- Αληθινό θαύμα! (Παράθεση προσωπικής εμπειρίας) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Loipon....proxthes stis 20 Iouniou to proi kata tis 3 irthe sto oneiro mou i morfi mias agias den ksero pias itan,mallon tis agias varvaras,kai mou milise me mia glossa pou proti fora akousa ektos ama itan akatalavistika.Tespa..kai amesos ksipnisa kai sikothika apo to krevati kai arxisa na kleo vlepontas akoma tin agia.To thavma omws pio einai tha mou peis!To thavma einai pos ego den pisteva ston theo kai stous akolouthous tou.
Pos eksigeite afto e?
Merciless_testicle
Edited by - Dialogistis on 22/06/2005 04:54:29
2. Το όνειρο ήταν έγχρωμο ή ασπρόμαυρο; (έχει σημασία).
3. Γιατί μετά έκλαιγες όταν σηκώθηκες;
Τώρα, πώς να εξηγήσουμε τί; Το θαύμα που συνίσταται στο ότι είδες μια γυναίκα στον ύπνο σου που σου μιλούσε σε γλώσσα που δεν καταλάβαινες; Ξέρεις πόσες γυναίκες βλέπω εγώ, και στον ύπνο μου και στον ξύπνιο μου που με μιλάνε με γλώσσα που δεν καταλαβαίνω; (αν και στον ύπνο μου δεν εστιάζω στο τι λένε, εστιάζω στο τι φοράνε).
Κι είναι ακόμα Ιούνιος...
macedon
Αφήνοντας την πλάκα πάντως πρέπει να ήταν συγκλονιστική η εμπερία σου. Μόνο που μπορεί να μην ήταν η Αγία που λες... Μια ερώτηση μόνο την είδες ή σου είπε και κάτι...
ΑΛΗΛΟΥΙΑ
Υπάρχουν πολλά άτομα που θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό.
Μην κάνεις το λάθος να προσπαθήσεις να εξηγήσεις τα όσα εσύ βίωσες με την πεπερασμένη λογική που μας χαρακτηρίζει ως ανθρώπους.
Αυτό που συνέβη σε σένα είναι θέμα αποκάλυψης. Δεν έγινε διότι εσύ το προσπάθησες.
Είμαι σίγουρος πως κάποιος λόγος θα υπάρχει. Η εμπειρία σου δεν είναι η μοναδική.
Προσπάθησε μόνο να τα βάλεις σε μια σειρά για να καταλάβεις καλύτερα το λόγο ίσως που έγινε αυτό;
Μήπως διανύεις κάποια δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;;
Μην σε τρομάζει το γεγονός ότι δεν πιστεύεις στο Θεό και στους ακολούθους του. Δεν είσαι ο μόνος. Πολλοί ήταν σαν κι εσένα και σήμερα έχουν γίνει από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές Του.
Αν κάνεις μια βόλτα κατά Άγιο Όρος μεριά, ξέρεις πόσους θα βρεις;;;
Το γεγονός της «απιστίας» σου ελπίζω να μην γίνει αφορμή για να μην προσπαθήσεις να καταλάβεις το τι συνέβη.
Φιλικά όπως πάντα
quote:
Ξέρεις πόσες γυναίκες βλέπω εγώ, και στον ύπνο μου και στον ξύπνιο μου που με μιλάνε με γλώσσα που δεν καταλαβαίνω; (αν και στον ύπνο μου δεν εστιάζω στο τι λένε, εστιάζω στο τι φοράνε).Κι είναι ακόμα Ιούνιος...
macedon
LOL! ![]()
Αγαπητέ Διαλογιστή, ωραίο το όνειρο, θεωρώ ότι αυτή που είδες ήταν αγία και κάτι σου είπε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το θεωρείς θαύμα. Επειδή είδες μία αγία στον ύπνο σου που δεν κατάλαβες τι σου έλεγε; Δηλ αυτό το όνειρο (επειδή προφανώς ήσουν επηρεασμένος και συνέχισες να την βλέπεις μετά που υποτίθεται ότι ξύπνησες) σε έκανε να πιστέψεις στον Θεό και τους αγίους;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 22/06/2005 13:32:20
Αλλά....
Ψηλός
"Πολλοί ήταν σαν κι εσένα και σήμερα έχουν γίνει από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές Του."
και το αντίστροφο
Ψηλός
"Αυτό που συνέβη σε σένα είναι θέμα αποκάλυψης."
Dialogistis
"kai mou milise me mia glossa pou proti fora akousa ektos ama itan akatalavistika."
Τρομερή αποκάλυψη
Σορυ αλλά θέλω την Πάμελα έστω και χωρίς τα playmate
π.χ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...ΕΝΑ..JOKER...!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΜΑΣ...
EXEIΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΑΤΕΣ Η ΣΚΥΛΟΥΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ??
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Merciless_testicle
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑΠΕΙΝΟΣ.
"ΠΟΙΑ ΠΑΜΕΛΑ ΜΩΡΕ ? ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΓΕΡΑΣΕ ...."
Παραμένει όμως απωθημένο.... μπουαααααα
Dialogistis
"Kai giaftous pou to vriskoun xavale "
Ποιοι; Ποιοι;
!!!!
macedon
Που να οφείλονται αυτές; Να είναι προιόν αυθυποβολής ή όντως κάτι σχετικό;
Πάντως στη ζέστη Macedon δεν οφείλονται.
quote:
ΠΟΙΑ ΠΑΜΕΛΑ ΜΩΡΕ ? ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΓΕΡΑΣΕ ....
ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ,ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ...Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Aγαπητέ φίλε για να είμαστε ακριβείς η Μόνικα γεννήθηκε 30/9/1964
ενώ η Πάμελα 1/7/1967. Οπότε όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας![]()
![]()
![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Kai giaftous pou to vriskoun xavale tous efxomai na tous tixei to idio prama kai meta mou lene.
Πριν απαντησω σε καποιο ποστ, κοιτάζω λίγο τα βασικά του μέλους,*(κανε κλικ πανω στο ΝΙΚ) και διαβάζω βρε διαλογιστή, πως σου αρέσει να δουλεύεις τον κόσμο!![]()
Ε τώρα….γιατί να μην σου κάνουν πλάκα…. και οι Αγίες!
Ετσι, την επομενη... αν εμφανισθεί στο ονειρο σου, η Μπελουτσι με την Παμελλα , (θαυμα διδημο δεν λέω...
και σου πουν να πας να προσκυνήσεις στο άγιο όρος γονατιστός για χάρη τους…
Τρεξε!
Και που εισαι...
Παρε και το Ψηλο μαζι σου!![]()
Ψηλε...μην παρεξηξηθεις... χιουμορ κανω!![]()
"η Μπελουτσι με την Παμελλα , (θαυμα διδημο δεν λέω"
Νέο απωθημένο, ΦΤΟΥ
Είναι αυτό πνεύμα που βοηθά στο διάλογο και στη σωστή θεώρηση των πραγμάτων, όπως άλλωστε και μερικοί από εσάς θέλετε να υποστηρίζετε ότι κάνετε;;
ΠΛΑΤΩΝΑ
Να μην σου τύχει φίλε μου και να μη βρεθείς σε ανάγκη.
Μην επιβεβαιώνεις τον κανόνα που λέει πως ότι δεν μπορούμε να το καταλάβουμε το γελοιοποιούμε και έτσι καθαρίσαμε.
****Δεν πάτε και στη Λέσβο να πείτε τα ίδια σε όσους ανθρώπους δια οραμάτων και ονείρων συμμετείχαν στην ανεύρεση των Αγίων λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης;;; Για να δούμε τι θα έχουν να σας πουν και εκείνοι;; (όσοι από αυτούς ζουν μέχρι και σήμερα)
Φιλικά όπως πάντα
quote:
Γιατί τόση βιασύνη να το παραχώσετε το πράγμα; Γιατί πέσατε με τόση θέρμη να το γελοιοποήσετε;;
Ίσως γιατί αν πας στα κλειδωμένα, θα δεις μερικές ομοιότητες...
Εεεε.... για την Μόνικα θα συμφωνήσω και εγώ ![]()
![]()
![]()
Για Πάμελα δεν νομίζω... Τα πλαστικά λειώνουν τώρα με τις ζέστες...
Βαλε στο Google to
Merciless_testicle
Στις... Bruxelles...θα εχει ζεστη... ![]()
Το έβαλα και είδα, να είσαι καλά.
Θα δείξει.
***Ναι τις τελευταίες ημέρες έχει αρκετή ζέστη, περισσότερη και από την Ελλάδα πιστεύω.![]()
![]()
Φιλικά όπως πάντα