ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σπαθί & Εκκλησία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Σπαθί & Εκκλησία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

reptilesalonica52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
AnounakisΜέλος
26/11/2003, 02:45:51
quote:
Εχω ακουσει στο ραδιοφωνο παπαδες να
αναφερονται σε εκεινουν που ειχαν συμμετασχει σε διαδηλωσεις κατα της
παγκοσμιοποιησης και τον πολεμο του Ιρακ με υποτιμητικο τροπο

ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΑΕ και ΠΟΛΕΜΟΣ.ΑΕ οι δύο μεγαλύτερες και κερδοφόρες επιχηρήσεις.

Η μεγαλύτερη επιχείρηση που υπάρχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια είναι " Ο ΠΟΛΕΜΟΣ" - ".

Έχουμε και λέμε:

Κάνω έναν πόλεμο. Χωρίς αιτία. Για τα μάτια του κόσμου βρίσκω μιαν αφορμή. Αιτία όμως δεν υπάρχει.

Έρχονται λοιπόν τα στρατεύματα μου και ρίχνουν όλα τα πυρομαχικά που έχουν , χρειάζεται δεν χρειάζεται ως επιχειρηματική πολεμική τακτική.

Συμπτωματικά τα πυρομαχικά αυτά τα φτιάχνουν τα εργοστάσια μου.

Στην πορεία αφού καταστρέψω τα πάντα ,έρχονται οι τράπεζες μου για να σου δώσουν δάνειο ώστε να σταθείς στα πόδια σου ξανά. Αυτό μάλιστα το ονομάζω ανθρωπιστική βοήθεια. Ενώ αν ερχόταν η τράπεζα και γκρέμιζε το σπίτι σου για να σου δώσει μετά δάνειο , θα λεγόταν έγκλημα.

Αφού λοιπόν κάνω τζίρο στα εργοστάσια όπλων μου και στις τράπεζές μου , έρχονται οι κατασκευαστικές μου εταιρείες για να πάρουν τα χρήματα που σου δάνεισα και στην πραγματικότητα ποτέ δεν έφτασαν στα χέρια σου

Κάνουν τζίρο λοιπόν και αυτές.

Και πληρώνεις στις τράπεζες και το κεφάλαιο και τους τόκους ,

όπου επειδή είμαι κατά βάθος καλός άνθρωπος το δάνειο το κάνουμε σε 50 χρόνια εξόφληση , ώστε να μην το ξεχρεώσεις ποτέ.

Αυτή είναι φίλοι μου η πωλησιακή στρατηγική της ΠΟΛΕΜΟΣ.ΑΕ

Για την Θρησκεία Α.Ε. τα λόγια είναι περιττά... μην γινόμαστε και κουραστικοί...

entryΝέο Μέλος
08/03/2011, 19:10:29
λιγο πολυ ολοι εχουμε ακουσει οτι η γη μας αλλαξε την διασταση της απο την τριτη που ηταν και ειναι στην τεταρτη και πολυ συντομα θα μεταβουμε στην πεμτη διασταση.
σε αυτο το site http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D1.htm
βρηκα πολυ συμαντικες πληροφοριες για τις αλλαγες αυτες που προκειτε να γινουν.

καποιος γνωριζει κατι αλλο, η εχει κατι να προσθεσει?

08/03/2011, 19:41:35
quote:
λιγο πολυ ολοι εχουμε ακουσει οτι η γη μας αλλαξε την διασταση της απο την τριτη που ηταν και ειναι στην τεταρτη και πολυ συντομα θα μεταβουμε στην πεμτη διασταση.
bold μορφοποίηση δική μου)

Εγώ πάντως, το ομολογώ, δεν το έχω ακούσει...

Θα ήθελες να μας πεις κάποια περισσότερα πράγματα και να μας εξηγήσεις με τρόπο που να είναι κατανοητός σε όσους γίνεται περισσότερους. Για παράδειγμα, τι ακριβώς είναι αυτές οι "διαστάσεις"; Κάτι διαφορετικό από τις γνωστές χωρικές(+χρονική;;) διαστάσεις;

Καλωσήλθες κιόλας στην "παρέα" μας!

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------
08/03/2011, 21:54:16

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

08/03/2011, 23:18:49
Αντε να το δούμε κι αυτό το έργο...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
09/03/2011, 01:54:28
Προφανώς ο φίλος μας entry εχει μπερδευτεί λιγο
και εννοεί τη θεωρία του Συνειδησιακου Άλματος της Ανθρωπότητας
που μάλιστα έχει πολλούς υποστηρικτές,
και όχι "προσθήκη" διαστάσεων στον πλανήτης μας
(έστω και χωροχρονικές)...

entry θα μπορούσες να βρεις κι εδω στο esoterica.gr πολλές απόψεις και πληροφορίες για αυτό το "Αλμα"
(αν και είναι σκόρπιες)
σε πολλές συζητήσεις σε παλιότερα θέματα και εδω στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ αλλά και στην ενότητα ΣΟΦΙΑ

Για να σε διευκολύνω θα σου πρότεινα να διαβάσεις ενα άρθρο του μέλους μας (toxotis) που εχει συγκεντρώσει πολλά στοιχεία για το θεμα που σε ενδιαφέρει
θα το βρεις αναρτημένο στο blog της φίλης μας , κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Hellas at War

Edited by - AitheroVamon on 09/03/2011 01:56:27

09/03/2011, 10:13:40
Εγώ θα έλεγα να αγοράσουμε κα'να πίκανα ζωγραφικής. Προσωπικά, μου άρεσαν, θα αγόραζα, αλλά δεν γνωρίζω πληροφορίες σχετικά με που πρέπει να απευθυνθώ για την αγορά ή που να στείλω τα χρήματα.

Ρε entry, δεν μας δίνεις και κα'να λογαριασμό τραπέζης ;

09/03/2011, 10:16:33
Ευχαριστούμε...το έχω ήδη στα αγαπημένα το blog της αγαπητής Βίκυς :)
Η πλάκα ξέρετε ποια είναι?
Οτι μπορεί να γελάω με όλες αυτές τις τρελλές θεωρίες περί συνειδησιακού αλματος που διαβάζω αλλά εγώ πρώτη φορά πριν από 8-9 περίπου χρόνια το "πρωτοδιάβασα" μέσα μου... Απορίας άξιο ε?
Θυμάμαι που ενώ μου είχε σφηνωθεί η ιδέα λες και κάποιος είχε γράψει στο μαυροπίνακα της ψυχής μου αυτά τα λόγια δεν τολμούσα να τα εκφράσω προς τα έξω μήπως και με πουν τρελλή.

Λίγα χρόνια αργότερα και αφού είδα ότι και άλλοι είχαν διαβάσει για κάτι τέτοιο και αφού είχε ανοιχτεί ένα θέμα εδώ για το 2012 για πρώτη φορά ανοίχτηκα και μίλησα για αυτό....
Προτιμώ όμως σε ένα τετοιο θέμα να παραμένω παρατηρητής και όχι ομιλητής... Μερικά πράγματα δε μπορείς ούτε να τα εξηγήσεις, ούτε να τα αναλύσεις...απλά "είναι".

CravenΜέλος
09/03/2011, 11:54:27
Έχω ακούσει για το περίφημο συνειδησιακό άλμα ή για τον "5ο κόσμο" που έρχεται σύμφωνα με τους Χόπι που πίστευαν ότι ο κόσμος έχει καταστραφεί και ξαναρχίσει 4 φορές και πάμε για την πέμπτη, αλλά για την γη στην 5η διάσταση (που έχουν ακούσει λίγο πολύ όλοι!!!) πρώτη φορά ακούω :)
Απ το ελάχιστο πάντως που διάβασα στα πεταχτά σε λίγα δευτερόλεπτα, μου φάνηκε ένα κείμενο που κάνει αχταρμά διάφορες θεωρίες για να δημιουργήσει μια νέα, δηλαδή πέρνουμε λίγο απο Σουμέριους, λίγο απο συνειδησιακό άλμα, λίγο απο 2012, λίγο απο εξωγήινους, λίγο απο πεφωτισμένους, λίγο απο θεωρίες συνωμοσίας με CIA και κυβερνήσεις, λίγο απο κοίλη γή, λίγο απ τους σχεδιασμούς του zeitgeist για μελλοντικές κοινωνίες, λίγο απο θεωρία αναβάθμισης dna, λίγο απο Light workers οπότε και 11:11 μέσα, να και άγγελοι (γενικά copy paste κειμένων που έχω διαβάσει σε ξεχωριστές θεωρίες) και κάνουμε μια νέα θεωρία που αυτοαναιρείται μόνη της σε πολλά σημεία (πχ δεν θα χρειαζόμαστε χρήματα σύμφωνα με την περιγραφή περί εργασίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα αλλά πιο κάτω όποιος έχει χρήματα ας τα μοιράσει σε πολλές τράπεζες για να μην τα χάσει σε κάποιο κραχ ενώ ακόμα πιο κάτω θα υπάρχουν χρήματα απλά δεν θα είναι τόσο σημαντικά ακόμα όμως πιο κάτω οι τράπεζες δεν θα υπάρχουν γιατί δεν θα τις χρειαζόμαστε!) . Και καλά να είναι απλά μια νέα θεωρία κάποιου με φαντασία, το κακό είναι πως όσο λίγο διάβασα μερικά σημεία της τα βρήκα ιδιαίτερα περίεργα ως επικίνδυνα, δεχτείτε τις αλλαγές και τις διεργασίες που γίνονται πάνω σας για τις αλλαγές γιατί είναι για το καλό σας γιατί εσείς οι Έλληνες δεν δέχεστε τις αλλαγές εύκολα ενώ ότι γίνεται είναι για το καλό σας.. αυτό δεν μου ακούγεται τόσο καλά :) Τουλάχιστον δεν είδα πουθενά διαφήμιση για την πώληση των πινάκων απ τον συγγραφέα του συγκεκριμένου site.. κάτι είναι και αυτό!

Γενικότερα για τέτοιου είδους θεωρίες έχω απ την μια μεριά την άποψη πως αν κάποιος είναι να ζει μέσα στην καταστροφολογία χίλιες φορές να πιστεύει σε μια "θετική" θεωρία έστω και αν είναι παραμύθι, απ την άλλη όμως στην τελική δεν ξέρω κάτα πόσο είναι καλό να εφησυχαζόμαστε σαν άνθρωποι ότι όλα θα πάνε καλά και θα αλλάξουν απο μόνα τους προς το καλύτερο είτε επειδή το σύμπαν θα μας αναβαθμίσει είτε επειδή οι εξωγήινοι θα μας βοηθήσουν είτε επειδή θα ρθουν οι ΕΛ και σαν αποτέλεσμα εμείς να παραμένουμε αποχαυνωμένοι και ουδέτεροι στο ότι συμβαίνει γύρω μας περιμένοντας τον απο μηχανής θεό να μας σώσει. Δεν έχω καταλήξει λοιπόν μέσα μου κατά πόσο κάνουν καλό ή κατά πόσο είναι τελικά επικίνδυνες..

09/03/2011, 12:19:49
[quote]
Εγώ θα έλεγα να αγοράσουμε κα'να πίκανα ζωγραφικής. Προσωπικά, μου άρεσαν, θα αγόραζα, αλλά δεν γνωρίζω πληροφορίες σχετικά με που πρέπει να απευθυνθώ για την αγορά ή που να στείλω τα χρήματα.

Ρε entry, δεν μας δίνεις και κα'να λογαριασμό τραπέζης ;
--------------------------------------------------------------------

Eχει λογαριασμο,αλλα ειναι στην 5τη διασταση.
Και μπορει τα χρηματα να χαθουν στο χωροχρονικο
ασυνεχες και να γυρισουν στον...καταθετη!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/03/2011, 12:55:01

entryΝέο Μέλος
09/03/2011, 15:26:07
το θεμα ειναι αγνωστο και σε μενα, αυτο που εχω μαθει για τις διαστασεις και καπως τις ξεχωριζω ειναι οτι στην πρωτη διασταση ειναι η πολυτιμοι,ημιπολυτιθοι λιθοι, στην δευτερη διασταση τα ζωα και τα φυτα, στην τριτη διασταση ο ανθρωπος και οτι με την μετατοπηση των μαγνιτικων πολων της γης μεταφερομαστε στην πεμπτη διασταση. διαβασα οτι ο νοτιος μαγνιτικος πολος θα μπει στο κεντρο της γης και ο βοριος πολος θα περικυκλωσει την γη, και θα γινει μονοπολικος πλανητης. η διαδικασια μετακινησης εχει ξεκινησει και ειμαστε στην 4η διασταση που δεν διαφερει πολυ απο την τριτη αλλα αυξανετε η διαισθηση μας. το τι συμβαινει στην 5η διασταση αναφερει στο site, οπου δεν ειναι δικο μου και ουτε ξερω πως μπορει καποιος να αγορασει καποιον πινακα που με ρωτατε παραπανω.
εχω ακουσει οτι οταν πεθαινουμε μεταθερομαστε στην 6η διασταση οπου εκει δεν υπαρχει καθολου υλη, και οτι οι αγγελοι και ολοι οι αναληφθεντες διδασκαλοι ειναι στην 7η διασταση.

επιθυμω μια ομορφη συνομιλια ανταλαγης αποψεων και γνωσεων με οποιους εχουν γνωση αυτου του θεματος.

09/03/2011, 15:41:12

Aπιστευτο!!!
Τι λες βρε παιδι μου?
Γινονται τετοια πραγματα?
Με τι αναπτηρα αναβεις το τσιγαρο σου?
Οι καλυτεροι ειναι οι Ζιπο!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/03/2011, 15:51:10
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρχίσατε όλοι σας να λοιδορείτε το θέμα;
ντροπή σας εδώ είναι το παράξενο(δεν κουραστήκατε να σας λένε τα ίδια ειλικρινά;)
έχει θέματα με φαντάσματα, αστροπύλες, μώρα, ουιτζα, δαίμονες και δεν ξέρω γω τι άλλο.. ειλικρινά τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας όταν σε ένα τέτοιο forum μπαίνετε σε ένα θέμα και λέτε "αυτό που συζητάτε θέλω να το δω ή θέλω αποδείξεις"
θέλετε δηλαδή να σας φέρουν τον κάσπερ το φαντασματάκι; να πιάσει κάποιος την μώρα με απόχη να σας την φέρει; να κόψει ένα κέρατο απ τον βελζεβούλη να σας το δείξει; να σας στείλει με courrier μια αστροπύλη σε 2 εργάσιμες;
δηλαδή ειλικρινά φαντάζομαι ένας οποιοσδήποτε με στοιχειώδη λογική δεν θα τοποθετούταν σε ένα τέτοιο forum μια τόσο .. δεν θα χαρακτηρίσω.. τοποθέτηση.. και αν πίστευε πως ένα τέτοιο forum αντιβαίνει με την λογική του ή του προσβάλει την νοημοσύνη του, απλά δεν θα έμπαινε καν (εκτός αν για κάποιο αδιανόητο λόγο σας κάνει να νοιώθετε σημαντικοί αυτό).. ειλικρινά πόσο πιο απλά μπορεί να σας το πεί κανείς;

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

09/03/2011, 16:11:00
Aθεε

Με απογοητευεις τωρα..

Εσυ διακρινεις τα τρολευ,συνηθως,απο πολυ μακρυα
πριν φθασουν στην σταση!
Δεν παρατηρεις,οτι δια της μεθοδου του...αυτοκλωνισμου
εχουμε εδω,ενα νεο...προιον?
Μια δυνητικη πολυδιαστατη και...αδιασπαστη,θεματοθεσια
με απωτερο σκοπο την παγιδευση...εκλεπτυσμενων νοων?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

CravenΜέλος
09/03/2011, 18:17:01
"πρέπει να κοιτάξεις αυτή την μανία καταδίωξης που σε διακατέχει
είναι κρίμα να βλέπεις παντού άτομα να σε κυνηγούν" ..
αλλά πως πάντα copy paste τα δικά μου λόγια κάνεις απο δω και απο εκεί (και μάλιστα αλλαγμένα) είναι πραγματικά .. "παράξενο", μιας και οι admin δεν βλέπω να νοιάζονται ιδιαίτερα αν γ... το forum, άμα σταματήσω να γράφω εδώ μέσα θα σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα να χαλαρώσεις και να ξεκολλήσεις το μυαλό σου? πες μου να ξέρω να σε βοηθήσω! .. κανένα άλλο θέμα να χαλάσουμε τώρα? πάμε στο Ελλάδα - Τουρκία? στα Ομηρικά Έπη? διάλεξε, πήγαινε χάλασε το και έρχομαι.. ;)

Edited by - Craven on 09/03/2011 18:17:37

09/03/2011, 18:28:24
quote:

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρχίσατε όλοι σας να λοιδορείτε το θέμα;
ντροπή σας εδώ είναι το παράξενο(δεν κουραστήκατε να σας λένε τα ίδια ειλικρινά;)
έχει θέματα με φαντάσματα, αστροπύλες, μώρα, ουιτζα, δαίμονες και δεν ξέρω γω τι άλλο.. ειλικρινά τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας όταν σε ένα τέτοιο forum μπαίνετε σε ένα θέμα και λέτε "αυτό που συζητάτε θέλω να το δω ή θέλω αποδείξεις"
θέλετε δηλαδή να σας φέρουν τον κάσπερ το φαντασματάκι; να πιάσει κάποιος την μώρα με απόχη να σας την φέρει; να κόψει ένα κέρατο απ τον βελζεβούλη να σας το δείξει; να σας στείλει με courrier μια αστροπύλη σε 2 εργάσιμες;
δηλαδή ειλικρινά φαντάζομαι ένας οποιοσδήποτε με στοιχειώδη λογική δεν θα τοποθετούταν σε ένα τέτοιο forum μια τόσο .. δεν θα χαρακτηρίσω.. τοποθέτηση.. και αν πίστευε πως ένα τέτοιο forum αντιβαίνει με την λογική του ή του προσβάλει την νοημοσύνη του, απλά δεν θα έμπαινε καν (εκτός αν για κάποιο αδιανόητο λόγο σας κάνει να νοιώθετε σημαντικοί αυτό).. ειλικρινά πόσο πιο απλά μπορεί να σας το πεί κανείς;

Το γουδί το γουδοχέρι και τον κόπανο στο χέρι...
Καλά δεν βαρεθηκες να λες τα ίδια και τα ίδια? (ευτυχώς που κάποιος ευφηύρε το copy-paste αλλιώς θα πάθαινες τενοντίτιδα...)
Μάλλιασε η γλώσσα σου παιδί μου δε τη λυπάσαι?...σε λίγο θα της κάνεις χωρίστρα...
Νικόμαχε... γίνεσαι πολύ κακός όταν το θέλεις...!
entry ... μη μασάς φίλε μου! Ολα παίζουν αρκεί να έχεις όρεξη για συζήτηση και καλό αναπτήρα που είπε ο Νικόμαχος.
Καλώς ήλθες στην παρέα μας!

entryΝέο Μέλος
09/03/2011, 19:13:34
καλως σας βρηκα.

09/03/2011, 19:58:01
Craven τα είπαμε, μανία καταδίωξης

Avallon για πες μου είναι κάτι από αυτά που λέω λάθος;
εσύ δεν μου είχες πει όταν ζητούσα αποδείξεις

quote:
H μόνη παρλαπίπα αθεε εδώ μέσα εισαι εσύ... και συγνώμη που στο λέω έτσι χοντρά αλλά ο Craven μάλλον ήταν εκεί που έλειπες όταν ο θεός μοίραζε λογική...

Στο φόρουμ αυτό(!) ζητάς αποδείξεις?
ΖΗΤΑ...

και μάλιστα λογικό θεωρούσες το παρακάτω που είχε πει ο Craven

quote:
Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει που μπαίνεις αλλά μπαίνεις στο "Παράξενο" όπου άνθρωποι μπαίνουν για να συζητήσουν για πράγματα που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπάρχουν αποδείξεις η ακόμα και ενδείξεις και πολλές φορές ακούγονται (και πολλές φορές είναι) εντελώς παράλογα. Εγώ όπως και εσύ θεωρώ υπερβολική την σιγουριά ανθρώπων σε τέτοιες θεωρίες, το να μπαίνω όμως σε ένα τέτοιο φόρουμ που ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ συζητιούνται τέτοια θέματα και να προσπαθώ είτε να μηδενίσω κάθε συζήτηση (σαν μέγας σταυροφόρος και super μηδενιστής ένα πράγμα) και να καταλήγω μέχρι και να ειρωνεύομαι τους άλλους που συζητάνε νομίζω πως απλά θα ψαχνόμουν γιαυτό και απλά δεν θα είχα τίποτα καλύτερο να κάνω.. κάθεσαι και ζητάς σε ένα τέτοιο forum που λέγεται ΠΑΡΑΞΕΝΟ αποδείξεις και ενδείξεις για αυτά που συζητιούνται και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ περιμένεις σαν απάντηση? ειλικρινά μερικούς δεν σας καταλαβαίνω.. με ότι δεν συμφωνώ εδώ μέσα αφήνω τους άλλους να το συζητήσουν και απλά δεν δίνω σημασία δεν προσπαθώ να τους την σπάσω με το ζόρι.. βλέπω πως αυτό κατα καιρούς γίνεται συστηματικά σε τέτοια forum και ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.. συγνώμη προς όλους για την άσχετη σφήνα .. συνεχίστε :)

δεν βλέπω καμία διαφορά σε αυτό που είχε πει ο Craven και τον θεώρησες τέρας λογικής με αυτό που είπα εγώ αν εσύ βλέπεις καλό είναι να μου το πεις

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

09/03/2011, 20:05:08
Καταρχήν δεν αμφισβήτησα το συνειδησιακό άλμα...μάλλον από τη βιασύνη σου για να μου την πεις δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα... ότι ενδόμυχα από το πουθενά και χωρίς να έχω διαβάσει κάτι πρώτη μέσα μου τυπώθηκε αυτή η θεωρία και επειδή είμαι άκρως διαισθητική λέω ότι μάλλον δεν πέφτω έξω.