- ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Στιβ, η δόνηση απο το λόγο, είναι διαφορετική...έχει ταπεινότητα...
![]()
![]()
quote:
Στιβ, η δόνηση απο το λόγο, είναι διαφορετική...έχει ταπεινότητα...
----------------------------------------------------------
Σωστα.Για αυτο ειπα δυο εκδοχες.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
Εισαι τοσο χαιβανι Ευρωπαιος?
Δυο πραγματα μπορει να ειναι ο Αρχιμανδριτης:1.Πραγματικος ιερωμενος
2. ο Λουπους.
Αν ήταν θα ρώταγα εσένα!
Και σε ποια περιοχή αγαπητέ Αρχιμανδρίτη, αν επιτρέπεται, ασκείς το ποιμαντικό σου έργο?

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"
quote:
Νομιζώ ότι πλέον γίνεται ξεκάθαρο από τις αντιδράσεις σας, ότι νεοπαγανισμός και νεοσατανισμός είναι δυο έννοιες ταυτόσημες. Υπάρχει μάλιστα και η έμμεση, αλλά και η άμεση παραδοχή σας. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι προς συζήτηση. Ο θεός να σας βοηθήσει, να γλυτώσετε από το μαρτύριο στο οποίο έχετε υποβάλει τον εαυτό σας.
Αμήν , μπάς και ηρεμήσει η ψυχή μας...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Νομιζώ ότι πλέον γίνεται ξεκάθαρο από τις αντιδράσεις σας, ότι νεοπαγανισμός και νεοσατανισμός είναι δυο έννοιες ταυτόσημες. Υπάρχει μάλιστα και η έμμεση, αλλά και η άμεση παραδοχή σας. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι προς συζήτηση. Ο θεός να σας βοηθήσει, να γλυτώσετε από το μαρτύριο στο οποίο έχετε υποβάλει τον εαυτό σας.
-----------------------------------------------------------------
Μα πατερ μου,αν δεν μας ενδιαφερει ουτε το ενα ουτε
το αλλο,πως γινεται να υποβαλουμε τον εαυτο μας σε
βασανιστηρια?
Γιατι σωνει και καλα,πρεπει να πιστευουμε σε κατι?
Δεν εχουμε ΚΑΜΜΙΑ θρησκεια.Δεν μπορεις να το
καταλαβεις αυτο?
Εσυ μας θεωρεις καμμενα χαρτια,επειδη δεν ασπαζομαστε
θρησκειες και εμεις θεωρουμε εσενα που ασπαζεσαι.
Με μια διαφορα.Εμας δεν μας ενδιαφερει να σε σωσουμε.
Εσυ γιατι κοπτεσαι?
Μια λυση υπαρχει σωστη για ολους.
Θα περιμενουμε να δουμε ποιος εχει δικιο.
Μεχρι τοτε εσυ στο ποιμνιο και μεις στα αστρα!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Αντιμετωπίζω 8μήνες μια φλεγμονή στο χείλι μετά από 3επεισόδια επιχείλιου έρπη στο ίδιο σημείο.
Αυτή η φλεγμονή δείχνει κάποιες φορές να υποχωρεί αλλά κάποιες άλλες να πρίζεται και να κοκκινίζει το σημειο εκείνο(χωρίς να υπάρχει ίχνος εμφάνησης έρπη).Η κοκκινίλα συνοδεύεται από τσούξιμο και κάποιες φορές κάψιμο.
Επειδή μια γιατρός μου είπε ότι αυτό δεν θα φύγει, έχω τρομοκρατηθεί, Υπάρχει περίπτωση αντιμετώπισης-θεραπείας;
Εγώ θα σου δώσω μερικές συμβουλές αλλά τις συμβουλές αυτές στις δίνει ενας απλός φίλος.. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς....
Ουσιαστικα πρόκειται για μια ιογενή λοίμωξη από τον ιό του απλού έρπητα (HSV) οπου δημιουργείται ο επιχείλιος έρπης herpes labialis.
Προσβάλλεται κανείς κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες όταν έρθει σε επαφή με αλλον πάσχοντα ή ακόμα με χρήση κοινών αντικειμένων.
Το στρες, το κρυολόγημα ή γρίππη, η κόπωση, η εμμηνορυσία, η εγκυμοσύνη, ακραίες καιρικές συνθήκες, η υπεριώδης ακτινοβολία συμβάλλουν στην δραστηριοποίηση της στην αρχή με κάποιο κοκκίνισμα και μετά πρήξιμο και φυσαλίδες με υγρό …
Η μόλυνση θεραπεύεταμε αντιερπική αγωγή (αντισηπτικά διαλύματα με κρεμούλες αλλά και με χάπια).
Οπωσδήποτε λοιπόν ο δερματολόγος σου θα σου έχει συστήσει αντιερπητική αγωγή συνήθως δίνουν ασυκλοβίρη aciclovir οπου είναι πολύ αποτελεσματική σε ότι αφορά την αναπαραγωγή του ειδικά όταν χρησιμοποιηθεί στην αρχή των συμπτωμάτων.
Να προσέχεις την υπεριώδη ακτινοβολία, το στρές , να μην κουράζεσαι, τις ακραίες καιρικές συνθήκες, να μην σπάς τις φυσαλίδες , να μην το ξύνεις , να πλένεις καλά τα χέρια σου όταν βάζεις την αλοιφή.. και να προσέχεις να μην κολλήσεις κάποιον αλλον… υπάρχει κίνδυνος η μόλυνση να επεκταθεί ακόμα και στα μάτια…. και εκεί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...
Αν τα προσέξεις όλα αυτά καθώς και αυτά τις συμβουλές που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου.. θα γίνεις καλά…
Η ασθένεια θεραπεύεται.. μην ανησυχείς.. θέλει όμως πολύ φροντίδα.. πάρα πολύ και πολύ προσοχή…
Πολλές φορές μάλιστα εάν δεν υπάρχει περαιτέρω μολύνση η ασθένεια υποχωρεί χωρίς φάρμακα όταν ολοκληρώσει τον κύκλο της… εξαρτάται τώρα το κατά πόσο εχει προσβάλει τα επιθηλιακά κύτταρα και το κατά πόσο εχει εισχωρήσει στο νευρικό ιστό…. Πράγμα που δεν φαίνεται να έχει γίνει σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.. αλλά αν δεν προσέξεις μπορεί να γίνει... Σε περίπτωση που παρουσιάζει ύφεση.. να συνεχίσεις την φροντίδα και τη θεραπεία γιατί μπορεί να υποτροπιάσει .. ακριβώς αυτό που σου συμβαίνει... και πάντα να συμβουλεύεσαι τον γιατρό σου....![]()
Περαστικά σου…![]()
Edited by - allzzaro on 06/10/2006 19:32:07
Μπορείς να συμμετάσχεις στο θέμα που έχει ανοίξει και επιμελείται ο allzzaro:
Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical
κάνε κλικ^^^^
Υποθέτω πως για το θέμα αυτό προοριζόταν και το τόπικ που άνοιξες, οπότε απενεργοποιείται και μπορείς να συνεχίσεις στο πιο πάνω αναφερόμενο.
Στον τίτλο του θέματός σου θα προστεθεί μέσα σε παρένθεση μία διευκρίνιση, ώστε να εξυπηρετεί στην καλύτερη αναζήτηση των θεμάτων.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!