ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Zap_phazeR32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
katiΝέο Μέλος
07/01/2005, 04:14:21
καταρχήν, καλησπέρα.Δεν πολυκατάλαβα το σχόλιο! Είχα διαβάσει για πρώτη φορά τις προφητείες του Νοστρ. στα 14. Η συγκεκριμένη έκδοση που διάβαζα, δίδονται ερμηνείες στις διάφορες προφητείες. έτσι κι εγώ τις περίμενα, για να δω αν όντως θα συμβούν. θυμάμαι το Μάρτιο το 96, παρακολουθούσα ειδήσεις για να δω αν θα καταστρεφόταν ένα υποβρύχιο, κι έτσι θα επαληθευόταν ο Νοστρ.Φυσικά,΄τίποτα δεν έγινε! Δεν αμφισβητώ τις προφητείες (ιδιαίτερα Ιωάννη και Αιτωλού) αλλά είναι΄πολύ δύσκολο τόσο να ερμηνευτούν,όσο και να βρεθούν οι ημερομηνίες τους, καθώς δε μπορούμε να ξέρουμε τον τρόπο χρονολόγησης της κάθε εποχής.
Πιστεύω πως οι προφητείες -κυρίως αν είναι θετικές- δίνουν ελπίδες στους ανθρώπους που περιμένουν κάτι!

Υ.Γ.1:Πάλι με χρόνια με καιρούς...
Υ.Γ.2:προς usagi πάντα, "φίλη".
Υ.Γ.3:καλώς σας βρήκα!

skepticΜέλος
07/01/2005, 10:46:50
quote:

Οι ρώσσοι θα μας την δώσουν και όταν συμβούν αυτά εμείς θα ζούμε.

Αυτό πάλι πως το ξέρεις με βεβαιότητα;

Ή απλά είναι ένας ευσεβής πόθος;

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

tptΜέλος
07/01/2005, 13:10:40
ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ,ΙΔΙΩΣ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΩΝ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ/ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ORIGINAL KEIMENA ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2-3 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ "ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΩΝ.ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ.ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ.ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΟΡΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ.
ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΩ" ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ,ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Ο 3ος ΚΑΙ 4ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ,ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2000 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΥΤΑΠΑ-ΤΑ-ΤΑ-ΣΤΕ!!!!
ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΛΗΓΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ....
ΑΥΤΑ,ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ.
UsagiΜέλος
08/01/2005, 06:21:51
quote:

Αυτό πάλι πως το ξέρεις με βεβαιότητα;
Ή απλά είναι ένας ευσεβής πόθος;

Κάτι μεταξύ των δύο. Είμαι απολύτως βέβαιος με βαθμό απολύτου βεβαιότητας ~80%. (=Το ποσοστό επιτυχίας της διαίσθησης μου.)
Όταν λέω ότι κάτι ίσως να γίνει, τότε σημαίνει ότι έχω αμφιβολίες και δεν ξέρω για τις πιθανότητες.
Καμμιά φόρα όμως, από διαίσθηση και μόνο, πιστεύω ότι είμαι σωστός. Έχω παρατηρήσει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις (που έχω κάποια διαίσθηση, και όχι σε κάθε εικασία) πέφτω μέσα περίπου 8 στις 10 φορές. Μιλάω για οποιδήποτε γεγονός. Όχι μόνο για προφητείες.
Επαναλαμβάνω, έχω 8 στα 10 μόνο όταν πιστεύω από διαίσθηση ότι έχω δίκιο, και όχι σε κάθε εικασία μου.

Η διαίσθηση αυτή υποβοηθείται και από κάποια στατιστικά στοιχεία για την ιστορία της περιοχής μας. Από την εποχή που άρχισε η διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η περιοχή βρίσκεται σε συνεχή διαμόρφωση συνόρων ανα σχετικά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι θέμα καταστασεων ισορροπίας. Μετά την διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας η περιοχή απο μια κατάσταση ισορροπίας βρέθηκε σε αστάθεια, και μέχρι το τέλος του 2ου Παγκοσμίου πολέμου όδευε προς την επόμενη κατάσταση ισορροπίας. Ωστόσω, απο κει και πέρα, κάθε κατάσταση ισορροπίας ήταν μια ασταθής ισορροπία. Πχ η ισορροπία της Γιουγκοσλαβίας κατέρρευσε με την διάλυση της ΕΣΣΔ, η οποία ήταν ο παράγωντας που συγκρατούσε τα κομμάτια στην θέση τους. Και επήλθε, ό,τι επήλθε... τα γνωστά. Και ακόμα δεν έχει έρθει πλήρης ισορροπία βόρεια των βορείων συνόρων μας.

Το θέμα των ισορροπιών μου θυμίζει κάπως, τις καταστασεις ισορροπίας που κάναμε στην χημεία. Όταν βάζαμε σε ένα δοχείο κάποια στοιχεία, αυτά αντιδρούσαν μεταξύ τους και σε κάποια στιγμή το μείγμα ερχόταν σε ισσοροπία. Αν κάποια στιγμη αργότερα αλλάζαμε την πίεση του αέρα μέσα στο δοχείο τα στοιχεία ξανα-αντιδρούσαν μέχρι να έρθουν σε μια νέα κατάσταση ισσοροπίας, κοκ. Έτσι είναι και ο κόσμος. Οι πιέσεις (υπερδυνάμεις, συμφέροντα, κεφάλαιο, και πολλά άλλα) καθορίζουν την κατάσταση (σύνορα, πλούτος, ευημερία ή φτώχεια, δημοκρατία, στρατοκρατία, κτλ κτλ) στην οποία ο κόσμος ισορροπεί. Και όποιος έχει μεγαλύτερη δύναμη (πλούτο και στρατό κυρίως)αυτός ασκεί και την μεγαλύτερη πίεση και η κατάσταση ισορροπίας είναι περισσότερο προς το συμφέρον του.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Τουρκία. Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν πάρα πολλές αντικρουόμενες δυνάμεις, που όμως ισορροπούν λόγω του στρατού και του καθεστώτος που υπηρετούν κυρίως Αμερκανικά και Ευρωπαϊκά συφέροντα. Δεν νομίζω ότι λέω κάτι καινούριο. Η Τουρκία δεν είναι ένα ομοιογενές εθνικά κράτος . Τι θα πει να είσαι Τούρκος?? Υπάρχουν πάνω από 40 διαφορετικές εθνότητες. Και η Αμερική βέβαια δεν είναι ομοιογενής εθνικά, αλλά ο χαρακτήρας και ο σκοπός της δεν εχει να κάνει με έθνη. Είναι ένα οικονομικό κράτος (άλλωστε οικνομικοί λόγοι οδήγησαν στην ανεξαρτησία της, και όχι εθνικοί) που εκμεταλλεύεται την ισχνή ιστορία του για να δημιουργήσει μια ανυπόστατη εθνική συνείδηση. Η Αμερική έγινε κοσμοκρατορία για τον ίδιο λόγο που η Ευρωπαϊκή Ένωση ποτέ δεν θα καταφέρει να γίνει. Η ύπαρξη της Αμερικής είναι προΐόν του εμπορίου. Στην Αμερική το εμπόριο είναι ο παράγοντας που κρατά τα έθνη ενωμένα. Στην Ευρώπη τα έθνη είναι που εμποδίζουν την πλήρη άνθιση του εμπορίου. Διότι κάθε Ευρωπαϊκός λαός κοιτά το εθνικό του συμφέρον (τουλάχιστον οι 24 από τους 25. Οι έλληνες ΠΟΤΕ δεν υπερασπίστικαν το συμφέρον τους και το δίκιο τους στην Ευρώπη. Είμαστε ο πιο ηλίθιος λαός της ευρώπης). Έτσι λοιπόν, η ισορροπία της Ευρώπης έρχεται σε μεγαλύτερη αστάθεια, όσο περισσότερα κράτη μπαίνουν μέσα. Και κάποια στιγμη, νομοτελειακά, θα διαλυθεί ως ένωση.

Στην τουρκία τώρα. Σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολλή καταπίεση, και πολλή ασυδωσία από το μέρος του καθεστώτος. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς ξέρουν σε ποιά θέση βρίσκονται πραγματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία. Φαντάζομαι αρκετοί. Μιλάμε για φρικιαστικά πράγματα. Τέτοια καθεστώτα, η ιστορία έχει δείξει ότι δεν κρατάν πολύ. Ωστόσω η Τουρκία κρατάει ακόμα, απλά διότι αποτελεί όργανο συμφερόντων όπως είπα. Αποτελεί επίσης και εμπόδιο στα συμφέροντα άλλων και κυρίως των Ρώσων, μια πετρελαϊκή υπερδύναμη. Και αυτό διότι η τουρκία είναι εργαλείο των αντιπάλων εταιριών πετρελαίου της Ρωσίας( των γνωστών πετρελαιάδων του τέξας, που από το 2000 ανέλαβαν και την διακυβέρνηση του κόσμου στην ουσία ). Πάλι δεν νομίζω ότι λέω κάτι καινούριο. Πού θα πάει αυτή η κατάστασή? Όταν ένα σχοινί το τραβάνε από τις δύο άκρες και δεν λένε να το αφήσουν τότε αυτό κάποια στιγμή κόβεται. Η Τουρκία βρίσκεται στο κέντρο του κυκλώνα. Για εμένα, οι μεγαλύτερες ορωλογιακές βόμβες έτοιμες να σκάσουν σήμερα, είναι η Τουρκία και η παλαιστίνη (ναι, η παλαιστίνη ΔΕΝ έχει σκάσει ακόμα. Η κατάσταση εκεί είναι επιθυμητή από κάποιους). Όχι το Ιράν ή η Βόρεια Κορέα. Γενικά η περιοχή της μέσης ανατολής βράζει. Και με δεδομένο ότι από το 89 και μετά τα πράγματα κυλούν γρήγορα χωρίς να έχουν φτάσει σε κατάσταση ισορροπίας, πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές εξελίξεις, και θα δούμε σημαντικά γεγονότα όσο θα ζούμε.

Από την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και μετά ο κόσμος βαδίζει προς την επόμενη κατάσταση ισορροπίας. Ακόμα όμως είναι στον δρόμο. Και στην διάρκεια αυτής της πορείας, πιστεύω ότι θα επηρρεαστούμε κι εμείς, μιας και είμαστε στην κρίσιμη περιοχή εξελίξεων. Μετά το 89, τα περισσότερα από τα σημαντικότερα γεωπολιτικά γεγονότα του κόσμου συνέβησαν στα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή. Το γεγονός ότι συμβαδίζουμε με τους "μεγάλους" και υποκύπτουμε σε πιέσεις, πιστεύω ότι μας έχει γλιτώσει από τα χειρότερα(χωρίς να είμαστε στα καλά), και αργότερα πιστεύω ότι θα μας βγεί σε καλό. Σε έναν πραγματικό πόλεμο, όλοι βγαίνουν χαμένοι, και όταν έρθει η ώρα να συγκρουστούνε οι μεγάλοι οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι αυτοί που δεν πήραν μέρος στην σύγκρουση. Αν είμαστε, λοιπόν, φρόνιμοι μέχρι τότε (γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει σύγκρουση. Δεν υπάρχει πραγματική ειρήνη στον κόσμο), κατα πάσα πιθανότητα θα είμαστε στους κερδισμένους.

Από αυτά λοιπόν προκύπτει η διαίσθησή μου.Επομένως αυτό που είπα είναι μια προσωπική, ας την πούμε, βεβαιότητα, αλλά δεν το δένω και σκοινί κορδόνι.

Βέβαια, υπάρχει και ο ευσεβής πόθος, λόγω της καταγωγής μου (όχι λόγω εθνικιστικών φρονημάτων). Κατάγωμαι από τον Πόντο και θα μου άρεσε να επανέλθουν στην Ελλάδα οι περιοχές που μεγάλωσε και έζησε η γιαγιά μου, και ο Παππούς μου.

Δεν είμαστε αυθεντίες. Ας βάζουμε πάντα ένα ερωτηματικό σε κάθε μας σκέψη.

UsagiΜέλος
08/01/2005, 06:49:29
quote:

Όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα «όπως την βρίσκει κανείς»

Υ.Γ.
Η εξέλιξη της τεχνολογίας σήμερα είναι ταχύτατη αλλά καθόλου απότομη, για παράδειγμα διάβασε την «Ιστορία της Σύγχρονης Επικοινωνίας» και θα με θυμηθείς.

Θα μπορούσα να σου απαντήσω XD αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη, και δεν είναι ανάγκη να λογομαχούμε. Όπως λες κι εσύ...

Όπως την βρίσκει κανείς.

Όσο για την "Ιστορία της Σύγχρονης Επικοινωνίας" την ξέρω από πρώτο χέρι φίλε μου, μιας και σπουδάζω πληροφορική (όπως αρκετοί εδω μέσα φαντάζομαι, για να ασχολούνται με το διαδίκτυο) και την έχω φάει με το κουτάλι. Δεν μου λέει κάτι όμως. Μην πέρνεις σαν αντιπρόσωπο της επιστήμης και τεχνολογίας τον τομέα της επικοινωνίας. Οι άνθρωποι από πάντα είχαν ανάγκη να επικοινωνούν και έτσι λογικό είνα αυτός ο τομέας να αναπτυσσόταν από πολύ παλιά και έτσι να έχει φτάσει σήμερα σε αρκετά καλά επιπεδα ώστε να μην υπάρχει τρομερή ανάγκη για περεταίρω έρευνα, όπως ας πούμε, στον ενεργειακό τομέα.

Η επιστήμη, και κυρίως η Τεχνολογία πραγματικά προοδεύουν με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου. Και αυτό διότι είναι σαν ένα αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα. Η τεχνολογία εξελίσσει τον εαυτό της δημιουργόντας, ως Τεχνολογία, τα εργαλεία της ίδιας της της εξέλιξης. Λογικό είναι να φτάνει σε σημεία που ο άνθρωπος να μην ξέρει που του χρησιμεύει (παράδειγμα, όλα τα ηλίθια gadgetάκια, που στην ουσία είναι άχρηστα) ή ακόμα χειρότερα να μην μπορεί να διακρίνει τους κινδύνους που κρύβει (ακόμα περιμένουμε τις συνέπειες, στην υγεία, της χρήσης κινητών τηλεφώνων, μιας και θα είμαστε η πρώτη γενιά, από όπου θα μπορουν οι επιστήμονες να έχουν αντιπροσωπευτικό δείγμα. Τα δε κακομαθημένα, που έχουν κινητό από το σχολείο ακόμα, σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό (~30-40%) θα έχουν αναπτύξει καρκίνο του εγκεφάλου μέχρι τα 26 τους. Και αυτό διότι μέχρι τα 18 ο εγκέφαλος ακόμη αναπτύσσεται και είναι τρομερά ευπρόσβλητος από ακτινοβολίες).

astral-projectΜέλος
08/01/2005, 09:54:03
απο τις προφητειες που χω διαβασει και που εχουν πραγματοποιηθει εως τωρα, ενα πραγμα εχω καταλαβει: οτι πρεπει να τις λαμβανουμε υποψη μας κυριολεκτικα και να μην προσπαθουμε να τις εφαψουμε στα διαφορα γεγονοτα που μοιαζουν αλλα δεν ειναι.

πχ. ο ιωαννης λεει οτι θα πεσει φλεγομενος αστηρ. το ιδιο λεει και ο νοστραδαμος. γιατι να μπλεξουμε το τσερνομπιλ, οταν οι ιδιοι οι επιστημονες μας λενε οτι υπαρχει ουρανιο σωμα που κατευθυνεται στο συστημα μας. γιατι να μην ειναι κυριολεκτικα ενα αστερι ή τουλαχιστον μια ατομικη βομβα. ας μην ξεχναμε οτι, ενας τετοιος μετεωριτης ειχε πεσει στον κολπο του νιου μεξικο πριν μερικα εκ χρονια και αλλαξε την ζωη στην γη. (διαμετρος κρατηρα? 1800 μετρα).

ενα ποταμι επισης μπορει να στερεψει, υστερα απο μια μεγαλη γεωλογικη καταστροφη. τα νερα του δηλαδη να χυνονται αλλου. εντος της γης πχ. οι μελετητες του νοστραδαμου λενε, οτι το αστερι θα πεσει καπου στην ρωσσια. αν οντως συμβει κατι τετοιο, ειναι λογικο να υπαρξουν σοβαρες επιπτωσεις στους πορους τροφης της ασιας. εξαλλου δεν μπορουμε να ξερουμε και τι κουβαλαει. ισως ραδιενεργα στοιχεια.

οπως και να χει, ευχομαι να μην συμβει στην δικη μας την γενια ουτε σε αυτην των παιδιων μας.

------------------------

XDΜέλος
08/01/2005, 10:06:51
quote:

quote:

Όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα «όπως την βρίσκει κανείς»

Υ.Γ.
Η εξέλιξη της τεχνολογίας σήμερα είναι ταχύτατη αλλά καθόλου απότομη, για παράδειγμα διάβασε την «Ιστορία της Σύγχρονης Επικοινωνίας» και θα με θυμηθείς.

Θα μπορούσα να σου απαντήσω XD αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη, και δεν είναι ανάγκη να λογομαχούμε. Όπως λες κι εσύ...

Όπως την βρίσκει κανείς.

Όσο για την "Ιστορία της Σύγχρονης Επικοινωνίας" την ξέρω από πρώτο χέρι φίλε μου, μιας και σπουδάζω πληροφορική (όπως αρκετοί εδω μέσα φαντάζομαι, για να ασχολούνται με το διαδίκτυο) και την έχω φάει με το κουτάλι. Δεν μου λέει κάτι όμως. Μην πέρνεις σαν αντιπρόσωπο της επιστήμης και τεχνολογίας τον τομέα της επικοινωνίας. Οι άνθρωποι από πάντα είχαν ανάγκη να επικοινωνούν και έτσι λογικό είνα αυτός ο τομέας να αναπτυσσόταν από πολύ παλιά και έτσι να έχει φτάσει σήμερα σε αρκετά καλά επιπεδα ώστε να μην υπάρχει τρομερή ανάγκη για περεταίρω έρευνα, όπως ας πούμε, στον ενεργειακό τομέα.

Η επιστήμη, και κυρίως η Τεχνολογία πραγματικά προοδεύουν με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου. Και αυτό διότι είναι σαν ένα αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα. Η τεχνολογία εξελίσσει τον εαυτό της δημιουργόντας, ως Τεχνολογία, τα εργαλεία της ίδιας της της εξέλιξης. Λογικό είναι να φτάνει σε σημεία που ο άνθρωπος να μην ξέρει που του χρησιμεύει (παράδειγμα, όλα τα ηλίθια gadgetάκια, που στην ουσία είναι άχρηστα) ή ακόμα χειρότερα να μην μπορεί να διακρίνει τους κινδύνους που κρύβει (ακόμα περιμένουμε τις συνέπειες, στην υγεία, της χρήσης κινητών τηλεφώνων, μιας και θα είμαστε η πρώτη γενιά, από όπου θα μπορουν οι επιστήμονες να έχουν αντιπροσωπευτικό δείγμα. Τα δε κακομαθημένα, που έχουν κινητό από το σχολείο ακόμα, σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό (~30-40%) θα έχουν αναπτύξει καρκίνο του εγκεφάλου μέχρι τα 26 τους. Και αυτό διότι μέχρι τα 18 ο εγκέφαλος ακόμη αναπτύσσεται και είναι τρομερά ευπρόσβλητος από ακτινοβολίες).

και εγώ αγαπητέ μου φίλε μπορώ να σου απαντήσω (και μάλιστα ex officio τόσο για την Αποκάλυψη όσο και για την Πληροφορική.. πίστεψε με) αλλά δεν έχει απολύτως κανένα νόημα (όπως είπα εξ� αρχής άλλωστε), αφήνω λοιπόν τον καιρό να δείξει την αλήθεια των πραγμάτων (όπως το ότι ήδη έχει χτισθεί και κατεδαφιστεί ο 3ος Ναός για παράδειγμα..) άλλωστε οι εξελίξεις τρέχουν, ραντεβού στο μέλλον λοιπόν .

Edited by - XD on 08/01/2005 10:16:02

Edited by - XD on 08/01/2005 10:17:46

UsagiΜέλος
08/01/2005, 11:20:54
Άμα είναι να πάρουμε την αποκάλυψη κατα γράμμα τότε κλαύτα.

Κατ' αρχάς λέε για αστέρι που έπεσε και σε άλλο ένα σημείο. Δηλαδή θα τύχει στην εποχή των ανθρώπων να πέσουν 2 αστέρια στην γή???? Εδώ πέφτει ένα κάθε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια, πώς γίνεται να πέσουν 2 μέσα σε μερικές εκατοντάδες, έστω και χιλιάδες, χρόνια???? Τραγικά απίθανο.

Ύστερα, αν ο "αστηρ μέγας καιόμενος" ήταν πράγματι αστέρι που έπεφτε στην γή, πιστεύεις ότι απλά θα μόλυνε το τρίτο των υδάτων που λέει???? Θα διέλυε το σύμπαν. Με 1800μ διάμετρο είναι ικανός να αφανίσει την ζωή από την γη άπαξ και δια παντώς. Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις διαβάσει για τις συνέπειες της προσκρουσης έστω και ενός μικρότερου αντικειμένου στην Γη. Καταστροφικότατες . Ή μήπως θα ονομαζόταν αυτό το αστέρι Άψινθος όπως λέει η προφητεία???? Επίσης λέει ότι πολλοί από τους ανθρώπους πέθαναν από τα νερά γιατί είχαν γίνει πικρά. Μα αν ένα τέτοιο αστέρι έπεφτε στην γή οι άνθρωποι θα πέθαιναν σχεδόν αμέσως οι περισσότεροι, τα νερα θα περιμεναν για να πεθάνουν. Λες επίσης ότι μπορεί να είναι ατομική βόμβα. Μα η ενέργεια που εκλύθηκε στο Τσέρνομπιλ ήταν 30 φορές περισσότερη από την ενέγεια της βόμβας της χιροσίμα. Δεν σου κάνει αυτό?? Θες να ακούσεις και μπούμ???. Και μετά λες ότι το αστέρι που θα πέσει μπορεί να κουβαλάει ραδιενεργά στοιχεία!!!! Δηλαδή δεν σου κάνει η ραδιενέργεια του τσέρνομπιλ, εσύ θέλεις να προέρχεται και από το διάστημα. Κατ' αρχάς πρέπει να ξέρεις ότι τα σώματα που ταξιδεύουν στο διάστημα έχουν απειροελάχιστη πιθανότητα να περιέχουν ραδιενεργά στοιχεία, διότι απλά, αυτά είναι ασταθή και δημιουργούνται σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, που απουσιάζουν από αυτά τα ουράνια σώματα.

Μα είναι ξεκάθαρο ρε γαμώτο. Γιατί ΔΕΝ μπορείτε να το καταλάβετε. ΔΕΝ επιμένω για όλες της προφητείες. Μόνο για την 3η και την 6η, κόβω το χέρι μου. Δεν σου κάνει το Τσέρνομπιλ που όντως δηλητηρίασε τις τροφές, και καιγόταν σαν λαμπάδα όπως λέγεται στην προφητεία. Εσύ θες να έρθει από το διάστημα κομήτης για να τα κάνει αυτά. Γιατί να προφητεύεται η δεύτερη εκδοχή, και να μην προφητεύεται η πρώτη αφού έχουν τα ίδια αποτελέσματα (όπως λές εσύ, ραδιενέργεια κτλ κτλ). Πόσο μάλλον όταν οι συνέπειες της δεύτερης εκδοχής είναι ΤΡΑΓΙΚΑ καταστροφικότερες από της πρώτης. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗ ΠΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΕΛΟΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ.

Εξ άλλου στις σάλπιγγες προφητεύονται γεγονότα της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.

Για την 6η σάλπιγα και τον ευφράτη λέει: "Και ελύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι που είχαν προετοιμαστεί για αυτή τη ώρα, την μέρα, τον μήνα και το έτος δια να σκοτώσουν το τρίτον των ανθρώπων". Η φυσική αποξήρανση ενός ποταμού διαρκει πάρα πολύ, και δεν γίνεται μέσα σε μιά ώρα. Επίσης τί εννοείς γεωλογική καταστροφή?? Να ανοίξει η γή?? Εδώ λέει ότι θα στερέψει ο ευφράτης δια να ανοίξει ο δρόμος για τους βασιλείς από την ανατολή και τα 200.000.000 στρατού. Δηλαδή θα στερέψει για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Άρα κάποιοι θα προκαλέσουν την αποξήρανσή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για τον συγκεριμένο λόγο.
Δηλαδή, αν οι τούρκοι ενεργοποιήσουν τα φράγματα πλήρως, και ο ευφράτης στερέψει δεν θα είναι εκπλήρωση της προφητείας???? Δηλαδή η προφητεία θα μιλά για μια φυσική αποξήρανση που θα γίνει μετά την τεχνητή αποξήρανση???? Μια φορά αποξηρένεται ένας ποταμός. Μια φορά θα αποξηρανθεί ή θα εκτραπεί και ο Ευφράτης. Αν το κάνουν οι Τούρκοι, πάει και τελείωσε, η προφητεία θα έχει εκπληρωθεί. Ακόμα και αν γίνουν γεωλογικές αλλαγές μετά από αυτό, δεν θα έχει σημασία. Διότι η προφητεία μιλάει για αποξήρανση και αυτη θα έχει γίνει από τους Τούρκους. Αυτή είναι μια πάρα πολυ καλή προφητεία, διότι μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα εύκολα, όταν εκπληρωθεί. Δεν μιλάει για κάτι που θα συμβεί κάπου. Μιλάει συγκεκριμένα για την αποξήρανση του ευφράτη. Όταν αποξηραθεί ο ευφράτης... τελος... γιοκ... δεν έχει άλλο... εκπληρώθηκε η προφητεία. Δεν είναι σαν το τσέρνομπιλ που εκπληρώθηκε και υπάρχουν μερικοί που ακόμα περιμένουν αστέρια να πέσουν.

Όσο για τον Νοστράδαμο, απ' ότι ο ίδιος έχει πεί, οι προφητείες του είναι επίτηδες μπερδεμένες και κωδικοποιημένες. Γιατί λοιπόν να τις πάρουμε στην κυριολεξία? Ποια ασφάλεια συμπερασμάτων μας δίνει αυτό????

Όσο για την ρωσσία, έχει ήδη πέσει "αστέρι". Ενα αρκετά μικρό σώμα μερικών μέτρων που όμως προξένησε καταστροφή μεγάλη. Νομίζω ότι θα το ξέρεις. Στην σιβηρία. Και κατέστρεψε περιοχή ακτίνας 30χλμ. Αλλά δεν πέθανε και κανείς. Ήταν ερημιά εκεί. 'Αρα δεν πρόκειται για κάποια εκπλήρωση προφητείας της αποκάλυψης.

Το να μην δέχεσαι ότι κάποιες προφητείες έχουν εκπληρωθεί το δέχομαι. Τουλάχιστον διερωτήσου αν στέκουν κάποια πράγματα που λες, όπως η αποξήρανση του ευφράτη, ή τα αστέρια από τον ουρανό.

Την Αποκάλυψη ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ. Μιλάει με την γλώσσα της εποχής που γράφτηκε. Δεν μπορεί να μιλούσε για ραδιενέργεια, ατομικές βόμβες φράγματα τανκς ελικόπτερα και ό,τι άλλο στους ανθρώπους τότε. Είναι δυνατόν να πάρουμε κατα λέξη προφητείες που γράφτηκαν πριν 2000 χρόνια για την εποχή μας ή ακόμα χειρότερα για τις επόμενες εποχές από εμάς (μιας και μερικοί λένε ότι αυτοι οι καιροι θα έρθουν πολύ αργότερα)???. Κανείς δεν θα καταλάβαινε τίποτα από αυτά που διάβαζε. Δίνει μόνο αλληγορικές εικόνες των γεγονότων, αλλά όχι πλήρεις. Γι αυτά που μπορεί να μιλίσει απλά, μιλάει απλά. Γι αυτό λέει τον ευφράτη με το όνομά του. Ήταν πασίγνωστος τότε και τώρα και από πάντα. Τον πυρήνα του αντιδραστήρα στο Τσέρνομπιλ που έλιωνε το έδαφος και προχωρούσε προς τα κάτω τον λέει "αστήρ μέγας καιόμενος ώς λαμπάς" διότι δεν μπορούσαν να καταλάβουν οι άνθρωποι τότε τι είναι αυτό το πράγμα και πώς θα μπορεί να λιώνει την γή και να προχωράει προς τα κάτω.

Και για να διορθώσω ένα λάθος του XD. Λέει η αποκάλυψη "αστήρ μέγας καιόμενος ώς λαμπάς". Όχι "λάμπας" όπως λες αλλά "λαμπάς". Άνοιξε την αποκάλυψη και θα το δείς. Το λαμπάς στην νέα ελληνική γίνεται λαμπάδα (όπως το Ελλάς Ελλάδα, το τριάς τριάδα κοκ). Και ο αστέρας καίγεται σαν λαμπάδα, όχι σαν λάμπα. Και εξήγησα γιατί τον δείχνει να καίγεται έτσι. Όπως εξήγησα ότι αν ήταν να πέσει αστέρι στην γή τότε δεν θα δηλητιριάζονταν απλά τα νερά. Θα αφανιζόταν ο κόσμος, όπως έγινε 65.000.000 χρόνια πρίν. Μόνο κατσαρίδες και προτώγονες μορφές θηλαστικών θα επιζούσαν. Ο άνθρωπος σίγουρα όχι και έτσι δεν θα εκπληρώνονταν ποτέ οι υπόλοιπες προφητείες.

UsagiΜέλος
08/01/2005, 11:25:27
το προηγούμενο μύνημα ήταν για τον astral-project

Latinos26Νέο Μέλος
08/01/2005, 11:52:19
Αγαπητέ φίλε Usagi θα ήθελα κάτι να σε ρωτήσω....

πως είσαι τόσο σίγουρος οτι ο σεισμός και τα tsunami είναι φυσική καταστροφή;......

30/12/2003, 17:10:56
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΙΖΕΙ...
ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΦΘΑΝΕΙ ΜΕ ΔΩΡΑ Η ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ?
ΤΕΛΟΣ ΕΤΟΥΣ 2003, Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΦΘΑΣΕ. ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΤΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ?
ΧΑΡΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ. ΘΕΛΩ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΓΝΩΣΗ.ΠΟΘΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΟΘΩ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΘΩΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ. ΕΙΘΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΕΜΒΑΘΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΞΟΧΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΤΕ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

osiris_mythΜέλος
04/01/2004, 19:36:17
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ...

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΕΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ....

quote:
ΘΕΛΩ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΓΝΩΣΗ.

ΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΠΑΝΤΟΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ! !