ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Underground μουσική - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Underground μουσική - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

αγνοών58 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
αγνοώνΜέλος
02/04/2007, 07:54:41
FOLK
-CROQUE MITAINE (Γαλλία) πολύ under κατάσταση
-FUREKAABEN (Δανία) από τα πλέον προχωρημένα Σκανδιναβικά
-HAND (Ελβετία)
-ZWEISTEIN (Γερμανία) ο πληθυντικός του Einstein
-ΤΟΝΥ CARO and JOHN (Αγγλία)
-WAY WE LIVE (Αγγλία) underground σέκτα με πολύ μελωδία μέσα της
-ΜADRIGAL (ΗΠΑ) γαμάτοι !!

PROG-KRAUT
-AGITATION FREE (Γερμανία) σούπερ !
-ANALOGY (Γερμανία-Ιταλία) με γυναικεία φωνητικά
-BIRTH CONTROL (Γερμανία) έχετε ακούσει τη διασκευή του light my fire ?
-MAY BLITZ (Αγγλία) σούπερ πάουερ τρίο
-BACON FAT (Αγγλία)the magic forest !
-GILA (Γερμανία) μάλλον το αγαπημένο μου kraut-ο πρώτος τους δίσκος είναι θεικός
-OPOSSUM (Γερμανία) άλλοι παιχταράδες από 'κει !
-KOLLEKTIV Γερμανία) τι να πει κανείς ?
-PRINCIPAL EDWARDS MAGIC THEATRE (Αγγλία) τους έχεις ακούσει αγαπητέ A.Kircher ?

...και έπεται συνέχεια

02/04/2007, 18:35:40
Λοιπόν τώρα μόλις γύρισα και μπήκα εδώ.....

Αγνοών είσαι Θεός!!!!

Και δεν σου ταιριάζει και τον nick, γαμώτο, τι Αγνοών και κουραφέξαλα, εδώ παίζεις μπάλα σε άλλη κατηγορία.......

Λοιπόν θα κάνω και εγώ τις προτάσεις μου το βράδυ από το σπίτι.

Για την ώρα να πω πως είδα πολλά συγκροτήματα που ξέρω καλά...

Agitation Free, Birth Control, Madrigal, Can, Amon Duul I+II,

Και άλλα που δεν τα έχω ακούσει ποτέ.....

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΛΑΔΗ

Τα λέμε!

03/04/2007, 01:39:27
Δέκα από τα καλύτερα άλμπουμ της Βρετανικής φόλκ χωρίς σειρά αξιολόγησης, μερικά από αυτά είναι αρκετά σπάνια σε cd. Σε LP δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούνε κι αν βρεθούνε μιλάμε για πολλά λεφτά. Σε mp3 έχουν βγει κατά καιρούς στο ίντερνετ.

1) MELLOW CANDLE: Swaddling Songs

2) TREES: The Garden Of Jane Delawney

3) PENTANGLE: Basket Of Light

4) COMUS: First Utterance

5) FAIRPORT CONVENTION: Liege And Lief

6) AMAZING BLONDEL: On With The Show

7) HORSLIPS: Happy to Meet - Sorry to Part (το πρώτο celtic rock αλμπουμ στην ιστορία!?)

8) NICK DRAKE: Five Leaves Left

9) THE ALBION BAND: Battle of the Field

10) MAGNA CARTA: Songs from Wasties Orchard

αγνοώνΜέλος
03/04/2007, 12:34:11
από AMAZING BLONDEL δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω,
όπως και από FAIRPORT CONVENTION,με τόσα άλμπουμ που έχουν βγάλει
(το κακό είναι ότι με τους δεύτερους,όλα τα άλμπουμ είναι γαμάτα!)

με έστειλες με το FIRST UTTERANCE των COMUS, το οποίο κατέβασα αυτούσιο μόλις πριν από ένα μήνα
(το άλμπουμ το είχα σε Ιαπωνική(!) κόπια,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που εξαφανίστηκε)

THIRD EAR BAND γουστάρεις ? βάζω στοίχημα ότι είναι από τις αγαπημένες σου μπάντες

MAGNA CARTA και INSECT TRUST, δύο μπάντες που τις έχω συνδέσει με
την ίδια χρονική περίοδο - επίσης KHAVAS JUTE από Αυστραλία,πολύ μυστήριο ντεμπούτο,αλλά και ΒRAIN POLICE από Βρεττανία,
όπως και HATFIELD AND THE NORTH ,που το προχωράνε πολύ το ζήτημα

το συγκρότημα του DAVID STEWART, μετέπειτα EURYTHMICS, τους EGG,φυσικά και τους γνωρίζεις - prog-φούγκα κι έτσι !

προς το παρόν σου αφιερώνω το KNIFE EDGE από EMERSONLAKEANDPALMER
και περιμένω τις προτάσεις σου

υγ- έλα ρε,το "αγνοών" ισχύει ! ακόμη την ψάχνω με τη μουσική αν και υπήρχε περίοδος που στο σπίτι μου έπαιζαν περί τα 10000 βινύλια
γνωρίζω ότι ακούω σπάνια και καλά πράγματα,αλλά άλλοι άνθρωποι ακούν ακόμη πιο σπάνια από μένα
γι'αυτό και αποκαλώ myself "αγνοών" (όχι μόνο μουσικά,γενικώς !)

υγ-υπόσχομαι να σου στείλω μία προσωπική λίστα με 100 δίσκους ska-rocksteady-reggae για δική σου ενημέρωση και για να έχεις ένα σωστό εφόδιο στη ζωή σου

04/04/2007, 02:28:06
quote:
(το άλμπουμ το είχα σε Ιαπωνική(!) κόπια,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που εξαφανίστηκε)

Χάνονται αυτά;;; Να ψάξεις να το βρεις αμέσως!!!!!

quote:
THIRD EAR BAND γουστάρεις ? βάζω στοίχημα ότι είναι από τις αγαπημένες σου μπάντες

Ναι αμέ! Σπουδαίο συγκρότημα και πραγματικά underground!

quote:
το συγκρότημα του DAVID STEWART, μετέπειτα EURYTHMICS, τους EGG,φυσικά και τους γνωρίζεις - prog-φούγκα κι έτσι !

Τους EGG τους ξέρω πολύ καλά, δεν είχα όμως ιδέα ότι ο Stewart έπαιζε εκεί πριν.....

Εμείς λοιπόν πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα

Να αναμένεις μέιλ αύριο (μεθαύριο για σένα) για να σου πω για τα μουσικά στην Ελλάδα που με είχες ρωτήσει και για το άλλο που περιμένεις

αγνοώνΜέλος
04/04/2007, 14:06:21
μία άλλη γκρουπάρα,τους edgar broughton band, φυσικά και τους γνωρίζεις

ένα κομμάτι τους που λέγεται why can't nobody love me ? το θυμάσαι ?

τι κομματάρα είναι αυτή !
..........................................................

εμένα ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης ever είναι ο
lee "scratch" perry, που πολύ πιθανόν να μην τον γνωρίζεις αν δεν ακούς
τζαμαικάνικη μουσική

ο lee perry είναι ο άνθρωπος που με το τραγούδι του
people funny boy άλλαξε το ρυθμό στο rocksteady που υπήρχε από το'66
και τον έκανε ελαφρώς πιο γρήγορο αλλα με πιο αραιά τα χτυπήματα στα ντραμς

το κομμάτι αυτό αποτέλεσε την απαρχή για ένα νέο είδος μουσικής
που σήμερα αποκαλούμε reggae

................................................................
δεν έχω χάσει πάντως την επαφή με τα progressive-avant guarde-kraut rock,
όπως επίσης και με όλα τα
'60ς soul-mod-blue beat-r'n'b-jazz
ακούσματα τα οποία με έχουν χαρακτηρίσει ως προσωπικότητα
.................................................................
επίσης,τυγχάνει να συναναστρέφομαι έναν τύπο εδώ στη Λάρισα,γύρω στα 50,που αν δεις τη δισκοθήκη του,αποκλείεται να μη νιώσεις μικρός σα μυρμήγκι...

αυτός μου έδινε μέχρι πρότινος υλικό για μία ραδιοφωνική εκπομπή,
που όμοιά της είμαι σίγουρος ότι δεν υπήρχε σε άλλο ελληνικό σταθμό

και δε μιλώ για μένα,αλλά για τη μουσική που παίζαμε

που αλλού θα άκουγες το odyssey των smoke ή το ballad of the hip death goddess των ultimate spinach π.χ. ?

αλλά πιστεύ πως πάντα υπάρχει το περιθώριο για καινούρια μουσική και για καινούρια ακούσματα

γι'αυτό και περιμένω να μου στείλεις υλικό δικό σου ν'ακούσω

όπως και πληροφορίες για τα μουσικά πράγματα στα οποία συμμετείχες

12/04/2007, 18:43:23
Αγνοών, συγνώμη που σε έγραψα φίλε μου...

Έχεις ακούσει μήπως τους Area από την Ιταλία; Πρόκειται για ένα πολύ καλό progressive-experimental γκρουπ με στοιχεία από jazz, folk και electronics.
O τραδουδιστής ονόματι Demetrio Stratos (μάλλον Έλληνας) προσφέρει από τα πιο "διαστραμένα¨φωνητικά που μπορείς να φανταστείς.

Αν δεν τους έχεις ακούσει ψάξε να βρεις το Crac! του 1974.

Εγώ τους ανακάλυψα πρόσφατα και έχω πάθει την πλάκα μου!

Τα λέμε!

αγνοώνΜέλος
13/04/2007, 12:29:47
Χρυσόστομε θα σε μαλώσω

πήγαινε στην πίσω σελίδα,διάβασε ξανά το τελευταίο μήνυμα της σελίδας,
εκεί όπου προτείνω διάφορα...στην κατηγορία prog-kraut,προτελευταίο πριν τον mahavishnu προτείνω τους AREA !

ναι,ο Δημήτριος Στράτος ήτο φοιτητής στην Ιταλία και -όπως το 99% των Ελλήνων στην Ιταλία- δεν τέλειωσε ποτέ με τις σπουδές του

αυτός όμως ήρθε αρχικά σε επαφή με τον ιδρυτή των eembryo από την Γερμανία,ο τελευταίος τον σύστησε σε μέλη των AREA και έκτοτε συνέχισαν μαζί

θα σου πω και κάτι αστείο...κάναμε με ένα φίλο μου μία εκπομπή-αφιέρωμα στο kraut και γενικότερα στο ευρωπαικό undreground ροκ,όπως αυτό εκφράστηκε από Γερμανούς Ιταλούς Δανούς αλλά και Ισπανούς Έλληνες (Ακρίτας π.χ.) Γάλλους (Μagma) και όταν βάλαμε μερικά κομμάτια στη σειρά από AREA δεχτήκαμε πλήθος τηλεφωνημάτων από "αγανακτισμένους" ακροατές

βέβαια το αυτί του Λαρισαίου δεν είναι και πολύ εξασκημένο,ως ροκ θεωρεί κάτι σαν τους zeppelin, αλλά θυμάμαι τι γέλιο είχαμε ρίξει με αυτά που ακούγαμε στο ακουστικό

ένας είχε πει "μην τολμήσετε να ξαναπαίξετε AREA γιατί θα χαλάσει το ραδιόφωνό μου !" και άλλα τέτοια κορυφαία

πάντως αν θες ρίξε μια ματιά στις μικρές λίστες που έφτιαξα,όλο και κάτι θα βρεις που μπορεί να σου κινήσει το ενδιαφέρον

13/04/2007, 16:07:50
πω.. πω.. τάπα......

Αγνοών, την είχα διαβάσει την λίστα αλλά τους Area δεν τους πρόσεξα...

Αλλά κοίτα πως δουλεύει μάλλον το υποσυνείδητο. Τα τελευταία χρόνια ακούω μόνο metal και πολύ σπάνια άλλα πράγματα. Κάτι όμως με τράβηξε στους Area σαν να είχα δει το όνομα κάπου!

quote:
ναι,ο Δημήτριος Στράτος ήτο φοιτητής στην Ιταλία και -όπως το 99% των Ελλήνων στην Ιταλία- δεν τέλειωσε ποτέ με τις σπουδές του

Έλληνας λοιπόν....που να βρίσκεται τώρα άραγε;

quote:
κάναμε με ένα φίλο μου μία εκπομπή-αφιέρωμα στο kraut και γενικότερα στο ευρωπαικό undreground ροκ,όπως αυτό εκφράστηκε από Γερμανούς Ιταλούς Δανούς αλλά και Ισπανούς Έλληνες (Ακρίτας π.χ.) Γάλλους (Μagma) και όταν βάλαμε μερικά κομμάτια στη σειρά από AREA δεχτήκαμε πλήθος τηλεφωνημάτων από "αγανακτισμένους" ακροατές

Μπράβο σας ρε Αγνοών είστε αξιέπαινοι! Με το ραδιόφωνο συνεχίζεις;

Οι Magma είναι όντως τρομεροί. Τους Ακρίτας τους ξέρω φυσικά.

Τώρα με έχει πιάσει πάλι το progressive και ψάχνω τα ιταλικά group. Τελευταία ακούω τους Osanna, Penna Fredda, Apoteosi, Quella Vecchia Locanda.....

Δεν σε ρωτάω καν αν τους ξέρεις!!!

αγνοώνΜέλος
14/04/2007, 00:32:53

επειδή δεν ξέρω πως γίνεται το quote, σου βάζω φάτσες για την τελευταία πρόταση που έγραψες
.............................................................

μάλλον θα σχημάτισες λάθος εντύπωση για μένα - επαναλαμβάνω : κι εγώ από κάπου αλλού τα έχω μάθει

το Ιταλικό prog που αναφέρεις, ίσως είναι και το πιο δύσκολο στο αυτί,
οι Ιταλοί ξέφευγαν τελείως
δεν ήταν τόσο ροκ όσο experimental και οι AREA καλώς ή κακώς -(το λέω επειδή πολύς κόσμος που ασχολείται με αυτό το είδος μουσικής,ακόμη δεν μπορεί να τους συνηθίσει)-,ήταν οι καλύτεροι εκπρόσωποί του

εγώ γουστάρω πολύ Γερμανικό kraut,ακούω τους δίσκους από την αρχή μέχρι το τέλος και διαπιστώνω ότι υπάρχει πλήθος και όγκος ήχων και μουσικής για sampling

πολύ πράμα σου λέω

εσύ πως και κόλλησες με το metal ??

είναι ίσως το μόνο είδος μουσικής (πέρα από την πλειοψηφία των Ελληνικών...) με το οποίο δεν μπορώ να ασχοληθώ

αλλά μια και ασχολείσαι...πιστεύεις ότι έχουν επηρρεαστεί καθόλου οι μουσικοί του από το prog rock ??

συγκροτήματα όπως οι NIGTHWISH π.χ ?? (τους έχει πάρει ξυστά το αυτί μου)
...........................................................
όσο για την εκπομπή...εδώ και περίπου δύο μήνες παίξαμε την τελευταία...

τώρα αν βρεθεί κάποια ώρα κενή στη Δημοτική Ραδιοφωνία,σκεφτόμαστε να προτείνουμε μία εκπομπή αποκλειστικά για τη μαύρη μουσική (εγώ κι ένα παιδάκι από την Κατερίνη που είναι κολλημένος με τη reggae)
...............................................................

that's all folk(s)

14/04/2007, 05:11:54
quote:
το Ιταλικό prog που αναφέρεις, ίσως είναι και το πιο δύσκολο στο αυτί,
οι Ιταλοί ξέφευγαν τελείως

Σωστά!

quote:
εσύ πως και κόλλησες με το metal ??

Metal ακούω από τα 12-13. Και είναι το μόνο που ακούω σταθερά και χωρίς διακοπές.

quote:
είναι ίσως το μόνο είδος μουσικής (πέρα από την πλειοψηφία των Ελληνικών...) με το οποίο δεν μπορώ να ασχοληθώ

Για προσπάθησε...νομίζω ότι σήμερα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι το μόνο είδος μουσικής που πειραματίζεται και περνάει πέρα από τα κατεστημένα και καθιερωμένα. Αλλά και πάλι εγώ είμαι πορωμένος οπότε είμαι προκατελημένος.

quote:
πιστεύεις ότι έχουν επηρρεαστεί καθόλου οι μουσικοί του από το prog rock ??

Απόλυτα. Υπάρχει μάλιστα και συγκεκριμένο είδος, progressive metal. Αν ενδιαφέρεσαι, Αγνοών, μπορώ να γράψω περισσότερα.

quote:
συγκροτήματα όπως οι NIGTHWISH π.χ ?? (τους έχει πάρει ξυστά το αυτί μου)

Προσπάθησε να ακούσεις Therion. Metal με συμφωνική ορχήστρα και χορωδίες και πολλά στοιχεία από progressive.

quote:
εγώ γουστάρω πολύ Γερμανικό kraut

Αφιερωμένο εξαιρετικά...Laila (Part II) Agitation Free!

αγνοώνΜέλος
14/04/2007, 11:11:22
πίσω στη Λάρισα παίζει ένα δισκάδικο (το όνομά του θα στο στείλω με προσωπικό mail) και ο Γιάννης που το έχει είναι φίλος μου

το δισκάδικο εξυπηρετεί το metal κοινό της Λάρισας,διοργανώνει εκδρομές όταν παίζει live Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (ή και αλλού),
έχει πολύ όγκο από metal και ο ίδιος ο Γιάννης είναι ακόμη μέταλο,
σε ηλικία 37 ετών

όταν πηγαίνω για καφέ από κει,ακούω πάντα αυτά που βάζει στο μαγαζί και έχω έρθει σε επαφή, τουλάχιστον ακουστική

αν κάποιο γκρουπ με εντυπωσίασε,αυτό ήταν οι cannibal corpse,που έχω δει και ολόκληρο dvd με ηχογραφήσεις στο στούντιο,συνεντεύξεις κλπ

αλλά χρειάζεται να εντρυφήσει κανείς στο metal γιατί αποτελεί ξεχωριστό είδος και απαιτεί προσωπική ενασχόληση
...................................................................

ευχαριστώ και για την αφιέρωση φίλε !

strangewondererΜέλος
23/01/2003, 05:42:29
Αυτό που ξεχωρίζει ένα ξύλινο κορμό που επιπλέει, από μια βάρκα φτιαγμένη από το ίδιο ξύλο, είναι ότι η βάρκα έχει κουπιά και μπορεί να αρμενίζει ενάντια στο ρεύμα.

ΝathanalΝέο Μέλος
23/01/2003, 10:49:32
Καλημέρα...
Πιστεύεις φίλε/η μου πως όλοι εμείς και άλλοι τόσοι που ασχολούμαστε με τον εσωτερισμό, μυστικισμό κτλ... μας κάνει αυτόματα να αρμενίζουμε ενάντια στο ρεύμα;;
Πιστεύεις πως οι γνώσεις μας και μόνο, για την καταγωγή, τα σωματα του Ανθρώπου κτλ μας καθιστούν βάρκες που κινούμαστε ενάντια στο ρεύμα;;;

Δυστυχώς, πολλές φορές αντικρύζω γύρω και μέσα μου την ματαιοδοξία ,σε όλο της το μεγαλείο,ακόμα και στην "πνευματική ζωή" (αν μπορούμε να το διαχωρίσουμε και να το πούμε έτσι).
Βλέπω τον εγωισμό, τις ασφάλειες, τους φόβους, την ανάγκη να ξεχωρίσουμε από άλλους ανθρώπους ,κ.α. μικροπρεπή στοιχεία του ανθρώπου, να εισχωρούν καμουφλαρισμένα και να ενεργούν κάτω από το "πέπλο" της Αγάπης , της θέλησης για τη Γνώση, τη διάθεση για Προσφορά.
Αυτά όμως δεν είναι στοιχεία και εκδηλώσεις των διαφόρων ρευμάτων της εποχής;
Ποιό το νόημα να γνωρίζουμε και να ενεργούμε πάνω σε νόμους άλλων πεδίων, όταν καλα καλά δεν γνωρίζουμε τι μας γίνεται σε αυτό το πεδίο που διαβιούμε;
Πολλές φορές κινούμαστε ως "σχιζοφρενοίς". Άλλα μελετάμε ,άλλα λέμε, για έναν νέο Εαυτό πασχίζουμε να εκδηλώσουμε, πιο αληθινό!! και στην καθημερινότητα μας άλλα πράτουμε....
Πως εναντιονόμαστε στα ρεύματα, στους περιορισμούς, στα κάθε είδους κατεστημένα και στα διάφορα δόγματα....
όταν και εμείς κινούμαστε και συνάμα αποτελούμε έναν ακόμα κρίκο από αυτές τις αλυσίδες.
Ας κοιτάξουμε όλοι μας τον εαυτό μας και τις εκδηλώσεις στη δουλεια, στους φιλους, στην οικογένεια μας αρχικά και θα δούμε πως για να εναντιωθούμε ,θα πρέπει να πάρουμε θέση, σχετική με τα όσα διαβάζει και πιστεύει ο καθένας μας..

Συγνώμη για τις ερωτοαπαντήσεις...αλλά έτσι πραγματικά ,καθημερινά ρωτώ τον Εαυτό μου...
Κάποιες φορές μου απαντώ, άλλες πάλι κάνω πως δεν άκουσα, γιατί δεν με συμφέρει!!!

Βλέπω τρομερά κενά στην εκδήλωση μου, αλλά συνεχίζω να προσπαθώ ώστε να καταστώ Άνθρωπος Αληθινός.
Εύχομαι όλα αυτά να γίνουν συνείδηση εντος μου και να εκδηλώσω αυτό που πραγματικά ποθεί η ψυχή μου.
Το ίδιο εύχομαι για όλους όσους ποθούν την αναγέννηση αυτή.

Με πολλή αγάπη.

Περισσότερη από αυτή που κατανοώ και εκδηλώνω τώρα..

23/01/2003, 11:26:47
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ strangewonderer ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA.gr
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ.
ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ "ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ??"
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΝΤΑΣ....

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ .....
ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ................
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

23/01/2003, 14:05:57
Να χαιρετήσω τον φίλο Strangewonderer απο τον οποίο καιρό έχω να διαβάσω νέα του, καθώς και τους υπόλοιπους φίλους...

Πραγματικά όμορφο το κειμενάκι που παρέθεσες φίλε μου...
Να αναρωτηθούμε λοιπόν ΟΛΟΙ, τι θέλουμε να είμαστε;;;
'Ενας κορμός που απλά επιπλέει ή μια βάρκα με κουπιά, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΥΛΟ με τον κορμό;;;

Αν βρούμε ΤΙ είμαστε, τότε θα μπορώ με ΑΣΦΑΛΕΙΑ να πώ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

strangewondererΜέλος
24/01/2003, 04:23:06
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΝΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ KELSO

Edited by - strangewonderer on 24/01/2003 06:35:19

24/01/2003, 08:18:32
Καλημέρα και σε σένα φίλε Strangewonderer...

Διαβάζοντας κάποια μυνήματα απο ένα νέο μέλος, καθώς και την απάντηση που έδωσε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, έρχομαι να συμφωνίσω "αλληγορικά πάντα" στην τοποθέτησή σου...

Φαίνεται ότι ΠΑΝΤΑ έτσι ΗΤΑΝ και εξακολουθούν να ΕΙΝΑΙ τα πάντα σχετικά με τον παραλληλισμό που τόσο όμορφα μας παρέθεσες.

Αυτοί οι "άλλοι" που πάνε ανάποδα στο ρεύμα της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ και του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ όμως, στο απότερο ΜΕΛΛΟΝ θα έρθουν και θα γίνουν οι ίδιοι το ρέμα του ποταμού και "εμείς" που τώρα είμαστε το ποτάμι, θα έχουμε ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ στην απέραντη αγκαλία εκείνου του ΙΔΙΟΥ του Ωκεανού...
Θα έχουμε ΗΔΗ ΞΑΝΑΕΝΩΘΕΙ μαζί Του...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
24/01/2003, 09:19:22
Καλημέρα σε όλους

Ίσως μπορέσουμε να γίνουμε και το Ποτάμι ή και ακόμη και η Πηγή που θα ξεδιψάνε όσοι ταξιδεύουν.

Προσωπικά, μ’ αρέσει και το Ταξίδι και τα κουτσουράκια μέσα στο ποτάμι, ακόμη και τα βράχια που εμποδίζουν και πιέζουν την ροή του Ποταμού!

Είναι τόσο όμορφο αυτό το Ταξίδι!

25/01/2003, 21:11:03
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.
ΜΑΛΛΟΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **