ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- www.e-e-e.gr - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- www.e-e-e.gr - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
26/07/2005, 17:19:04
HERME AN TA THEOREIS TSIRKO TOTE GIATI SUMETEXEIS FILE MOU?

ASANA

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

graciousΝέο Μέλος
26/07/2005, 23:25:11
quote:
beyond
ΑΦΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ Ε ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΦΡΥΔΗ ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑΓΥΡΟΝ Ε ?

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΕΔΡΑ..

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ...
ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ SITE :

http://www.geocities.com/jgeo_99/STAGYRON_E.doc

Η σελίδα μου βγάζει: This page is not available.

graciousΝέο Μέλος
26/07/2005, 23:33:01
για να κατεβάσεις το STAGYRON_E.doc πρέπει πρώτα να επισκευθείς το http://us.share.geocities.com/jgeo_99/ και εκέί να επιλέξεις το σύνδεσμο STAGYRON_E
Τα κατάφερα και το κατέβασα.

Edited by - gracious on 26/07/2005 23:37:33

HermesΜέλος
27/07/2005, 05:55:35
quote:
HERME AN TA THEOREIS TSIRKO TOTE GIATI SUMETEXEIS FILE MOU?

Γιατι σε καθε Τσιρκο, υπαρχουν τα θηρια....αλλα και, οι θηριοδαμαστες.

הצטרף לקרקס
beyondΜέλος
27/07/2005, 07:00:49
ΣΩΣΤΑ..ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΙΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ .DOC

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

ArithanisΜέλος
30/07/2005, 11:55:46
Xo, Xo φιλε gracious.

Για κοίτα προς το τέλος του βιβλίου εκεί που μιλά για τη Δημητρα (τη μέγιστη βιολόγο) και τον Απόλλωνα και πες μας τι καταγωγή υποθέτει για τον δεύτερο...χε,χε.
(δεν έχω δει τη έκδοση που έχεις, ->σε φωτοτυπίες από γραφομηχανή του 60 το βρήκα εγώ. Πάντως τη χάζεψα σε ένα βιβλιοπωλείο και δε μου φάνηκε πειραγμένη.)

Για αυτό το βιβλίο μιλούσαν συνέχεια κάποιοι ότι είναι προιον εργασίας μιας υποομάδας των Ε. ->Κατράκη - Λευκοφρύδη.

Λίγο χρόνο πριν βγει στη φόρα αυτή η εργασία (μιλάμε για εποχή 73-74), είχε βγεί μία αλλή από ξένους που αποκωδικοποιήσαν μηνύματα από το Λίλιθ που ήρθε από Βοώτη. Μάλιστα κάπου ο Λευκοφρύδης υπαινίσσεται ότι αυτοί οι ξένοι έκαναν λάθος... χε,χε=>

Οι άνθρωποι φαίνεται ότι ψαχνόντουσαν. Μία μικρή υποψία για τη σελήνη είχαν...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5979&whichpage=4&ARCHIVE=

Edited by - Arithanis on 30/07/2005 11:59:38

skepticΜέλος
30/07/2005, 23:34:37
quote:

Λίγο χρόνο πριν βγει στη φόρα αυτή η εργασία (μιλάμε για εποχή 73-74), είχε βγεί μία αλλή από ξένους που αποκωδικοποιήσαν μηνύματα από το Λίλιθ που ήρθε από Βοώτη.

Αναφέρεσαι σαφώς στον ανενεργό πλανήτη πολέμου Λίλιθ που βρίσκεται σε σύγχρονη τροχία γύρω από τον πλανήτη μας και πίσω ακριβώς από την Σελήνη (ή αλλιώς ΛΕΒΑΝ)
Αυτές είναι οι πληροφορίες που πηγάζουν από τα κείμενα της ΟΕΑ.

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

ArithanisΜέλος
31/07/2005, 20:56:08
Ναι φίλε sceptic.
Άλλο σελήνη και άλλο Λίλιθ αυτό είναι ξεκαθαρισμένο από τους αστρολόγους από αρχαιοτάτων χρόνων. Απλά οι δικοί μας "ειδικοί" μπέρδευαν και ακόμη μπερδεύουν Λεβανία (ή Λευανία?) που είναι η αθέατη πλευρά της σελήνης, με Λίλιθ που είναι διαστημικός σταθμός-δορυφόρος κρυμένη πίσω από τη σελήνη και καμπαλιστικά πρώτη γυναίκα του Αδάμ.

Πάντως θα επιμείνω ο φίλος gracious να μας δώσει ποια πατρίδα υποθέτει ο Λευκοφρύδης για τον Απόλλωνα.

Και κάτι άλλο που έπεσε στα υπόψιν μου ξανά σήμερα ...

1)ξαναδιάβασα μία συνέντευξη του Γκιόλβα στο strange (1997) και υπαινίσσεται ότι αυτός αποκωδικοποίησε το Όργανον του Αριστοτέλη...χε,χε .Αν είναι ο Γιόλβας που το αποκωδικ. (που προσωπικά το αποκλείω 100%)τότε ο Γκιόλβας ο ιδρυτής της Ε κατα Πάλμο μιλά για τη καταγωγή του Απόλλωνα... από ...θα μας πει ο gracious.

2)Ο Φουράκης την εποχή εκείνη 97 μπέρδευε αυτά τα δύο (Λεβαν - Λίλιθ).

τα πάντα ρει

SoSaTΜέλος
03/08/2005, 21:56:41
Φίλε gracious θα μπορούσες να σκανάρεις και τις υπόλοιπες σελίδες
του βιβλίου?
skepticΜέλος
17/08/2005, 18:49:33
BREAKING NEWZ.

Ο Ιστός Ε επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο!!!

Έρε ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

velialΜέλος
19/08/2005, 05:39:52
Πάντως από τα όσα γράφει στην παρούσα σελίδα του, τα οποία ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ να κάνω copy paste , διακρίνω μια έντονη ψυχοπαθολογία, κυριολεκτικά στα όρια της παράνοιας.
ΚολίμπριΝέο Μέλος
19/08/2005, 05:50:22
Συμφωνω velial και επαυξανω. οι τύποι είναι "ΚΑΜΕΝΟΙ". Ας τους αποδειξει κάποιος επιστημονικα οτι οι κινεζοι είναι ανθρωποι και διαφορα άλλα "απλα" θέματα. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες απόψεις και να τις υπερασπίζονται "ανθρωποι". Amalia ξεκίνα να κλειδώνεις και τέτοιου είδους site γιατι αλλιώς...
...Ζήτω που καήκαμε...
beyondΜέλος
19/08/2005, 09:59:58
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ..

ΕΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ,ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

CentariusΜέλος
19/08/2005, 17:57:51
Εκτός απο το παραπάνω πιστεύω κάποιος που υποστηρίζει τα ελληνικά ιδεώδη δεν θα αισχρολογούσε (αν και το κάνουν με πρωτότυπο τρόπο και έχω ρίξει τρελό γέλιο) αλλά θα έβρισκε επιχειρήματα ακλόνητα στοιχεία,αποδείξεις και θα επιχειρηματολογούσε για να τους φέρει σε δύσκολη θέση.....και όχι να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις γιατί έστω και σε μία σειρά να έχουν δίκιο το χάνουν αυτομάτα με τον τρόπο τους....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

nomadΜέλος
21/08/2005, 23:09:35

Να ανοίχθεί σελίδα στα εσωτερικά με θέμα "links που σας κάνουν να γελάτε μέχρι δακρύων"
Τελικά ποιους θα πολεμήσουν οι Ε; Τους αμερικάνούς, τους Εβραίούς, τους μασώνους, τους κινέζους, τα βριλ τα κριλ? Ποιος είναι ο σωστός Ε; Ο Πάλμος, ο e-e-e, ο τυπάς που βγαίνει στο Extra και πουλάει βιβλία, ο μαφιοζος της διπλκανής πόρτας?

Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)

beyondΜέλος
22/08/2005, 11:48:55
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ SITE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ SITE,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΜΑΥΡΩΣΗΣ ?

ConquerorΜέλος
22/08/2005, 12:58:23
(O AΓIOΣ ΓAΪΔAPOΣ XPIΣTOΦOPOΣ)

αυτο τορα που κολαει;;;

..Learn to listen and you will learn to learn...

skepticΜέλος
22/08/2005, 19:15:57
quote:

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ SITE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ SITE,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΜΑΥΡΩΣΗΣ ?

Μπα δεν νομίζω...
το στυλ γραψίματος είναι αυτό του Ωρίωνα.
Όσον αφορά τα μπινελίκια είναι λογικό, του ανθρώπου του κατάσχεσαν όλο σχεδον τον ηλεκτρονικό του εξοπλισμό και αυτό χωρίς όλα τα απαραιτητά νομικά τεκμήρια, είναι λογικό λοιπόν να είναι τουλάχιστον εξαγριωμένος.....

Μυθο-ΔΙΑΜέλος
23/08/2005, 00:29:50
Καλησπερα σε ολους.αφου διαβασα προσεχτικα το παρον τοπικ εχω να πω την αποψη μου η οποια ειναι η εξης.
πως γινεται ο Παλμος και ο καθε Παλμος,να δηλωνει Ελλην και ερευνητης και να ζηταει επιχορηγησεις απο την ευρωπαικη ενωση,δηλαδη απο τους ιδιους του τους εχθρους;;;
δηλαδη οι τρυπες που φωτογραφησε-γιατι εγω τρυπες βλεπω-απαραιτητα σημαινει οτι ειναι αρχαιοι ναοι;;;πως γινεται αυτα που φωτογραφησε να ειναι ''κρυφα'' απο τη στιγμη που ειναι ΟΛΑ σε δημοσιο χωρο;;;
πως γινεται να βγαινει ο καθε Λιακοπουλος-μικροπωλητης και να λεει οτι συν τοις αλλοις εχει επαφες με ομαδες εψιλον κλπ ετσι απροκαλυπτα;;;
πως γινεται να θεωρειται μυστικη αυτη η ομαδα και να μην ξερει κανεις για αυτην συγκεκριμενα παρα μονο 4-5 τυχαρπαστοι που θελουν να βγαλουν λεφτα και να βγαινουν δημοσια και να παιζουν με την αναγκη του Ελληνα για να μαθει;;;
δηλαδη μας περνανε για ηλιθιους;;;
οσο για τον ιστο ΟΕΑ προφανως ο ανθρωπος δεν εχει μαθει να μιλαει παρα βριζει χυδαια νομιζοντας οτι κανει κατι.δεν ειναι αυτο το ελληνικο πνευμα που νομιζει πως εχει.για μενα ειναι ενας ανθελληνας.
τελος να πω πως δεν χρειαζεται να δινουμε αξια σε κατι τετοιους,γιατι πιστευω πως δεν ειναι αυτοι οι εψιλον,ουτε και ποτε ειχαν επαφη μαζι τους,γιατι δεν εχουν κατι βασικο.αυτο που λεγεται ελληνικη ψυχη,φιλοτιμο και αξιοπρεπια.

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ