ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βιβλικές Αμφισβητήσεις (Νο 1) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Βιβλικές Αμφισβητήσεις (Νο 1) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

panpam30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/10/2013, 00:37:27
quote:

quote:

quote:

Stiv, βλέπεις γαργάρες οι...απολογητές της κακιάς ώρας?

ΒΛΕΠΩ ΝΙΚ,.............ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ .......

Καλέ μου stiv για ρώτα τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ τα επίπεδα ραδιενέργειας στα Σόδομα και στα Γόμορα δείχνουν κάτι που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του?

Θα το έκανα εγώ αλλά λόγω παραλληρηματικών εξάρσεων όταν έχει να αντιμετωπίσει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ από ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ θα το αποφύγω...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ,Ας ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΙΔΙΟς Ο ΝΙΚ ,ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙς Ο ΝΙΚ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟς Ας ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ........

05/10/2013, 00:40:47
quote:

γιαπετ

Αυτό το σχέδιο (μ' αρέσεις όταν κάνεις το βλάκα) έχει στάδια.
Το αρχικό ήταν να βρούν, οι σαύρες, γήινους συνεργάτες για υποχείρια των σκοπών τους.

Και έπρεπε να ήταν αγράμματοι γιδοβοσκοί???

Έχεις προσπαθήσει σε αγράμματο γιδοβοσκό να του περάσεις τις ιδέες σου???

quote:

Λες να προσπαθούσαν με τους Έλληνες;;

ΑΝΕΤΑ.
Μέσα στα τελευταία 200 χρόνια καταφέραμε να χρεοκοπήσουμε 5 φορές ενώ στους πολέμους είμασταν με την πλευρά των νικητών...

quote:

Και σε ποιόν Έλληνα να παρουσιαζόταν (αυτός ή μετέπειτα ο "γιός" του) ως θεός, μοναδικός, ποιητής των πάντων και δεν θα τον κυνηγούσε με τις πέτρες, για πες;;

Σ'αυτούς που λατρεύανε τον Κρόνο, μετά το Δία, μετά το Μίθρα και πάει λέγοντας.

quote:

Το επόμενο στάδιο ήταν η επιβολή της θρησκείας για κουτούς, με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε, στον πολιτισμένο κόσμο της εποχής, ώστε να στρωθεί ο δρόμος για το επόμενο στάδιο, που είναι αυτό στο οποίο αναφέρθηκα.

Ώπα,

α) και στο επόμενο στάδιο χρησιμοποιήθηκαν οι γιδοβοσκοί???

β) και οι Έλληνες (όπως τους φαντασιώνεσαι) ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ μέχρι το 362μ.Χ που ο Ιουλιανός δεν έβρισκε παγανιστή ούτε για δείγμα?

Αυτό στο έχω ξαναρωτήσει αλλά το αποφεύγεις, όπως είναι το αναμενόμενο.

Με γενικόλογα του τύπου "με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε" δεν θα γλιτώσεις τη βάσανο!

quote:

Απλά έγραψα τη σημερινή πραγματικότητα, για την οποία κομπάζεις(!!!), όπως έγραψες πιο πάνω.

Και καλά έκανες αλλά οι γιδοβοσκοί πότε μπήκαν και πότε βγήκαν από το εν λόγω σχέδιο δεν κατάλαβα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το διευκρινήσεις.

quote:

Δεν γίνονται ξαφνικά αυτά τα πράγματα, ακόμη κι απ' τον "ποιητή των πάντων", τον "παντοδύναμο" γιαχβέ.

Το κακό για εσάς είναι ότι γίνονται και παραγίνονται και απλά περιμένετε στο σκοτάδι για το Ελλάνιο Φως που σας παραμυθιάσανε...

Edited by - Alexandros. on 05/10/2013 00:44:49

05/10/2013, 00:47:21
quote:

quote:

..Και από πού προκύπτει αυτό;

είναι θεόπνευστο!

Μα δεν είπα οτι δεν δέχομαι channeling;
NotirkΜέλος
05/10/2013, 00:47:57
quote:

quote:
Θέλω να ξέρω τις πηγές όταν ακούω για τέτοια περίεργα!

"Περίεργα".. τέλος πάντων.. κάποια βάση μπορεί να έχουν.. αλλά το πράγμα μετά το πάνε πολύ παραπέρα κάποιοι. Σε κάθε περίπτωση χρειάζονται αξιόπιστες πηγές. Όχι τα χάλκινα βιβλία του Λιάκο

Φίλε Πύρινε , αυτά τα ‘’ περίεργα’’ που λέει ο Λιακό , κάποιοι τα ήξεραν πολύ πριν βγει ο Λιακό στη πιάτσα των βιβλιεμπόρων.
Ζητάς αξιόπιστες πηγές… ποιο όμως είναι το μέτρο του αξιόπιστου? Αν πιστεύεις ότι είναι ο τρόπος που έχουμε εκπαιδευτεί να σκεφτόμαστε …έεε… τότε όχι δεν υπάρχουν αξιόπιστες πηγές.

NotirkΜέλος
05/10/2013, 00:50:28
quote:

Επειδή στον Α Κεντάυρου είναι οι Κυνοκέφαλοι προπάτορες των γιδοβοσκών.Δεν το έπιασες, θαλασσόλυκε!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Ειπα κι'εγώ !!!!

05/10/2013, 00:52:07
Ε κοίταξε, η φαντασία δεν είναι αξιόπιστη πηγή

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, είναι ΠΙΟ αξιόπιστη από το τσάνελινκ
Ειδικά οταν έχει κάποια βάση τουλάχιστον σε ενδείξεις

05/10/2013, 00:56:09
Stiv

Δεν γουστάρω να απαντώ σε ηλιθιότητες των απολογητών της κακιάς ώρας.

Για να γίνουν μετρήσεις ραδιενέργειας, πρέπει πρώτα να βρεθούν τα Σόδομα και τα Γόμορα, τα οποία σύμφωνα με τον καθηγητή AΙbright ο οποίος διεξήγαγε έρευνες το 1924, αυτές οι πόλεις είναι θαμένες βαθειά, κάτω απο τον βυθό της Νεκρής Θάλασσας.
Εγιναν μεταγενέστερες έρευνες απο Αμερικανούς αρχαιολόγους το 1965, αλλά πάλι τίποτα δεν προσδιορίσθηκε με ακρίβεια.
Επομένως μετρήσεις...γιοκ.
Βούτηξαν κάτι τύποι της εβραϊκής προπαγάνδας στον βυθό της λίμης, αλλά δεν βρήκαν ίχνη ραδιενέργειας.Και σιγά μην έβρισκαν.Και 50 μόνο μέτρα κάτω απο τον βυθό να είναι οι πόλεις,δεν ανιχνεύονται τέτοια ίχνη.

Εν πάσει περιπτώσει, εγω σου ζήτησα να συγκρίνεις τις περιγραφές της βίβλου με αυτές του 1945 στην Ιαπωνία.
Μην πέφτεις στις παγίδες των απολογητών.Αυτοί είναι πληρωμένοι,εκτελεστές της νοημοσύνης!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/10/2013, 00:58:11
quote:

Μα δεν είπα οτι δεν δέχομαι channeling;

εν τοις...παπαρίοις ημών!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/10/2013, 01:00:12
Δηλαδή εσύ το δέχεσαι Νικόμαχε;
05/10/2013, 01:01:49
Εσύ Notrik;