- ---William Blake - ΕΙΚΟΝΕΣ

To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
(...)
Every night and every morn
Some to misery are born.
Every morn and every night
Some are born to sweet delight.
Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
We are led to believe a lie
When we see not through the eye
Which was born in a night to perish in a night,
When the soul slept in beams of light.
God appears, and God is light
To those poor souls who dwell in night,
But does a human form display
To those who dwell in realms of day.
(frag. from «Auguries Of Innocence»,
«Songs of Innocence» by W. Blake)

dark banishing
Τι πληροφοριες ψαχνεις φιλε μου?
Που επαιξαν τι καναν στη ζωη τους?
Αγαπητε undeafeted οι περισσοτεροι στο τοπικ heavy metal δεν ακουνε heavy metal η hard rock αλλα πιο "μοντερνα" μουσικη χωρις να ειναι κακο αυτο.
They tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
Its Heaven and Hell
Fool,fool!You've got to bleed for the danger
Fool,fool
Look for the answer
Fool fool!
Εγώ πάντως, θα συμφωνήσω με τον undeafeted:
quote:
φιλε μου γιατι δεν ψαχνεις στον τοπικ heavy metal? εκει θα λεει σιγουρα τους αοιδους που ψαχνεις.
Άλλωστε, μιας και υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό θέμα, δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί νέο, και μάλιστα έχοντας ως αντικείμενο κάτι, που δεν είναι και τόσο άμεσα (για έμμεσα δεν γνωρίζω) σχετικό με το θεματικό πλαίσιο του ESOTERICA.
Είναι καλύτερα - σε κάθε περίπτωση - κατά την είσοδό μας στον χώρο του ESOTERICA και συγκεκριμένα των forums, να ασχοληθούμε αρχικά - τουλάχιστον - με αυτό που αποτελεί και το κατεξοχήν αντικείμενο του παρόντος χώρου. Αργότερα, μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε και με ένα πιο ευρύτερης θεματολογίας τόπικ.
Σε καλωσορίζω λοιπόν noel στις συζητήσεις μας.
Το θέμα αυτό που άνοιξες απενεργοποιείται και μπορείς να θέσεις τις ερωτήσεις σου σχετικά με τους κιθαρίστες αυτούς, στο παρακάτω:
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος:
Ήρθαν να διακηρύξουν πως η μόνη φωνή του τόπου ενάντια στους εβραίους ναζιστές, είναι ναζιστική, στηριζόμενη σε παρερμηνείες και σε φωτό.
Πες τους τα!
Αυτή είναι φωνή!
Σαν την ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα ο αρχηγός της τιμημένη ΧΑ
στο μήνυμα του αναφέρει μεταξύ άλλων...ακατάληπτων :
"....Ήταν χαράματα της 28ης Οκτωβρίου 1940 όταν ο Εθνικός κυβερνήτης Μεταξάς είπε το ΟΧΙ στον Ιταλό πρέσβη. Ένα ΟΧΙ που αγκάλιασε σύσσωμος και ενωμένος ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος έδωσε τον υπέρ βωμών και εστιών αγώνα γράφοντας μία χρυσή σελίδα δόξας της Ελληνικής Ιστορίας. Ήταν επίσης ένας αγώνας άνισος, αφού η μικρή Ελλάς αντιμετώπισε μία από τις μεγάλες δυνάμεις της εποχής όπως ήταν η Ιταλία και όχι μόνον αντιμετώπισε, αλλά ενίκησε με το αίμα των παιδιών της..."
(με το απαραίτητο μελό, λόγω της ημέρας)
Ο υπαρχηγός του όμως δείχνει να έχει αντίθετη άποψη
οχι και πολύ παλιά, τότε που τα "χρόνια της νιότης" συγχωρούσαν "αρκετά"

Στον τάφο του Μουσολίνι... σε κοντινή ηλικία με τη σημερινή.

Πέρα από την πλάκα όμως, επειδή πιθανότατα να με θεωρείς υποκριτή και ανθέλληνα aither, οφείλω να παραδεχθώ ότι οι εικόνες δεν είναι ψεύτικες. Η παρερμηνεία σου λοιπόν ποια είναι αφού οι εικόνες δείχνουν ξεκάθαρα φιλοναζιστικά και φιλοφασιστικά συναισθήματα;
Ο Παππάς και ο Μιχαλολιάκος, όπως και κάθε εθνικιστής, ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ τον Χίτλερ και τον Μουσουλίνι γιατί αμυνθήκανε για λογαριασμό της Ευρώπης ενάντια στον εβραικό επεκτατισμό και την οικονομική χούντα που επιβάλλανε. Για άλλους ήταν μια κίνηση που ίσως να οδηγούσε στην αναστήλωση της ελληνικής ή της ρωμαικής αυτοκρατορίας.
Από εκεί και πέρα όμως, οι συγκυρίες μας έφεραν αντιπάλους με τους πρώην συμμάχους. Το τί έγινε, το πως έγινε δεν έχει σημασία. Σε αυτή την περίπτωση ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ και ΠΑΠΠΑΔΕΣ είναι οι ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ κατά των ναζιστών και των φασιστών. Δηλαδή μπορεί από την μια να θαυμάζεις ένα εχθρό σου και πρώην σύμμαχο, αλλά από την άλλη τον πολεμάς άγρια όταν αλλάξουν τα πράγματα και έρθει εναντίον σου. Και μάλιστα Παππάδες και Μιχαλολιάκοι είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ της γερμανικής αποζημίωσης στην Ελλάδα.
Αυτές οι εικόνες λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΑΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.
Και εξάλλου δεν μπορούν να μιλάνε για ανθελληνισμό κομμουνιστές και αριστεριστές που βδελύττονται τον εθνικό ύμνο και την έννοια του έθνους. Αφού δεν πιστεύουν σε αυτά πως θα κατηγορήσουν τον άλλο για ανθελληνισμό; Προφανώς μόνο για να ξεγελάσουν.
Η Χρυσή Αυγή λοιπόν γιατί δεν παραδέχεται τον φιλοναζισμό και τον φιλοφασισμό; Γιατί ο απλός κόσμος είναι αμόρφωτος και δεν θα πολυκαταλάβει την ουσία αυτών που είπα. Ο κόσμος επηρεάζεται εύκολα και δεν έχει μάθει ακόμη να σκέφτεται λογικά αντί για συναισθηματικά.
Edited by - Διονύσιος Σκυλόσοφος on 28/10/2015 17:06:49
quote:Οχι πως περίμενα απάντηση...quote:Μπορείς να μας το κάνεις δόσεις διότι δεν το κατάλαβα;
Όσοι δεν καταλαβαίνουν πόσο προκλητικό είναι να τους υμνούν αυτήν την ώρα, προφανώς και δεν είναι Έλληνες, ακόμα κι αν διαθέτουν ελληνικό δελτίο ταυτότητας. Και θα είναι πάντα και για πάντα με τους ηττημένους, ασχέτως αγώνα και αποτελέσματος.
Οπου αερολογίες πρώτος.
Οπου διάλογος, την τράτα λεν Μαρίνα, την σκούνα Μαριορή...

Edited by - Αίολος on 29/10/2015 10:37:28
Οπότε μια ερώτηση, και φυσικά δεν θα κάνω την κότα, θα απαντήσω και γω.
Να μιλάμε καθαρά και ξάστερα και όχι με θεωρίες.
Ποιο ακριβώς θα ήταν το κέρδος της Ελλάδας και ο ρόλος της στα Ευρωπαικά τεκταινόμενα αν κέρδιζε η Γερμανία τον Β΄
παγκόσμιο πόλεμο;
Ποιος χρηματοδοτούσε τη Γερμανία στον Α' και Β' παγκόσμιο πόλεμο;
Ποιος χρηματοδοτεί τη Χρυσή Αυγή όλα αυτά τα χρόνια;
Γιατί η Γερμανία υιοθέτησε την εθνικοσοσιαλιστική πολιτική της στρατικοποίησης της οικονομίας της και το πως αυτό επηρέασε αναγκαστικά την εξωτερική της επεκτατική πολιτική ξέρουμε;
Τον ρόλο των Ροκφέλερ στο παραπάνω τον ξέρουμε;
quote:
γιατί αν απευθυνθώ στον άλλο θα φάω κόκκινη.
Μην σφίγγεσαι. Εκφράσου ελεύθερα. Δεν υπάρχουν κάρτες. Απλώς μια προκλητική δημοσίευσή σου με προσωπικές βρισιές, θα μείνει αναπάντητη γιατί δεν έχει και νόημα να απαντήσω.
Αλλά έθεσα κάποια ερωτήματα. Φαίνεται να έχεις τεκμηριωμένη άποψη επί του θέματος.
Γιατί δεν την μοιράζεσαι μαζί μας;
Ποιος χρηματοδοτούσε τη Γερμανία στον Α' και Β' Παγκόσμιο πόλεμο;
Πόσους Σιωνιστές τραπεζίτες κάψανε οι Γερμανοί;
Ξεκίνα από εκεί εσύ.
quote:
Να σε βοηθήσω για να μη μου αγχώνεσαι:Ποιος χρηματοδοτούσε τη Γερμανία στον Α' και Β' Παγκόσμιο πόλεμο;
Πόσους Σιωνιστές τραπεζίτες κάψανε οι Γερμανοί;
Ξεκίνα από εκεί εσύ.https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0
Τί να σου απαντήσω ρε φίλε; Αφού στο άλλο θέμα έχεις σκυλιάσει μαζί μου μαζί με το υπόλοιπο σκυλολόι των δυστυχισμένων νεοφιλόσοφων. Δεν μπορείς να κρατηθείς σε ισορροπία, μια είσαι ειρωνικός μια θες να μιλήσουμε.
Λοιπόν κοίτα για να στο ξεκαθαρίσω. Εγώ πιστεύω στο γεωκεντρισμό, στους μύθους, στα τέρατα, στον αρχαίο παγανισμό, στον Χριστιανισμό, στον Δημιουργισμό, στον αριανισμό, στον εθνικισμό, και σε ότι <<μετριοπαθές>> ή <<ακραίο>> σχετίζεται με όλα αυτά(ολοκαυτώματα, ιερές εξετάσεις, αιματηρές θυσίες). Επίσης είμαι ΠΑΟ με φιλαεκτζήδικα συναισθήματα και αντιολυμπιακός.
Αποφάσισε λοιπόν αν σου κάνω για συνομιλητής, αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η προσωπικότητά μου και το <<ποιος κρύβεται>> πίσω από το πληκτρολόγιο.
Αν δεν σου κάνω μπορείς να βρεις πιο προσγειωμένους, μετριοπαθείς και σοβαρούς συνομιλητές με σοβαρά, λογικά πιστεύω και...γνώσεις.
ΥΓ: Γιατί τέτοιο μίσος των ΗΠΑ προς την ταπεινή ΝΔ;
Χριστιανός και ιεροεξεταστής δεν γένεται μάνα μου.
Τρελίτσα μπορώ να πουλήσω και εγώ.
Σου προτεινω μια συμφωνία.
Θα σταματήσεις να προσβάλεις και να δίνεις άλλοθι σε θέματα όπως ο Χριστιανισμός, δεν λέω να μην λες τη γνώμη σου, απλά να μην το παίζεις πρεσβευτής των πάντων, και θα ασταματήσεις να εκφράζεις το πόσο ωραία τα παιδάκια καίγονται σε κάθε ευκαιρία που σου δίνεται, και θα σταματήσω να ασχολούμαι μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο.
Να λέμε κόσμια και χωρίς να προσβάλλουμε όλοι τη γνώμη μας.
Εσύ επιλέγεις.
Παρεπιπτόντως οι παραπάνω ερωτήσεις ΕΝΤΟΣ του θέματος παραμένουν.
https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0
Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...
Έχω μανία να γράφω στο ίντερνετ(και στο pc)και να διαβάζω. Μου αρέσει να καταθέτω δεκάδες, εκατοντάδες προβληματισμούς και επίσης να διαβάζω δεκάδες βιβλία τα οποία μάλιστα και σκανάρω ακόμη και αν το καθένα είναι 300-400 σελίδες.
Μάλιστα στο youtube είχα σπάσει ρεκόρ συζήτησης με άθεους και εξελικτές, καθόμουνα κάπου 7 ώρες την ημέρα να τους γράφω και να τους απαντώ ασταμάτητα.