- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
macedonquote:
Εμείς δεν εφευρίσκουμε τίποτα. Ότι σου έχουν φέρει τα Χριστιανά μέλη είναι ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ α) Ιστορικές, β) Αρχαιολογικές και γ) Φυσικών Επιστημών πηγέςΈνα μάτσο ανοησίες είναι που δεν υποστηρίζονται από κανέναν παρά μόνον από τους ταλαίπωρους και απελπιστικά λίγους Ελληνόφωνους χριστιανούς.
macedon δεν λέω, καλή η πλακίτσα που σου κάνω και δεν την αλλάζω με τίποτα αλλά δε θέλω να μου πάθεις και κάτι!
Πες στο θεράποντα να σου αλλάξει την αγωγή διότι ρετάρεις ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!
Άντε μπράβο αγόρι μου, για να σ'έχουμε γερό και δυνατό κοντά μας, όλοι οι Χριστιανοί που σε πετυχαίνουμε εδώ μέσα!
Ερευνάτε τας Γραφάς
Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια για να σου δώσω να καταλάβεις ότι προφανώς παρασύρθηκες από την ερώτηση του Χ.Ο. και «κόλλησες» στο 1 π.Χ. ως έτος γέννησης του Χριστού.
Ο Σιμόπουλος (που θα έχει λόξιγκα τόσες φορές που τον μνημονεύσαμε) γράφει:
quote:
Οι ερευνητές αυτοί υποστηρίζουν ότι η σωστή έκλειψη, πρέπει να ήταν η ολική έκλειψη που συνέβη τη νύχτα της 9ης Ιανουαρίου του 1 π. Χ. κι επειδή το Εβραικό Πάσχα ακολούθησε μετά από 90 ημέρες, υπήρχε αρκετός χρόνος γιά να συμβούν όλα όσα αναφέρει ο Ιώσηπος. Γεγονός που σημαίνει οτι ο Χριστός πρέπει να γεννήθηκε πριν απο το 1 π.Χ. Αλλά πότε ακριβώς; Ας ψάξουμε, λοιπόν, να βρούμε πότε έγινε η απογραφή που αναφέρει ο ευαγγελιστής Λουκάς.
[...]
Σύμφωνα με τους ερευνητές αυτούς η απογραφή που αναφέρει ο Λουκάς πρέπει να ήταν ο όρκος πίστεως που διατάχτηκε από τον Αύγουστο Καίσαρα όταν του δόθηκε ο τίτλος «Pater Patriae» στις 5 Φεβρουαρίου του 2 π. Χ.Η “απογραφή” αυτή αναφέρεται κι απ’ τον Ιώσηπο, και ήταν υποχρεωτική για όλους, υπήκοους και μη. ‘Αρα η γέννηση του Χριστού εντοπίζεται μεταξύ των ετών 2 και 8 π.Χ. ανάλογα με το πότε έγινε η απογραφή-όρκος στην Παλαιστίνη.
8 π.Χ. με βάση τους παλιούς ερευνητές. 2 π.Χ. με βάση τους νέους.
1 π.Χ. ΔΕΝ γράφει ο Σιμόπουλος. Έκανες λάθος. Ο Νικόμαχος το κατάλαβε και δεν ασχολήθηκε παραπάνω.
Όλα τα άλλα που νομίζεις ότι εννοούσα, είναι μόνο στο μυαλό σου.
ΥΓ: Το μαμήσαμε το θέμα.
Το ότι εφευρίσκετε δεύτερους Λυσανίες, δεύτερες θητείες του Κυρήνιου, ανύπαρκτες πανρωμαϊκές απογραφές και άλλα φαιδρά για να υποστηρίξετε τις ανοησίες σας, δεν σημαίνει ότι δίνετε απαντήσεις οποιουδήποτε τύπου... Απλά δείχνει τον πόνο σας να αποδείξετε τόσο την ιστορικότητα του ανύπαρκτου Ιησού όσο και την ιστορικότητα των φανταστικών ανοησιών των ευαγγελίων.Οπότε, όταν δεν σας απαντούν στις ανοησίες σας (οι οποίες έχουν απαντηθεί πολλάκις εντός του φόρουμ) δε σημαίνει ότι δεν έχουν απαντήσεις. Απλά έχουν βαρεθεί να τις παρουσιάζουν σε αυτιστικούς χριστιανούς.
macedon
macedon,
είναι τεράστια βλακεία απο μέρους σου να αμφισβητείς την ιστορικότητα του Ιησού Χριστού και των Ευαγγελίων,και να το πιστεύεις κιόλας!Είναι δε και τεράστιος όλεθρος για την ψυχή σου.....
Όχι φίλε μου δεν παρασύρθηκα από τον Χ.Ο καθώς πόσταρα κυρίως στο ΝΙΚΟΜΑΧΟ που πήγε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με ΑΚΟΜΣΟ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΟ τρόπο για τον οποίο δε βλέπω ούτε το ΝΙΚΟΜΑΧΟ να παραδέχεται το λάθος του ούτε εσύ να τον επαναφέρεις στην τάξη καθώς φαίνεται να είσαι πολύ ...λεπτολόγος!
Τέσπα, εγώ σου έδειξα ότι σε επόμενο ποστ μου ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΠΕΜΒΕΙΣ είχα ήδη γράψει το σωστό για το δευτερεύον θέμα που σε απασχόλησε και σε ανάγκασε να προβείς και σε κρίσεις για το άτομό μου.
Επί της ουσίας πάντως έχεις να πεις κάτι (χρονολογία θανάτου του Ηρώδη, χρονολογία Γεννήσεως του Χριστού, απογραφές κτλ)?
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
@kondorasΌχι φίλε μου δεν παρασύρθηκα από τον Χ.Ο καθώς πόσταρα κυρίως στο ΝΙΚΟΜΑΧΟ που πήγε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με ΑΚΟΜΣΟ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΟ τρόπο για τον οποίο δε βλέπω ούτε το ΝΙΚΟΜΑΧΟ να παραδέχεται το λάθος του ούτε εσύ να τον επαναφέρεις στην τάξη καθώς φαίνεται να είσαι πολύ ...λεπτολόγος!
Τέσπα, εγώ σου έδειξα ότι σε επόμενο ποστ μου ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΠΕΜΒΕΙΣ είχα ήδη γράψει το σωστό για το δευτερεύον θέμα που σε απασχόλησε και σε ανάγκασε να προβείς και σε κρίσεις για το άτομό μου.
Επί της ουσίας πάντως έχεις να πεις κάτι (χρονολογία θανάτου του Ηρώδη, χρονολογία Γεννήσεως του Χριστού, απογραφές κτλ)?
Ερευνάτε τας Γραφάς
Pano T,έχω μία ερώτηση να σου κάνω:Το λάθος που έκανε ο Διονύσιος ο Μικρός,που έθεσε την χρονολογία γέννησης του Χριστού,4 χρόνια πιο πριν,την υπολογίζεις στο 1 π.Χ;
quote:
Χ.Οquote:
@kondorasΌχι φίλε μου δεν παρασύρθηκα από τον Χ.Ο καθώς πόσταρα κυρίως στο ΝΙΚΟΜΑΧΟ που πήγε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με ΑΚΟΜΣΟ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΟ τρόπο για τον οποίο δε βλέπω ούτε το ΝΙΚΟΜΑΧΟ να παραδέχεται το λάθος του ούτε εσύ να τον επαναφέρεις στην τάξη καθώς φαίνεται να είσαι πολύ ...λεπτολόγος!
Pano T,έχω μία ερώτηση να σου κάνω:Το λάθος που έκανε ο Διονύσιος ο Μικρός,που έθεσε την χρονολογία γέννησης του Χριστού,4 χρόνια πιο πριν,την υπολογίζεις στο 1 π.Χ;
Το γράφει αναλυτικά ο Σιμόπουλος. Οι χρονολογίες προφανώς είναι με το ημερολόγιο που χρησιμοποιούμε όλοι μας και άρα ΜΕ το λάθος του Διονυσίου αλλιώς δεν θα λέγαμε 2π.Χ ή 4π.Χ αλλά 1μ.Χ (καθώς το 0 π.Χ ή μ.Χ είναι λογικό και μαθηματικό λάθος).
quote:
macedon,
είναι τεράστια βλακεία απο μέρους σου να αμφισβητείς την ιστορικότητα του Ιησού Χριστού και των Ευαγγελίων,και να το πιστεύεις κιόλας!
Για να σε καθησυχάσω φίλε μου Χ.Ο, ο macedon ούτε την ιστορικότητα του Ιησού αμφισβητεί ούτε καν πιστεύει αυτά που γράφει.
ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΘΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Κοίτα Χ.Ο όταν έπεφταν τα στοιχεία βροχή από Robben και europaios 2 πως εξαφανίζονταν ο macedon και η παρέα του χωρίς καν να αφήσουν σημάδια καθώς τύρβαζαν επί άλλων.
Ούτε ένα αντεπιχείρημα ούτε μια ιστορική πηγή της προκοπής ούτε τίποτα.
Μόνο ειρωνίες, χλευασμοί, προσωπικές επιθέσεις, αστειάκια χαμηλότατου επιπέδου και πλήρης αποπροσανατολισμός της συζήτησης σε άσχετα θέματα.
Επί της ουσίας, ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ όπως παρατήρησε πολύ εύστοχα το μέλος stiv...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Ακόμα να εμφανιστεί ο Ανίχριστος;
συνφωνα με τον "κ.Μαξιμο"( τελευταιες
πληροφοριες) αυτο θα γινει τελικα καποια
Στιγμη μεσα στο 2013 .
Λένε (όσοι λένε) για την εμφάνιση του σντίχριστου κ.λ.π.
Μήπως όμως φαίνεται συχνά και όσν αφορά τη χώρα μας ....... από την άνοιξη έως το φθινόπωρο ;
Εξηγούμαι : Σύμφωνα με τα "θεόπνευστα" κείμενα ο διάβολος είχε (ή πήρε) την μορφή όφεως για να αποπλανήσει .....συγγνώμη παραπλανήσει την Εύα . Ο δε "Κύριος" αφού του "έκλεψε" τους πελάτες τα "πήρε" άρχισε τις κατάρες και τους εκτοπισμούς . Άρα από τότε ο αντίχριστος είναι .....τα φίδια που κυκλοφορούν στη γη !
Και κάτι ακόμα : όπως λένε πάλι τα "θεόπνευστα" κείμενα ο θεός καταράστηκε τον όφι από τούδε και στο εξής........να σέρνεται στη γη. Δηλαδή........μέχρι τότε περπατούσε ;;;;;
Ο Θεός έστειλε τον μονογενή του γιο να ενσαρκωθεί και από τέλειο πνεύμα να πάρει την μορφή ανθρώπου κατόπιν επέτρεψε ν ο γιος του να δεχτεί προσβολές μαστιγώσεις και σταυρό και όλα αυτά για να σωθούμε εμείς κάτι τέτοιο μόνο για τα ίδια σου τα παιδιά θα το έκανες όχι για <<πελατες>>.
Κανένας δεν μας <<έκλεψε>> απο κανένα μόνοι μας πάμε εκεί που πάμε. Το προπατορικό αμάρτημα έγινε με δική μας επιλογή όπως και όλα τα αμαρτήματα που κάνουμε.
quote:quote:
Ακόμα να εμφανιστεί ο Ανίχριστος;
συνφωνα με τον "κ.Μαξιμο"( τελευταιες
πληροφοριες) αυτο θα γινει τελικα καποια
Στιγμη μεσα στο 2013 .
Οπερ σημαινει,τελος στην θεωρια της 7αετιας,τελος της 6αετιας,τελος της 5αετιας,αλλα θα αρχισει να σφραγιζει πρωτα ο αντι και οι προφητες θα εμφανισθουν μετα για να μας πουν να ξεσφραγισθουμε
Ωραια ανεκδοτα λεει ο Μαξιμος.
321
Edited by - nediB on 14/02/2013 10:13:36
quote:
mdiamant
Το προπατορικό αμάρτημα έγινε με δική μας επιλογή όπως και όλα τα αμαρτήματα που κάνουμε.
Το προπατορικό αμάρτημα φίλε mdiamant αφορά όλους αυτούς που θεωρούν προπάτορες τους τον Αδάμ , την Εύα , τον Αβραάμ , τον Ισαάκ και τα υπόλοιπα πρόσωπα της εβραϊκής μυθολογίας . Εγώ σαν Έλληνας , που σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία είμαι απόγονος του Δευκαλίωνα και της Πύρρας , δεν θεωρώ ότι έχω καμιά δουλειά με δαύτους , τα αμαρτήματά τους , και τις κόντρες τους με τον Γιαχβέ .
*
Φαντάζομαι ότι δεν θα ήθελες να μοιάσεις σε κάτι τετοιο. Ούτε θα ήθελες να παντρεύτης την ίδια σου την αδερφή από τον ίδιο πατέρα και μάνα.
quote:
ελληνική μυθολογία αναφέρει ότι ο Δίας είχε γυναίκα του την αδερφή του την Ήρα.
Φαντάζομαι ότι δεν θα ήθελες να μοιάσεις σε κάτι τέτοιο. Ούτε θα ήθελες να παντρευτείς την ίδια σου την αδερφή από τον ίδιο πατέρα και μάνα.
Εβραϊκή μυθολογία λέει (ή υπονοεί) ότι τα παιδιά του Αδάμ και της Εύας παντρεύτηκαν μεταξύ τους και από τους απογόνους τους προέκυψε το ανθρώπινο είδος.
Φαντάζομαι ότι δεν θα ήθελες να μοιάσεις σε κάτι τέτοιο. Ούτε θα ήθελες να παντρευτείς την ίδια σου την αδερφή από τον ίδιο πατέρα και μάνα.![]()
Υπάρχει βεβαίως κι η άλλη άποψη. Ότι αφού ο Κάιν μετά την εξορία του πήγε να ζήσει σε μέρος με άλλους ανθρώπους, η ιστορία του Αδάμ και της Εύας δεν περιγράφει την αρχή της ανθρωπότητας, αλλά την αρχή μιας συγκεκριμένης φυλής... ![]()
D.P.J. 10
quote:
Και κάτι ακόμα : όπως λένε πάλι τα "θεόπνευστα" κείμενα ο θεός καταράστηκε τον όφι από τούδε και στο εξής........να σέρνεται στη γη. Δηλαδή........μέχρι τότε περπατούσε ;;;;;
Κάποια είδη πετούσαν κιόλας... ![]()
Αντίθετα με την Ελληνική μυθολογία που γράφεται ξεκάθαρα ότι ο Δίας ήθελε μέχρι και την Αφροδίτη.
quote:
D.P.J. 10
Ο Θεός έστειλε τον μονογενή του γιο να ενσαρκωθεί και από τέλειο πνεύμα να πάρει την μορφή ανθρώπου κατόπιν επέτρεψε ν ο γιος του να δεχτεί προσβολές μαστιγώσεις και σταυρό και όλα αυτά για να σωθούμε εμείς ....
Μα δεν σώθηκε (από τι άραγε ;) κανείς......
Απόδειξη ότι όλοι δυστυχώς πεθαίνουμε , μερικοί δε με άσχημο τρόπο . Ο........."αντίχριστος" κάνει κουμάντο παντού στη γη και ο εβραϊκός θεός είναι πανταχού........απών
Και λες ".....τον μονογενή γιό του" . Αφού ξέρετε σίγουρα ότι πρόκειται περί γιου κ.λ.π. μπορείς - είτε να εξηγήσετε γιατί μπήκε σε διαδικασία να κάνει γιο αφού θα μπορούσε να το ρυθμίσει πιο απλά το θέμα . Τι διάολο........θεός δεν είναι ;
Kαι αφού είναι παντογνώστης , δεν ήξερε ότι και αυτή η προσπάθεια δεν θα του "κάτσει" ;
Ή μήπως δεν είναι παντογνώστης πειραματίζεται , παίζει με τα "δημιουργήματά" του και ότι προκύψει ;
Αναρωτήθηκες ποτέ για το ότι η έως τώρα συμπεριφορά αυτού του "θεού" είναι μάλλον αυτή ενός μπακάλη (δώσμου - κολάκεψέ με - δόξασέ με , για σου δώσω - κάνω το χατήρι) παρά θεϊκή ;
Πιστεύω εις έναν Μάξιμο,προφήτη προφητάνακτα,
της του Αντιχρίστου ελεύσεως το 2013.
Κα εις έναν Άγιο Νείλο τον Μυροβλήτη,
της το 2018 Δευτέρας Παρουσίας,της προφητείας
του χειρογράφου του δοσμένης.
Φώς εκ φωτός,Μαξίμου αληθινού,εκ Θεού
αληθινού προφητεύοντα,ου ψευδέντα,
τα της του τέλους του κόσμου λεχθέντα.
Τον δι'ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν
ενημέρωσην γράφοντα βιβλίαν εκ φωτίσεως,
και εις τηλεοπτικάς εκπομπάς παρευρισκόμενον
και μετά παρρησίαν ομολογούντα την αλήθειαν.
Και μέσω σαίτ του διαδικτύου αναρτήσαντα,
και παθόντα και ειρωνευόντα.
Και επαληθεύοντα τα τελευταία χρόνια κατα τας Γραφάς.
Και περιοδεύοντα εις όλη την Ελλάδα,
το μήνυμαν διαδίδοντα.
Και πάλιν κηρύσσοντα μετά δόξης εις όλον τον κόσμον.
Και εις τον πατέρα Βησσαρίωνα,τον Άγιον,της του Αντιχρίστου
γεννέσεως εις τας 9 Αυγούστου του 1982 επικαλούντα.
Και είς την μαρτυρίαν φίλου και γνωστού μου,
ότι το 2012-13 Αντίχριστος εμφανίζεται,
το λαλήσαν υπό του Μάξιμου αρχικώς.
Εις Έναν,Άγιο,Φωτισμένο και ειλικρινή μοναχό,
Ομολογώ οτι όλα αυτά είναι αληθινά.
Προσδοκώ την εκπλήρωση αυτών,
και ζωήν του μέλλοντος αιώνος.Αμήν
Για να κηρύξει τον ευαγγέλιο της αγάπης στους κεκοιμημενους προ χριστό απεθανε ώστε να κατεβεί εις τον αδη. Εκει όπου κήρυξε όσοι τον πίστεψαν τον ακολούθησαν. Μετα δε τούτο Αναστήθηκε.
Είμαστε σώμα και ψύχη. Η ψυχή είναι αναλλοίωτη το σώμα πεθαίνει. Όταν πεθάνουμε προγευόμαστε τα καλά η του παραδείσου η της κολάσεως και όταν έρθει η δευτέρα παρουσία και αναστηθούμε όλοι θα γίνει και η τελική κρίσης.
Μόνο μέσω της διδασκαλίας και της πιστής σε αυτή μπορείς να σωθείς( μέσω των ελεύθερων επιλογών σου επειδή πιστεύεις και θες να σωθείς όχι με το έτσι θέλω) διότι πρωταρχική σημασία στην σωτηρία έχει η ελευθερία της επιλογής.
Μια λοιπόν τέτοια διδασκαλία μόνο ο μονογενής υιός του θεου μπορούσε να την κάνει. Δείχνοντας ο ίδιος με το παράδειγμα του τον τρόπο που πρέπει να ζούμε, Σηκώνοντας ο κάθε ένας τον δικό του σταυρό.
Ο θεός είναι η πηγή της ζωής και καθετί που έχουμε από Αυτόν έχει δοθεί ως δώρο σε Αυτόν πρέπει να λέμε Δόξα τω θεό και να τον ευχαριστούμε.
quote:
mdiamant
ελληνική μυθολογία αναφέρει ότι ο Δίας είχε γυναίκα του την αδερφή του την Ήρα.
Φαντάζομαι ότι δεν θα ήθελες να μοιάσεις σε κάτι τετοιο. Ούτε θα ήθελες να παντρεύτης την ίδια σου την αδερφή από τον ίδιο πατέρα και μάνα.
Αχ βρε φίλε mdiamant , ούτε εσύ τελικά δεν διαφέρεις από τους υπόλοιπους χριστιανούς , που την "Αγία Γραφή" την έχουν στο ντουλάπι τους με άκοπα τα φύλα .
Στον Δία και την Ήρα της ελληνικής μυθολογίας κόλλησες . Εδώ οι άγιοι και ένδοξοι προπάτορές σου Αβραάμ , και Ισαάκ εκπόρνευαν τις γυναίκες τους , ο Λωτ πηδήχτηκε με τις κόρες του , ο Ιούδας πήδηξε τη νύφη του Θάμαρ και ύστερα παραλίγο να την κάψη ζωντανή , ο γιος του Δαυίδ Αμνών πήδηξε την αδελφή του Θημάρ ο ο ο τα ο δεν έχουν τελειωμό στην εβραϊκή μυθολογία ή Π.Δ. της θρησκείας σου φίλε mdiamant . Αλλά είπαμε μυθολογίες είναι αυτές .......
*
Edited by - Sesostris on 14/02/2013 14:31:13
quote:
Μια λοιπόν τέτοια διδασκαλία μόνο ο μονογενής υιός του θεου μπορούσε να την κάνει.
Και πώς ξέρεις άν σε άλλους πλανήτες δεν έχει και άλλους "μονογενείς" ?
και καλά βρε mdiamant, τόσες γκομενάρες είχε ο πλανήτης, την Μαριάμ διάλεξε να γκαστρώσει?
Σιγά την καλλονή!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.