ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- O ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- O ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
04/09/2002, 17:52:43
Ο Δίσκος της Φαιστού είναι κωδικοποιημένος με ουράνια κωδικοποιημένα γραμμικά ένσημα διά μέσου του γαιωδετικού πεδίου της ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ. Μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει αποκρυπτογραφήσει τον Δίσκον της Φαιστού, διότι δεν έχουν την γνώσην των κωδικών εκτός από τον Θεόδωρο Αξιώτη ο οποίος ήταν ενορατικός, όμως έδωσε διακεκομμένες γνώσεις και δεν μπόρεσε να κάνη την εναρμόνιση. Του έλειπαν στοιχεία. Ο Δίσκος της Φαιστού έχει μέσα στο κύτταρον βαρύτητας κυτταρικόν πομπόν. Τόν Δίσκον της Φαιστού τον είχε φέρει ο Θεός Απόλλωνας σε μίαν ενσάρκωσην του στον Πλανήτη Γη, διά ένωση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων με τις άλλες διαστάσεις. Ο Δίσκος της Φαιστού είναι ενδυναμωμένος με συσσωρευτήρες διεισδυτικής φιλτραρισμένης κοκκώδους δημιουργικής φασματογόνας εσωτερικής μεμβρανικής φωτοδέσμης από τους εσωτερικούς ραδιουργούς του άστρου Διομήδη της Αλυσίδας των Μεραρχικών Στερεωμάτων Βασιλεύουσας. Ο Δίσκος της Φαιστού έχει διογκωθεί στα πλάγια εξ ανατολάς της κυτταρικής φωτοστοιβάδας από τις εισερχόμενες πιεστικές ενέργειες που διαρρέουν τον Πλανήτη ΓΗ. Σε οκτώ χρόνια μαγνητικού χρόνου βαρύτητας γήϊνης αντίληψης θα δημιουργηθούν εστίες κυψελιδίων και θα διέρχονται του γήϊνου φασματικού κλοιού της Βαρύνουσας σε αντιστάθμισμα των κοσμικών ενεργειών που περιβάλλουν τους ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΝΩΧ ΚΑΙ ΗΛΙΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο δημιουργικός φωσφόρος θα αυτολειτουργήση και θα εκδιώξη τον γήϊνον λειτουργικό φωσφόρο στο πυρ το εξώτερο. ΙΩΑΝΝΑ

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
04/09/2002, 19:31:25
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΠΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ;
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΡΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ

DREAMWALKER

04/09/2002, 21:21:42
Καλησπέρα και από εμένα
Και εγώ δεν κατάλαβα τίποτε από όλα αυτά φίλε!!
Νόμιζα ότι θα αναφερόσουν σε κάτι σχετικό με τον τίτλο,αλλα χάθηκα...

samanΝέο Μέλος
05/09/2002, 01:33:28
Aπορώ με εσάς φίλοι μου . Μα να μη καταλαβαίνεται τέτοιο σαφέστατο κείμενο ;Για δώστε περσότερη βάση ,για διαβάστε με περισσότερη προσοχή. Η λευκή κουκουβάγια ήταν σαφέστατη ,ο δίσκος της Φαιστού είναι κωδικοποιημένος με ουράνια γραμμικά ένσημα ,βαρέα και αθυγειηνα. .Το ευτύχημα είναι ότι δεν βγαίνει η κλούβα γιατί αν βγει στη γύρα θα μαζέψει πολλούς. Συγγνώμη κιόλας αλλά τη σαχλαμάρα δεν την αντέχω !

.

05/09/2002, 06:17:36
quote:
Μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει αποκρυπτογραφήσει τον Δίσκον της Φαιστού,

Όχι ακριβώς, στην παρακάτω διεύθυνση μπορείς αγαπητή φίλη, να βρείς μία εκδοχή αποδικοποίησης του καταπληκτικού δίσκου της Φαιστού.

http://www.kairatos.com.gr/discosfaistoy1.htm

05/09/2002, 09:53:43
Η γνώση του μηνύματος ήταν ειλικρινής και ορθή. Απευθύνεται στους μυημένους σε ανώτερες σφαίρες διότι έχει συνδέσμους που τους χρειάζονται στην ανύψωση του πνεύματος τους. Όμως απευθύνεται και στον απλό τον κόσμο σε όλα τα σφαιρικά επίπεδα, διότι έχει δικαίωμα η κάθε ψυχή να γνωρίζη τι συμβαίνει και τι θα συμβή στο μέλλον διότι τους αφορά άμεσα. Δεν θα ασχοληθώ με χλευαστές διότι ο χρόνος μου είναι πολύτιμος. Περιμένουν και άλλοι. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να χλευάση τα ΟΘΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. Θα δοθούν μόνο στους άξιους. Ο κάθε ένας ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΗ και να κερδίση την δική του γνώση με τις αρετές του. Σας συστήνω να είστε προσεκτικοί. Να είστε ενάρετοι και να έχετε ακλόνητο την πίστη σας στον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ. Για να ανέβη κάποιος στην Συμπαντική Σκάλα είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και για να προχωρήση χρειάζεται πρώτα να έχη αυτοσεβασμό και να εστιάζετααι συνεχώς στο ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΦΩΣ, για να μπορέση να καλλιεργήση και τις άλλες αρετές μέσα στον γήϊνον εγκέφαλόν του. Οι Σιωνιστές έχουν ρίξει απλόχερα την γνώση της Μεταφυσικής μέσω των δικών τους αρνητικών αγωγών. Όμως τις κεντρικές θετικές συντεταγμένες ΦΩΤΟΣ τις έχουν αιχμαλωτίσει και τις φρουρούν. Τις μελετούν μέσα στα ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ και στο ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Από εκεί βγαίνουν όλες οι εντολές για το πως θα κινηθή ο ενσαρκωμένος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ κλωνοποιημένος ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ο οποίος θα παραδώση τις ενέργειες στον γνήσιο γήϊνο υλικό Σατανικό Εγκέφαλο μόλις είναι έτοιμα τα Ενεργειακά Πεδία. Προς το παρόν έχουν ενωμένο όλο τον κόσμο με τις αλυσίδες(μεμβράνες χημικών στοιχείων) του ΣΚΟΤΟΥΣ και τους απορροφούν την προσωπική τους ενέργεια από την ουσία της ψυχής τους. Δηλαδή όλος ο κόσμος τρέφει με την ΒΟΥΛΗΣΗ του τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ της Αρνητικής Συμπαντικής Μεραρχίας Ελαχίστων Δυνάμεων στην πλήρη ολοκλήρωση του. Τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ-666-ΜΕΪΤΤΡΕΓΙΑ. Αυτά είναι τα κωδικοποιημένα γραμμικά ένσημα. Ερευνάτε αυτές τις πληρόφορίες και μην είστε ενθουσιασμένοι ότι έχετε μάθει την ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ. Σας πληροφορώ ότι ακόμα δεν έχετε μάθει τίποτε. Διότι η Αλαζονία της Γνώσεως πάντα θα σας ρίχνει κάτω και πάντα θα αρχίζετε από την αρχή. Όμως σε κάθε πτώση θα δίνετε την ενέργεια που πήρατε κατά την διάρκεια της δοκιμασίας σας στα Αρνητικά. Απλώς θα καθυστερείτε την διεκπεραίωση του "ΑΙΤΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ" που είναι ο προσωπικός σας ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ. ΙΩΑΝΝΑ

BinationalΜέλος
05/09/2002, 10:10:34
Σε παρακάλεσα και σε άλλο μήνυμα να στηρίξεις, έστω με αποχρώσεις-ενδείξεις τα λεγόμενα σου.

Δεν απάντησες … αναγκάζοντας με να υποθέσω, μετά και την ανάγνωση της παραπάνω δημοσίευσης σου πως, ό,τι γράφεις το στηρίζεις στο «Πίστευε και ΜΗΝ ερευνά.».

Λυπάμαι αλλά στην εποχή μας αυτό ΔΕΝ είναι δυνατόν. Είμαστε ΟΛΟΙ αρκετά «μυημένοι» στης επιστήμες για να μη δεχόμαστε a priori οτιδήποτε ισχυρίζεται ο οποιοσδήποτε ως θειο μήνυμα.

«Εκείνη την εποχή ψευδοπροφήτες πολύ» και «Ότι κρυπτών θα αποκαλυφθεί» λέει, εάν θυμάμαι καλά η Αποκάλυψη για τις έσχατες μέρες.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν ξανά να μας δείξεις ότι αυτά που λες τα στηρίζεις κάπου.

Πίστευε και μη, … ερεύνα !

thothΙδρυτικό Μέλος
05/09/2002, 10:17:27
Χαιρετώ τα δύο "λευκά πτηνά". (Λευκή Κουκουβάγια και Λευκό Αετό).

Διαβάζω τα σκόρπια μηνύματα που στέλνετε και προσπαθώ να καταλάβω την συνολική εικόνα της κοσμοθεωρίας σας. Λίγα πράγματα όμως έχω καταλάβει.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να γράψετε ένα άρθρο ή μια σειρά άρθρων ολοκληρωμένη έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να βρει ένα "νήμα-νόημα" στα διαφορετικά πράγματα που έχει διαβάσει.

Κάποια άρθρα που θα λένε το πως ξεκίνησε αυτή η ομάδα, ποιες είναι οι βασικές αρχές της διδασκαλίας, ποια είναι η άποψή της για τον άνθρωπο, τον κόσμο, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, ποιοί είναι οι σκοποί της, πως θα επιτελεστούν κ.α.

Μπορεί να φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό που ζητάω αλλά νομίζω ότι αν έχετε κάποιον σκοπό σίγουρα αυτός θα επιτευχθεί, καλύτερα, έτσι, παρά με αποσπασματικές "εικόνες".

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

05/09/2002, 13:38:43
Τα μηνύματα μου είναι Ορθόδοξα. Θα σας δώσω τις γνώσεις μου απαλά και με την αρμονία του Σύμπαντος. Μην βιάζεστε. Όλα έχουν μια αλυσιδωτή ενεργειακή σειρά. Έδώ είναι που ενεργοποιείται η αρετή της υπομονής. θα μπορέσετε να πάρετε τις ενέργειες συνδέσμων της γνώσεως μόνο με αρετές διαφορετικά δεν θα τις αντιληφθείτε και θα της αφήσετε να σας φύγουν. Κάποιο πνεύμα πρέπει να περάση τις τρείς πρώτες ενεργειακές βαθμίδες των Αστρικών Διαστάσεων, να διαπεράση την Δαιμονική Διάσταση, να καλλιεργηθούν οι αρετές σε αυξανόμενη ροή ενέργειας μέσα στον εγκέφαλο και να μπορέσουν να ενεργοποιηθούν οι διακύκλοι του κεντρικού βουρωνικού δένδρου του εγκεφάλου. Μόλις ενεργοποιηθούν τα νευρώνια διέγερσης και εγρήγορσης το πνεύμα της προσωπικότητας είναι έτοιμο προς μύηση. Τότε είναι που ενώνεται με εσωτερικές συμπυκνωμένες ακτινοβολίες αρνητικής και θετικής ενέργειας και μπαίνει στην ΣΤΥΓΑ για να δοκιμασθεί εάν είναι άξιος να πάρη ανεπτυγμένους στροβίλους γνώσεως. Κανένας δεν μπαίνει στην Στύγα χωρίς τον προσωπικό του Μύστη. Η Στύγα έχει τεθλασμένες ενέργειες Φωτός και δημιουργεί παραισθήσεις που καταλήγουν στην τρέλλα. Για να μπορέση να την διαπεράση και να βγή έξω πρέπει να προετοιμαστεί και να πάρη τα κατάλληλα πνευματικά όπλα προς αντιμετώπιση. Κανένας που ονομάζεται μυημένος δεν περγιγελά οποιαδήποτε γνώση βρίσκει μπροστά του, διότι δεν ξέρει τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια μιας απλής δόνησης. Γι΄αυτό είναι πάντα σε επιφύλαξη και σοφός. Ακούει με σεβασμό. ΙΩΑΝΝΑ

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
05/09/2002, 18:31:09
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΦΕΝΕΤΕ ΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΥΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ "ΤΑΓΜΑ".

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ ΦΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ.
ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο Binational ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΟΝΙΜΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

DREAMWALKER

05/09/2002, 20:18:32
Οι γνώσεις μου είναι κατευθείαν από το ΑΡΧΕΤΥΠΟ μου. Από την Φαιά Ουσία του Νωτιαίου Μυελού. Εάν κάποιος δεν το έχει μέσα στο D.N.A του δεν μπορεί να το ξυπνήση, ούτε να το καλλιεργήση. Έχω επικοινωνία με ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Όλα αυτά τα συζητώ με την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ της Ορθοδοξίας για πολλά γήϊνα χρόνια. Για την κατάσταση που επικρατεί στον Πλανήτη ΓΗ και ότι όλοι στο ΣΥΜΠΑΝ είναι έτοιμοι για την ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Έχουν ενωθεί όλα τα Στερεώματα εκτός από τους Κινέζους που ανήκουν σε άλλο Στερέωμα. Τις γνώσεις που έχω δεν θα τις βρήτε σε βιβλία. Τις ανακάλυψα με συνεχόμενες δοκιμασίες από την ημέρα της γέννησης μου. Κάθε γνώση είναι πόνος και δάκρυ. Με σεβασμό και ταπείνωση. Με αγάπη και πίστη σε οποιαδήποτε γνώση και οποιαδήποτε θρησκεία. Εσείς την θρησκεία την βλέπετε σαν εχθρό σας και είστε φανατισμένοι. Όχι, η θρησκεία χρειάζεται σαν γείωση στην πνευματική σας εξερεύνηση, αλλοιώς θα χαθήτε στο ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΑ

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
05/09/2002, 21:14:40
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ DNA ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.

DREAMWALKER

05/09/2002, 22:03:43
Μήν νοιώθης έτσι και μήν υποβαθμίζεις τον εαυτό σου. Από την στιγμή που κάνετε ερωτήσεις πρέπει να είστε έτοιμοι να αντέξετε και μιά απάντηση, όποια και άν είναι αυτή. Δεν πτοούμαι στο ίερό μου έργο, διότι αυτά που σας λέω, τα λέω εδώ και χρόνια και παντού επικρατεί η ίδια απιστία και ο ίδιος χλευασμός. Σημασία έχει τι πιστεύει ο κάθε ένας μέσα του και με ποιές αρετές το υποστηρίζει. Ένα πράγμα σας λέω. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ είναι υπαρκτός και χειροπιαστός με την Εσωτερική Νόηση. Εάν την αναπτύξετε θα καταφέρετε να τον δείτε. Μην σας ξεγελούν οι Εβραίοι ό,τι κανένας δεν μπορεί να δή τον ΘΕΟ. Όλοι μπορούν να τον δουν εάν ακολουθήσουν τον δρόμο της αρετής και της Αγάπης. Οι θρησκείες υπάρχουν για να διατηρούνται οι Κεντρικές Συντεταγμένες προς ανύψωση του πνεύματος. Αντί να ασεβείς και να νοιώθης μειωμένος καλύτερα δείξε Αυτοσεβασμό και άρχισε έρευνα. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ επιθυμεί να μήν είστε άβουλοι και να ερευνάτε κάθε ΛΟΓΟ Του. Με αυτό τον τρόπο θα συνδεθείτε με την ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ που είναι η αλυσίδα των γεγονότων στην θετική τροχιά των ακτινοβολιών. ΙΩΑΝΝΑ

tomcatΜέλος
05/09/2002, 22:47:16
Η Λευκή Κουκουβάγια και ο Λευκός Αετός (μήπως είναι τα ίδια πρόσωπα) έχουν έναν υπέροχο τρόπο να μπλέκουν αυτά που λεν τόσο ώστε αμφιβάλω τελικά για το γεγονός ότι και οι ίδιοι θυμούνται τί έγραφαν στην προηγούμενη παράγραφο.

Εν ολίγοις ( μια και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, ακόμα χρωστάω άλλωστε τη συνέχιση της φυσικής ) ανωτάτη μπουρδολογία.

Φιλικά
Tomcat

Y.Γ. Αγαπητά Λευκά πτηνά. Μην απαντήσετε λέγοντας ότι η νοημοσύνη μου ή η παιδεία μου δεν αρκεί για να καταλάβω τα λεγόμενα σας. Τόσο η μία όσο και η άλλη βρίσκονται σε πραγματικά υψηλό επίπεδο

spartakosΝέο Μέλος
06/09/2002, 01:26:27
αν πετάξει το πουλί......

nagualΜέλος
06/09/2002, 02:09:19
Λευκά πτηνά σε χαμηλές πτήσεις (πάνω απ‘τα κεφάλια μας) με υψηλές ενατενίσεις.
Οσον αφορά εμένα και νομίζω τους περισσότερους ακούμε με σεβασμό τα όσα αναφέρετε αλλά πρέπει να μας βοηθήσετε κιόλας να καταλάβουμε όλα αυτά.Και όπως καταλαβαίνετε ορισμένα πράγματα ακούγονται παλαβά(το λιγότερο-έως επικίνδυνα) χωρίς να τα αιτιολογείται(π.χ οι Κινέζοι ανήκουν σε άλλο στερέωμα, γιά να αναφέρω μόνο ένα απο αυτά).
Νομίζω οτι η πρόταση του Τhoth θα βοηθήσει και εμάς να καταλάβουμε τι θέλετε να πείτε και εσάς να μη συναντάται χλευασμό και αδιαφορία στην τελική.
Αν πάλι νομίζετε οτι έχετε επιλέξει τον σωστό τρόπο,συνεχίστε έτσι αλλά εγώ νομίζω οτι θα καταντήσετε γραφικοί(και μόνοι).
ΜΕ ΑΓΑΠΗ

06/09/2002, 04:33:22
Προσωπικά ένα πράγμα θα ήθελα να πω (ίσως και δύο...):

Ότι ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ ξέρει πολύ καλά να ψάχνει στο Web (και όχι μόνον), να παραθέτει και να προτείνει!

Και αυτό είναι οπωσδήποτε Τριαδικό

Και ο thoth γνωρίζει πως να προωθεί την ουσιαστική γνώση!

Και αυτό είναι Μοναδικό

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

06/09/2002, 05:53:34
Με αρκετή υπεροψία θα έλεγα, πράγμα που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι φαντάζεσαι ότι γνωρίζεις, λές ότι απαντάς στις ερωτήσεις που σου θέτουν τα υπόλοιπα μέλη και μας καλείς να ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ τα λεγόμενά σου ως ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ και πώς εμείς δεν έχουμε "κάτι" στο D.N.A μας (αλήθεια τι είναι αυτό) που μας κάνει ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟΥΣ απο εσένα!!!!!!

Και τα λόγια του Κυρίου Ημων Ιησού Χριστού (για να χρησημοποιήσω τα λόγια σου) που ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ, πως ΕΜΕΙΣ με ΕΚΕΙΝΟΝ είμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ "τα εργα που Εγώ ποιώ και Εσείς μπορείτε να ποιήσεται ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ", είπε και ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ο Εβραίος Ραβί και παγκόσμιος Διδάσκαλος...
Τώρα μη μου πείς ότι το ΕΝΑ απο τα πρόσωπα της "ορθόδοξης" τριάδας, είχε ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ D.N.A ή εν πάση περιπτώση ότι "κάτι" του έλειπε και Εκείνου απο το D.N.A του;;;
Πάντως σκοπός μου είναι να αποκτήσω το ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ D.N.A Εκείνου και να ΟΜΟΙΑΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μαζί Του, παρά να αποκτήσω το δικό σου ΥΠΕΡΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ D.N.A σου, που έχει αυτό το "κάτι" που δεν το έχει ΟΥΤΕ το δικό μου, αλλά και ΟΥΤΕ Εκέινου....

Πάντως ΔΕΝ πιστεύεις ότι το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ D.N.A είναι ΚΟΙΝΟ στους Ανθρώπους...
Επίσεις ΦΑΣΚΕΙΣ και ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ λέγοντας, ότι:
"...Εάν κάποιος δεν το έχει μέσα στο D.N.A του δεν μπορεί να το ξυπνήση, ούτε να το καλλιεργήση..."
αλλά λές παρακάτω ότι:
"...Αντί να ασεβείς και να νοιώθης μειωμένος καλύτερα δείξε Αυτοσεβασμό και άρχισε έρευνα... ...Με αυτό τον τρόπο θα συνδεθείτε με την ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ που είναι η αλυσίδα των γεγονότων στην θετική τροχιά των ακτινοβολιών..."

Δηλαδή μπορούμε να πάμε ΚΟΝΤΡΑ στη ΦΥΣΗ ΜΑΣ που μας έκανε να ΜΗΝ έχουμε εκέινο το "κάτι" στον γεννετικό μας κώδικα για να εξομοιωθούμε μαζί σου;;;
Μα σε άλλο τόπικ, αναφέρεις για τους ΚΑΚΟΥΣ γενετιστές που κάνουν πειράματα κλπ κλπ, πώς τώρα μιλάς και λές τα όσα λές;;;

Στα λέω όλα αυτά ή μάλλον δεν θα έμπαινα κάν στο κόπο να στα πώ στις 06.00 τα χαράματα, αλλά κατα τα δικά σου γραφώμενα και άρα αποδεχώμενα, είπες πως:
"...Από την στιγμή που κάνετε ερωτήσεις πρέπει να είστε έτοιμοι να αντέξετε και μιά απάντηση, όποια και άν είναι αυτή..."
Αντιστρέφω λοιπόν ελαφρά το κειμενάκι και σου λέω με πλήρη επιγνωση των λόγων μου των έργων μου και του Θείου Συμπαντικού Σχεδίου και κάτω απο τη καθοδήγηση του χαλασμένου D.N.A μου που είναι ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ με του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, ότι
"...Απο τι στιγμή που δίνεται απαντήσεις, όποιες και να είναι αυτές, πρέπει να είστε και έτοιμοι να αντέξετε και ερωτήσεις που θα ζητούν διευκρινήσεις στις ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ..."

Σκοπός μας είναι να έχουμε διάλογο, αλλά τα λεγόμενα να έχουν και μια στίριξη και μάλιστα ΤΡΙΑΔΙΚΗ...

Περιμένω εγώ και το χαλασμένο D.N.A. μου τις όποιες απαντήσεις σας...

Κέλσος

06/09/2002, 10:29:00
kelso, εσένα ειδικά σε περίμενα πιο συνετό και πιο συνεσταλμένο. Μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου. Ποτέ μου δεν σας μείωσα. Τα λόγια μου είναι δοσμένα με αγάπη και αξιοπρέπεια. Μην τα αντιστρέφεις. Ερεύνα τα και ανάλυσε τα. ΙΩΑΝΝΑ

BinationalΜέλος
06/09/2002, 15:04:06
quote:

Από την στιγμή που κάνετε ερωτήσεις πρέπει να είστε έτοιμοι να αντέξετε και μιά απάντηση, όποια και άν είναι αυτή.

Κάτι παρόμοιο έχω αναρτήσει και η ίδια …

quote:

«Πολύ λίγα όντα σε αυτόν τον κόσμο επιδιώκουν πραγματικά τη γνώση - λίγα ρωτούν πραγματικά. Αντίθετα, προσπαθούν να αποσπάσουν από το άγνωστο τις απαντήσεις που έχουν ήδη διαμορφώσει στα μυαλά τους - στοιχεία, επιβεβαιώσεις, μορφές της παρηγοριάς χωρίς τις οποίες δεν μπορούν να συνεχισούν.

Το να ρωτά κανείς πραγματικά είναι σαν να ανοίγεις την πόρτα σε ανεμοστρόβιλο. Η απάντηση μπορεί να εκμηδενίσει την ερώτηση και τον εξεταστή.»

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα πρέπει να το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας.

Με την ίδια λογική … εάν με ρωτήσεις πια είμαι …θα σου απαντήσω «Η αυτοκρατόρισσα της Κινάς» και θα απαιτήσω να το πιστέψεις.

Πίστευε και μη, … ερεύνα !

Edited by - Binational on 06/09/2002 15:05:41