- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Γιατί δεν βγάζετε τις τεράστιες ψηφιακές υπογραφάρες σας
για να μη γεμίζουν άσκοπα άπειρες σελίδες.
Είναι κακό τα μηνύματα να γεμίζουν
ΜΟΝΟ με το περιεχόμενο του λόγου;
quote:
Εσύ NASAROYTAKI δε μας έχεις δείξει τίποτα απ' τον εαυτό σου
σαν τι να δειξω;;;![]()
![]()
![]()

quote:
Σκέφτομαι να σας βάλω τα μάτια μου... να σας βάλω τα μάτια μου ή θα μου τα βγάλετε;
DR αν βαλης μόνο τα ματια σου θά βγάλης τά δικά μας προσπαθώντας νά δούμε πιός είσαι ![]()
την καλησπέρα μου ![]()
![]()
Edited by - stiv on 06/02/2011 22:39:04

quote:Τα προσόντα σου. Π.χ. Μπορεί να έχεις πλούσιο τρίχωμα στο στήθος. Αυτό θεωρείται προσόν απο κάποια άτομα. Δείξει μας αυτό.
σαν τι να δειξω;;;
quote:Θα ψάχνετε ποιο celebrity είμαι; Αφού είπαμε, παρουσίαζα το X-Factor, πόσο πιο καθαρά να το πούμε
DR αν βαλης μόνο τα ματια σου θά βγάλης τά δικά μας προσπαθώντας νά δούμε πιός είσαι
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/02/2011 22:48:58
Είμαστε ένα τίποτα που κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στο θάνατο...!!!
που κατι τελοσ παντον θελει...
η αλιως θα μπορουσε να ειναι καποιο μυνημα απο καποιον δαιμονα.
6ZT6HR6
Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σύμπτωση που νομίζω ότι συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Σε μένα πάντως, συμβαίνει αρκετά συχνά.
Μια εξήγηση που προτείνεται είναι ότι προσέχουμε περισσότερο τις ενδείξεις ώρας που έχουν κάτι το ιδιαίτερο, όπως αυτές που έγραψες, ενώ πολλές άλλες που βλέπουμε, ενώ συλλαμβάνονται από την όρασή μας δεν συλλαμβάνονται από τη συνειδητή αντίληψη μας. Έτσι, πιο συχνά βλέπουμε τις μυστηριώδεις αυτές ώρες!
OuijaKozani
πώς θα μπορούσε να υπάρχει "διασύνδεση με τους νεκρούς"; Πώς το εννοείς αυτό; Ότι οι νεκροί αλλάζουν την ένδειξη της ώρας ή σε κάνουν να στρέφεις το βλέμμα σου προς το ρολόι στις συγκεκριμένες στιγμές (10:10, 11:11, 15:15, 12:21, κ.λπ.);
Και γιατί να ισχύει μια τόσο αλλόκοσμη εξήγηση;

6ZT6HR6
amalia θέλω να πιστεύω πως είναι μια ωραία σύμπτωση και όχι κάτι μυστήριο..
Είμαστε ένα τίποτα που κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στο θάνατο...!!!
τα παντα μπορει να ειναι πιθανα.
6ZT6HR6
quote:
Ouijakozani σύμφωνα με αυτό που λές έχω κάποιον νεκρό που ίσως θέλει να μου περάσει κάποιο μήνυμα.....
Και ποιο άραγε είναι το σενάριο;
Ας υποθέσουμε ότι κάτι από τον εκλειπόντα διατηρείται μετά θάνατον.
Αυτό το κάτι προσπαθεί να αλληλεπιδράσει με τα ρολόγια για να τραβήξει την προσοχή των ζωντανών;
Και μετά τι;

Μπορεί βέβαια να σημαίνει κάτι παραπάνω, αλλά έτσι μόνο μ' αυτό το στοιχείο γίνονται μόνο εικασίες.
Εσύ τι θεωρείς πως είναι;