falklands ιστορικά είναι εντελώς λανθασμένες πράγμα που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον σε αυτό το θέμα ο εκλιπόν ήταν εκτός πραγματικότητας.
onoufrios2002@yahoo.gr
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
.&-
ολα οσα ειχε πει ο κ. Γκιόλβας ήταν αναληθή. ουτε τον ιπταμενο δισκο ειχε ανακαλυψει, ουτε το "μπεβατρον", ουτε ηταν μηχανικος, ουτε ειχε γιατρεψει τους υπαλληλους του ΟΤΕ, κτλ κτλ.
ακομα δεν πρεπει να πιστευουμε σε οτι γραφετε σε βιβλια-περιοδικά απο εκδοτες με σκοπο να βγαλουν χρηματα.
Διαφωνώ καθέτως με τούτο το επιχείρημα διότι κάποιοι μπορεί πολύ απλά να θέλουν την δημοσιότητα ή να θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει τις ιδέες τους ή να θέλουν να εμψυχώσουν το εθνικό φρόνημα..Μερικοί άνθρωποι δεν ασχολούνται με το χρηματικό κέρδος, έχουν άλλα "κέρδη".
Φιλ