- Απιστία. Θα συγχωρούσατε τον/την σύντροφό σας; Πόσο εύκολα; Πόσο ανώδυνα; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:Aφέντης και άρχοντας. ΄Εχεις δίκιο όταν δεν μπορείς να περιμένεις αρπάζεις τον άλλον και αφήνεσαι.΄Ισως όλη η μαγεία των σχέσεων να κρύβεται στην αλήθεια. Να κρατάς άσβεστη τη φλόγα. Να τον έχεις πλάι σου τον άλλον όπως τις πρώτες μέρες. Τους πρώτους μήνες. Να δίνεις να δίνεσαι να χαμογελάς κι όταν δεν είναι όλα τέλεια.quote:
Αλλά βρε, γιά εξήγησε εκείνο με την πρόταση γάμου, πόσο δύσκολο είναι να την κάνει μιά γυναίκα σε έναν άντρα. Αν την πατήσω πολύ με κάποιον να κάνω παιχνίδι πρώτη εγώ; Να απιστήσω δηλαδή στους κανόνες που θέλουν τον άντρα να προτείνει γάμο. ΄Οχι πως καίγομαι να παντρευτώ, αλλά μη βρω κανένα κελεπούρι και το χάσωΝα συμπληρώσω και κάτι εκτός θέματος λίγο, αλλά και εντός. Εγώ τον άντρα τον θέλω και λίγο αφέντη. Πως να προτείνω πρώτη γάμο;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
τον ήθελα εδω και τώρα δικό μου κατάδικό μου ήταν δική μου απόφαση δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα θελήσει αυτός να με ρωτήση αν θέλω, δεν υπήρχε λόγος απο την στιγμή που το ήξερα οτι το θέλω,έτσι έπρεπε να τον ρωτήσω εγώ.
Και εγώ αφέντη και πασά τον θέλω τον άντρα δεν συμφωνω με τον φεμηνισμό και στο σπίτι το ιδανικό μου για την γυναίκα είναι κάτι σαν γκέισα.
Αφέντη και πασά όμως δεν νομίζω ότι θα τον κάνεις τον αλλον με το να μην παίρνεις πρωτοβουλίες όταν χρειάζεται, όταν θές.
Είσαι αληθηνή και εκφράζεσαι αληθηνά και για αυτό σε αγαπάη κάποιος όταν του δείχνεσαι όπως είσαι με όλα σου τα θέλω και δεν θέλω και όχι επιλεκτικά , γιατί κάποια απο αυτά ίσως του Θήξουν το αρχοντηλίκη του, είμαι πια πεπησμένη ότι σε μια ειληκρινή σχέση που ο ένας θα δεχτεί τον άλλο θα υπάρχουν αφθονες ευκαιρίες για να ειναι ο άρχοντας και εσύ η γκέισα .ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ
Αφέντη κι άρχοντα.
΄Αντε να με απατήσει μετά από τέτοια προσοχή που θα του δείξω...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΑΤΙΜΟ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
quote:
Και εγώ αφέντη και πασά τον θέλω τον άντρα δεν συμφωνω με τον φεμηνισμό και στο σπίτι το ιδανικό μου για την γυναίκα είναι κάτι σαν γκέισα.
Αφέντη και πασά όμως δεν νομίζω ότι θα τον κάνεις τον αλλον με το να μην παίρνεις πρωτοβουλίες όταν χρειάζεται, όταν θές.
Η γυναίκα πρέπει να είναι "θυληκό". Επιβάλλετε!! Κι αυτό υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το αποδίξει φτάνει να μην είναι εντελώς παθητική γιατι μετά δεν σε προκαλεί για να την κυνηγίσεις.
Φιλικά,
Αφέντης και Πασάς ![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Την απιστια δεν την συγχωρεσα ποτε!!!Δεν μπορω να την δεχτω!!!
Η απιστια αρχιζει απο την ωρα που παυεις να σκεφτεσαι τον ανθρωπο σου και σκεφτεσαι καποιον η καποιαν αλλη...
Να εισαι ντοπρος μαγκας και νταης και να το τελιωσεις αυτο που εχεις και να αρχισεις κατι καινουριο...
Ειναι και θεμα αυτοσεβασμου...πως αντεχεις να ζεις σε τοσο ψεμα; Ποιον νομιζεις ξεγελας;Και μεχρι ποσο θα κρυβεσαι;
Στο κατω κατω μην τα θες κι'ολα δικα σου...
Απο την στιγμη που μπορεις να εισαι μαζι μου και επιλεγεις να εισαι καπου αλλου θα πει επαψα να σε αφορω...αρα στριβε...ναι τοσο απλα...και μην μου κανεις τον κλαμενο...γιατι εσενα κλαινε τα ματια σου και μενα η ψυχη μου...και δεν αντεχω τοσο θρασος!!!
Ναι ειμαι κτιτικη στον ερωτα μου και αλοιμονο να μην ημουν!!!
και που 'σαι;
κανεις δεν τον θελει τον Ιουδα οσο κι'αν φιλουσε υπεροχα...
quote:
Η απιστια αρχιζει απο την ωρα που παυεις να σκεφτεσαι τον ανθρωπο σου και σκεφτεσαι καποιον η καποιαν αλλη...
Να εισαι ντοπρος μαγκας και νταης και να το τελιωσεις αυτο που εχεις και να αρχισεις κατι καινουριο...
Ειναι και θεμα αυτοσεβασμου...πως αντεχεις να ζεις σε τοσο ψεμα; Ποιον νομιζεις ξεγελας;Και μεχρι ποσο θα κρυβεσαι;
Απο την στιγμη που μπορεις να εισαι μαζι μου και επιλεγεις να εισαι καπου αλλου θα πει επαψα να σε αφορω...αρα στριβε...ναι τοσο απλα...και μην μου κανεις τον κλαμενο...γιατι εσενα κλαινε τα ματια σου και μενα η ψυχη μου...και δεν αντεχω τοσο θρασος!!!
Ναι ειμαι κτιτικη στον ερωτα μου και αλοιμονο να μην ημουν!!!και που 'σαι;
κανεις δεν τον θελει τον Ιουδα οσο κι'αν φιλουσε υπεροχα...
Πως τα λες μανα μου????
Γράφεις πολύ όμορφα!!!!!![]()
Σ'ευχαριστω didorium
χαιρομαι που σ'αρεσουν τα γραφομενα μου και συμφωνω μαζι σου πως η γυναικα πρεπει να ειναι καθαροαιμο θυλικο!!!
Δεν υπηρξα ποτε φεμινηστρια πολυ απλα γιατι μ'αρεσει να ειμαι γυναικα!
Αλλο δυναμικη και αλλο φεμινηστρια...
Ετσι για να μην μπερδευουμε και τουσ ρολους...
quote:Καλησπερίζω τον αφέντη και Πασά, καλά τα γράφεις. ΄Αψογα.quote:
Ναι ειμαι κτιτικη στον ερωτα μου και αλοιμονο να μην ημουν!!!και που 'σαι;
κανεις δεν τον θελει τον Ιουδα οσο κι'αν φιλουσε υπεροχα...Πως τα λες μανα μου????
Γράφεις πολύ όμορφα!!!!!Better to save the mystery than surrender to the secret..
Και το γλυκό [΄Ονειρό μου.]
ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΙΒΕ, είναι όντως σκληρό αλλά αληθινό. Τι να κρατήσει η καρδιά από έναν άντρα ή μιά κυρία που σου λέει. Ψάχνομαι. Γιατί στο λέει.Το βροντοφωνάζει ενίοτε! Με τα μάτια τις κινήσεις τις αρνήσεις τα παιχνιδίσματα. Βλέπει ένα άλλο άτομο και λαχταράει τον έρωτα με αυτό το άτομο. Ε, να πάει ρε φιλαράκια. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. Το δίπορτο είναι λυπηρό.
Εδώ ταιριάζει ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ, το γνωστό άσμα. Τα βλεφαρίσματα κυρία μου κομμένα αυτά που έκανες δεν γίνονται σε μένα. ΄Ωπα! ΄Οποιος ανέχεται είναι κοροιδάρα με λοφίο. Στην άλλη γωνία μπορεί να συναντήσεις την ευτυχία προσωποποιημένη. Βρε αισιοδοξείτε!
Το δίπορτο είν΄λυπηρό
το κέρατο επίσης,
γι΄αυτό πριν πέσεις στο χορό
φρόντισε να το στρίψεις.
Ριξ΄το τιμόνι σου αλλού
ξέχνα τα ρεζιλίκια
σ΄αυτόν τον κόσμο του καημού,
φερόμαστε αντρίκια.
Λοιπόν οι στίχοι τα λένε όλα.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
Την απιστια δεν την συγχωρεσε κανεις και δεν αποτελω και γω εξαιρεση.
Απιστια ειναι συνωνυμο με την προδοσια... Οταν καποιος σε προδωνει βεβηλωνει την ψυχη σου και το ειναι σου.
Ανωδυνα οχι θα συγχωρουσα αλλα θα τελειωνα αυτην την φαρσα που λεγεται σχεση.....
Και να σου πώ το λόγο.
Αν υποθετικά είχα μία σχέση και κάθε εβδομάδα απατούσα την κοπέλα μου με αυτή τη δικαιολογία τι θα γινόταν?
Θα έλεγα οτι έχω αδύναμο χαρακτήρα και κάθε βδομάδα υποκύπτω.
Η κοπελιά μου δεν θα έπρεπε να με διαολοστείλει...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Αγαπητή Valnta, δε μπορώ να δεχθώ την απιστία υπό το πρίσμα της δικαιολογίας "είμαστε άνθρωποι".
Και να σου πώ το λόγο.
Αν υποθετικά είχα μία σχέση και κάθε εβδομάδα απατούσα την κοπέλα μου με αυτή τη δικαιολογία τι θα γινόταν?
Θα έλεγα οτι έχω αδύναμο χαρακτήρα και κάθε βδομάδα υποκύπτω.
Η κοπελιά μου δεν θα έπρεπε να με διαολοστείλει...?
In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
T΄αφήνω ως έχει το κείμενο. Μα τον Χριστό, γέλασα πρωί πρωί, καφέ δεν ήπια ακόμα, μπήκα στο forum, και βλέπω τούτο το μήνυμα. Φαντάσου έναν αδύναμο χαρακτήρα να υποκύπτει κάθε βδομάδα. Βουτιά στα βαθύτατα νερά της ηδονής. Βρε τι Καζανόβας θα είναι τούτος. ΄Αλλη αγκαλιά ξέφρενα φιλιά, κι ύστερα η κλωτσιά εις τα πισινά... Γι΄αυτό η Αφροδιτούλα τονίζει: Τα περί καρδιάς και καφενείου. Μπήτε σκύλοι αλέστε...Αλλά το τελευταίο ήταν κορυφαίο! Δεν θα έπρεπε να με διαολοστείλει λες; Γιά σκέψου να έπιανε η κατάρα... Ας είμαστε γεροί και καθαροί με μας, όχι τίποτα άλλο,... μην μας στείλει και το έτερον ήμισυ στα τσακίδια.
Μη πέσουμε σε λαικά επίπεδα, τύπου αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι, όπως τονίζει το άσμα... Γέλασα να είσαι καλά. Και το είχα ανάγκη.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:Extrem καλημέρα.
Γεια σας παιδιαΤην απιστια δεν την συγχωρεσε κανεις και δεν αποτελω και γω εξαιρεση.
Απιστια ειναι συνωνυμο με την προδοσια... Οταν καποιος σε προδωνει βεβηλωνει την ψυχη σου και το ειναι σου.
Ανωδυνα οχι θα συγχωρουσα αλλα θα τελειωνα αυτην την φαρσα που λεγεται σχεση.....
Φάρσα φιλαράκι δεν θα πει τίποτα! Με πρωταγωνιστές και μπόλικους κομπάρσους. Καθένας το ρόλο του... Διαφορετικά κοστούμια, τοποθεσίες.
Και καλά να τον παίζεις καλά. Τον ρόλο, εννοώ. Γιατί αν ξεχάσεις και τα λόγια ο άλλος σε πιάνει μεμιάς, κι αρχίζουν οι χαζοδικαιολογίες. Φάρσα. Γιατί να πικροθρηνοδούν κι αιματοστηθοδέρνονται οι άνθρωποι; ΠΑΜΕ ΓΙ΄ΑΛΛΑ...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Εδω και κάποιο καιρό παρατήρησα στους τοίχους σε γέφυρα τις Θεσσαλονίκης τα παρακάτω . Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο...Είναι όντως πολύ παράξενα σχήματα.΄Ενα εκ των οποίων γράφει και "ΝΕΣΤ"
Αν γνωρίζει κανείς τι ακριβώς είναι ή αν υποψιάζεται, ας το αναφέρει...
ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ. . .

In anticipation of my resurrection...
εκτος και αν ειχε "εμπνευση"

Look at me!Look at me!The monster inside me has grown this big!
Και τα τρία γκράφιτι, με μεγαλύτερο ενδεχόμενο ειδικά για τα δυο πρώτα, απεικονίζουν λαβύρινθους. Το δεύτερο γκράφιτι χρησιμοποιεί γωνίες, διαγώνιους (οικογένεια λαβύρινθων Omega) αντί για οριζόντιους και κάθετους τοίχους. Το πρώτο γκράφιτι πρόκειται για έναν πολύ κλασσικό λαβύρινθο ή καλύτερα για ένα μικρό τμήμα (segment), χαμηλής εντροπίας.
Το πιο ενδιαφέρον όσον αφορά τον πρώτο λοιπόν, κλασσικό λαβύρινθο είναι η λέξη «ΝΕΣΤ» γραμμένη με ελληνικούς χαρακτήρες. Δίχως να αποκλείω κάποιον αναγραμματισμό (αυτή την στιγμή δεν διαθέτω τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να εξετάσω αυτή την πιθανότητα) ή κάποιο μάλλον απλό κρυπτογράφημα, παρατηρώ ότι αν διαβάσουμε την λέξη ανάποδα (από το τέλος προς την αρχή), έχουμε τον φωνητικό (Phoneme) τίτλο «ΤΣΕΝ». Στα Αγγλικά Chain λέγεται ένας αλγόριθμος επίλυσης λαβυρίνθων (όπως το γκράφιτι).
Φυσικά θα μπορούσαμε να είχαμε και άλλες εκδοχές του «ΝΕΣΤ», θα μπορούσε να ήταν το Αγγλικό NEST (Λημέρι – Φωλιά – Καταφύγιο) ή το όνομα του σχεδιαστή του λαβυρίνθου.
Τέλος, όλα αυτά μπορεί να μην έχουν καμία ιδιαίτερη σημασία και ο σχεδιαστής απλά να είχε κάτι άλλο στο μυαλό του – πολύ λιγότερο περίπλοκο ή σκοτεινό ![]()
Edited by - XD on 01/06/2008 10:49:27
Πιστεύω ότι είναι κάποιος καινούργιος που δεν έχει καλή
σχεδιαστική γραμμή και βάζει τέτοια ...
ΝΕΣΤ μοιάζει για φορέα ή όντως nickname... Φίλε
ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΕ, έχω να γράψω γκράφιτυ από 25ετίας και πάνω...
Αλλά καλο το αστείο...
Η τριτη φωτογραφια αν την δειτε καλυτερα φαινεται η ημερομηνια 21 12 2012 προσεξτετην καλα!!!!!
μαλλον κανει καποιος πλακα