- ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΑ(Ν)ΤΡΙΞ: ΠΟΡΝΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
rukunas
quote:
Δεν χρειαζετε να στο παιξω πρωτοτυπος ρε μαγκα των πληκτρολογιων.Ελα να κανουμε μια συζητηση ζωντανα και αν θες και στην εκπομπη μου στο ραδιο στειλε μου μειλ να κανονισω μερα.
Ανεβασε τον κερσορα πανω και δες τι σου ερχετε,εισαι ο επομενος ηρθαν στην πορτα σου.Μην περιμενεις τον δια σου και τον απολο να τους
κεραυνωσουν..δεν μασανε αυτοι απο τετοιες μαριονετες,εχουν τις δικες τους molech και βαλε καημενε...
Αν παλι δεν καταλαβες προλαβαινεις να ανεβεις στα μυτικια να διοργανωσεις μια ωραια τελετη με νεκταρ και τα σχετικα,ξες εσυ.Α ρε Αρχοντα Κωνσταντινε σε ευχαριστουμε που μας γλυτωσες απο αυτα τα νουμερα και τους μασκαραδες....ΑΘΑΝΑΤΟς
Σπάστα και ξαναρίχτα... και μετά τα λέμε.
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Ειναι πολυ απλο τσακαλι μου.Η σκακιερα στηθηκε και τα "πιονια"
κινουνται,διαλεγεις και περνεις.Μην ξεχνας δεν σε απειλει η σε φοβιζει
κανενας,εσυ αποφασιζεις εσυ διαλεγεις.
Δεν υποτασεσε και θα σε περιμενουν...ποταμια απο κρασι και μελι και 100 παρθενες "υπηρετριες"
Δεν υποδουλωνεσε...RFID
Δεν μπορω να σε βοηθισω αλλο,ειναι στο χερι σου
Φίλε trexagireve, δε γνωρίζω αν βρισκόμαστε στον παράδεισο, αυτό που γνωρίζω είναι ότι τον όποιο "παράδεισο" μπορεί ο άνθρωπος να τον προσφέρει με τον τρόπο του στους συνανθρώπους του. Προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει αν ζούμε σε έναν κόσμο όμορφο και αγγελικά πλασμένο ή σε μία κόλαση, δεν είναι αυτό που θα καθορίσει τη δική μου συμπεριφορά και τις σχέσεις μου.
Αυτό στην τηλεόραση "σε νοικιάζω για τρία χρόνια" ή η άλλη αηδία "6 μήνες ψυχή τε και 6 μήνες σώματι" και λοιπές διαφημιστικές αρλουμπολογίες, βάλτες στην άκρη, γιατί δε θεωρώ το επίπεδό σου τέτοιο, ώστε να τους δώσεις αξία.
Συμφωνώ με τη φράση του γιάπετ "Όσο για την άποψή μου για την υπόθεση γάμος, πέρα απ' τις κοινωνικές του διαστάσεις ώς επιλογή συντρόφου, είναι και δικαίωμα αυτοδιάθεσης του ατόμου στα πλαίσια της προσωπικής του ελευθερίας", χωρίς βέβαια το σχόλιο στην παρένθεση.
Για το θέμα της ελευθερίας και της σκλαβιάς, φίλε trexagireve, χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένος με την επιλογή σου. Αν επιχειρήσεις και εσύ το ίδιο για μένα, θα δεις ότι πολλές από τις διαφορές μας θα είναι μόνο φιλολογικές. Εκεί εντέλει είναι και η διαφορά μου με τους προκαθήμενους της ΔΙΣ, που αποτελεί το αρχικό θέμα : "Ξέρουν" ποια είναι η δική μου ευτυχία και "ξέρουν" και από τι να με προφυλάξουν. "Ήρθαν για να με σώσουν, που να μη σώσουνε ποτέ", που λέει και ο φίλος Μηλιώκας, έστω και αν δεν εννοεί το ιερατείο στο τραγούδι του.
Φίλε rukunas, θα διαφωνήσω μαζί σου στη φράση "Μην ξεχνας δεν σε απειλει η σε φοβιζει κανενας", ειδικά αν κρίνω το υπόλοιπο μήνυμά σου, αλλά και τη Συνοδική ανακοίνωση. Αν η σκακιέρα στήθηκε και τα πιόνια κινούνται, η γνώμη σου είναι ότι πρέπει να ποντάρω στα λευκά ή τα μαύρα... αυτό είναι έμμεση απειλή κατά της ηρεμίας και της ουδετερότητάς μου. Δεν είναι όλα "ή μεθ' ημών ή καθ' ημών" : δώστε το δικαίωμα σε κάποιους να ζήσουν μακριά από τη διάσπαση, χωρίς να ενοχλούν κανέναν... άλλωστε, σύμφωνα με τις προφητείες, ενδέχεται να μην έχουμε και πολύ χρόνο να το πράξουμε, τουλάχιστον μη μας καταπιέζετε κι εσείς, πριν το κάνουν οι φωστήρες της Νέας Τάξης.
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
αλλά για τις μάζες, αν μου επιτρέπεις αυτές καθορίζουν την κοινωνική δομή, οι κουβέντες με τους μήνες και τα χρόνια υπο δοκιμή και τα λοιπά, έχουν απήχηση…
Γι’ αυτό σου είπα ότι ο θρησκευτικός γάμος έβαλε επίτηδες όρια, καθώς είμαστε μια μεγάλη κοινωνία και ο IQ του καθενός διαφέρει,... επαναλαμβάνω , χρειάζεται μπούσουλας…
Όσο για τον κόσμο που ζούμε πιστεύω ότι σε ενδιαφέρει
κι ας λες αυτά που λες..., σε έκοψα για νοήμων κι ευαίσθητο ον και μην το πάρεις για κοπλιμάν, έχει να κάνει με τον τρόπο γραφής σου…
Με συγχωρείς που παρεμβαίνω στα όσα λες στον Rucunas, αλλά πιστεύω ότι μέχρι πριν λίγο ήταν όλα αποχρώσεις του γκρί…
Πολύ φοβάμαι ότι πάμε για ακραία χρώματα…
Άσπρο μάυρο, που λες κ εσύ…
Το θέμα είναι πόσο θα μετρήσει η ουσία και ποσο οι εντυπώσεις
για το θεαθήναι (δεν εννοώ εσένα…) από όσους επαΐοντες κινούν τα νήματα στη σκακιέρα που αναφέρεις…
Πιστεύω πάντως ότι εκτελούται και πειράματα...
quote:
Αυτά που σου λέει ο Rucunas είναι ότι σε προκαλεί
σε διάλογο όποτε θέλεις…Ζωντανό κιόλας, Αλέκο,
δεν το κατάλαβες δήθεν;.. ..
Αυτό το κατάλαβες, ε; Το... εύκολο. Καθόλου περίεργο!!
Εγώ όμως εννοούσα, αυτό:
"Ανεβασε τον κερσορα πανω και δες τι σου ερχετε,εισαι ο επομενος ηρθαν στην πορτα σου.Μην περιμενεις τον δια σου και τον απολο να τους
κεραυνωσουν..δεν μασανε αυτοι απο τετοιες μαριονετες,εχουν τις δικες τους molech και βαλε καημενε...
Αν παλι δεν καταλαβες προλαβαινεις να ανεβεις στα μυτικια να διοργανωσεις μια ωραια τελετη με νεκταρ και τα σχετικα,ξες εσυ."
Το βρίσκω πολύ «προχωρημένο», για να γίνει κατανοητό.
Επίσης δεν κατάλαβα και αυτό:
"Α ρε Αρχοντα Κωνσταντινε σε ευχαριστουμε που μας γλυτωσες απο αυτα τα νουμερα και τους μασκαραδες....ΑΘΑΝΑΤΟς"
Μπορεί η «διάνοια» που κρύβεις μέσα σου, να τα εξηγήσει;
quote:
Όσο για την ελευθερία, μπορείς να την έχεις καθ΄ ότι
υπεύθυνο και έγγαμο, δεν μπορώ να σε φανταστώ με
την έννοια του συζύγου, κάτω από ζυγό,
Ούτ’ εγώ μπορώ να με φανταστώ έτσι, επειδή διάλεξα άνθρωπο να συμβιώσω και επειδή δεν είμαι μαθημένος να ζω (πνευματικά και σωματικά), σε μαντρί.
Για σένα μπορεί να μην έχει διαφορά ένα κάγκελο παραπάνω... ίσως να νοιώθεις και μεγαλύτερη ασφάλεια.
quote:
Εγώ τη έζησα τόσο πολύ την ελευθερία, ώστε μεχαρά θέλησα και θέλω ναζήσω και την «σκλαβιά»…
Να’ξερες τι γλυκεία που είναι…
Είναι θέμα δυνατοτήτων και... γεύσης.
quote:
Τα 2,3 κατοστάρικα στην εκκλησία, σε μαράνανε υποκριτή;
Χιλιάδες ευρώ ξοδεύονται σε χαζά και μισά, στα του γάμου, αυτά γιατί δεν τα αναφέρεις;…
Διότι αυτά είναι εμπορικές συναλλαγές με διάφορους επαγγελματίες που εμπορεύονται διάφορα, απαραίτητα ή μη, για την διαδικασία και χαίρομαι που βλέπεις έτσι (για να το δικαιολογείς) και το πέρασμα απ’ την εκκλησία.
Δεν διαφωνούμε επ’ αυτού.
quote:
Αλλά τι λέω; Ξέρεις καλά πως έχουν τα πράγματα… Απλά η αλλεργία σου προς τον χριστιανισμό σε κάνουν και βλέπεις ότι θέλεις…
Φυσικό είναι, αφού είμαι αλλεργικός στην υποκρισία...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Σου ζήτησα να μου εξηγήσεις αυτό:
quote:
Δεν χρειαζετε να στο παιξω πρωτοτυπος ρε μαγκα των πληκτρολογιων.Ελα να κανουμε μια συζητηση ζωντανα και αν θες και στην εκπομπη μου στο ραδιο στειλε μου μειλ να κανονισω μερα.
Ανεβασε τον κερσορα πανω και δες τι σου ερχετε,εισαι ο επομενος ηρθαν στην πορτα σου.Μην περιμενεις τον δια σου και τον απολο να τους
Αν παλι δεν καταλαβες προλαβαινεις να ανεβεις στα μυτικια να διοργανωσεις μια ωραια τελετη με νεκταρ και τα σχετικα,ξες εσυ.
Α ρε Αρχοντα Κωνσταντινε σε ευχαριστουμε που μας γλυτωσες απο αυτα τα νουμερα και τους μασκαραδες....ΑΘΑΝΑΤΟς
Και μου έγραψες αυτό, για να με διαφωτίσεις:
quote:
Δεν υποτασεσε και θα σε περιμενουν...ποταμια απο κρασι και μελι και 100 παρθενες "υπηρετριες"
Δεν υποδουλωνεσε...RFID
Νομίζω ότι θα χρειαστεί να παρακολουθήσω αρκετά μηνύματά σου, για να καταλάβω τη «γλώσσα» σου και πολύ περισσότερα, για να καταστώ ικανός διαλόγου μαζί σου.
Επίσης αν σ’ αρέσουν οι χαρακτηρισμοί (μάγκας, τσακάλι κλπ.), δήλωσέ το, για να χρησιμοποιούνται απ’ όλους και προς εσένα.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
trexagireve 22/03/2008, 13:17:05
αφού το ζώο μέσα μας έχει ορμές και από το να κοιτάς μόνο την ικανοποίηση του όπως κι όπου να’ ναι, καλύτερα ο γάμος κι ας είναι δεύτερος…
και ξανά τις 23/03/2008, 23:45:26
Δεν μπορώ να δω τον άνθρωπο να αντιδρά σαν φυλακισμένο ζώο που αντιδρά, προτιμώ να τον βλέπω σαν νοήμον όν που κοιτάζει ότι μπορεί να σταθεί σε κάποιο ύψος κι αντάξιος των περιστάσεων…Βαρέθηκα αυτόν τον συσχετισμό με το ζώο και ότι είμαστε ζώα...
Διάλεξε τέλος πάντων έχουμε σχέση με ζώα; Εχουμε ζωικές ορμές ή όχι;
Φίλε europaios2, καλό το χιούμορ και η ειρωνία απλά σου απαντάω πληροφοριακά
quote:
europaios2, 18/03/2008, 12:54:47
-E! τι γέλιο!
-Εσύ είσαι υπέρ του γάμου των ομοφιλοφίλων?
-Αν είσαι θέτω ερώτημα! εάν κάποιος θέλει να την πέσει στη θυληκιά! πως θα τη ξεχωρίσει? Γιατί σίγουρα ένας από τους 2 θα κάνει τη θυληκιά!
Οποιος "θέλει να την πέσει στη θυληκιά" είναι και αυτός ομοφυλόφιλος.
Πρόσεξε μη τη πατήσεις, η ομοφυλοφιλια δεν έχει σχέση με το ποιός είναι από πάνω ή άπό κάτω!
quote:
europaios2 24/03/2008, 12:18:04
Το συμβόλαιο κατατίθεται στην εφορία? όπως τα άλλα? ενημερώνεται η πολιτεία? με λίγα λόγια αν ζητήσει κάποιος πιστοποιητικό γάμου! θα αναγράφεται ότι έχει κάνει συμβόλαιο?....... ή τίποτα?
-Ξέρει κάποιος?
Ο νόμος θα αναγνωρίζει τη συμβίωση ισότιμη του γάμου, το συμβόλαιο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και προφορικό. Συμβολαιογράφος βοηθά στην σύνταξη πιο πολύπλοκου συμβολαίου συμβίωσης όπως γίνεται με τα προγαμιαία συμφωνητικά, πού βλέπεις το πρόβλημα; Φυσικά θα απαγορεύονται τα πολλαπλά συμβόλαια αφού σαν ισότιμα του γάμου θα υπάρχει διγαμία. Μάλιστα μέχρι τώρα οι ντε φάκτο δίγαμοι δεν διώκονταν από το νόμο, τώρα όμως θα υπόκεινται στο νέο νόμο.
Συμφωνώ ότι σε μιά ιδανική κοινωνία δεν χρειάζεται συμβόλαιο ούτε καν γάμος το κάθε ζευγάρι θα μένει μαζί για πάντα! Δεν θα υπάρχει καν το μυστήριο του γάμου στον παράδεισο σύμφωανα με διάφορους εξηγητές ή θεολόγους!
Αλλά στην εποχή που ζούμε το βλέπω απαραίτητο.
Οσο για την εκκλησία... Σκυλί που γαβγίζει μη το φοβάσαι λέει μια παροιμία.
Μόνο λόγια είναι, άν θέλει ας δείξει έργα. Τι λοιπόν προτίνει η εκκλησία;
Ας καλέσει όποιους δεν έχουν κάνει εκκλησιαστικό γάμο, για να μην ζουν εν αμαρτία, αφού λέει ότι νοιάζεται να τους κάνει το μυστήριο εντελώς δωρεάν και γιατί όχι να τους βοηθήσει και οικονομικά. Δεν χρειάζεται καν να γίνει ο γάμος στην εκκλησία μπορεί να στείλει η εκκλησία έναν παπά κι ένα ψάλτη κι ότι άλλο χρειάζεται στο σπίτι του ζευγαριού όπως πάνε για αγιασμό κι ευχέλαιο. Κάποιους θα "σώσουνε".
Το άλλο που μπορεί να κάνει είναι να αφορίσει όλους τους "πόρνους" κι όλους τους ομοφυλόφιλους κι όλους όσους αυτοικανοπούνται κι όσους γενικά την γράφουν ,έτσι θα μάθουμε και πόσοι "είμαστε" Χ.Ο. αν μείνει και κανένας.
Υ.Γ. Φίλε Schwabe όχι μόνο η μητέρα του Ιησού παντρεύτηκε τον Ιωσήφ που μάλλον δεν είχε ερωτική σχέση μαζί της αφού ήταν κι όλας υπέργηρος 90 χρόνων αλλά και ο αρραβώνας εκείνο τον καιρό στους ισραηλίτες ήταν πολύ δεσμευτικός σχεδόν όπως κι ο γάμος.
Φιλικά Γιάννης
παντρεια δεν γινεται"που ταιριαζει και με το θεμα σας.Πιστευω οτι εισαι
αρκετα εξυπνος αλλα θα κανω τον κοπο να σου πω τι ακριβως ενοουσα.
"Ανεβασε τον κερσορα πανω και δες τι σου ερχετε,εισαι ο επομενος ηρθαν στην πορτα σου.Μην περιμενεις τον δια σου και τον απολο να τους
Αν παλι δεν καταλαβες προλαβαινεις να ανεβεις στα μυτικια να διοργανωσεις μια ωραια τελετη με νεκταρ και τα σχετικα,ξες εσυ."
Πολυ απλα,πανε με τον κερσορα(scroll)στην αρχη της σελιδας και δες
το βιντεο λινκ.
"Α ρε Αρχοντα Κωνσταντινε σε ευχαριστουμε που μας γλυτωσες απο αυτα τα νουμερα και τους μασκαραδες....ΑΘΑΝΑΤΟς"
Φως "Φαναρι" Μεγας Κωνσταντινος 28η οκτωβριου 312μ.Χ στην γεφυρα
milvian μεγαλη μαχη οπου οι παγανιστες εξολοθρευτηκαν.
Δεν υποδουλωνεσε...RFID
Ο Χριστος μας μιλησε και μας διδαξε για την αγαπη την καλωσυνη
την ταπεινοτητα.
Το κορανι σου μιλαει οτι αν σκοτωσεις απιστο θα πας στον παραδεισο
και θα εχεις μελι κρασι και παρθενους η παρθενες.Για αυτο βλεπεις
μερικους τυφλωμενους απο την πλανη να περνουν παραμασχαλα τντ και
"μπομπες"και να ανατιναζουν γυναικοπαιδα.
Η νεα ταξη πραγματων που υπαρχει απο το 1700 σου λεει
χλιδη γουστα λαγνεια οι τραπεζικοι σου λογαριασμοι με αποτελεσμα
μια παγκοσμια κυβερνηση αστυνομοκρατια με(δωρακι εκπληξη)
ενα τσιπακι στο χερακι(βεριτσιπ)--->βλπ Αποκαλυψη του Ιωαννου
96μ.Χ Νησος Πατμος.Παντα στοχος τους ηταν να διαλυσουν τον θεσμο
της θρησκειας και της οικογενειας,ομως αυτο δεν ειναι τιποτα
σε αυτα που ερχονται.
Νομίζω ότι θα χρειαστεί να παρακολουθήσω αρκετά μηνύματά σου, για να καταλάβω τη «γλώσσα» σου και πολύ περισσότερα, για να καταστώ ικανός διαλόγου μαζί σου.
Μπορει να εισαι ο ικανοτερος ολων εδω μεσα και εγω να ειμαι
ο πιο αθλιος και ο πιο αγγραματος.Απ οτι καταλαβα "κλεινεις"
στο "παν μετρον αριστον" δικαιωμα σου,ειπαμε ειναι θεμα επιλογης.
Σημερα ενα καναλι ειχε θεμα για μια γυναικα απο το ορεγκον των η.π.α
οπου εκανε ορμονοθεραπεια με τεστοστερονες και ετσι τωρα απο την μεση και επανω ειναι ανδρας με γενεια και ολα τα χαρακτηριστικα και απο την
μεση και κατω γυναικα με μητρα και κολπο.Στην συνεχεια εκανε σχεσεις
και συζει με αλλη γυναικα η οποια δεν μπορει να κανει παιδια λογω στειρωσης.Ετσι τωρα ο πρωτος ειναι εγκυος με τεχνητη γονι/ηση και περιμενει παιδι για την συζηγο του.Πανεμορφα ε?
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε,Καλως ηλθατε και καλα να περασετε.
quote:
sonofzeus
Φυσικά θα απαγορεύονται τα πολλαπλά συμβόλαια αφού σαν ισότιμα του γάμου θα υπάρχει διγαμία. Μάλιστα μέχρι τώρα οι ντε φάκτο δίγαμοι δεν διώκονταν από το νόμο, τώρα όμως θα υπόκεινται στο νέο νόμο.
Η διγαμία αποτελεί ποινικό αδίκημα και διώκεται με φυλάκιση (άρθρο 356 του Ποινικού Κώδικα).

macedon
μαζί με τον πνευματικό άνθρωπο και πολεμάνε για το ποιος θα επικρατήσει, φίλε Sonofzeus μιλάω και δεν
είναι για να μπερδεύεσαι, έξυπνος είσαι…
Το ζώο υπάρχει μέσα μας, απλά κάποιοι
θέλουμε να το αφήσουμε πίσω μας και
κάποιοι να το διατηρήσουν…
Φίλε Rucunas, βρήκες άτομα για να τους μιλήσεις
για ερμηνείες… αυτοί Ρασιά και μόνο Ρασιά καταλαβαίνουνε,
τι ψάχνεις να βρεις;
Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να φοράμε ακόμη
χλαμύδες και ασπίδες και συ τους λες για
τόσο μακρινό μέλλον που δεν σε καταλαβαίνουν...
ντε φακτο δίγαμους ;
[
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
sonofzeus
Φυσικά θα απαγορεύονται τα πολλαπλά συμβόλαια αφού σαν ισότιμα του γάμου θα υπάρχει διγαμία. Μάλιστα μέχρι τώρα οι ντε φάκτο δίγαμοι δεν διώκονταν από το νόμο, τώρα όμως θα υπόκεινται στο νέο νόμο.--------------------------------------------------------------------------------
macedonΗ διγαμία αποτελεί ποινικό αδίκημα και διώκεται με φυλάκιση (άρθρο 356 του Ποινικού Κώδικα)
Άρθρο 356
Διγαμία
1. Ο σύζυγος που τέλεσε νέο ΓΑΜΟ πριν αμετακλήτως διαλυθεί ή ακυρωθεί ο προηγούμενος γάμος του, καθώς επίσης και εκείνος που συνάπτει μαζί του νέο γάμο εν γνώσει ότι υπάρχει γάμος που δεν λύθηκε ή δεν ακυρώθηκε, τιμωρείται με φυλάκιση.
2. Η παραγραφή της πράξης αρχίζει αφ’ ότου ο ένας από τους δύο γάμους λύθηκε ή κηρύχθηκε άκυρος.
Εγω μιλάω για ντε φάκτο δηλ. συμβίωση κι όχι γάμο
Πολλές οι περιπτώσεις αυτών που έχουν χωρίσει αλλά δεν έχουν πάρει διαζύγιο ακόμη, και συζούν κάνοντας καινούργια οικογένεια ενίοτε και παιδιά. Ποιός νόμος τους αφορά; Συνήθες φαινόμενο προ του αυτόματου διαζυγίου.
Ακόμη χειρότερα παντρεμένος/η που ζει με την οικογένεια του ανοίγει και άλλο σπίτι συζώντας (δεν ξαναπαντρεύεται φυσικά, ούτε καν έχει σκοπό να χωρίσει) το παίζει δίπορτο. Πού είναι το ποινικό του αδίκημα; Αρκεί να μη κάνει κι άλλο γάμο. Με το νέο νόμο θα είναι δίγαμος. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
φιλικά Γιάννης.