ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Ιούδας κρεμάστηκε υπέροχα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Ιούδας κρεμάστηκε υπέροχα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

zip30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/05/2009, 21:26:00
quote:
europaios2
Να με παραπέμψεις σε συγκεκριμένο βιβλίο σελίδα κ.λ.π. που να απαντάει αυτά που ρώτησα. (για τη βάφτιση του Κωνσταντίνου λίγο πριν πεθάνει λέει, που τη γνωρίζουν και τα φύκια)

Γι'αυτούς που ξέρουν τουλάχιστον τα βασικά

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ, "Εκκλησιαστική Ιστορία", Κεφάλαιο 39
ΕΥΣΕΒΙΟΣ, "Ο βίος του Κωνσταντίνου", Λόγος Δ, κεφ. 62

Για τον ευρωπαίο
ΙΣΤΟΡΙΑ Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, σελ. 29

macedon

ar_iaΜέλος
25/05/2009, 22:33:32
Ο Ζαχόπουλος έπεσε από τον πέμπτο? αν θυμάμαι καλά.....
Γιατί αλήθεια δεν ξεκιλιάστηκε???

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

25/05/2009, 22:58:08
quote:
ar_ia

Γιατί δεν είχε χωράφι...

macedon

25/05/2009, 23:06:35
Να σου εξηγήσω ,αρχικά, ότι αλλος ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, άλλος
ο Θαδαιος, άλλος ο Ιούδας, αελφός του Κυρίου, απο άλλη μάνα
και άλλοι Ιούδες, απο τους μαθητές τους λοιπούς, πλήν των 12,
αγαπητέ μου makfor...
Τώρα,το πως μεταφέρεται κάτι, όταν απο μόνο του έχει ξεχωριστή
σημασία και δεν έχει να κάνει μόνο με την παράδοση,στον χρόνο,
δεν μπορούμε να το κρίνουμε παο σημεία που αμφισβητούνται...
Έχουμε ένα τεράστιο νόημα, μια θρηκσεία εκατοντάδων εκατομμυρίων
και μια πίστη που υπόσχεται ότι καλύτερο απο οποιαδήποτε άλλη....
Γιατί να μην βλέπουμε αυτά;
25/05/2009, 23:08:28
quote:

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

γιατί δεν είχε κρεμαστεί πρώτα

25/05/2009, 23:18:02
Κι αυτό σωστό

macedon

makforΜέλος
25/05/2009, 23:26:35
αν και μακαβριο να βαλουμε και αλλο παραδειγμα

ο γονιος με τα 2 παιδια που πηδηξε πριν 5-6 μερες ... ,,, κανενας δεν διαλυθηκε ... αλλα μπορει στο 33μχ οι φυσικοι νομοι να μην ισχυαν αφου ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ !!! ΧΑΧΑΧΑ οπως οποιος δεν διαβαζε τις 10 εντολες οτι και να εκανε γινοταν αγιος , ετσι και οποιος δεν ηξερε για την βαρυτητα και τους αλλους φυσικους νομους αυτοι δεν ειχαν επιδραση πανω του ... ΛΟΓΙΚΟ ευρωπαιος2 ?? λογικο !! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αφου δεν ξερω τους νομους πεφτω οπως θελω εγω και σκιζομαι σε οσα κοματια θελω εγω ...ααα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Edited by - makfor on 25/05/2009 23:35:27

helios2012Μέλος
26/05/2009, 01:30:20
Οπως βλέπεις Φώτιε εδώ μέσα έχουμε ομηρικές μάχες!
Οπότε θα γελάσεις με την ψυχή σου!
Καλή διασκέδαση!
26/05/2009, 02:32:40
quote:
makfor:
ρε μονο σου προδοθηκες ΧΑΧΑ

καλα δεν ξερεις ουτε να διαβαζεις ?? μην αγχωνεσαι ... δεν εγινε και τιποτα που "αντεγραψες"

εγω βρηκα , πραγματικα τυχαια εαν θες πιστεψε το , ενα κειμενο σχετικα με τον ιουδα και το διαβασα , βρηκα κειμενα σχεδον ατοφια με τα δικα σου ... ακομη και οι υποθεσεις που κανεις υπαρχουν εκει ... και ειπα , ειτε εχετε διδυμο εγκεφαλο ειτε αντεγραψες ... διαλεξε οτι θες , δεν ειναι κακο να εχεισ διδυμο εγκεφαλο απλα δεν ξερω ποσο πιθανο ειναι κατι βασει πιθανοτητων

ο αγαπητος φιλος Robben , δειχνει να καταθετει αποψεις του και δεν υπεπεσε σε γελιοτητες οπως οι δικες σου στην προσπαθεια υπερασπισης των θεσεων του , μαλιστα εμενα τουλαχιστον μου εδωσε πολυ συμαντικες πληροφοριες προς επεξεργασια και αναζητηση , ασχετο εαν τις ασπαζομαι ή οχι αυτο ειναι αλλο θεμα... εσυ παλι ? μεχρι που βρηκα την σελιδα εδινα καποια βαση ... τωρα ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ !!! και οχι τιποτα ο Robben ειναι και 10χρονια νεωτερος σου ... τι να πω ... καλη τυχη !!!! το κακο για σενα ειναι οτι την αποψη μου την εξεφρασαν πριν απο μενα και αλλοι !!!!

δεν εχει νοημα να κανω διαλογο με καποιον που αντιπροσωπευει το κενο , θα μπορουσε πχ να εφερνες το λινκ απο εκει που παιρνεις τις πληροφοριες σου , τουλαχιστον θα ηταν ποιο τιμιο !!!

Το ότι δεν τοποθετείσαι σε αυτό που σου γράφω, δείχνει την αδυναμία σου και τίποτα περισσότερο.

quote:
άθεος:
από πόσο ψηλά πρέπει να πέσει κανείς για να ανοίξει η κοιλιά του κια μαλιστα σε χωματινο εδαφος;

δεν γνωρίζω αλλά ξέρω ότι αυτό το άτομο έπεσε από 1200 μέτρα και η κοιλιά του δεν άνοιξε

Από δύο μέτρα να πέσεις, εάν πέσεις μπρούμυτα επάνω σε κάτι αιχμηρό! θες δε θες θα σχιστεί η κοιλιά σου.

Είναι δυνατόν? ότι γράφει κάποια ιστοσελίδα πρέπει να το δεχτούμε αβίαστα? Ο άνθρωπος αυτός ξέρεις με τι ταχύτητα θα έπεσε? σκόνη θα είχε γίνει!

quote:
macedon:
Γι'αυτούς που ξέρουν τουλάχιστον τα βασικά

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ, "Εκκλησιαστική Ιστορία", Κεφάλαιο 39
ΕΥΣΕΒΙΟΣ, "Ο βίος του Κωνσταντίνου", Λόγος Δ, κεφ. 62

Για τον ευρωπαίο
ΙΣΤΟΡΙΑ Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, σελ. 29

A! εσύ είσαι πολύ διαβασμένος!.....τότε πως σου διέφυγε ότι ο Ευσέβιος αναφέρει ότι η θρησκευτική μεταστροφή του Κωνσταντίνου άρχισε πολύ πριν τη βάπτισή του?
Και ότι Προ του Πάσχα του 337 επέστρεψε στην Κων/λη από την Μικρά Ασία για τα εγκαίνια της Αγίας Ειρήνης και της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων όπου είχαν ετοιμάσει και τον τάφο του ανάμεσα σε 12 κενοτάφια εις μνήμη των Αγίων Αποστόλων? .......και μάλιστα πριν ασθενήσει.............ο Ευσέβιος το λέει.

Το σχόλιό μου έγινε με αφορμή αυτό που έγραψε ο γιαπετ! ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Κων/νος έζησε μόλις 20 λεπτά ως Χριστιανός! ενώ αυτό είχε συμβεί μήνες ολόκληρους πριν βάση τα στοιχεία που αναφέρω και χρόνια όπως ο Ευσέβιος λέει.

Το ότι βαπτίστηκε τελευταία στιγμή δε σημαίνει ότι έγινε Χριστιανός τελευταία στιγμή!

Όσο για το σχίσιμο στην κοιλιά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το αιχμηρό αντικείμενο και η πτώση μπρούμυτα!
Πληρούσε τα παραπάνω ο Ζαχόπουλος? ή ο πατέρας με τα δύο παιδιά?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

26/05/2009, 05:23:04
quote:
Όσο για το σχίσιμο στην κοιλιά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το αιχμηρό αντικείμενο και η πτώση μπρούμυτα!

δηλαδή αν κάποιος περπατάει σκοντάψει και πέσει μπρούμυτα σε ένα αιχμηρό αντικείμενο θα σκιστεί η κοιλία του;

Edited by - αθεος on 26/05/2009 05:24:22