ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
10/11/2013, 20:05:45
quote:

Σχετικά με το σχόλιο του μέλους ΜΥΘΗΡΑ
για τον ιερό (για πολλούς) τόπο του Αγίου Όρους
Θα την παρακαλέσω, η παραπάνω, να είναι η τελευταία φορά
που "μπαίνει" στην κρεβατοκάμαρα... οποιουδήποτε!

not asked to learn how deep the secrets ... there are no

σχολιο 9
...δεν μιλω για την κρεββατοκαμαρα αλλα για την πρακτικη μιας ολοκληρης ζωης ,,,που βεβαια δε ακειται μονο σε ενα κρεββατι ..οι καλογεροι ειναι γενικα πορνογεροι,,,οι εξαιρεσεις ειναι λιγες .. οσο για τον Ιερο Τοπο χμμ κωδωνωστασιο των κατασκοπων ειναι κυριως οι εξαιρεσεις υπαρχουν αλλα αυτος ειναι ο κανονας ....

..μην ξεχναμε οτι μιλαμε για την ΑΡΧΑΙΑ ΣΙΘΩΝΙΑ κατεξοχην φωλεα Σαθωνικων Απορρητων Εργων ..ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΩΜΑΤΑ ΣΕ ΗΜΙΣΗΨΗ ,,ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΦΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ..ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ .. ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙς ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ..

..δυστυχως ..απο την αλλη εχουμε μοναχικα ασκητικα ατομα που ασκητευουν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ πραγματικα μεσα στις πολεις μεσα σταα διαμερισματα τους κυκλοφορωντα αναμεσα στους αλλους κοινους θνητους κι αφουγκραζομενοι την καθημερινη συνθλιψη τους ...κι εχουν κατεβει φανερα απο το βουνο τους ..

..αλλα παλι ξεφυγαμε ...το θεμα δε ειναι η καλογεριστικη ζωη ...αλλα η παραδοξη συμπεριφορα του Ηλιου ..

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 10/11/2013 20:10:18

10/11/2013, 20:24:22
quote:

.αλλα παλι ξεφυγαμε ...το θεμα δε ειναι η καλογεριστικη ζωη ...αλλα η παραδοξη συμπεριφορα του Ηλιου

και επι τη ευκαιρία και προς εκτόνωσιν:

Εχει ο ήλιος άλλα 4,5 δις έτη "ζωής"?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

11/11/2013, 14:14:58
quote:
..μην ξεχναμε οτι μιλαμε για την ΑΡΧΑΙΑ ΣΙΘΩΝΙΑ κατεξοχην φωλεα Σαθωνικων Απορρητων Εργων ..ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΩΜΑΤΑ ΣΕ ΗΜΙΣΗΨΗ ,,ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΦΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ..ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ .. ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙς ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ..

πηγή: http://www.halkidiki.gr/sithonia/history-of-sithonia

Η Σιθωνία, είναι η μεσαία χερσόνησος της Χαλκιδικής. Εκτείνεται ανάμεσα στον Τορωναίο και τον Σιγγιτικό Κόλπο και καταλήγει στο ακρωτήριο Δρέπανο.
Κατά μία μυθολογική παράδοση (Τζέτζης, εις Λυκόφρονα, 583), η Σιθωνία ονομάσθηκε έτσι από τον βασιλέα του θρακικού φύλου των Οδομάντων, Σίθωνα, γιο του θεού Ποσειδώνα και της Όσσας. Ο Σίθων, απέκτησε από την νύμφη Μενδηΐδα δύο κόρες, την Παλλήνη και την Ροιτεία. Την Παλλήνη, θα κερδίσει ως σύζυγο σε μονομαχία με έναν από τους μνηστήρες, ο Κλείτος, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Σίθωνα στον θρόνο. Από την Παλλήνη ονομάσθηκε αργότερα η ομώνυμη χερσόνησος της Χαλκιδικής (σημερινή χερσόνησος Κασσάνδρας).
Οι Σίθωνες, ως αρχαίο φύλο, μνημονεύονται από τον Στράβωνα (αποσπ. 11, εκ του Ζ΄): «…Οι Ηδωνοί και οι Βισάλτες κατείχαν την υπόλοιπη Μακεδονία έως τον Στρυμόνα. Από τους λαούς αυτούς, οι Βισάλτες ονομάζονταν έτσι, Βισάλτες, ενώ από τους Ηδωνούς, άλλοι λέγονταν Μύγδονες, άλλοι Ήδωνες κι άλλοι Σίθωνες…».
Σύμφωνα με τα πορίσματα νεωτέρων ερευνών, υποστηρίζεται σήμερα ότι οι Σίθωνες υπήρξαν αρχικά ένα φρυγικό φύλο (βλ. τόμο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ «Εκδοτικής Αθηνών» σελ. 48-49), το οποίο στην συνέχεια συγχωνεύθηκε με τους Θράκες (ίσως με ένα συγκεκριμένο θρακικό φύλο, τους Δέρρωνες), που είτε ήσαν εγκατεστημένοι ήδη στην περιοχή είτε εγκαταστάθηκαν αργότερα εκεί, πιθανότατα τον 8ο αιώνα π.Χ. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Σίθωνες παλαιότερα αναφέρονταν ως θρακικό φύλο.
Κατά την αρχαιότητα, στη Σιθωνία ήκμαζαν η Σερμύλη, τα Φύσκελλα, ο Σίγγος, η Παρθενόπολις, η Γαληψός, η Τορώνη, η Δέρρα, η Άμπελος, η Σάρτη, η Πίλωρος, η Άσσα και η Σιθώνη.

για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους..

Far-fighterΝέο Μέλος
11/11/2013, 18:46:33
Huge Dark Matter Experiment Finds Nothing but More Mysteries

“Basically, we saw nothing. But we saw nothing better than anyone else so far,” said particle physicist Daniel McKinsey of Yale, a member of the LUX collaboration.

http://www.wired.com/wiredscience/2013/10/lux-dark-matter/

Για τους παρατηρητές του Ήλιου:

How To Watch The Sun
https://www.youtube.com/watch?v=ld5ecZuHECA&feature=youtu.be

11/11/2013, 21:40:49
σχολιο 10

πολλα τα ερωτηματα για τον ηλιο μας

..καταρχην το γενετικο ερωτημα που αφορα και καθε αστρο

-τι ειναι εκεινο που προκαλει την αρχικη καταρρευση τη μεσοαστρικης υλης και της διαμορφωσης υπο την πιεση την βαρυτικη του πρωτοαστερα ...

-γιατι η καταρρευση αυτη αλλοτε οδηγει απλα σενα μορφωμα που καποια στιγμη διαλυεται κι αλλοτε καταληγει σε ενα υπερπυκνο πυρηνα οπου ξεκιναν εντος του πυρηνικες αντιδρασεις ..

-τι σταματαει την καταρρευση αρα την βαρυτικη πιεση και τι την ξεκιναει... ποιες αιτιες διεπουν την ολη γενετικη διεργασια...

-που χωραει σε ολα αυτο το γεννημα το αστρικο η ελλογος επεμβαση Ανωτερων Οντοτητων και Δημιουργων των Αστερων ???????

...υπαρχουν τυχαιες βαρυτικες καταρρευσεις και μη τυχαιες-ελεγχομενες δηλαδη αστερες δημιουργηματα ανωτερων οντοτητων ελλογων ???

-μπορουμε να προσομοιωσουμε στο εργαστηριο μια βαρυτικη καταρρευση και να εχουμε μια μικρογραφια της δημιουργιας νεφελωματος με προοπτικες αστερος -πυρηνικου αντιδραστηριου ??????μπορουμε να δημιουργησουμε μινι αστερες στο εργαστηριο???????τι χρειαζομαστε για να το κανουμε αυτο αυτο ....αυτο που χρειαζομαστε το κατεχουμε ως τεχνολογια ???

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

11/11/2013, 23:23:43
https://www.youtube.com/watch?v=RCUhm63ioCU ποια είναι η άποψη σας για αυτήν τη θεωρία?
12/11/2013, 00:28:08
Ποιά θεωρία? Τί είναι αυτό που σου έκανε εντύπωση?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

13/11/2013, 18:40:21
Αμα παρατηρήσεις τα σχόλια ειναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι το βίντεο λέει σαχλαμάρες..., και επειδή εγω δεν είδα κάτι το περίεργο είπα μήπως κάτι χανω... Επίσης, όταν βλέπω τέτοια βίντεο στο μυαλό μου έρχεται πάντα ο Βίλχελμ Ράιχ...είμαι καλα γιατρέ μου; :)
14/11/2013, 15:17:49
quote:
ΜΥΘΗΡΑ
...υπαρχουν τυχαιες βαρυτικες καταρρευσεις και μη τυχαιες-ελεγχομενες δηλαδη αστερες δημιουργηματα ανωτερων οντοτητων ελλογων ???

Δεν πρέπει να έχεις χάσει, ούτε λέξη απο το στόμα του...Ντύλαν Χάντ!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/01/2014, 02:42:31
Άσχετο.
ΝΙΚΟΜΑΧΕ πιστεύεις οτι θα έχουμε θέαμα στα μέσα του μήνα
στο πέρασμα μας από τα υπολείμματα της κόμη του ison ?

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Rodi777Μέλος
24/02/2013, 01:40:54

Παιδιά, έχω αυτή την ξεναγό εδώ, θέλει να πει τα δικά της..σας αφήνω στα χέρια της...

<<..κάποτε ένας δάσκαλος του Ζεν, εργαζόταν στον κήπο. Φτάνει ένας αναζητητής και τον ρωτάει:
Κηπουρέ που είναι ο δάσκαλος; Ο Μπανκέι γέλασε και του είπε: Βλέπεις αυτή την πόρτα; Την περνάς κι εκεί μέσα θα βρεις το δάσκαλο.
Πηγαίνει λοιπόν ο άνθρωπός γύρω-γύρω και βλέπει τον Μπανκέι να κάθεται σε μια πολυθρόνα,
Ο ίδιος άνθρωπος που έκανε τον κηπουρό έξω. Πως τολμάς! Λέει ο αναζητητής.
Σήκω αμέσως από την πολυθρόνα! Αυτό είναι ιεροσυλία! Δεν σέβεσαι το δάσκαλο;
Ο Μπανκέι σηκώθηκε, κάθισε στο πάτωμα και είπε: Τώρα δεν θα βρεις δάσκαλο στην καρέκλα γιατί εγώ είμαι ο δάσκαλος.
Γι αυτόν ήταν ακατανόητο το πως ένας μεγάλος δάσκαλος μπορεί να ήταν τόσο απλός. Έφυγε και έχασε..

Όταν τον ρωτούσαν εσύ τι θαύματα μπορείς να κάνεις; Ο Μπανκέι απάντησε μοναχά ένα, όταν πεινάω τρώω κι όταν διψάω πίνω.
Να παραμείνεις απλός. Το μυαλό ζητάει το εξαιρετικό, το εγώ διψάει για αναγνώριση. Κι αυτό είναι το θαύμα,
Όταν δέχεσαι την ασημαντότητά σου, όταν μπορείς να είσαι τόσο συνηθισμένος όσο οποιοσδήποτε άλλος, όταν δεν ζητάς καμιά αναγνώριση
όταν μπορείς να υπάρχεις σαν να μην υπάρχεις. Τι σόι θαύματα είναι αυτά θα πει το μυαλό σου; Ο Μπανκέι όμως, έχει περιγράψει την αλήθεια.
Μα όταν εσύ πεινάς το μυαλό λέει: Όχι κάνω δίαιτα, όταν δεν πεινάς όταν το στομάχι είναι γεμάτο το μυαλό λέει φάε κι άλλο,
το φαγητό είναι πολύ νόστιμο. Ο Μπανκέι λέει: οτιδήποτε αισθάνεται όλη μου η ύπαρξη το κάνω, δεν υπάρχει διαιρεμένος νους να το επηρεάζει >>.

Ότι έσπειρα, θέρισα...

24/02/2013, 02:15:26
Rodi777

Απο την Κοκκινοσκουφίτσα και τον κακό Λύκο:

Κοκκιν: Γιατί Λύκε έχεις μεγάλο στόμα?
Λύκος: Για να σε φάω.

Αναλύοντας την στιχομυθία καταλαβαίνουμε την απειλή που εκπροσωπεί ο Λύκος και την βλακεία που εκπροσωπεί η Κοκκινοσκουφίτσα.

Συμπέρασμα:
οτι και να κάνει ο βλάκας, στο τέλος θα...φαγωθεί!!

Αυτά για τους μοναχούς Ζεν, Γιές Μέν, Αλλά Δέν, θα πάρω!!
Ο δικός μου ο Αίσωπος τα έλεγε καλύτερα.
Ο δικός μου Αισχύλος τα σκηνοθετούσε ακόμη καλύτερα.
Ο δικός μου Σωκράτης κέρδιζε αγώνα μπάσκετ με μοναχούς Ζεν με σκόρ 101-00!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Rodi777Μέλος
24/02/2013, 09:05:58
..και η ξεναγός μας είπε ..ωχ! κι έγραψε..

Ο δικός μου Θεός Αίσωπος...
Ο δικός μου Θεός Αισχύλος ...
Ο δικός μου Θεός Σωκράτης...

O δικός μου ο Καλός Θεός κι ο Κακός Θεός με διάφορον αγέρα
ανταμώθηκαν σε κορφή βουνού, την πιο μεγάλη.

Ο Καλός Θεός είπε: Αδελφέ Καλή σου κι Άγια μέρα.
Ο Κακός Θεός, δεν άνοιξε το στόμα, μιλιά να βγάλει.
Ο Καλός Θεός λέει: Στις κακές σου πάλι! Ποια η ιστορία;
Να είπε ο Κακός, γιατί συχνά με παίρνουνε για σένα,
τ’ όνομά σου μου δίνουν και την προς εσέ λατρεία,
Κι αυτό με κάνει να υποφέρω τρισαπελπισμένα.

Κι ο Καλός Θεός: Μη χολοσκάς για τέτοιες άρες μάρες.
Μήπως με το όνομά σου δεν με καλούν, τα πλήθη;
Κι ο Κακός Θεός φεύγει..σκορπώντας χίλιες δυό κατάρες
για τη βλακεία που, δίδυμη με τους θνητούς έχει γεννηθεί..
...μπράβο σου βρε Χαλίλ...

Ότι έσπειρα, θέρισα...

24/02/2013, 12:02:51
Ευχαριστω για τις απαντησεις RODI 777[ αν και νομιζω οτι ειναι απο λιγο εως πολυ μακρυα απο μενα ]
Κρατω ομως
quote:
Κοίταζε το μονοπάτι...ακολούθαγε το μονοπάτι.

Rodi777Μέλος
24/02/2013, 13:10:27

Δεν είναι μακριά από μας αυτή η Γνώση xristosxatz, δες την πάλι με πιο απλά λόγια.

Ζούσε κάποτε ένα αγόρι σε ένα αγρόκτημα, γιατί οι γονείς του ήθελαν να τον προστατέψουν από την χάβρα της μεγαλούπολης, που έτρεφε κινδύνους, και έτσι τον κρατούσαν μακριά από την Γνώση και τον Πολιτισμό. Ο μικρός όμως καθώς μεγάλωνε, αν και ζούσε σε έναν παράδεισο, με όλη την φροντίδα, την αγάπη, αλλά και την αυστηρότητα μιας θρησκευόμενης οικογένειας, ζήτησε μια μέρα από τους γονείς του, να μάθει τι υπήρχε πέρα από το αγρόκτημα.

«Θέλουμε να σου διδάξουμε πως να σώσεις την ψυχή σου», του απάντησαν. «Καλύτερα να μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, γιατί μπορεί ο Διάβολος να σε ακούσει, και θα αρχίσουν οι δοκιμασίες σου.» «Τι είναι ο Διάβολος;» ρώτησε το παιδί με απορία, και του απάντησαν. «Είναι ένα κακό πνεύμα που κυνηγάει όσους έχουν την περιέργεια να Γνωρίσουν τι υπάρχει πέρα από το αγρόκτημα». «Πάρε αυτή την Ιερή Βίβλο , του είπαν, «και ερεύνησέ την». Είναι όλη η Γνώση και η Σοφία που θα χρειαστείς στην ζωή σου. Η Γνώση της Ύπαρξης του Σωτήρα, που θα μας σώσει. Δεν υπάρχει Σωτηρία για μας, τους ανθρώπους, παρά μόνο μέσω του Σωτήρα Χριστού!» Το παιδί, αν και τρομοκρατήθηκε με αυτά που άκουσε, ειδικά για το κακό πνεύμα, που πιθανόν να τον κυνηγούσε αν ήθελε να γνωρίσει τι υπήρχε πέρα από το αγρόκτημα, η περιέργειά του, καθώς και η ανησυχία του μεγάλωνε.

«Πρέπει να βρω τρόπο να αποδράσω», είπε μια μέρα στον εαυτό του, καθώς έκλεινε τα 18. «Θέλω να γνωρίσω τι υπάρχει εκεί έξω, τι άνθρωποι ζούνε, πως σκέφτονται, πως ζούνε, τι τους προβληματίζει.» Έτσι, όταν μια μέρα γνώρισε ένα πλανόδιο έμπορα, που περνούσε από τα μέρη τους, του ζήτησε να τον πάρει μαζί του, στην δούλεψή του, και έφυγε. Ο νέος, άρχισε να ταξιδεύει και να γνωρίζει. Οι ανατολικές γνώσεις, μια και ήταν ο δρόμος της πίστης, του ήταν οικείες, και άρχισε να τις ερευνά. Μαγεμένος από τη σοφία της Ανατολής, αλλά και την κρυφή γνώση της θέωσης, πέρασε αρκετά χρόνια σε άσκηση, περιφερόμενος από μοναστήρι σε μοναστήρι, ασκούμενος πνευματικά, μέχρι που κατάφερε να αφυπνίσει τις ψυχικές του ικανότητες.

Είχε κατακτήσει μία γνώση, αλλά και ικανότητα, την οποία είχε πληρώσει πολύ ακριβά, μια και αρκετοί ήταν οι τσαρλατάνοι και οι απατεώνες που τον ταλαιπώρησαν στον δρόμο του, καθώς ήταν πάντα ευκολόπιστα ανοιχτός να γνωρίσει οτιδήποτε. Εφόσον κορέστηκε η Ανατολή, επέστρεψε στην Δύση, πίσω στον τόπο του, μια και η περιέργεια του δεν είχε ικανοποιηθεί, όσον αφορά την κατανόηση της δημιουργίας, πλέον ορθολογιστικά, δηλαδή επιστημονικά. Εκεί ανακάλυψε τις κρυφές σχολές, που κρατούσαν κάποια μυστικά, και υποσχόταν ότι ξεκλειδώνουν μία πολύ Αρχαία Γνώση. Μιλούσαν για μια άλλη εποχή, όπου οι άνθρωποι κατείχαν ιδιαίτερες γνώσεις και δυνάμεις, αλλά η εποχή εκείνη καταστράφηκε, χάθηκε από την επιδρομή των σκοταδιστών, που μισούσαν την Γνώση.

Καθώς διδασκόταν ο νέος, στα κρυφά σχολειά, όλο και περισσότερα πράγματα του φαινόταν οικεία, και άρχισε να ψάχνει περισσότερες πληροφορίες για τον χαμένο αυτόν πολιτισμό, που ήταν η βάση της Σοφίας του Κόσμου. Όμως σύντομα απογοητεύθηκε και από αυτές τις σχολές μια και υπήρχε μόνο η ανάμνηση εκείνης της εποχής, και όχι η πραγματική γνώση. Αναγκάστηκε να συνεχίσει την έρευνα μόνος του, ψάχνοντας αρχαία κείμενα και παραδόσεις. Με μεγάλη του έκπληξη, καθώς ερευνούσε μια μέρα κάποια αρχαία χειρόγραφα, γραμμένα σε μία γλώσσα μυστική, μη κατανοητή στο πλήθος, του αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο δράμα.

«Άκουσε γιε μου.», έλεγε το χειρόγραφο. «Όταν θα διαβάζεις αυτά τα λόγια, σημαίνει πως θα είσαι έτοιμος για να δεις την Αλήθεια. Σε θέλω δυνατό και έτοιμο, να αντέξεις αυτά που θα σου πω. Σε Υιοθέτησα! Είμαι ο Ουράνιος Πατέρας Σου. Αυτούς που γνώρισες ως γονείς σου, είναι οι θετοί σου γονείς. Δεν είναι οι πραγματικοί σου γονείς. Οι πραγματικοί σου γονείς είναι Bασιλικής γενιάς, με τεράστια Κληρονομιά. Οι θετοί σου γονείς, ζουν στην άγνοια, τόσο ήξεραν, τόσο έκαναν, αγάπα τους. Η κληρονομιά σου σε περιμένει εκεί που γεννήθηκες και μεγάλωσες στην Άνω Ιερουσαλήμ Γνώρισε ότι: <<..σάρκα και αίμα δεν μπορούν να κληρονομήσουν το Βασίλειο του Πατέρα ούτε η φθορά αυτού του σώματος κληρονομεί την Αφθαρσία!>> Όλη η Γνώση και η Σοφία που τόσο κουράστηκες να μαζέψεις από τα πιο μακρινά και εξωτικά μέρη του κόσμου είναι ένα τίποτε μπρος τη Γνώση που θα σου Αποκαλύψω».

!

Ότι έσπειρα, θέρισα...

24/02/2013, 13:27:23
quote:
Rodi777
Δεν είναι μακριά από μας αυτή η Γνώση xristosxatz, δες την πάλι με πιο απλά λόγια.
Και τι πρέπει συγκεκριμένα να κάνει κάποιος για να βρει τη γνώση; (θα με βοηθούσε αν έβαζες αρίθμηση)
Rodi777Μέλος
24/02/2013, 13:49:39

"..αφιερωμένο εξαιρετικά με αρίθμηση :)..το νούμερο -1- που θα μας απασχολεί συνεχώς!!!"

Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζει ούτε η ξεναγός μας τα λόγια αυτά είναι αφιερωμένα σε όλους αλλά περισσότερο
στον Dr Jekyll Mr Hyde!

ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ

και να μεταβάλλεται σε χαρά ακτινοβόλο, σε ξεχειλίζουσα αγάπη. Το Ένα Πνεύμα μας αποκαλύπτει το ευρύτερο εγώ του μέσα σ’ όλο τον κόσμο και πληρούσαι από απόλυτη βεβαιότητα για την ίδια σου την Αθανασία. Όταν εγκλείεσαι μέσα στο εγώ, δεν μπορείς παρά να πεθάνεις χίλιες φορές, γιατί ο διαχωρισμός είναι καταδικασμένος να χαθεί και δεν μπορεί να γίνει αθάνατος. Αλλά δεν μπορεί και να πεθάνει, όταν αποτελεί εν με το παν γιατί σε τούτο βρίσκεται η αλήθεια και η χαρά του. Όταν αισθάνεσαι να σφύζει μέσα στην ψυχή σου η ψυχή ολοκλήρου του κόσμου, είσαι ελεύθερος. Έρχεται τότε να λάβει μέρος στις μυστικές ερωτοτροπίες της όμορφης αρραβωνιαστικιάς, της γης μας και την καλύπτει το πολύχρωμο πέπλο των περιορισμών της και του αρραβωνιαστικού με την άσπιλη λευκότητα. Έμαθε να συμμετέχει στις μεγαλόπρεπες εκείνες εορτές της αγάπης ότι είναι ένας σεβάσμιος καλεσμένος στον εορτασμό της Αθανασίας και καταλαβαίνει το τραγούδι εκείνο του βάρδου-προφήτη:
<<Ο κόσμος γεννήθηκε από την αγάπη, από την αγάπη συντηρείται, προς την αγάπη πηγαίνει και στην αγάπη εισχωρεί >>. Μες την αγάπη συντήκονται και χάνονται όλες οι αντιφάσεις της ύπαρξης μέσα στην αγάπη μόνο δεν βρίσκονται σε αντίθεση ο μονισμός και ο δυισμός. Η αγάπη δεν μπορεί να είναι ταυτοχρόνως ένα και δύο. Μόνο η αγάπη είναι κίνηση και ηρεμία.

Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

και τότε η πορεία της τελειώνει. Είναι μια μορφή εντατικής δράσης η ηρεμία αυτή είναι μια αδιάκοπη ενεργητικότητα κι ένας ησυχασμός που ξαναβρίσκονται μαζί μεσ’ την αγάπη.. Στην αγάπη τα κέρδη και οι ζημιές ισοφαρίζονται, στην εξαίσια αυτή γιορτή, στην μεγάλη αυτή τελετουργία της θυσίας μας της θυσίας του έγώ μας στο Θεό ο αγαπών δίδεται ακατάπαυστα, για να βρίσκεται ακατάπαυστα μεσ’ την αγάπη. Η αγάπη είναι εκείνη που ενώνει και συνδέει αχώριστα την πράξη του "δίδειν" και την πράξη του "λαμβάνειν". Στην αγάπη στον ένα πόλο βρίσκεται το προσωπικό και στη άλλο το απρόσωπο. Στον ένα έχετε την κατάφαση <<Ιδού εγώ >> στον άλλο την κατηγορηματική άρνηση <<δεν είμαι εγώ>>. Τι θα ήταν η αγάπη χωρίς αυτό το εγώ; Στην αγάπη δουλεία και απελευθέρωση δεν είναι αντιφατικά γιατί η αγάπη είναι ταυτοχρόνως η μεγαλύτερη ελευθερία και η μεγαλύτερη δέσμευση. Αν ο Θεός ήταν απολύτως ελεύθερος δεν θα υπήρχε δημιουργία. Το άπειρο Όν αποδείχθηκε το μυστήριον του αυτοπεριορισμού. Κι έτσι, μέσα σ’ αυτό που είναι η αγάπη η ίδια, το άπειρο και το πεπερασμένο Δεν είναι παρά μόνο εν. Δεν επιθυμούμε λοιπόν μόνο την ελευθερία, αλλά επιζητούμε και την υποδούλωση. Η υψηλότερη λειτουργία της αγάπης είναι να παραδέχεται όλους τους περιορισμούς και να τους ξεπερνάει, γιατί τίποτε δεν είναι περισσότερο ανεξάρτητο από αυτήν, κι όμως που αλλού θα βρίσκαμε μια τέτοια κατάσταση εξαρτήσεως;
Στην αγάπη οι αλυσίδες είναι τόσο ένδοξες όσο και η ελευθερία, και υπάρχει στον κόσμο μας μια ωραιότητα που ποτέ δεν προσβάλει την ελευθερία μας. Δεν υψώνει δάκτυλο να μας αναγκάσει ν’ αναγνωρίσουμε την κυριαρχία της. Μας στέλνει μια παράκληση κι όχι μια διαταγή. Γυρεύει από μας αγάπη, και η αγάπη δεν επιτυγχάνεται ποτέ δια της βίας, κι εμάς δεν μας προσελκύει η επιταγή αλλά η χαρά! Ραμπιντραναθ Ταγκορ

..αλλά ακόμα περισσότερο τα λόγια αυτά είναι αφιερωμένα στις κοπέλες του φόρουμ..που είναι οι κοπέλες Νικόμαχε, μήπως τις έφαγε ο κακός λύκος;

Ότι έσπειρα, θέρισα...

24/02/2013, 13:54:36
Περιμένω απάντηση στην ερώτησή μου..
24/02/2013, 15:16:11
quote:

Περιμένω απάντηση στην ερώτησή μου..

Δεν σου θυμίζει κάποιον Αγγελο, που πέρασε ένα φεγγάρι απο εδώ και άλλα του έλεγες και άλλα καταλάβαινε?
Και φυσικά άλλα έγραφε!!

Και είναι και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!!!!

Είδες πουθενά εσυ Ντοτόρο να γράψω:

Ο δικός μου θεός Αισωπος?

Θα το πάρει ο δι@ολος και θα τον σηκώσει κι αυτόν.

Κι άλλος για...

ΟΥΣΤ!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/02/2013, 15:19:34
quote:

..που είναι οι κοπέλες Νικόμαχε, μήπως τις έφαγε ο κακός λύκος;

Εφυγαν.
πήγαν σε μοναστήρι μικτό,να ανακουφίσουν λίγο τους καλόγερους,ώστε να την γλυτώσουν μερικά παιδάκια!!

Εδω έχει μείνει ο Ευμένης, άν σου κάνει, ευχαρίστως να σου τον συστήσω!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.