- Αλσος Λογγινου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
καποιοι ισως εχουν ακουστα το περιβοητο αυτο αλσος.. και καποιοι οχι. οπως κ να χει.. φημολογειται οτι λαμβανουν χωρα περιεργα φαινομενα σ αυτο.
εγω το εμαθα διαβαζοντας ενα βιβλιο.και αποφασισα να παω να τσεκαρω αυτο το αλσος.
πηγα το 2006.το αλσος λογγινου βρισκεται κοντα στο καλλιμαρμαρο κ συνορευει με νεκροταφειο. ανεβαινοντας την Μ αρκου Μ ουσσουρου.. αντιληφθηκα οτι κατι περιεργο εχει αυτη η περιοχη.. υπηρχαν καποια σπιτια αξια προσοχης με κατι το περιεργο πανω τους. φτανοντας στο αλσος αντικρυσα τα σκαλια που κατεβαινουν κ σε οδηγουν σε αυτο. εκει υπηρχε μια παιδικη χαρα.. και αρκετα παρκαρισμενα αυτοκινητα. προχωρονας ειδα κ τη μεσοτοιχια που χωριζει το αλσος απο το κοιμητηριο. δεξια ειχε μια στροφουλα που οδηγουσε σε κατι σκαλοπατια που οταν τα κατεβαινες διεχιζες κατι σαν μικρη ΄΄στοα΄΄. δεν πηγα. ο λογος οτι εκει μπροστα καθοταν ξαπλωμενο ενα σκυλι ..το οποιο κοιταζε εκει στη στοα κ δε γυρισε να με κοιταξει καθολου.. πραγμα οχι κ τοσο φυσιολογικο...
με αποθαρρυνε να συνεχισω κ εφυγα γρηγορα.
ομως εκει σε εκεινο το σημειο φημολογειται οτι λαμβανουν χωρα περιεργα φαινομενα. οποτε πρεπει να ξαναπαω κ να ολοκληρωσω την ερευνα μου.
ο χωρος εχει αρνητικη ενεργεια οπως φημολογειται.. γιατι εκει πριν πολλα χρονια .. μετα τον πολεμο πιο συγκεκριμενα.. ο τοτε δημαρχος ειχε ξεθαψει υπολειμματα πτωματων γερμανων στρατιωτων.. κ τα ειχε αφησει στη ακρη οπου συνορευει το αλσος με το κοιμητηριο.. εκτεθειμενα εκει για μερες.
οποιος εχει παει σ αυτο το αλσος κ εχει καποια εμπειρια θα ηταν ωραιο να τη παραθεσει κ τη μοιραστει μαζι μας.
Edited by - XD on 31/01/2011 08:16:54
ναι σε αυτο το βιβλιο αναφερομαι.... κ συμφωνω μαζι σου. σιγουρα δεν ευθυνεται για οτι συνεβη μονο το περιστατικο με τα πτωματα των γερμανων...
http://www.nea-acropoli.gr/
Εχει ασχοληθει καποιος με την οργανωση, εχει καποια γνωμη γι'αυτην?
(απ' οτι εχω καταλαβει εχει επεκταθει σε πολλα μερη και εκτος Ελλαδας, πραγμα που την κανει κατι παραπανω απο αμελειτεα δυναμη)
Ο προβληματισμος μου στεκεται στη φραση:
"Ο εθελοντισμός "δένει" την οικογένεια!"
και ειναι ο εξης:
μπς ο εθελοντισμος του ενος, "λυνει" τα χερια αλλων - αγνωστων προθεσεων στην τελικη?
Καθε γνωμη ευπροσδεκτη, Ευχαριστω!
Επειδή το άρθρο το έχω διαβάσει, όχι από την Νέα Ακρόπολη, αλλά από το Pathfinder.gr και in.gr. Θεωρώ πως είναι από τα λίγα ουσιαστικά και θετικού περιεχομένου άρθρα. Δεν "υπονοεί" ούτε "υποσκάπτει" τα θεμέλια της οικογένειας. Μακάρι επίσημοι φορείς του εθελοντισμού να το προβάλλουν και να επικροτήσουν το περιεχόμενό του.
Τώρα εάν "λύνει" τα χέρια κάποιων άλλων ο εθελοντισμός, δεν το ξέρω. Σίγουρα βοηθά πολλούς συνανθρώπους μας, την φύση και τον ίδιο τον εθελοντή.
Όπως καταλαβαίνεις αν κάποιοι, μέσω εθελοντισμού, θελήσουν να "λύσουν" τα χέρια τους, ίσως καταλήξουν με αυτά "δεμένα".
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
Εχεις παρει μερος σε καποια δραστηριοτητα της?
Ετυχε να δω καποια ομιλια της 1 χρονο περιπου πριν.
Καποιοι φιλοι μου συμετειχαν σε ποιο πολλα.
Το θεμα ειναι κατα ποσο μπορω να εμπιστευτω τις σκεψεις μου και οτιδηποτε αλλο, στους υποκινητες της οργανωσης αυτης, που σκοπους εχουν αγνωστους για μενα.
αν πεις: -μυαλο εχεις κρινε.
-αυτο προσπαθω να κανω γι' αυτο και ρωτω.
Μπορείς να δοκιμάσεις! Αν σου έλεγα τι γεύση έχουν τα λαζάνια θα με πίστευες ή θα δοκίμαζες ο ίδιος;
Ό,τι και να κάνεις σου συνιστώ επιφύλαξη και εγρήγορση!
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
ΦΙΛΕ tree_minds ΤΗΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Odysseus_nemo ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...
ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ...
ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ...
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Ο λογος του topic ειναι για να μαζεφτουν πληροφοριες/γνωμες για τη συγγεκριμενη οργανωση.
-Γι' αυτο και ρωτω, ποιος εχει ασχοληθει μαζι της.
Εγω να κρινω, να μη ρωτησω ομως πριν?
(Σκαριμπας: το post σου με προβληματιζει , το σβησανε?)
quote:
(Σκαριμπας: το post σου με προβληματιζει , το σβησανε?)
tree_minds
το συγκεκριμένο μήνυμα έχει μεταφερθεί από τους συντονιστές του forum σε κάποιον χώρο, όπου δεν μπορεί να είναι ορατό από τα μέλη.
Η προέλευσή του είναι από κάποιο μέλος το οποίο έχει απενεργοποιηθεί οριστικά στο παρελθόν και έχει αποκλειστεί η συμμετοχή του στις συζητήσεις με οποιοδήποτε username. Αυτό ισχύει για όποιο περιεχόμενο κι αν έχουν τα μηνύματα αυτού του πρώην μέλους, αλλά και για οποιοδήποτε θέμα στο οποίο τοποθετούνται, ή θέμα το οποίο ανοίγει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Απο τη στιγμη που κανεις ban καποιον ομως, γιατι να μπορει να postaρει?
όταν απενεργοποιείται ένας λογαριασμός, μπορεί κάποιος να μπει με ένα νέο username και να ποστάρει, μέχρι να εντοπιστεί από κάποιον συντονιστή, οπότε και μεταφέρονται τα μηνύματα, ενώ ο νέο λογαριασμός απενεργοποιείται επίσης.
Ωστόσο, μιας και το θέμα του τόπικ δεν είναι αυτό, εάν θες να ρωτήσεις οτιδήποτε άλλο τεχνικό ή σχετικό με τη λειτουργία των forums, μπορείς να το κάνεις στην ενότητα των τεχνικών θεμάτων του forum.![]()
Σχετικά με το θέμα τώρα.
Έπεσε στην αντίληψή μου το νέο θέμα του μέλους theosoficus με τίτλο:
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ
νομίζω πως εκείνη η συζήτηση, είναι σχετική και με τα ερωτήματα που θέτεις εδώ.
![]()
Ψυχή μου,
Ασχετο, μα με ενδιαφέρει
... φιλολογικώς!
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
quote:
Αμαλία-μου, μήπως γνωρίζεις ποιος σχεδίασε το λογότυπο της Νέας Ακρόπολης;
Βεβαίως!
Ο Λουί Φερίνιο.
Μεγάλος φιλόσοφος και σχεδιαστής του 20ου αιώνα.
(Moz, πλάκα μου κάνεις; Που θες να ξέρω ποιος το σχεδίασε; Ρώτα τους ίδιους. Το αυτό, για τις «ομάδες εργασίας»
)
![]()
Ψυχή μου,
quote:
(Moz, πλάκα μου κάνεις; Που θες να ξέρω ποιος το σχεδίασε; Ρώτα τους ίδιους. Το αυτό, για τις «ομάδες εργασίας»)
Όχι δεν κάνω πλάκα / σοβαρά ρώτησα.
((Έχεις δίκιο!
«όσα ξέρει ο νοικοκύρης...»))