ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 3 Χρόνια Forums !! - !! Νέα των Forums !!

- 3 Χρόνια Forums !! - !! Νέα των Forums !!

Admin28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
31/07/2004, 13:27:44
καλωσορισες NADA

NADAΜέλος
31/07/2004, 13:40:08

Γειά σου Κάθυ από την Αυστραλία, ή... από το μέλλον..
Καλώς σας βρήκα, όλους!

Είναι συγκλονιστικό το τι δυνατότητες επικοινωνίας προσφέρονται μέσα από το διαδίκτυο και δη μέσα από ενδιαφέροντα site όπως αυτό, με τα όποια χαοτικά απρόβλεπτα που ωστόσο προσδίδουν μεγαλύτερη ζωντάνια στο forum, ακόμα και όταν ξεφεύγουν από το μέτρο.
Το τίμημα της Ελευθερίας;

Χαίρομαι, αγαπητή Κάθυ, που εντόπισες στις σκέψεις που κατέγραψα, το σημείο περι επιλογής...
Πρόκειται για το ζήτημα περί Ελεύθερης Βουλήσεως, που έχει απασχολήσει τόσο όλους τους φιλοσόφους και τους στοχαστές ανά τους αιώνες.
Μεγάλο θέμα, θα αρκεστώ μόνο να αναφέρω ένα απόφθεγμα:

"Ελευθερία είναι η απόλυτη υ π α κ ο ή στους κοσμικούς Νόμους".

Πόσο ελεύθεροι είμαστε...;

31/07/2004, 14:01:39

Μα καλά, δεν ντρέπεται κάποιο ή κάποια παλιά μέλη να χρησιμοποιούν 2 ή 3 ή 4 κωδικούς με άλλο nick (όρα AFMA - doloplokos - ....., για να μπαίνουν στο forum, με αποκλειστικό και μόνο στόχο να εκστομίζουν ό,τι έχουν μέσα τους κατά συγκεκριμένων μελών;;;

Επίσης, ο ρόλος των συντονιστών και του Αdmin έχει καταστεί

Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ!!!

Λυπάμαι, γιατί όταν ξεκίνησα, το forum διατηρούσε τον τίτλο του, ενώ σήμερα, με ευθύνη όλων μας, συμμετεχόντων και μη, ολισθαίνει συνεχώς αποβάλλοντας κάθε έννοια του τίτλου του.

Ζήσε τη στιγμή!

ΚάθυΜέλος
31/07/2004, 22:50:17
quote:
Γειά σου Κάθυ από την Αυστραλία, ή... από το μέλλον..
Καλώς σας βρήκα, όλους!

Είναι συγκλονιστικό το τι δυνατότητες επικοινωνίας προσφέρονται μέσα από το διαδίκτυο και δη μέσα από ενδιαφέροντα site όπως αυτό, με τα όποια χαοτικά απρόβλεπτα που ωστόσο προσδίδουν μεγαλύτερη ζωντάνια στο forum, ακόμα και όταν ξεφεύγουν από το μέτρο.
Το τίμημα της Ελευθερίας;

Χαίρομαι, αγαπητή Κάθυ, που εντόπισες στις σκέψεις που κατέγραψα, το σημείο περι επιλογής...
Πρόκειται για το ζήτημα περί Ελεύθερης Βουλήσεως, που έχει απασχολήσει τόσο όλους τους φιλοσόφους και τους στοχαστές ανά τους αιώνες.
Μεγάλο θέμα, θα αρκεστώ μόνο να αναφέρω ένα απόφθεγμα:

"Ελευθερία είναι η απόλυτη υ π α κ ο ή στους κοσμικούς Νόμους".

Πόσο ελεύθεροι είμαστε...;

Καλημέρα NADA,

Θα χαιρόμουν αν άνοιγες ένα σχετικό θέμα και να το συζητούσαμε εκεί
καταθέτοντας τις σκέψεις μας διότι μέσα από τούτο το θέμα δεν
νομίζω πως η συζήτηση θα κυλήσει ομαλά.

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

11/08/2004, 10:47:51
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.....

quote:
Επίσης, ο ρόλος των συντονιστών και του Αdmin έχει καταστεί

Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ!!!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙOΔΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ...
ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ...

ΑΣ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100%.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

11/08/2004, 13:05:46
Φίλε AVATARGR, λες
quote:
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ...
ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ...

ΑΣ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ...

Όμως, έγραψα επίσης:

quote:
Λυπάμαι, γιατί όταν ξεκίνησα, το forum διατηρούσε τον τίτλο του, ενώ σήμερα, με ευθύνη όλων μας, συμμετεχόντων και μη, ολισθαίνει συνεχώς αποβάλλοντας κάθε έννοια του τίτλου του.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησα να επιμερίσω το μερίδιο των ευθυνών.

Όμως, είναι λυπηρό να βλέπεις μία απραξία από πλευράς συντονιστών, όταν συγκεκριμένα άτομα ανοίγουν κωδικούς, μόνο και μόνο για να συνεχίσουν στείρες αντιπαραθέσεις, εκτοξεύοντας μύδρους κατά άλλων μελών, υποβιβάζοντας το επίπεδο της συζήτησης, ενώ παλαιότερα σε περιπτώσεις ελάσσονος σημασίας, επενέβαιναν άμεσα οι συντονιστές, ακόμα και με διαγραφές.

Ζήσε τη στιγμή!

11/08/2004, 18:09:52
Αγαπημένε μου AVATARGR.

Θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω πως κάποτε είχαν το δικαίωμα οι συντονιστές και να βλέπουν τις IP και να επεμβαίνουν στα κείμενα και να κλειδώνουν Topic.

Τώρα δεν την έχουν.
Τώρα απλά έχουν ένα συμβουλευτικό ρόλο και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν τα μέλη έτσι ώστε να μη βάλουν αδίκως προς αυτούς.

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Κάποιο μέλος είπε πως έχει το zone alarm και πως μπορεί από εκεί να δει IP κλπ. Θα ήθελα να ενημερώσω ( μιας και κάνουμε τέτοια κουβέντα ) πως δεν είναι αυτή η δουλειά του zone alarm εφ’ όσον δεν μπορεί κανείς από τα μέλη να κάνει trace ή attack ή scan port μέσα από το Forum.

Ο κακός λύκος

12/08/2004, 00:39:46
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ...

quote:
Θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω πως κάποτε είχαν το δικαίωμα οι συντονιστές και να βλέπουν τις IP και να επεμβαίνουν στα κείμενα και να κλειδώνουν Topic.

Τώρα δεν την έχουν.
Τώρα απλά έχουν ένα συμβουλευτικό ρόλο και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν τα μέλη έτσι ώστε να μη βάλουν αδίκως προς αυτούς.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ IP ΔΗΛΑΔΗ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ....
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ