- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Να σου θυμίσω ότι εκκρεμούν απαντήσεις σε ερωτήματα και αποδείξεις αυτό που δεν έχεις παρουσιάσει ακόμα...
Εσύ μπορείς, μαζί με τους ομοίους σου, να μην έχεις την ίδια ιστορια, αλλά, εμείς οι Έλληνες, αυτήν έχουμε....
Ναι φίλε Σκαρτάδε, είμαι χορτοφάγος εδώ και 25 χρόνια,τυπικά,με αίσθημα δικαίωσης, για την απόφαση που πήρα...
Βιομηχανικέ εκτος απο σένα και τον Εαρινό, με τους άλλους συζητάμε...Κατάλαβες τη διαφορά;...
quote:
Αυτό, τι σχέση έχει,καλέ μου Σκαρτάδε;.....
Αν έχει λέει ![]()
Μην ξεχνάς, ότι έλεγε, ότι δεν τρέφεται με γήινη τροφή,αλλά
ποιώντας το έργο του Πατρός Του....
Θέλω να πώ οτι εχει πολύ μεγάλη σημασία να γνωρίζαμε αν ο Ιησούς ήταν κατά των θανάτων των ζώων προκειμένου να γίνουν τροφή.
Γιατί αν σε περίπτωση συνέβαινε κάτι τέτοιο και θεωρούσε ο Ιησούς αμαρτία το θάνατο του ζώου προκειμένου να γίνει τροφή τότε δεν θα τρώγαμε κρέας..
Κι εκεί,πρέπει να προβληματιστούμε, στο κατά πόσο ο άνθρωπος,δέχεται σταδιακά η ολόκληρο το σωστό...Αν η απιστία του, μπορεί να τον καταδικάσει, ή λειτουργεί, κλιμακωτά, για την τελική του σωτηρία, αθανασία της ψυχής, αιώνια υπόσταση, που έχει προορισθεί να έχει,με ένα ασύλληπτο,για τον ανθρώπινο νου, τρόπο, που έχει σχεδιάσει ο Θεός....
Πίστεψε με,πάντως, στον ....παράδεισο, δεν τρώνε κρέας....Κι είναι καλά, να ζεις,όπως στον παράδεισο...
Για πες μας τι αλλο ξερεις για το παραδεισο,γιατι αυτο το τελευταιο δεν μου αρεσε καθολου.
Εδώ ο Ιησούς πως μπορεί να έβλεπε κάτι τέτοιο ως Ιησούς.
Γνωρίζω πως δεν έχουμε κάτι σχετικό εκτός απο το οτι ο Ιησούς ευλόγησε κάτι ψάρια ως τροφή και βοήθησε κάτι ψαράδες να ψαρέψουν.
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά είναι σίγουρο ότι πουθενά στην Α.Γ δεν λέει ότι έτρωγε κρέας ο Ιησούς. Δεν έτρωγε κρέας. και γιά τους μαθητές του ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ αναφέρει ότι έφαγαν ψάρια, όχι αργότερα. ΚΑΙ οι μαθητές λοιπόν μετά δεν έτρωγαν κρέας.
Σε κάποιο σημείο μάλιστα της Α.Γ αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι μεγάλη αμαρτία να τρώμε τροφή από αίμα. Δεν θυμάμαι ακριβώς όμως τι λέει γι αυτούς που τρώνε τέτοια τροφή. Να είναι αφορισμένοι? Να είναι καταραμένοι? Σ αυτό ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει ο φίλος trexagireve, που γνωρίζει καλύτερα την Α.Γ.
Το γιατί όμως ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ μέχρι τις ημέρες μας είναι άλλο θέμα.
Η αλήθεια είναι ότι είναι κακό να τρώμε κρέας ΚΑΙ για την ψυχή (αμαρτία να αφαιρούμε οποιαδήποτε ζωή) ΚΑΙ για το σώμα (με το να το φορτώνουμε με τοξίνες και διάφορα δηλητήρια τα οποία είτε βραχυχρόνια, είτε μακροχρόνια κάνουν κακό στο σώμα μας).
Και σημειωτέον: δεν υπάρχει καμία ουσία του κρέατος που να ωφελεί το σώμα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να την βρούμε αλλού.
Είμαι και εγώ ακρεατοφάγος κάποια χρόνια. Τέσσερις φορές που έφαγα χωρίς να το γνωρίζω, έπαθα δηλητηρίαση γιατί το σώμα μου είχε αποτοξινωθεί από τα δηλητήρια του κρέατος. Ακόμα και αν θελήσω εσκεμμένα να φάω, σίγουρα και πάλι θα πάθω δηλητηρίαση.
Φιλικότατα.
Είστε λίγο πίσω, μετα συγχωρήσεως, όσον αφορά τις νέες μελέτες και διαπιστώσεις, κατόπιν, ερευνών και πειραμάτων.....
Όχι απλά δεν χρειάζεται το κρέας, αλλα, ειναι πηγή πολών ασθενειών, που οδηγούν στον θάνατο...Και ειδικά σε μια εποχή,οπου οι γελάδες, τρώνε κρεατάλευρα, τα ψάρια ιχθυάλευρα και γίνονται τροφές ακόμη και ορυκτέλαια....Κιάλλα πολλά μπορούμε να πούμε,αλλά, τώρα, αυτά μου ήρθαν....
Ρε παιδιά, ειναι καύσιμο η τροφή,όσο βαρύτερο, έχει φθοροποιές συνέπειες για την μηχανή και για το αυτοκίνητο ολόκληρο(εμας και το σώμα μας, εννοώ...)
Όσο για τον φίλο Σκαρτάδο,απαντά ο φίλος glinaaea,που με την αποστροφή του, στο τέλος, περί τροφικής δηλητηρίασης, απο κρέας, που έχει απόλυτο δίκιο,δίνει την ακριβή διάσταση των πραμάτων....: Το κρέας, σκοτώνει τον άνθρωο και την ψυχή του βαραίνει και κάνει ζωώδη, ήτοι, φθαρτή....
Θα προσπαθήσω να το αποδείξω στον εαυτό μου,θα κάνω μια αποτοξίνωση.
Για να δούμε τί θα γίνει.
Edited by - alex22 on 07/05/2010 14:19:43
Το μυστικό πιστεύω είναι σωματική δραστηριότητα και πλήρης αδιαφορία για τα προβλήματα. Δε τον νοιάζει τίποτα...
Όλοι όσοι τρώτε λαχανικά σας βλέπω με καρκίνο του εντέρου τα επόμενα χρόνια. Τα λαχανικά και τα φρούτα ψεκάζονται με φυτοφάρμακα...
quote:
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά είναι σίγουρο ότι πουθενά στην Α.Γ δεν λέει ότι έτρωγε κρέας ο Ιησούς. Δεν έτρωγε κρέας. και γιά τους μαθητές του ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ αναφέρει ότι έφαγαν ψάρια, όχι αργότερα. ΚΑΙ οι μαθητές λοιπόν μετά δεν έτρωγαν κρέας.
επίσης πουθενά στην αγία γραφή δεν γράφει ότι ο χριστός ή οι μαθητές του έκαναν μπάνιο ούτε γράφει αν πήγαν στην τουαλέτα άρα με την χριστιανική λογική σας ούτε αυτά έκαναν
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
http://www.youtube.com/watch?v=KNJtvAc_KAs
Αυτός είναι illusionist. Θα πλήρωνα χαλαρά εισιτήριο για να τον δω. Προσέξτε τι λέει στο πρώτο βίντεο προς το τέλος για τον Γκέλερ....
Όχι ρε άθεε όλα τα έκαναν, και αρρώστιες περνούσαν και όλα. Αφού το Πάσχα τρώγανε και αρνάκι όπως εμείς...Το Πάσχα για αυτούς ήταν η έξοδος από την Αίγυπτο
Μπορείτε αν θέλετε, να ενθουσιαστειτε με την ιδέα, ότι αυτός ο παππούς του, ....νεκροθάφτης, πρέπει να ειναι,θα μας θάψει όλους, κατά τον Βιομηχανικό....
Αυτός, τη γλυτώνει, για άγνωστους ακόμη λόγους....