ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/02/2013, 21:21:23
quote:

Κηφέα συμφωνείς με το ΝΙΚΟΜΑΧΟ?

Σε ρωτάω διότι στο thread "Αιγπτυολογίες" μας παράθεσες αστρονομικά στοιχεία έως και ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ π.Χ για τον προσανατολισμό των φρεατίων της Μεγάλης Πυραμίδας ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ.

Φυσικά και παρέθεσε αυτα τα στοιχεία και αληθώς έχουν!!!
Ομως Πανούλη μας, βγαίνουν απο το υπολογιστικό μοντέλο, όπως προείπα!!!

Και μην προσπαθείς άδικα.Ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε και πώς εννοούμε την κάθε λέξη.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/02/2013, 21:31:59
quote:
DSM
quote:
Νικόμαχος
Συνεπώς οι μελλοντικοί κάτοικοι της Γης, του 4013 μ.α.χ, για παράδειγμα, θα μπορούν, χάριν ημών, να έχουν πλήρη και ακριβή χαρτογράφηση του ορατού σύμπαντος, με τις θέσεις όλων των άστρων, κάτι που εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να βλέπουμε, για το παρελθόν μας.

Είσαι απολύτως βέβαιος, πέραν πάσης αμφιβολίας για αυτό?

Ως ΦΥΣΙΚΟΣ σου λέω ΥΠΕΥΘΥΝΑ να μείνεις σ'αυτά που ήδη ξέρεις για την αντιστρεπτότητα στην κίνηση των ουρανίων σωμάτων στο χρόνο!

Εδώ οι Φυσικοί έχουν προσεγγίσει τις συνθήκες που επικρατούσαν στα πρώτα χιλιοστά του δευτερολέπτου του Big Bang και δεν μπορούν ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΝΕΥΤΩΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ να γυρίσουν το χρόνο πίσω στις κινήσεις των ουρανίων σωμάτων???

Πήγαινε στην πιο "τελειωμένη αστρολόγα" και θα δεις για πότε θα σου γυρίσει το χρόνο πίσω και θα σου πει για τα ωροσκόπια της Κλεοπάτρας και του Μάρκου Αντώνιου...

Ο macedon και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ προσπαθούν κάποιους τελευταίους ελιγμούς της απελπισίας βασιζόμενοι στην πιθανή άγνοια των υπολοίπων μελών για τα θέματα που συζητούνται πριν φάνε τα μούτρα τους κατά την πτώση τους στην πεζή ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που τους περιβάλλει και απλά ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ.

Μην ξεχάσεις και αυτά που ξέρεις φίλε μου...

Ερευνάτε τας Γραφάς

07/02/2013, 21:39:50
Πανούλη

Το bing bang και ο Χριστούλης, έχουν ένα κοινό σημείο!

Δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ!!

ΣΗΜ.
Εσυ σαν αυτοδηλωμένος Φυσικός, δεν δικαιούσαι να λές μαλακίες.
Εγώ σαν απόφοιτος Δημοτικού, δικαιούμαι να λέω πολλές!!Και αφού λέω μαλακίες, γιατι ένας "αναγνωρισμένος" φυσικός με πτυχίο, όπως εσύ, κάνεις τον κόπο να τις αντικρούσεις?

Ερώτηση:
Εχεις καμμία σχέση με το Αγιον Πνεύμα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/02/2013, 21:42:17
quote:

quote:

Κηφέα συμφωνείς με το ΝΙΚΟΜΑΧΟ?

Σε ρωτάω διότι στο thread "Αιγπτυολογίες" μας παράθεσες αστρονομικά στοιχεία έως και ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ π.Χ για τον προσανατολισμό των φρεατίων της Μεγάλης Πυραμίδας ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ.

Φυσικά και παρέθεσε αυτα τα στοιχεία και αληθώς έχουν!!!

Έτσι μπράβο για αρχή.

Και πάμε παρακάτω.

quote:

Ομως Πανούλη μας, βγαίνουν απο το υπολογιστικό μοντέλο, όπως προείπα!!!

Στο οποίο εσύ ως επιστήμονας κύρους δεν του δίνεις την απαραίτητη ακρίβεια για τις εκλείψεις της Σελήνης μόλις 2000 χρόνια πριν????

quote:

Και μην προσπαθείς άδικα.Ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε και πώς εννοούμε την κάθε λέξη.

Yes suuuuuure!!!!

Μόνο στην παράθεση ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ έχετε ένα μικρό θεματάκι αλλά ελπίζω πως δουλεύετε εντατικά και προς αυτή την κατεύθυνση...

Ερευνάτε τας Γραφάς

07/02/2013, 21:47:54
http://www.comereason.org/bibl_cntr/con100.asp

Πάνω βρίσκεται μια απάντηση.

Το σημαντικό όμως που πρέπει να καταλάβουν κάποιοι είναι ότι οι θρησκευόμενοι άνθρωποι δεν είχα τον δικό μας κομπλεξισμό και σκεπτικισμό, ποτέ δεν θα αναρωτιούνταν για τις ανούσιες λεπτομέρειες που αναρωτιόμαστε εμείς. Τους ενδιέφεραν ουσιαστικά πράγματα, δεν ήθελαν να δώσουν λεπτομερείς εξηγήσεις για γεγονότα τα οποία δεν θεωρούσαν σημαντικά, π.χ. ποια συγκεκριμένα από όλες τις απογραφές ήταν αυτή, πόσο διήρκεσε, ποιοι ήταν όλοι οι ηγεμόνες σε όλες τις επαρχίες εκείνη την περίοδο, πόσο διήρκεσε η εξουσία του καθενός... Αυτοί που πιάνονται από λεπτομέρεις χάνουν την ουσία.

Πάντως για κάποιον που πραγματικά θέλει να βρει απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις υπάρχουν πολλά site απολογητών. Από την εμπειρία μου διαπίστωσα ότι από το 100% των απαντήσεων σε αμφιβολίες για αντιφάσεις, το 80% των απαντήσεων ήταν σίγουρα σωστές, ενώ το 20% δίνανε μια ή περισσότερες πολύ πιθανές απαντήσεις σε πράγματα που δεν ήταν τόσο σημαντικά, απλώς όχι τόσο καθαρά διότι προφανώς το θεώρησε ασήμαντο ο ευαγγελιστής να επεκταθεί σε αυτά. Πράγμα που σημαίνει ότι η Καινή Διαθήκη πέρασε το τεστ των ανόητων κριτικών, οι οποίοι ως μόνο στόχο είχαν να καταπιαστούν όχι από προτάσεις ή λέξεις, αλλά μέχρι και γράμματα για να την καταρρίψουν. Φυσικά εννοώ για μένα, για κάποιον άθεο και αντιχριστιανό δεν πρόκειται να το περάσει εκ των προτέρω, διότι μισεί την Καινή Διαθήκη. Πρώτα και ύστερα από τα γεγονότα και τα πειράματα έρχεται η πίστη...πράγμα που ισχύει για όλους μας. Άλλο πείραμα, άλλο ερμηνεία... άλλο μελέτη άλλο προσπάθεια επίμονη προσπάθεια κατάρριψη των ευαγγελίων...

Χριστιανέ ορθόδοξε μπορείς να βρεις πολλά τέτοια site αν πραγματικά ψάξεις. Ψάξε εκεί που πρέπει.

07/02/2013, 21:48:20
quote:
Πανος
Στο οποίο εσύ ως επιστήμονας κύρους δεν του δίνεις την απαραίτητη ακρίβεια για τις εκλείψεις της Σελήνης μόλις 2000 χρόνια πριν????

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ!!!

Φυσικά και δίνω ακρίβεια στις εκλείψεις της Σελήνης.Επειδή είναι κοντά και εύκολα παρατηρήσιμη.

Δεν μίλησα για την Σελήνη, ούτε καν για τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, κύριε διαστρεβλωτή.
Μίλησα για τις θέσεις των αστρων και πιθανές θεάσεις άλλων αντικειμένων, όπως κομήτες!!!

Δημοτικό-Φυσικό Αθήνας 1-0!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/02/2013, 21:48:30
quote:
PanosT
Ως ΦΥΣΙΚΟΣ σου λέω ΥΠΕΥΘΥΝΑ να μείνεις σ'αυτά που ήδη ξέρεις για την αντιστρεπτότητα στην κίνηση των ουρανίων σωμάτων στο χρόνο!

Ως ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ σου απαντώ πως είμαι βέβαιος οτι έχουμε τη δυνατότητα να αντλήσουμε αστρονομικές πληροφορίες απευθείας από εκείνους που τις παρατήρησαν με ακρίβεια χιλιάδες χρόνια πριν, χωρίς τη χρησιμοποίηση κανενός σύγχρονου μοντέλου, και χωρίς να ανιχνεύσουμε ανάποδα στο χρόνο τις κινήσεις των αστέρων και των πλανητών.

Υ.Γ. Πολύ παλαιότερες του Αδάμ αστρονομικές παρατηρήσεις.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

07/02/2013, 21:52:42
quote:
DSM
Ως ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ σου απαντώ πως είμαι βέβαιος οτι έχουμε τη δυνατότητα να αντλήσουμε αστρονομικές πληροφορίες απευθείας από εκείνους που τις παρατήρησαν με ακρίβεια χιλιάδες χρόνια πριν, χωρίς τη χρησιμοποίηση κανενός σύγχρονου μοντέλου, και χωρίς να ανιχνεύσουμε ανάποδα στο χρόνο τις κινήσεις των αστέρων και των πλανητών.

Αν εννοείς αυτο που υποψιάζομαι,συμφωνώ.
Ομως δεν είναι αποδεκτό ( όχι ακόμη ),απο την επίσημη επιστήμη.
Σκασίλα μας βέβαια!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/02/2013, 21:55:11
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Εσυ σαν αυτοδηλωμένος Φυσικός, δεν δικαιούσαι να λές μαλακίες.

Σωστά!

Δείξε μου ΜΙΑ μαλακία που σας είπα σε θέμα Φυσικής.

quote:

Εγώ σαν απόφοιτος Δημοτικού, δικαιούμαι να λέω πολλές!!

Λάθος!
Σαν απόφοιτος Δημοτικού (που δεν είσαι, εννοείται) θα έπρεπε απλά να ακούς και αν ο άλλος σου παρέχει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ να συμφωνείς μαζί του.

Αν συνεχίζεις να λες τα δικά σου για ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ θα σε επαναφέρω στην πεζή και σκληρή για εσάς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ!

quote:

Και αφού λέω μαλακίες, γιατι ένας "αναγνωρισμένος" φυσικός με πτυχίο, όπως εσύ, κάνεις τον κόπο να τις αντικρούσεις?

Διότι έχεις περαστεί στο esoterica ως γνώστης Φυσικών θεμάτων ασχέτως αν κάποιοι πραγματικοί Φυσικοί του esoterica (τουλάχιστον με πτυχίο όπως ο zip για παράδειγμα) σ'έχουν κατηγορήσει για ΑΓΝΟΙΑ (για να μην πω τίποτα χειρότερο απ'αυτά που σου πόσταραν ευθέως) περί Φυσικής.

quote:

Ερώτηση:
Εχεις καμμία σχέση με το Αγιον Πνεύμα?

Ε να, γι'αυτά το επίπεδο είσαι super.
Μείνε εκεί και δεν θα έχεις πρόβλημα από κανέναν Φυσικό στο μέλλον!

Ερευνάτε τας Γραφάς

07/02/2013, 22:06:14
quote:
DSM

Ωραία!
Έχεις στοιχεία για τις εν λόγω εκλείψεις που συζητάμε και αναφέρθηκε ο Σιμόπουλος?

Φέρτα ντε για να τα δούμε και να κάνουμε και ασφαλείς συγκρίσεις ακριβείας στα υπολογιστικά μοντέλα αν είναι τόσο αξιόπιστα όπως ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ (και καλά κάνεις) ότι είναι!

quote:

Υ.Γ. Πολύ παλαιότερες του Αδάμ αστρονομικές παρατηρήσεις.

Τι μου λες???

Ξέρεις την ηλικία του Αδάμ???

Άντε πες μας και εσύ τη γνωστή παπάτζα αφού δεν μπορείς να κρατηθείς...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 07/02/2013 22:14:41

nefeli137Μέλος
07/02/2013, 22:10:43

[quote]Μα,δεν είναι μόνο ο Λουκάς,είναι και ο Ματθαίος!Αυτόν τον ξέχασες;;;Πως τοποθετεί τον θάνατο του Ηρώδη στο 4 π.Χ;Δεν θα έπρεπε ο Χριστός να γεννηθεί το 6 π.Χ τουλάχιστον;

Εδώ λέει οτι ο Ηρώδης πέθανε το 4 π.Χ,χρονολογία γέννησης του Χριστού!!!Ποια είναι η αλήθεια;;;Πότε γεννήθηκε ο Χριστός;

Ποτέ!!!

το λινκ που παρέθεσες μιλάει για γέννηση το 1 π.Χ....Είναι το σωστό τελικά;

Παδιά, μην αγχώνεστε, τα πράγματα είναι απλά. Ο Χριστός γεννήθηκε μερικές δεκαετίες από σήμερα, τότε που τα ταξίδια στο χρόνο είναι εφικτά. Είναι φανατικός με το Χριστιανισμό και με όσα γράφουν οι Γραφές - όπως και κάποια μέλη του φόρουμ -, όμως πολλοί άνθρωποι της εποχής του αμφισβητούν για το αν υπήρξε ποτέ ο Χριστός, - όπως κάποια άλλα μέλη του φόρουμ -.
Αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο με όλα τα ατού και τις τεχνολογίες που διαθέτει και να κάνει πραγματικότητα όσα διάβασε στις Γραφές, (Διδασκαλία, Θαύματα, Σταύρωση και Ανάσταση).
Στις μέρες του έφτασαν οι Γραφές με όσα ο ίδιος έκανε στο ταξίδι του.
Συνεπώς, έχετε όλοι δίκιο.

Πώς σας φαίνεται και αυτή η υπόθεση;

07/02/2013, 22:11:50

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ!!!

Φυσικά και δίνω ακρίβεια στις εκλείψεις της Σελήνης.Επειδή είναι κοντά και εύκολα παρατηρήσιμη.

Δεν μίλησα για την Σελήνη, ούτε καν για τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, κύριε διαστρεβλωτή.

Μα, ο Σιμόπουλος ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ 1 π.Χ.

Αντέδρασε ο macedon επειδή του χάλαγε το ωραίο σενάριο και ήρθες και εσύ ως τσόντα του macedon να τοποθετηθείς επί της διαδικασίας που ακολουθήθηκε από το Σιμόπουλο.

Ποιος είπαμε ότι είναι ο ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ????

Ερευνάτε τας Γραφάς

07/02/2013, 22:13:18
quote:

Σαν απόφοιτος Δημοτικού (που δεν είσαι, εννοείται) θα έπρεπε απλά να ακούς και αν ο άλλος σου παρέχει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ να συμφωνείς μαζί του.

Εχω μια μεγάλη...φαγούρα όταν ακούω για επιστημονικές πηγές.Γιατι ρε γμτ?Μήπως επειδή ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν την αληθινή γνώση?Μήπως επειδή την αποκρύπτουν?Μήπως επειδή την χαλκεύουν?

quote:

Διότι έχεις περαστεί στο esoterica ως γνώστης Φυσικών θεμάτων ασχέτως αν κάποιοι πραγματικοί Φυσικοί του esoterica (τουλάχιστον με πτυχίο όπως ο zip για παράδειγμα) σ'έχουν κατηγορήσει για ΑΓΝΟΙΑ (για να μην πω τίποτα χειρότερο απ'αυτά που σου πόσταραν ευθέως) περί Φυσικής.

Εδώ γελάνε!!
Εχω δηλώσει,ότι είμαι απόφοιτος Δημοτικού μόνον.Γιατι αγνοείς την δήλωσή μου?

Ενας απόφοιτος Δημοτικού, πφ..., τον κατηγορούν οι φυσικοί του φόρουμ για άγνοια...πώ πώ!!!Φαίνεται πώς έχω γράψει πολλές μαλακίες περί φυσικής.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/02/2013, 22:20:52
quote:

Μα, ο Σιμόπουλος ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ 1 π.Χ.

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ

Ο Σιμόπουλος υπολόγισε τις εκλείψεις,σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του φαινομένου.Καθαρή επιστημονική εργασία.
Πάνω σε αυτην την εργασία,ταιριάξατε εσεις την γέννηση ενος ανύπαρκτου προσώπου και τον θάνατο ενός υπαρκτού,βασιζόμενοι στις περιγραφές των τσομπαναραίων της Ιουδαίας,συγκεντρωμένες στην εκκλησιαστική βιβλιογραφία,τους ευαγγελιστές,τους Αγίους Πατέρες σας και ότι άλλο εκ του πονηρού προσθέσατε!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/02/2013, 22:27:40
PanosT
quote:
PanosT
Ωραία!
Έχεις στοιχεία για τις εν λόγω εκλείψεις που συζητάμε και αναφέρθηκε ο Σιμόπουλος?

Δεν αναφερόμουν σε αυτό συγκεκριμένα. Αναφερόμουν προφανώς στις πηγές από τις οποίες μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες για το παρελθόν, τόσο στον ουράνιο θόλο, όσο και στη γη.
quote:
PanosT
Τι μου λες???

Ξέρεις την ηλικία του Αδάμ???

Άντε πες μας και εσύ τη γνωστή παπάτζα αφού δεν μπορείς να κρατηθείς...

Το Υ.Γ. δεν αναφερόταν σε εσένα. Προσπαθούσα να προλάβω τον Χ.Ο.

Κοίταξε να δεις PanosT. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζομαι τη συμμετοχή μου στις συζητήσεις είναι πολύ συγκεκριμένος. Είμαι ακριβής, σύντομος και περιεκτικός. Σαφώς και κάποιες φορές αφήνω υπονοούμενα. Αυτό όμως το κάνω για να βοηθήσω τους υπόλοιπους να σκεφτούν τι είναι αυτό που θέλω να πω.
Εδώ, εσύ είναι προφανές πως δεν μπήκες σε αυτή τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να παρεξηγήσεις τα λεγόμενά μου.
Απ΄όσο είμαι σε θέση να αντιληφθώ εκ της ανταπόκρισης, δεν πρέπει να υπάρχει κανείς που να έχει το παραμικρό παράπονο από τον τρόπο ή τη συμπεριφορά μου εδώ μέσα.

Αισθάνομαι συνεπώς, πως δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν να θεωρεί πως λέω παπάτζες, ή πως είμαι για κάποιο λόγο ασυγκράτητος.

Ως εκ τούτου, νομίζω πως οφείλεις να πάψεις να είσαι αγενής μαζί μου, και να επανορθώσεις άμεσα.

07/02/2013, 22:32:01
quote:

quote:

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ

Ο Σιμόπουλος υπολόγισε τις εκλείψεις,σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του φαινομένου.Καθαρή επιστημονική εργασία.
Πάνω σε αυτην την εργασία,ταιριάξατε εσεις την γέννηση ενος ανύπαρκτου προσώπου και τον θάνατο ενός υπαρκτού,βασιζόμενοι στις περιγραφές των τσομπαναραίων της Ιουδαίας,συγκεντρωμένες στην εκκλησιαστική βιβλιογραφία,τους ευαγγελιστές,τους Αγίους Πατέρες σας και ότι άλλο εκ του πονηρού προσθέσατε!!

Ξεκίνα από τα ΒΑΣΙΚΑ.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!

Άλλη μια μέχρι να το ΧΩΝΕΨΕΙΣ!

Σου παραθέτω αυτούσιο το URL αυτή τη φορά γιατί μπορεί να ...χάθηκες την προηγούμενη και να διάβασες άλλο αντί άλλου!

http://www.typologos.com/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%AD%CE%BD/

Ποιος είπαμε ότι είναι ο ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ???

Ερευνάτε τας Γραφάς

07/02/2013, 22:33:09
Zητώ συγνώμη απο το αναγνωστικό κοινό για την στείρα αντιπαράθεσή μου με τον Πανο.

Θα προσπαθήσω να μην ανταποκρίνομαι στα...τσιγκλίσματά του.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/02/2013, 22:39:54
@DSM

Ξαναδιάβασε αυτό που γράφω.

Δεν είπα ότι λες παπάτζες αλλά είπα "πες μας τη γνωστή παπάτζα".
Αυτό σημαίνει ότι έχω δει αρκετές φορές την παπάτζα για την ηλικία της Γης, του Σύμπαντος, του Αδάμ κτλ στηριζόμενη σε λάθος ερμηνευμένα χωρία της Αγίας Γραφής.

Αν υποστηρίζεις ΚΑΙ εσύ το ίδιο δεν παύει η συγκεκριμένη προσέγγιση να αποτελεί παπάτζα!!!

Πες μας λοιπόν τι εννοούσες εσύ στο Υ.Γ.

Εγώ σε κάθε περίπτωση σου ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε σε προσέβαλε προερχόμενο εκ μέρους μου.

Ερευνάτε τας Γραφάς

07/02/2013, 22:46:50
PanosT

Συνηθίζω να διαβάζω με προσοχή. Και να γράφω επίσης.

Όσον αφορά στον Αδάμ, ήμουν σαφής. Αν θες κάτι επιπλέον, να σου πω πως κατά την προσωπική μου άποψη πρόκειται για ανύπαρκτο πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση δεν μπήκα και ούτε πρόκειται να μπω σε διαδικασία ερμηνείας κανενός ιερού βιβλίου.

Ήμουν ξεκάθαρος σχετικά με το τι με προσέβαλε. Συγγνώμη αποδεκτή.

07/02/2013, 22:51:27
quote:

Zητώ συγνώμη απο το αναγνωστικό κοινό για την στείρα αντιπαράθεσή μου με τον Πανο.

Θα προσπαθήσω να μην ανταποκρίνομαι στα...τσιγκλίσματά του.

Όχι, δε θα φύγεις έτσι!

Κατ'αρχάς συμφώνησες ότι ΟΝΤΩΣ οι εκλείψεις της Σελήνης υπολογίζονται με μεγάλη ακρίβεια (έστω και αν παράθεσες ΛΑΘΟΣ λόγο).

Πάμε τώρα να μας δείξεις πως στην "Καθαρή επιστημονική εργασία" του Σιμόπουλου όπως έγραψες ισχύει αυτό

"Πάνω σε αυτην την εργασία,ταιριάξατε εσεις την γέννηση ενος ανύπαρκτου προσώπου και τον θάνατο ενός υπαρκτού,"

που επίσης έγραψες.

Πες λοιπόν ΚΑΘΑΡΑ αν

α) ΟΛΟΚΛΗΡΟ το άρθρο είναι του ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ή αν

β) "Πάνω σε αυτην την εργασία,ταιριάξατε εσεις την γέννηση ενος ανύπαρκτου προσώπου και τον θάνατο ενός υπαρκτού,"

Ισχύει το α) που ισχυρίστηκα εγώ ή το β) που ισχυρίστηκες εσύ???

Απλή ερώτηση ακόμα και για έναν απόφοιτο του Δημοτικού.

Αν παρόλα αυτά δυσκολεύεσαι, σου επιτρέπω να πάρεις τη βοήθεια από ένα δάσκαλο του Δημοτικού.

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 07/02/2013 22:55:58