- ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ??? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
[...]Παίρνω λοιπόν από την...σημαία 15 μέρες κίτρινη και θα επανέλθω την 27-1-2014 και ώραν 19:10.Εκτός βέβαια, αν έχετε υπ' όψιν σας, βαρυτέρα των 15 ημερών ποινή!
Εν αναμονή ενημέρωσης.
Πολλές δεν είναι οι 15 μέρες αυτομπαναρίσματος;
Μπορείς αν θέλεις να τις ανταλλάξεις με 5 μέρες αυτομπανάρισμα και 10 βουρδουλιές (αυτομαστίγωμα).
Έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα το τηρήσεις, φτάνει να μας διαβεβαιώσεις σχετικά.
Ενήλικοι άνθρωποι είμαστε άλλωστε... Δεν είμαστε και παιδιά!
Πέρα από την πλάκα ΝΙΚΟΜΑΧΕ, καταλαβαίνεις νομίζω πως σε κάποιες "ασθένειες" όταν μπορεί να δράσει η πρόληψη, το να προσφύγει κανείς σε εκ των υστέρων συμπτωματική θεραπεία είναι μια εντελώς επικίνδυνη πρακτική...
Σκέψου το αυτό και επέστρεψε όταν θεωρείς ότι το κατάλαβες και μπορείς να το τηρήσεις. Την πρόληψη εννοώ.
(Κατά τα άλλα, είναι κατανοητή η ενόχλησή σου για το θέμα της πολιτικής σου προτίμησης)

Διακρίνω κάποια αναίτια αυστηρότητα κατά του Νικόμαχου. Εκείνος λόγω αυτής της αυστηρότητας, ψιλομάσησε τα πιστεύω του.
Είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των ιδεών. Αν ο Νικόμαχος υποστηρίζει την Χ.Α είναι δικαίωμά του. Αν όχι, πάλι το ίδιο. Δεν χρειάζεται όμως να δίνει εξηγήσεις στο ότι δεν είναι Χρυσαυγίτης. Δεν μου άρεσε να δώσει εξήγηση στον διαχειριστή ότι δεν είναι.
Δεν πρέπει να καταδικάζονται οι ιδέες, αρκεί να μην προσβάλλει ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι το λάθος μας.
Και εγώ συμφωνώ με κάποια πράγματα που πιστεύει και αυτός, άλλωστε το ψευδώνυμο "Έλ" που διάλεξα δεν είναι τυχαίο. Κάποτε πίστευα πιο πολύ στα σενάρια των Έψιλον, όμως έχω διαφοροποιήσεις σε κάποια θέματα, γιατί βλέπω να θεωρούν τον Χριστιανισμό δρακονιανό προϊόν. Και εγώ δεν πολυπάω την εβραική φυλή, και εγώ στην συνωμοσία κατά των Ελλήνων(απλώς ο καθένας την ερμηνεύει αλλιώς την συνωμοσία). Και εγώ είμαι Έλληνας, και εγώ τρέφω συμπάθεια στο Δωδεκάθεο, αλλά τυχαίνει να είμαι Χριστιανός, πιστεύω στον Ιησού Χριστό.
Οι ιδέες δεν πρέπει να καταδικάζονται σε μια δημοκρατία.
quote:
Μιλώντας παλαιότερα με Χρυσαυγίτη μου είχε πει πως "ρατσισμός" είναι η μάχη για την διατήρηση της ράτσας, ενάντια σε ότι απειλεί την συνοχή και την ευημερία της. Επίσης πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν πολύ πιο παθιασμένοι ρατσιστές από εμάς.
Οι Έλληνες από την φύση τους δεν είναι ρατσιστές είναι ατομιστές βάζουν δηλαδή τον εαυτό του πάνω από όλα και όλους τους άλλους σε κατώτερη μοίρα ή ανήκουν στην ίδια ράτσα ή σε άλλη γι'αυτό η ιστορία τους καταγράφει αμέτρητες διχόνοιες μεταξύ τους. Ο ρατσισμός προϋποθέτει να βλέπεις τους υπόλοιπους συνέλληνες με ένα πνεύμα αλληλεγγύης σαν να βλέπεις κάποιον συγγενή σου ας πούμε διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα βλάπτοντας σοβαρά την χώρα σαν σύνολο.
ώπα, μπερδεύτηκα. Ο Νικόμαχος ήταν που είχε αυτοεξοριστεί; Φτου γαμώτο, τσάμπα έλλειψα δέκατόσες μέρες.
quote:Σσσστ! Θες να πας όλο το φόρουμ μέσα; Αυτό έλειπε να αρχίσουν τώρα να ψάχνουν τους σέρβερς του εσωτέρικα για τα όπλα (airsoft) της Χρυσής Αυγής. Και όλα αυτά επειδή ένας άνθρωπος τόλμησε να εκφραστεί ελεύθερα! Φευ!
Χρίστος Έλ
Είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των ιδεών. Αν ο Νικόμαχος υποστηρίζει την Χ.Α είναι δικαίωμά του.
quote:Πολύ καλή η παρατήρηση, εκτός αν είσαι ΣΥΡΙΖΑ. Τότε είναι αριστεριστικη ανοησία (αστειεύομαι).
Abbaeion
Οι Έλληνες από την φύση τους δεν είναι ρατσιστές είναι ατομιστές βάζουν δηλαδή τον εαυτό του πάνω από όλα και όλους τους άλλους σε κατώτερη μοίρα ή ανήκουν στην ίδια ράτσα ή σε άλλη γι'αυτό η ιστορία τους καταγράφει αμέτρητες διχόνοιες μεταξύ τους. Ο ρατσισμός προϋποθέτει να βλέπεις τους υπόλοιπους συνέλληνες με ένα πνεύμα αλληλεγγύης σαν να βλέπεις κάποιον συγγενή σου ας πούμε διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα βλάπτοντας σοβαρά την χώρα σαν σύνολο.
Στα περι ατομισμού θεωρώ οτι δεν έχεις άδικο. Όμως αναφέρεσαι στον ατομισμό, λες και κάποιος που είναι ατομιστής, αποκλείεται να είναι και ρατσιστής. Μα τι είναι ο ρατσισμός, αν όχι ατομισμός σε εθνικό επίπεδο; (μεγαλύτερη δηλαδή κλίμακα)
Θεωρώ οτι οι έλληνες έχουν στοιχεία ρατσισμού (αν όχι κάτι περισσότερο) στο χαρακτήρα τους, απλά όχι στο σημείο να γίνουν μαχαιροβγάλτες.
Αυτά τα κάνουν ρατσιστικές οργανώσεις τύπου Χρύση Αυγή, που μέχρι πριν τρία χρόνια ούτε που θα τις φτύναμε.
Η αντίδραση τώρα προς τη Χρυσή Αυγή, να γίνει ένα νέο νομοσχέδιο (το οποίο θα κάνει τι; Θα ποινικοποιεί απόψεις;) είναι για μένα παιδαριώδης.
Υποψιάζομαι μάλιστα οτι ο στόχος τους τελικά είναι να εξαγριώσουν τον ελληνικό λαό, όχι με δολοφονικές επιθέσεις, αλλά με την ίδια την ποινικοποίηση της Χρυσής Αυγής.
Θέλουν να απαξιώσουν τόσο πολύ τη δημοκρατία στη χώρα μας, ώστε να μην έχουμε άλλη επιλογή παρά να αρχίσουν διάφορα κομμάτια της Ελλάδας να αυτονομούνται, να φτιάχνουν δική τους βουλή, νόμους κλπ.
Σημείωσε την ημερομηνία που το είπα.
quote:
Πολύ καλή η παρατήρηση, εκτός αν είσαι ΣΥΡΙΖΑ. Τότε είναι αριστεριστικη ανοησία (αστειεύομαι).
Αριστερός δεν είμαι αλλά πολύ πιθανό να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνουν εκλογές.
quote:
Στα περι ατομισμού θεωρώ οτι δεν έχεις άδικο. Όμως αναφέρεσαι στον ατομισμό, λες και κάποιος που είναι ατομιστής, αποκλείεται να είναι και ρατσιστής. Μα τι είναι ο ρατσισμός, αν όχι ατομισμός σε εθνικό επίπεδο; (μεγαλύτερη δηλαδή κλίμακα)
Ο ρατσισμός είναι μια εξέλιξη του ατομισμού αλλά για να γίνεις σωστός ρατσιστής πρέπει να έχεις ξεπεράσει τα όρια του ατομισμού
quote:
Θεωρώ οτι οι έλληνες έχουν στοιχεία ρατσισμού (αν όχι κάτι περισσότερο) στο χαρακτήρα τους, απλά όχι στο σημείο να γίνουν μαχαιροβγάλτες.
Αυτά τα κάνουν ρατσιστικές οργανώσεις τύπου Χρύση Αυγή, που μέχρι πριν τρία χρόνια ούτε που θα τις φτύναμε.
Σαν ατομιστές οι Έλληνες έχουν στο υποσυνείδητο τον ρατσισμό υπό μορφή ύπνωσης, η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να τον ηλεκτρίσει αλλά το κάνει με λάθος τρόπο παραβιάζοντας τους κανόνες και την Ελληνική νομοθεσία αυτό οδηγεί σε βέβαιη αποτυχία.
quote:
Η αντίδραση τώρα προς τη Χρυσή Αυγή, να γίνει ένα νέο νομοσχέδιο (το οποίο θα κάνει τι; Θα ποινικοποιεί απόψεις;) είναι για μένα παιδαριώδης.
Υποψιάζομαι μάλιστα οτι ο στόχος τους τελικά είναι να εξαγριώσουν τον ελληνικό λαό, όχι με δολοφονικές επιθέσεις, αλλά με την ίδια την ποινικοποίηση της Χρυσής Αυγής.
Η αντίδραση τώρα προς τη Χρυσή Αυγή έχει σκοπό να την κάνει πρώτο κόμμα είναι ήδη δεύτερο.
quote:
Θέλουν να απαξιώσουν τόσο πολύ τη δημοκρατία στη χώρα μας, ώστε να μην έχουμε άλλη επιλογή παρά να αρχίσουν διάφορα κομμάτια της Ελλάδας να αυτονομούνται, να φτιάχνουν δική τους βουλή, νόμους κλπ.
Σημείωσε την ημερομηνία που το είπα.
Δέν νομίζω να φτάσουμε μέχρι εκεί πλησιάζουν εκλογές που θα φέρουν σίγουρα μεγάλες ανατροπές.
quote:Καλά, ας κοιτάμε σε βάθος χρόνου, και το τι ανατροπές θα γίνουν με εκλογές που καμία αξία σχεδόν δεν έχουν, το συζητάμε..
Δέν νομίζω να φτάσουμε μέχρι εκεί πλησιάζουν εκλογές που θα φέρουν σίγουρα μεγάλες ανατροπές.
..Εμένα με ενδιαφέρουν περισσότερο οι ανατροπές που θα γίνουν όταν καεί και το επόμενο φύλλο του συστήματος
quote:
..Εμένα με ενδιαφέρουν περισσότερο οι ανατροπές που θα γίνουν όταν καεί και το επόμενο φύλλο του συστήματος
Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα δεν το δείχνει αλλά τελοσπάντων αν ο Τσίπρας γίνει Σαμαράς Νο2 η επόμενη λύση δεν το συζητώ αυτοδύναμη Χρυσή Αυγή
μετά τι ?

quote:
Άντε και καεί και το 3ο χαρτί του συστήματος (ΧΑ)
μετά τι ?
Μετά θα με χρειασθείτε, να σας αναπτύξω, την θεωρία του...χάους!!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.