ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EΣΥ ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ (ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- EΣΥ ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ (ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Heretic59 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
maria3Μέλος
07/03/2016, 11:08:38
Ευχαριστω.

Πύρινος Τα ποσοστά είναι πενήντα πενήντα, από την εμπειρία μου και μόνο μπορώ να σου μιλήσω χωρίς βέβαια να θίξω κάποιους ανθρώπους που ασχολούνται πραγματικά με τον εσωτερισμό "όχι γιαλαντζή", γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μη γνώστες που ασχολούνται με τον εσωτερισμό και νομίζουν ότι είναι εσωτεριστές....

Ο εσωτερισμός όπως λες είναι ένα ευρύ πεδίο και δεν μπορούμε να αναλύσουμε σίγουρα τον όρο σε αυτό το τόπικ, οπότε θα σου μιλήσω εμπειρικά και σύμφωνα με την δικιά μου αναζήτηση/ενασχόληση με τον χώρο....

Εμένα ο εσωτερισμός δεν με βοήθησε γιατί δυστυχώς η ενασχόληση μου με αυτό τον χώρο με έκανε να μην παραδέχομαι το πρόβλημα μου.

Όταν άρχισα να ασχολούμαι ήταν για εμένα η επιβεβαίωση ορίστε υπάρχει και αυτό άρα δεν έχω κάποια πάθηση και τι εννοώ; Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, πολλοί για να φτάσουν στην ένταση των παραισθήσεων που είχα εγώ και πίστεψε με είναι οι ίδιες, θέλουν να ανοίξουν τα ενεργειακά τους κέντρα, πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά διορθώστε με.....
Ανοίγουν τα κέντρα λοιπόν για να ακούν ή να βλέπουν με την αυτοσυγκέντρωση το αόρατο κόσμο, ο ασθενείς με την πάθηση μου νομίζει ότι τα έχει είδη ανοικτά για κάποιο λόγο άρα αρχίζει και η αναζήτηση του ως προς το γιατί;

Μετά ναι υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι (αλλά αυτό δεν έχει σχέση απόλυτα με την πάθηση, αλλά με ανθρώπους που δεν ξέρουν τι είναι ο εσωτερισμός που πιστεύουν στο απόκοσμο) όπου μπορούν μόνο και μόνο επειδή είναι γνώστες να σου δώσουν απαντήσεις πάνω στο πρόβλημα σου και να σε εκμεταλλευτούν.

07/03/2016, 11:55:39
maria3 σαφής και κατατοπιστική η απάντησή σου

Παρενθετικά, δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιος κατηγορεί ποιον και για τι πράγμα. Απλά το αναφέρω.

07/03/2016, 17:37:53

καλά, ιδιαίτερα σαφή δεν τα λες...για τις δε κατηγορίες είπαμε, είναι προσωπικό τους.

οι παραισθήσεις έxουν υποχωρήσει maria3;

09/03/2016, 20:52:51
Eπειδή με αυτά που γράφετε με φοβίσατε ρε....

{Τουλάχιστον ένα ραντεβουδάκι με το Μαράκι μπορούμε να βγούμε ή πρόκειται για....εξτρήμ σπόρ και δεν ενδείκνυται????}

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

maria3Μέλος
10/03/2016, 11:09:43
quote:

οι παραισθήσεις έxουν υποχωρήσει maria3;

Όχι δεν έχω πια παραισθήσεις αλλά και όταν είχα εκτός από ένα, δυο μεμονωμένα περιστατικά ήταν περισσότερο από το μένος μου ότι οι εμπειρίες διάφορων ανθρώπων και εσωτεριστών και μη, ήταν "αληθινές", άρα μπορώ να πω ότι επηρεαζόμουν....

quote:

Eπειδή με αυτά που γράφετε με φοβίσατε ρε....

{Τουλάχιστον ένα ραντεβουδάκι με το Μαράκι μπορούμε να βγούμε ή πρόκειται για....εξτρήμ σπόρ και δεν ενδείκνυται????}

Λόγο του συζύγου δεν θα το συνιστούσα ούτε εγώ, όντως θα ήταν εξτρήμ.....

10/03/2016, 19:38:58

quote:
Εμένα ο εσωτερισμός δεν με βοήθησε γιατί δυστυχώς η ενασχόληση μου με αυτό τον χώρο με έκανε να μην παραδέχομαι το πρόβλημα μου.

Ο εσωτερισμος Μαρια ειμαστε εμεις οι ιδιοι
Οταν προσπαθουμε να ακολουθουμε τις προτροπες αλλων αυτουσια ,χωρις να διδουμε εμεις τις δικες μας απαντησεις , δεν ειμαστε στο δικο μας επιπεδο
Αυτο ισοδυναμει με χασιμο χρονου και απογοητευση
Αν παντως σαν αποπροσωποποιηση ενοουμε το ιδιο πραγμα ,αυτο για καποιους ειναι στοχος ζωης
Για να το εκτιμησει ομως κανεις αυτο θα πρεπει να κατανοησει ,καποια πραγματα για την δικη του ψυχολογικη λειτουργια ,αλλα και τον τροπο ,που λειτουργει το συνολο των ανθρωπων ,και αρα και εμεις
Και αναφερομαι στον μιμητισμο ,και την θεωρηση οτι κατι δεν παει καλα με εμας ,οταν μας συμβαινουν παρομοια πραγματα
Προσωπικα βρισκομαι σε μια προσπαθεια να βρισκω τροπους ,να πλησιαζω αυτην την αποπροσωποποιηση
Χωρις βεβαια τρανταχτα αποτελεσματα ,ομως ειμαι ευχαριστημενος ,που βρισκομαι σε αυτην την προσπαθεια
Αν καποια στιγμη θελεις ,μπορω να σου αναπτυξω τις δικες μου αποψεις για το πως και το γιατι η αποπροσωποποιηση ειναι χρησιμη

11/03/2016, 20:05:20
quote:
Αν παντως σαν αποπροσωποποιηση ενοουμε το ιδιο πραγμα ,αυτο για καποιους ειναι στοχος ζωης
Μην μπερδεύεις τα πράγματα, εδώ μιλάμε για ψυχολογική ασθένεια, δεν μιλάμε αόριστα

11/03/2016, 21:47:28
Καλά τα λέει ο xristosxatz. Κάποιος που νομίζει πως θεραπεύτηκε, έρχεται εδώ μοιράζοντας συμβουλές προς αυτούς που ρετάρουν, ο άλλος που είναι στο μεταίχμιο δηλώνει πως θέλει να καεί εντελώς, οι "εσωτεριστές" φταίνε για όλα, όπως έγραφε και ο Βασίλης για την "επιστήμη" και οι τρελοί στο Δαφνί κλείδωσαν τους γιατρούς μέσα στα κελιά και μοιράζουν συνταγές θεραπείας. Shutter Island

Edited by - Heretic on 11/03/2016 21:50:55

11/03/2016, 23:24:44
quote:
Λόγο του συζύγου δεν θα το συνιστούσα ούτε εγώ, όντως θα ήταν εξτρήμ.....

Καλά, νταξ, μη φτάσουμε ως εκεί, εσύ στο χώμα κι αυτός στη φυλακή....

να σαστε καλά τα δυο σας και να περνάτε ακόμα καλυτερα.

Οσο για τον εσωτερισμό -τουλάχιστον όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ ως έννοια/μέθοδο/πρακτική- δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για κάτι, γιατί όντως είναι "μέρος του εαυτού σου" δηλαδή η κατηγορία επιστρέφει σε σένα πάλι, στο μυαλό σου , στην ψυχοσύνθεσή σου, στη συγκρότησή σου, στο πώς το αντιλαμβάνεσαι, στο πώς και τι εφαρμόζεις,
μέσα από ένα εσωτερικό ψάξιμο και μια "αυτο-ψυχανάλυση".

Αν δεν ήσουν ή δεν είσαι εις θέσιν, να το κάνεις αυτό ειλικρινά, με ευθύτητα και θάρρος, κιμπαριλίδικα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, τότε δεν σου φταίει αυτό ως "μέθοδος" (δεν μου αρέσει πολύ αυτή η λέξη εδώ, αλλά προς το παρόν δεν βρίσκω κάποια καλύτερη και πιο δόκιμη για την περίσταση) αλλά μάλλον φταις εσύ που το χειρίστικες "στραβά", ελλιπώς και ανεπαρκώς (άρα δεν σου έδωσε και τα αναμενόμενα αποτελέσματα).
Φιλικά το λέω (και χωρίς να είμαι ειδικός βέβαια).

Και σαφέστατα συμφωνώ και με την τελευταία ανάρτηση του Heretic

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

06/03/2011, 00:02:12
Ναι Νικομαχε στη δουλεια ειμαι.
Και η Παντι λες να δουλευει τετοια ωρα?

06/03/2011, 00:10:18
τόν κοσμο δουλεύω κάθε μέρα

οκτάωρο δέν βαράω stiv 11 χρόνια τώρα

quote:
Γεια σου Παντιον
μεσα σημερα?
Νο κοκο...ρικο>

δεν έχω όρεξη σήμερα ,
αύριο περιμένω επισκέψεις
και ενδέχεται βόλτα στό καρναβάλι Ξάνθης
σκέτι ταλαιπώρια είναι και η διασκέδαση

Edited by - pandi on 06/03/2011 00:13:19

06/03/2011, 00:11:56
Νεκρα και σημερα.
Τοσο κρυο εχει εξω,που θα επρεπε να ειναι ολοι
στα μπαρακια.Και μαλλον εκει ειναι.
Θα γυρισουν και θα μπουν εδω και χικ...χικ...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/03/2011, 00:16:00
οταν αυτοι χικιάσουν

εγώ θά ροχαλιάζω

06/03/2011, 00:18:04
Εχει καρναβαλι εκει στα μεμετια Παντι?
Πως και δεν το σαμποταρουν?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/03/2011, 00:19:07
τι σκοπεύεται νά ντυθείτε στις απόκριες ?

εγώ μεξικάνα

06/03/2011, 00:19:08
Παντι τοσο μεγαλη δεν σε εκανα ! νομιζα οτι ησουν πιο νινι αλλα αφου λες οτι εχεις βγει στην συνταξη εδω και 11 χρονια εισαι ανω 6.....

06/03/2011, 00:20:54
quote:
Παντι τοσο μεγαλη δεν σε εκανα ! νομιζα οτι ησουν πιο νινι αλλα αφου λες οτι εχεις βγει στην συνταξη εδω και 11 χρονια εισαι ανω 6.....

χα χα χα αυτοσύνταξη πήρα
οχι κρατικιά

06/03/2011, 00:21:43
Δεν ντυνομαι τιποτα.Ειμαι ηδη ντυμενος
απο την...γεννηση μου.Φοραω δερμα κατωτερων οντων.
Να βαλω κι αλλα κατωτερα απο πανω?

Σιγα ρε Σταυρο να μην ειναι 6...και κατι.
45 ειναι γεματουλικα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/03/2011, 00:22:37
Παντι τοτε εγω μεξικανικη κοκκινη καυτη πιπερια

Νικομαχε ο κοσμος διασκεδαζει και καλα κανει.

Γιατι να σαμποταρουν τα καρναβαλια αυτα ειναι θεματα διασκεδασεις δεν κανουν τιποτα με αυτα ,με αλλα ασχολουνται

06/03/2011, 00:25:34
Νικομαχε κοψε ενα 4 ή 5 στην ηλικια της Παντι