- Σπαθί & Εκκλησία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Καταρχήν δεν αμφισβήτησα το συνειδησιακό άλμα...μάλλον από τη βιασύνη σου για να μου την πεις δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα... ότι ενδόμυχα από το πουθενά και χωρίς να έχω διαβάσει κάτι πρώτη μέσα μου τυπώθηκε αυτή η θεωρία και επειδή είμαι άκρως διαισθητική λέω ότι μάλλον δεν πέφτω έξω.
να σου την πω; συγνώμη αλλά και εσύ βλέπω διακατέχεσαι από μανία καταδίωξης
εσύ αναφέρθηκες σε εμένα και ρωτάω που βλέπεις την διαφορά σε αυτά που είπα εγώ με αυτά που είπε ο Craven
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ μπας και το καταλάβεις... αλλιώς θα συνεχίσεις να μιλάς και απάντηση δε θα παίρνεις...
Παραδέξου το... ήσουν τόσο βιαστικός να σκοράρεις που χτύπησες δοκάρι.
Λίγη προσοχή θα συνιστούσα στα γραφόμενα των άλλων πριν καταλήξουμε σε εσφαλμένα συμπεράσματα...

οι απαντήσεις που δώσατε
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
quote:
Avallon
quote:
Αντε να το δούμε κι αυτό το έργο...
Avallon
quote:
Η πλάκα ξέρετε ποια είναι?
Οτι μπορεί να γελάω με όλες αυτές τις τρελλές θεωρίες περί συνειδησιακού αλματος που διαβάζω αλλά εγώ πρώτη φορά πριν από 8-9 περίπου χρόνια το "πρωτοδιάβασα" μέσα μου... Απορίας άξιο ε?
Craven
quote:
...Απ το ελάχιστο πάντως που διάβασα στα πεταχτά σε λίγα δευτερόλεπτα, μου φάνηκε ένα κείμενο που κάνει αχταρμά διάφορες θεωρίες για να δημιουργήσει μια νέα,...
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
quote:
Eχει λογαριασμο,αλλα ειναι στην 5τη διασταση.
Και μπορει τα χρηματα να χαθουν στο χωροχρονικο
ασυνεχες και να γυρισουν στον...καταθετη!
Avallon
quote:![]()
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
quote:
Aπιστευτο!!!
Τι λες βρε παιδι μου?
Γινονται τετοια πραγματα?
Με τι αναπτηρα αναβεις το τσιγαρο σου?
Οι καλυτεροι ειναι οι Ζιπο!!!
όπως βλέπεις μόνο για δούλεμα το έχετε το θέμα
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Με το συνειδησιακό άλμα συμφωνώ μιας και τη φράση κάποιος την έγραψε μέσα μου πολύ πριν την διαβάσω σε βιβλία... τι στο καλό... τέτοια σύμπτωση? Λες και είναι μια πολύ συνηθισμένη φράση...
Με τα υπόλοιπα που διαβάζω εδώ και 2 μέρες στο λινκ που μας παρατέθηκε τι να πω? Εχω ψιλο-χοντρομπερδευτεί... Μια σούπα βλέπω με λίγο απ'όλα...
Θα δείξει... το 2012 είναι κοντά...

Τώρα πως εγώ είμαι αυτός που έχει μανία και όχι αυτός που χρησιμοποιεί σε κάθε ποστ του είτε το nick μου είτε τα λεγόμενα μου με αγενέστατο τρόπο και τρέχει απο θέμα σε θέμα να βρει συγκεκριμένα άτομα να την πει, δεν ξέρω αλλά όπως και να χει ένας admin ας σβήσει όλα τα άσχετα.
Α και άθεε πες μας αν είναι αν σε όποιο θέμα γράφουμε εγώ ή η avallon ή όποιος τόλμησε να γράψει σε εκείνο το ακατανόμαστο θέμα, αν θα συμβαίνει το ίδιο.. όχι τίποτε άλλο να κρίμα για τα θέματα των παιδιών επειδή κάποιος αποφασίζει να βγάλει τα κόμπλεξ του και τις ψυχώσεις του.
σε καποιο θεμα το οποιο ανοιγει και οποιος γνωριζει δινει την γνωση του, και οποιος ενδιαφερετε να ρωτησει κατι να του δινετε η δυνατοτητα.
ο λογος που ανοιξα το θεμα αυτο ηταν για να μαθω κατι που αν ισως
γνωριζε καποιος να το μεταδωσει, με ολη την σοβαροτητα.
ολο το αλλο που συμβαινει, δινει λαθος εντυπωσεις, σε εμενα και σε οποιον αλλον μπει για να διαβασει.
αν αυτο δεν τον ενδιαφερει τον καθε εναν που μπορει και μπαινει
και γραφει οτι αλλο θελει, τι να κανουμε, δεν χρειαζετε να του δινουμε
περισοοτερο εδαφος για να ξανα-απαντησει και να λερωνει την στηλη
quote:
Συνεντευξη με εναν φωτισμενο!!!Ενταξει,ο τυπος το κατεχει το θεμα!
entry,πιστευω θα σε ικανοποιηση το περιεχομενο!
Μιας και το χεις διαβάσει δεν κάνεις έναν μικρό κόπο να μας δώσεις μια σούμα με το κυρίως νόημα? γιατί είναι λίγο τεράστιο το κείμενο.. :)
quote:
Αληθεια,κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος με τη διασταση που ζει;
Αυτη η μανια μας για φυγη,ειτε αυτη ειναι του Σ/Κ ειτε της ιδιας μας της διαστασης που να εχει τη βαση της;(ελα ντε!)
Μήπως η έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να βρει την ευτυχία?
Οι ρίζα και η πηγή όλων των πράξεων που κάνουμε στη διάρκεια της ζωής μας...
Καλημέρα σε όλους... Λεωφορεία και τρόλλευ...![]()

Να σου πω κάτι entry δεν θα βρεις άκρη ποτέ σε ένα φόρουμ συνέχισε το διάβασμα, πίστευε και ερεύνα και να κάνεις συνεχή αξιολόγηση των πηγών σου.
Έχω ακούσει και είμαι αρκετά ενήμερος καιρό τώρα για το άλμα που λένε και είναι πολύ σύντομο αλλά όπως και όλα τα άλλα δεν είναι εφικτό για όλους αλλά ένα γενικό παράγοντα. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι βλέπεις που πιστεύουν ότι η τηλεόραση είναι ο διάολος, ότι όποιος μιλάει για αύρα και ενέργειες είναι σατανιστής, ότι οι εξωγήινοι είναι μικρά πράσινα ανθρωπάκια και άλλα τέτοια. Περιμένεις να κάνουν κάποιο άλμα τέτοιοι άνθρωποι; απλώς κάποιοι με τις εξελίξεις που έρχονται θα μείνουν εντελώς πίσω όπως έμειναν και με την τεχνολογική εξέλιξη, κάποιοι θα τρελαθούν ή δεν θα το αντέξουν και κάποιοι θα είναι κάτι που περίμεναν να γίνει.
Τώρα για 5 διάσταση δεν έχω κάποια πληροφορία. Οι τρεις διαστάσεις πλάτος, μήκος ύψος είναι γνωστές, οι 4 διαστάσεις μπορούμε σιγά σιγά να οραματιζόμαστε πως είναι αλλά ακόμα ο εγκέφαλος ας δεν είναι έτοιμος να την αντιληφθεί. Η πέμπτη τι; πως να μεταπηδήσουμε στην 5;
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
Δεν χλευασα το θεμα αυτο καθ εαυτο,αλλα την χρονικη στιγμη
και τον τροπο παρουσιασης,θεωρωντας οτι ο θεματοθετης,δεν
ειναι νεο μελος,αλλα παλαιο και ανεβασε το θεμα με σκοπο
την προκληση.
Αν εκανα λαθος,θα ζητησω συγνωμη απο τον entry και το θεμα
θα ληξει.
Τωρα για το συνειδησιακο αλμα,οπως και ο Αιθεροβαμων λεει,
ειμαι ενημερος των αποψεων του συμπαθους εμπνευστη του,
ο οποιος ειναι και επιστημων.
Και επειδη παντα λεω,οτι τα παντα ειναι πιθανα,δεν θα
αποριψω καθολου αυτες τις θεσεις,εως αποδειξης του εναντιον.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μεταξυ αλλων, αναφερεται και:
"Ο κ. Νανόπουλος είπε ακόμα ότι τα άλλα σύμπαντα -τα χαρακτήρισε "φυσαλίδες της πραγματικότητας" που απαρτίζουν το πολυσύμπαν- είναι δυνατό να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους (κυριολεκτικά δίπλα μας!), αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Δεν απέκλεισε όμως ότι είναι πιθανώς δυνατό να γίνει μετάβαση από το ένα σύμπαν στο άλλο. Με λίγη δόση χιούμορ, ανέφερε ότι "θα έπρεπε να παρακαλάμε να μην ξυπνήσουμε ένα πρωί και γίνει ξαφνική ολική μεταβολή, για παράδειγμα περάσουμε από ένα σύμπαν με τέσσερις ("μεγάλες") σε ένα άλλο με έξι διαστάσεις"."
Κατι τετοιο δεν ελεγε και η θεωρια; ![]()
Για δες τι συμπτωση...
Είναι πραγματικά ένας υπέροχος άνθρωπος... απλός, επικοινωνιακός, καθόλου επιτηδευμένος και με πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Τα πράγματα αυτά περί διαστάσεων νομίζω ότι τα είχα ακούσει και τότε αλλά όταν ακούς και την πιο τρελλή θεωρία από το στόμα του Νανόπουλου φαντάζει απόλυτα λογική γιατί ο άνθρωπος αυτός εκτός από IQ έχει και EQ και ξέρει να περνάει στον κόσμο αυτά που θέλει με εύκολο και απλό τρόπο.
Οποιος τον έχει γνωρίσει καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοώ...