- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Χέστηκα ρε φίλε για τον κάθε Εβραίο που είναι καλός άνθρωπος. Εμένα με νοιάζει τί καταστρέφει υλικά και πνευματικά την χώρα μου, την φυλή μου και με αυτή την καταστροφή συμφωνεί η πλειοψηφία της συγκεκριμένης σημιτικής φυλής. Δεν ασχολούμαι με τους λίγους και "καλούς", θα με νοιάξουν τώρα αυτοί? Πλάκα μου κάνεις, όσο τους νοιάζει για μένα άλλα τόσο με νοιάζει για αυτούς.
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο κάθε φουκαράς Εβραίος εργάτης ή μικρομεσαίος, γιατί αυτοί είναι η πλειοψηφία, που τρέχει από το πρωί ως το βράδυ για να εξασφαλίση τον επιούσιο απεργάζεται την καταστροφή της Ελλάδας?
Εκτός τούτου, και μόνο ότι δηλώνεις ότι σε έχει καταλάβει μανία ενατίον τους, σημαίνει ότι νοιάζεσαι έστω και αρνητικά, αλιώς δεν θα τους ανέφερες καθόλου.
Αλλά το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μισείς έναν λαό του οποίου θεωρείς τους προπάτορες και δικούς σου προπάτορες, τους προφήτες του και δικούς σου προφήτες, την μυθολογία του μέρος της δικής σου θρησκείας, και στο μόνο που διαφωνείτε είναι αν ο μυθολογικός Ιησούς των ευαγγελίων είναι και ο Μεσσίας που περιμένουν οι Εβραίοι. Αυτό χαρακτηρίζεται κοινώς ως τρικυμία εν κρανίω,
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Που μου λες βλακείες τώρα ότι ο Χριστιανισμός μας κατέστρεψε. Πρέπει να είσαι ξένος ή να έχεις μεγαλώσει στο εξωτερικό, με αυτά που μου λες. Κανείς λογικός Έλληνας δεν πιστεύει σήμερα ότι για την κατάντια της Ελλάδας φταίει...ο Χριστιανισμός.
Σου το έχω ξαναγράψει! Διάβαζε προσεκτικότερα τις απαντήσεις των άλλων πριν απαντήσεις. Εγώ δεν έγραψα ότι ο χριστιανισμός ευθύνεται μόνο για την κατάντια της Ελλάδας, αλλά όλης της οικουμένης και τον χαρακτήρισα από ιστορικής άποψης ως θεομηνία. Γιατί μετά την επιβολή του κατέστρεψε τον πολιτισμό και τον πισωγύρισε τουλάχιστον κατά χίλια χρόνια, φέρνοντας τον Μεσαίωνα.
Όσο για τους "λογικούς" Έλληνες που δεν το πιστεύουν, αυτοί είναι είτε θρησκόληπτοι, είτε ανιστόρηυοι που έχουν μείνει με τα βιβλία της 6ης δημοτικού.
Εδώ είναι ένα μικρό δείγμα της καταστροφής που έφερε με το κλείσιμο των φιλοσοφικών σχολών, το κυνήγι των επιστημόνων, και την καταστροφή των βιβλιοθηκών και της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Αν δεν ήταν ο Παπαφλέσσας τώρα θα ήσουν γενίτσαρος και θα γονάτιζες με την απειλή μαστιγίου στον Αλλάχ.
Όμως οι χριστιανοί δεν αγίασαν τον ήρωα Παπαφλέσσα, αλλά τον δοσίλογο Γρηγόριο Ε'.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Εκεί που διαφωνώ με τον Πλεύρη δεν είναι λόγω συναισθηματικής αγάπης για την Βίβλο, αλλά λόγω λαθεμένων ερμηνειών του.
Δεν νομίζω ότι διαθέτεις τα φόντα για να κρίνης τις ερμηνείες του Πλέυρη.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Και να δεις που οι Ρως θα τσακίσουν το Ισραήλ και την Αμερική και η Κωνσταντινούπολη θα είναι πάλι πρωτεύουσα των Ελλήνων, όταν θα στείλουμε τους Τούρκους πίσω στην Άπω Ανατολή.
Και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Ζήτω ο Ιαύαν.
Μήπως εδώ ήθελες να γράψης αυνάν?
*
quote:
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο κάθε φουκαράς Εβραίος εργάτης ή μικρομεσαίος, γιατί αυτοί είναι η πλειοψηφία, που τρέχει από το πρωί ως το βράδυ για να εξασφαλίση τον επιούσιο απεργάζεται την καταστροφή της Ελλάδας?
Κόψε τα αστεία γιατί θα με πιάσει νευρικό γέλιο. Οι Εβραίοι...εργάτες? Δεν υπάρχει Εβραίος που να μην είναι ΕΣΤΩ έμπορος με μαγαζί, αν δεν είναι τραπεζίτης, μεγαλοεπιχειρηματίας, δικαστικός κτλ
quote:
Εκτός τούτου, και μόνο ότι δηλώνεις ότι σε έχει καταλάβει μανία ενατίον τους, σημαίνει ότι νοιάζεσαι έστω και αρνητικά, αλιώς δεν θα τους ανέφερες καθόλου.
Ότι τους έχει καταλάβει μανία εναντίον της Ελλάς το ξέρεις? Πως να μην νοιαστείς αν σου παίρνουν το σπίτι και την χώρα?
quote:
Αλλά το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μισείς έναν λαό του οποίου θεωρείς τους προπάτορες και δικούς σου προπάτορες, τους προφήτες του και δικούς σου προφήτες, την μυθολογία του μέρος της δικής σου θρησκείας, και στο μόνο που διαφωνείτε είναι αν ο μυθολογικός Ιησούς των ευαγγελίων είναι και ο Μεσσίας που περιμένουν οι Εβραίοι. Αυτό χαρακτηρίζεται κοινώς ως τρικυμία εν κρανίω,
Η Παλαιά Διαθήκη δεν είναι βίοι αγίων. Ο Ιησούς δεν ήταν Εβραίος αλλά Γαλιλαίος. Δεν είναι προπάτορές μου οι Εβραίοι ούτε σαρκικοί ούτε πνευματικοί.
quote:
Σου το έχω ξαναγράψει! Διάβαζε προσεκτικότερα τις απαντήσεις των άλλων πριν απαντήσεις. Εγώ δεν έγραψα ότι ο χριστιανισμός ευθύνεται μόνο για την κατάντια της Ελλάδας, αλλά όλης της οικουμένης και τον χαρακτήρισα από ιστορικής άποψης ως θεομηνία. Γιατί μετά την επιβολή του κατέστρεψε τον πολιτισμό και τον πισωγύρισε τουλάχιστον κατά χίλια χρόνια, φέρνοντας τον Μεσαίωνα.
Α ακόμη χειρότερα δηλαδή! Ο Χριστιανισμός ευθύνεται για όλα τα κακά των αιώνων! Πες καλύτερα από τότε που υπήρξε ο κόσμος να το κάνεις πιο εντυπωσιακό και πως χιλιάδες κατακλυσμοί δεν μπορούν να συγκριθούν με την καταστροφικότητά του.
quote:
Όσο για τους "λογικούς" Έλληνες που δεν το πιστεύουν, αυτοί είναι είτε θρησκόληπτοι, είτε ανιστόρηυοι που έχουν μείνει με τα βιβλία της 6ης δημοτικού.
Όχι, απλά καταλαβαίνουν όπως και ένα παιδί της 6ης δημοτικού πως ο Χριστιανισμός δεν εξυπηρετεί εβραικά συμφέροντα και δεν στρέφεται κατά της Ελλάδος. Είσαι σοβαρός? Λες να υπήρχε περίπτωση να δεχόμαστε μια θρησκεία που μιλάει για συμφέροντα ενός ξένου λαού? Για μαζόχες μας έχεις?
quote:
Δεν νομίζω ότι διαθέτεις τα φόντα για να κρίνης τις ερμηνείες του Πλέυρη.
Ο Πλεύρης λέει κάποιες αλήθειες αλλά και πολλές ανοησίες. Εβραιοσυμπεριφορές και εβραιοέθιμα που καταδικάζει ήταν κοινά και στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου. Γενικά κάνει τα λάθη που κάνουν και οι νεοπαγανιστές, διαλέγοντας ότι τους αρέσει από την ελληνική ιστορία και πνίγοντας τα άλλα.
quote:
Μήπως εδώ ήθελες να γράψης αυνάν?
Μπράβο σου που βρίζεις τους Έλληνες. Τί σχέση ο Ιαύαν ο Έλληνας με τον Αυνάν?
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Κόψε τα αστεία γιατί θα με πιάσει νευρικό γέλιο. Οι Εβραίοι...εργάτες? Δεν υπάρχει Εβραίος που να μην είναι ΕΣΤΩ έμπορος με μαγαζί, αν δεν είναι τραπεζίτης, μεγαλοεπιχειρηματίας, δικαστικός κτλ
Πρόσεξε, γιατί αυτογελοιοποιείσαι μ' αυτά που γράφεις!
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Ότι τους έχει καταλάβει μανία εναντίον της Ελλάς το ξέρεις? Πως να μην νοιαστείς αν σου παίρνουν το σπίτι και την χώρα?
Πάψε να ταυτίζης τον κάθε άνθρωπο Εβραϊκής καταγωγής με τους φασίστες Σιωνιστές ομοϊδεάτες σου.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Η Παλαιά Διαθήκη δεν είναι βίοι αγίων.
4 Σεπτεμβρίου Μωυσής - 9 Οκτωβρίου Αβραάμ και Λώτ - 15 Νοεμβρίου Γουρίας, Σαμμωνάς, Άββο - 13 Απριλίου Ιερεμίας - 1 Μαΐου Ιώβ - 6 Μαΐου Ησαΐας - 9 Μαΐου Ελισσαιέ - 14 Ιουνίου Αμώς - 15 Ιουνίου Ηλίας - 20 Ιουλίου Ιεζεκιήλ - 23 Ιουλίου των 7 Μακκαβαίων - 1 Αυγούστου Μιχαίας - 14 Αυγούστου Σαμουήλ - 20 Αυγούστου ο αιμοσταγής Ιησούς του Ναυή κλπ. Ατελείωτες οι γιορτές των Εβραίων προφητών που εορτάζονται σαν άγιοι από την εκκλησία σου.
Και εκτός από τον αποκλειστικό εορτασμό εκάστου, στις 19 Δεκεμβρίου είναι η εορτή των "Αγίων Προπατόρων" όπου εορτάζονται όλοι τους ομαδικά.
Καλά το ότι είσαι ιστορικά άσχετος, αλλά ούτε και τα της θρησκείας σου δεν γνωρίζεις???
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Ο Ιησούς δεν ήταν Εβραίος αλλά Γαλιλαίος.
Πάλι καλά που δεν έγραψες Έλληνας, σαν κάποιους άλλους ομοϊδεάτες σου.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Δεν είναι προπάτορές μου οι Εβραίοι ούτε σαρκικοί ούτε πνευματικοί.
Πιο πάνω σου απέδειξα το αντίθετο.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Όχι, απλά καταλαβαίνουν όπως και ένα παιδί της 6ης δημοτικού πως ο Χριστιανισμός δεν εξυπηρετεί εβραικά συμφέροντα και δεν στρέφεται κατά της Ελλάδος. Είσαι σοβαρός?
Ξαναδιάβασε την απάντησή μου, και δες το βίντεο.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Λες να υπήρχε περίπτωση να δεχόμαστε μια θρησκεία που μιλάει για συμφέροντα ενός ξένου λαού? Για μαζόχες μας έχεις?
Όχι! Απλά για θρησκόληπτους και αφελείς ανιστόρητους.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Ο Πλεύρης λέει κάποιες αλήθειες αλλά και πολλές ανοησίες. Εβραιοσυμπεριφορές και εβραιοέθιμα που καταδικάζει ήταν κοινά και στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου. Γενικά κάνει τα λάθη που κάνουν και οι νεοπαγανιστές, διαλέγοντας ότι τους αρέσει από την ελληνική ιστορία και πνίγοντας τα άλλα.
Το μόνο που κάνει ο Πλεύρης είναι ότι προσπαθεί να συνδυάσει τον ελληνισμό με την Καινή Διαθήκη, και εκεί κάνει τους ακροβατισμούς του.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Μπράβο σου που βρίζεις τους Έλληνες. Τί σχέση ο Ιαύαν ο Έλληνας με τον Αυνάν?
Αυτό το έγραψα γιατί αντί να επιλέξης την Ελληνική λέξη Ίων, σαν καλός Ρωμιός εβραιοχριστιανός, διάλεξες σαν πρόγονό σου τον βιβλικό Ιαύαν, τέταρτο γιο του Ιάφεθ, από τον οποίο σύμφωνα με την εβραϊκή μυθολογία προήλθαν οι Έλληνες.
*
Τώρα μου το λέτε?
Πώς θα κοιμηθώ εγώ τώρα? Τί έφαγα χθες? Ποιός είμαι? Πού πάω? Να κάνω γιόγκα, ή θα πάω στην κόλαση? Το Prozac είναι ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ, ή τον ήπιαμε?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
4 Σεπτεμβρίου Μωυσής - 9 Οκτωβρίου Αβραάμ και Λώτ - 15 Νοεμβρίου Γουρίας, Σαμμωνάς, Άββο - 13 Απριλίου Ιερεμίας - 1 Μαΐου Ιώβ - 6 Μαΐου Ησαΐας - 9 Μαΐου Ελισσαιέ - 14 Ιουνίου Αμώς - 15 Ιουνίου Ηλίας - 20 Ιουλίου Ιεζεκιήλ - 23 Ιουλίου των 7 Μακκαβαίων - 1 Αυγούστου Μιχαίας - 14 Αυγούστου Σαμουήλ - 20 Αυγούστου ο αιμοσταγής Ιησούς του Ναυή κλπ. Ατελείωτες οι γιορτές των Εβραίων προφητών που εορτάζονται σαν άγιοι από την εκκλησία σου.
Και εκτός από τον αποκλειστικό εορτασμό εκάστου, στις 19 Δεκεμβρίου είναι η εορτή των "Αγίων Προπατόρων" όπου εορτάζονται όλοι τους ομαδικά.
Δεν με νοιάζει ποιος γιορτάζεται ως άγιος. Όλοι αμαρτωλοί είναι.
quote:
Αυτό το έγραψα γιατί αντί να επιλέξης την Ελληνική λέξη Ίων, σαν καλός Ρωμιός εβραιοχριστιανός, διάλεξες σαν πρόγονό σου τον βιβλικό Ιαύαν, τέταρτο γιο του Ιάφεθ, από τον οποίο σύμφωνα με την εβραϊκή μυθολογία προήλθαν οι Έλληνες.
Η ουσία είναι πως αντί να επιτίθεσαι στον εχθρό του έθνους, επιτίθεσαι σε εκείνον που κράτησε το έθνος όρθιο για 2 χιλιετίες.
Άρα Εβραίος είσαι εσύ στην πράξη και όχι εγώ που χρησιμοποιώ εβραική λέξη!
Και σταμάτα να βρίζεις επιτέλους τους Ρωμαίους και την Κωνσταντινούπολη. Οι Ρωμαίοι και οι Χριστιανοί σεβάστηκαν τον ελληνικό πολιτισμό, σε αντίθεση με τους προπάτορές σου τους Εβραίους και τους Τούρκους που κάψανε όλες τις βιβλιοθήκες και γκρεμίσανε τους ναούς!
Συνέχισε να επιτίθεσαι στους αθώους και άσε τους εχθρούς να κάνουν την δουλειά τους. Αν είσαι Έλληνας είσαι ανόητος γιατί δεν καταλαβαίνεις τον εχθρό, αν είσαι ξένος η συμπεριφορά σου είναι λογική αφού υποστηρίζεις το σπίτι σου.
Μάλλον για αιγύπτιο μουσουλμάνο σε κάνω, αν κρίνω από το όνομά σου. Ίσως έχεις και κάποια μικρή ελληνική καταγωγή αλλά τα υπόλοιπα στοιχεία υπερτερούν της ελληνικότητάς σου.
Και είμαι 100% σίγουρος είσαι δεν είσαι Έλληνας πως θα χαρείς με τα τζαμιά στην Ελλάδα γιατί απειλούν την ορθοδοξία που μισείς. Και εννοείται πως θα χαίρεσαι με τα βρισίδια των μούφτηδων κατά των Ελλήνων Χριστιανών στην Θράκη.
Edited by - Διονύσιος Σκυλόσοφος on 19/06/2015 08:37:56
quote:
DSM
Δηλαδή Σωτήρη, δεν μπορούμε να συγκεράσουμε το ελληνικό πνεύμα με την παλαιά και την καινή διαθήκη?
Κοίταξε να δης Μάνο, αυτά είναι θέματα υψηλής διανόησης για τους λίγους, τους εκλεκτούς, που δεν μπορεί να τα κατανοήση ο καθένας από εμάς. Για να μπορέσης να κάνης τον συγκερασμό χρειάζεσαι υψηλό επίπεδο μόρφωσης, όπως πτυχίο νηπιαγωγείου, και μεταπτυχιακό από το κατηχητικό της ενορίας σου.
Τι να κάνουμε? Είναι αδύνατον να τα γνωρίζουμε όλα!

*
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Να πάρεις χαρομάντηλα με το << Εν Τούτω Νίκα >> επάνω.Οτι πρέπει για το κλάμα.
Κι εσύ βρε Σωτήρη, το ξέκανες το παιδί.Τι σκληρή γλώσσα είναι αυτή?
Είναι εύκολο νομίζεις να πάρεις πτυχίο νηπιαγωγείου?
Παράδειγμα:
Τι λέξη σχηματίζουν τα κάτωθι γράμματα?
ακμαςλα
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 19/06/2015 14:21:11
quote:quote:
DSM
Δηλαδή Σωτήρη, δεν μπορούμε να συγκεράσουμε το ελληνικό πνεύμα με την παλαιά και την καινή διαθήκη?
Κοίταξε να δης Μάνο, αυτά είναι θέματα υψηλής διανόησης για τους λίγους, τους εκλεκτούς, που δεν μπορεί να τα κατανοήση ο καθένας από εμάς. Για να μπορέσης να κάνης τον συγκερασμό χρειάζεσαι υψηλό επίπεδο μόρφωσης, όπως πτυχίο νηπιαγωγείου, και μεταπτυχιακό από το κατηχητικό της ενορίας σου.
Τι να κάνουμε? Είναι αδύνατον να τα γνωρίζουμε όλα!*
Οκ, επειδή πας να μου την φέρεις θα λύσουμε την παρεξήγηση με ένα πολύ απλό τρόπο. Λες ότι οι Χριστιανοί δεν είναι Έλληνες αλλά Εβραίοι(πράγμα εξοργιστικό ειδικά αυτή την εποχή) και εγώ πως Χριστιανισμός και Ελληνισμός έχουν ταυτιστεί και συμβαδίζουν αρμονικά. Και λέω πως ανθέλληνες είναι περισσότερο οι ψευδοδωδεκαθειστές και ψευδοαρχαιολάτρες ως προδοτικές φυσιογνωμίες εκτός τόπου και χρόνου.
Για πες μου λοιπόν τί νιώθεις γι' αυτό εδώ φίλε Έλληνα

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Πληγώθηκες?
Να πάρεις χαρομάντηλα με το << Εν Τούτω Νίκα >> επάνω.Οτι πρέπει για το κλάμα.Κι εσύ βρε Σωτήρη, το ξέκανες το παιδί.Τι σκληρή γλώσσα είναι αυτή?
Είναι εύκολο νομίζεις να πάρεις πτυχίο νηπιαγωγείου?
Άσε με κι εσύ ρε Μάριε στον πόνο μου...Από το πρωί έχω βαλαντώσει στο κλάμα από τις τεκμηριωμένες απαντήσεις του.
*
Άρχισε όντως απότομα το κρύο κι η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει όντως αισθητά μέσα σε λίγες μόνο μέρες.
Το τοπίο πλέον δε μου φαίνεται καν φθινοπωρινό αλλά χειμωνιάτικο κι είχα συνηθίσει στο καλοκαίρι. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_Incubus-Άρχισε όντως απότομα το κρύο κι η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει όντως αισθητά μέσα σε λίγες μόνο μέρες.
Επιτέλους, καιρός να βγάλω τις πατατούκες από το πατάρι… ![]()
![]()

Το τραγουδακι σας αρεσε? δεν μου ειπατε!

quote:
Χαιρετώ την παρέα το τραγουδάκι πολύ καλο predator αν και λίγο down .
μπαλαντιτσα ειναι...πρεπει να εχει λιγο νταουν στοιχεια...

Αν κι έχει πάλι κάμποσο κρύο σήμερα, έχει τουλάχιστον λιακάδα οπότε υποφέρεται η όλη κατάσταση. ![]()
Είναι κι η μέση της εβδομάδας και ξύπνησα ήδη δύσκολα σήμερα το πρωί οπότε ελπίζω αύριο και μεθαύριο να αλλάξει αυτό. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Εγω τις τελευταιες 5 μερες, κοιμαμαι μονο για 4 εως 5 ωρες! δεν ξερω τι εχω παθει, αλλα ξυπναω τοσο νωρις (που δεν χρειαζεται ιδιαιτερα) αφου κοιμαμαι ηδη απο αργα (μετα τις 01.30 ή ακομα καο 03.00) με αποτελεσμα να ειμαι "κομματια"

quote:
Καλημέρα σε όλη την παρέα!Αν κι έχει πάλι κάμποσο κρύο σήμερα, έχει τουλάχιστον λιακάδα οπότε υποφέρεται η όλη κατάσταση.
Είναι κι η μέση της εβδομάδας και ξύπνησα ήδη δύσκολα σήμερα το πρωί οπότε ελπίζω αύριο και μεθαύριο να αλλάξει αυτό.
εδω ακομα "κρυο" δεν εχουμε ιδιαιτερο... 15 εως 19 βαθμους το πρωι 13 εως 16 το βραδυ... αν φυσηξει βοριαδακι ομως, πεφτει στπυς 10 με 12....

Εμείς αυτήν την ώρα έχουμε 12 βαθμούς στην Αθήνα, αλλά αφού σήμερα λάμπει ο ήλιος, η μέρα θα ζεστάνει αργότερα ![]()
Για να έρθουν τα καφεδάκια τώρα![]()