ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σαββατογεννημενοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σαββατογεννημενοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Akis4238 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Akis42Νέο Μέλος
25/05/2017, 18:11:50
Διαβασα μερικα θεματα στο φορουμ και μερικες αποψεις ομως ξεκιναω νεο θεμα γιατι αυτα ειναι πολυ κατω στη λιστα ( και αρκετες σελιδες περα ) .

Θυμαμαι 3-4 χρονια πριν οταν μου ειπαν διαφορα για τους Σαββατογεννημενους

Δεν ηξερα τι μερα της εβδομαδας ειχα γεννηθει και προς εκπληξη μου ηταν Σαββατο ( την ιδια μερα το εμαθα )
Μου ελεγαν πως οι καταρες τους πιανουν( κυριως αυτο ) , μου ελεγαν για προφητικα ονειρα ( αν ισχυει τοτε την βαψαμε .. ) , μου ελεγαν για την τυχη τους και πολλα αλλα .

Ωστοσο ενω εχω περασει αρκετες δυσκολιες ( εξαιτιας αλλων ανθρωπων ) ποτε δεν ηθελα να ριξω καταρες ή να ευχηθω ασχημα πραγματα σε αλλους ανθρωπους

Δεν εχω ιδεα αν ειμαι τυχερος ( δεν εχω κατσει να το παρατηρησω )

Καλα για τα ονειρα το " αν ισχυει τοτε την βαψαμε " ... ελπιζω να μην ισχυει
Ποτε δεν εδωσα σημασια σε οσα μου ελεγαν γιατι ειναι πραγματα που ποτε δεν εκατσα να παρατηρησω ( τυχη ) και πραγματα που απο επιλογη δεν ηθελα να κανω ( καταρες και ασχημες ευχες ) .

Υπαρχει καποιος που να πιστευει σε αυτα ? Ισως με καποιες ιστοριες ( αν και εχω την εντυπωση πως αν ειναι Σαββατογεννημενος ο αλλος θα σου μεινει στη μνημη οτι εκανε κατι τετοιο και θα πεις " ωω ειναι Σαββατογεννημενος βγαινουν οι ευχες του " ενω αν δεν ειναι δεν θα το σκεφτεις καν )

Akis42Νέο Μέλος
25/05/2017, 18:26:50
Δεν ειπα τις δικες μου εμπειριες -.-

Υπαρχουν φορες που εχει τυχει να σκεφτω ενα ατομο και μεσα στην επομενη ωρα να το πετυχω μπροστα μου .
Μου εχει τυχει μερικες φορες να σκεφτω να πω κατι σε ενα ατομο ( την επομενη μερα) και μετα απο 10-15 λεπτα να τον βρισκω μπροστα μου με καποιο τροπο .

Απο ευχες .. εχω κανει μονο καλες ευχες για αλλα ατομα αλλα μακροπροθεσμες
Λιγες ευχες καλες εχω κανει που να ειναι μικροπροθεσμες και εχουν πιασει οσες φορες θυμαμαι .

Υπαρχουν φορες που εχω δει ονειρα και βγαινουν . Να πω οτι αυτα τα ονειρα καθε φορα τα ελεγα σε αλλα ατομα πριν βγουν . Αν και ελπιζω να ειναι συμπτωσεις τα ονειρα και να μην βγαινουν στ'αληθεια.

Απο τυχη υπηρξαν φορες που ημουν τυχερος και αλλες που ημουν ατυχος .
Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι περυσι στις Πανελληνιες στη Φυσικη που δεν ηθελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να πεσουν κυμματα στο διαγωνισμα και ενω ηταν το πιο πιθανο να πεσει .. αυτα δεν επεσαν

Δεν ειμαι το ατομο που πιστευει σε οτι προκαταληψη υπαρχει ( δεν πιστευω σε προκαταληψεις πλην οτι κατι κρυβεται απο τον ανθρωπο )
ομως αναζητω μια μορφη αληθειας σε καθε θεμα παραξενο και μη .

Ελπιζω και σε αυτο το θεμα να υπαρξουν απαντησεις ..

26/05/2017, 01:54:29
Καλώς ήρθες κι απο εμένα, Akis42.

Τώρα μας τα χαλάς...
Τι το μυστικιστικό έχει το Σάββατο(;)
και κατ'επέκταση οι άνθρωποι που γεννήθηκαν εκείνη την ημέρα;

Παρακάτω λες:

quote:
Δεν ειμαι το ατομο που πιστευει σε οτι προκαταληψη υπαρχει

Μα (οι σαββατογεννημένοι) ειναι ακριβώς ο ορισμός του "ΟΤΙ προκατάληψη υπαρχει και δεν υπαρχει!

Αν ψάξεις λίγο παράδοση/λαογραφία/μύθους,
θα βρεις οτι η φράση (για πολλούς) σχετίζεται με την Άλωση της Πόλης

Akis42Νέο Μέλος
26/05/2017, 03:04:21
quote:

Καλώς ήρθες κι απο εμένα, Akis42.

Τώρα μας τα χαλάς...
Τι το μυστικιστικό έχει το Σάββατο(;)
και κατ'επέκταση οι άνθρωποι που γεννήθηκαν εκείνη την ημέρα;

Παρακάτω λες:

quote:
Δεν ειμαι το ατομο που πιστευει σε οτι προκαταληψη υπαρχει

Μα (οι σαββατογεννημένοι) ειναι ακριβώς ο ορισμός του "ΟΤΙ προκατάληψη υπαρχει και δεν υπαρχει!

Αν ψάξεις λίγο παράδοση/λαογραφία/μύθους,
θα βρεις οτι η φράση (για πολλούς) σχετίζεται με την Άλωση της Πόλης

Mα δεν ειπα οτι πιστευω σε κατι τετοιο . Ειπα οτι και σε εμενα μου συμβαινουν αρκετα αλλα πιστευω πως ειναι συμπτωσεις . Δεν ειμαι ατομο προκατειλλημενο και για αυτο ειμαι 100 % σιγουρος ( ας πουμε οτι το εχω ψαξει )

26/05/2017, 14:09:50
quote:

Mα δεν ειπα οτι πιστευω σε κατι τετοιο . Ειπα οτι και σε εμενα μου συμβαινουν αρκετα αλλα πιστευω πως ειναι συμπτωσεις . Δεν ειμαι ατομο προκατειλλημενο και για αυτο ειμαι 100 % σιγουρος ( ας πουμε οτι το εχω ψαξει

Τότε γιατί ανοίγεις θέμα σχετικό με αυτά που...δεν πιστεύεις?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Akis42Νέο Μέλος
27/05/2017, 00:06:52
Ευχαριστω για την απαντηση .

Οπως εχω ξαναπει φιλε μου προσπαθω να μαθω τι ισχυει και τι οχι και δεν νομιζω πως ειναι τοσο κακο αυτο .
Πιστευω σε κατι .
Αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορεις να μου δωσεις στοιχεια ωστε να μου αλλαξεις τη γνωμη .
Δεν πιστευω σε κατι ; Ομοια δωσε μου στοιχεια και ισως αλλαξω γνωμη.
Δεν ειμαι ξεροκεφαλος .
Τυχαινει να ακουω πολλα πραγματα για αρκετα θεματα . Ενα απο αυτα ειναι οι Σαββατογεννημενοι. Τυχαινει να ειμαι και εγω
Αυτο που ζηταω απο το θεμα ειναι οι αποψεις αλλων ατομων για το θεμα αυτο

30/05/2017, 09:29:26
quote:

....

Δεν εχω ιδεα αν ειμαι τυχερος ( δεν εχω κατσει να το παρατηρησω )

....

Βασικά όταν είσαι τυχερός το παρατηρούν οι άλλοι και στο λένε. Αν δεν έχει πέσει κάτι σχετικό στην προσοχή σου μάλλον δεν....

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

30/05/2017, 21:13:29
quote:

Ευχαριστω για την απαντηση .

Οπως εχω ξαναπει φιλε μου προσπαθω να μαθω τι ισχυει και τι οχι και δεν νομιζω πως ειναι τοσο κακο αυτο .
Πιστευω σε κατι .
Αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορεις να μου δωσεις στοιχεια ωστε να μου αλλαξεις τη γνωμη .
Δεν πιστευω σε κατι ; Ομοια δωσε μου στοιχεια και ισως αλλαξω γνωμη.
Δεν ειμαι ξεροκεφαλος .
Τυχαινει να ακουω πολλα πραγματα για αρκετα θεματα . Ενα απο αυτα ειναι οι Σαββατογεννημενοι. Τυχαινει να ειμαι και εγω
Αυτο που ζηταω απο το θεμα ειναι οι αποψεις αλλων ατομων για το θεμα αυτο

Θα σε καταριούνται και θα βλαστημουν τα γονικα σου α)γυναικολόγος , β) μαιευτήρας γάμμα ) νοσηλεύτριες δεν ξέρω αν θα γαμοσταυριζει ο αναισθησιολόγος. Αλλά κατά τα αλλά είσαι του σύμπαντος ο ευλογημένος.

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν

Edited by - ammophila on 30/05/2017 21:14:06

Edited by - ammophila on 30/05/2017 21:14:39

naryaΜέλος
21/01/2004, 10:46:54
περίεργη μικρή μου scully είμαι 27!

scullyΜέλος
21/01/2004, 10:51:56
Μαλιστα...ακουγα και εγω για παιδια-μωρα...!
Λοιπον εχει πολυ γελιο το net!
Μιλας με καποιον, σχηματιζεις μια εικονα στο μυαλο σου απο το nick και απο τις συζητησεις...μα...τις περισσοτερες φορες πεφτεις εντελως εξω!!!

Εγω ειμαι 18!!!!!!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

CrimsonΝέο Μέλος
21/01/2004, 15:51:39
Χαιρετώ όλους τους συμμετέχοντες. Θα ήθελα να μεταφέρω μια ιστορία που μου την έχει αφηγηθεί φίλος μου από τη στρατιωτική του θητεία πριν περίπου 6-7 χρόνια. Πριν από αυτό όμως, να σημειώσω πως ο ίδιος είναι επιστήμονας (και ένας από τους κορυφαίους στον τομέα του στην Ελλάδα) και όχι μόνο δεν πιστεύει, αλλά δε δέχεται καν την ύπαρξη παραφυσικών φαινομένων – απλά μου τα αφηγούνταν ψάχνοντας και ο ίδιος για λογικές εξηγήσεις.

Ο ίδιος λοιπόν υπηρέτησε σε ένα φυλάκιο της Αεροπορίας έξω από τη Λάρισα. Το συγκεκριμένο φυλάκιο, για κάποιο λόγο που δυστυχώς δεν θυμάμαι, ήταν μεσοτοιχία με ένα οστεοφυλάκιο Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η είσοδος του οποίου ήταν μέρος του φυλακίου. Πιθανόν να ήταν χτισμένο εκεί που παλιότερα υπήρχε ο τάφος, αλλά δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να το μεταφέρω λάθος. Κατά την παραμονή του εκεί, ο φίλος μου παρατήρησε διάφορα περίεργα φαινόμενα (θόρυβοι, ζώα που δεν έμπαιναν με τίποτα στο χώρο παρά το κρύο έξω κτλ.), πολλά από τα οποία ούτε καν απασχόλησαν την επιστημονική του σκέψη. Τρια όμως σημεία του είχαν μείνει:

- Η τηλεόραση που σε στιγμές όχι μόνο άνοιγε μόνη της («διαφορά τάσης, πιθανά», ήταν το σχόλιο του), αλλά έκανε και ζάπινγκ αυτοβούλως, χωρίς να υπάρχει καν κάποιος κοντά στον τηλεχειρισμό.
- Μια αέρινη, άυλη μορφή που συνάντησε μια μέρα στο διάδρομο που οδηγούσε στην είσοδο του οστεοφυλακίου. Προσπάθησε να το εξηγήσει ως «μια διάθλαση του φωτός από τους φεγγίτες πάνω στη σκόνη του χώρου», αλλά όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε εκείνη την ώρα έξω είχε συνεφιά και έβρεχε...
- Το πιο σημαντικό: Ένα βράδυ ακούστηκαν θόρυβοι από την πόρτα του οστεοφυλάκιου. Πρόκειται για μια βαριά μεταλλική πόρτα την οποία όταν έπρεπε να ανοίξουν λίγο καιρό πριν το συμβάν προκειμένου να καθαρίσουν το χώρο που είχε πλημμυρίσει από τις βροχοπτώσεις, παιδεύτηκαν αρκετά για να τα καταφέρουν. Οι θόρυβοι μάλιστα το βράδυ εκείνο ήταν τόσο έντονοι, που ο συνάδελφος του πήρε μαζί και το υπηρεσιακό του όπλο. Φτάνοντας λοιπόν στο διάδρομο που οδηγούσε στο οστεοφυλάκιο, είδαν την πόρτα ελαφρά ανοιγμένη – πράγμα λογικά αδύνατο, μια και κανείς δε θα μπορούσε να είχε περάσει στο χώρο και να την ανοίξει χωρίς να γίνει αντιληπτός. Μόλις όμως έκαναν μερικά βήματα στο διάδρομο για να την πλησιάσουν, η βαριά μεταλλική πόρτα έκλεισε μπροστά στα μάτια τους με τόση δύναμη που σχεδόν σφήνωσε, και χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια και από τους δύο για να την ανοίξουν. Φυσικά, δε βρήκαν κανένα μέσα – εν ζωή, τουλάχιστον – και οι σκέψεις του για «ρεύμα αέρος» όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ήταν η μόνη λογική εξήγηση μεν, αστεία δε, καθώς δεν υπήρχε παράθυρο, πόρτα ή κάτι τέτοιο μέσα στο οστεοφυλάκιο ώστε να δημιουργήσει ρεύμα, αλλά και αν υπήρχε θα ήταν πρακτικά αδύνατο να κουνήσει ο αέρας μια τέτοια πόρτα.

Να θυμίσω πως αυτές οι ιστορίες προέρχονται όχι από κάποιο θιασώτη του παραφυσικού που ίσως υποσυνείδητα να τις διόγκωνε, ή από αφηγήσεις άλλων στρατιωτών για τον χώρο που αγγίζουν τα όρια του μύθου πολλές φορές, αλλά από έναν άνθρωπο που τα βίωσε και έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να τα εξηγήσει, γιατί απλά δεν ταίριαζαν με την επιστημονική του σκέψη και δε χώραγε κάτι παραφυσικό στο κεφάλι του...

Crimson

naryaΜέλος
22/01/2004, 08:00:57
Καλώς ήλθες crimson,

Ίσως όπως λες το φυλάκιο να ήταν χτισμένο εκεί που προηγουμένως υπήρχε τάφος. Η ιστορία σου μου φέρνει στο μυαλό φαινόμενα poltergeist όπως τα έχουν παρουσιάσει σε ταινίες.

Οι Βουδιστές πιστεύουν ότι σε κάθε ελεύθερο χώρο υπάρχουν πνεύματα. Όταν εμείς χτίζουμε ένα κτίριο τους παίρνουμε τον χώρο τους. Για να εξευμενίσουν λοιπόν τα πνεύματα του χώρου αυτού φτιάχνουν δίπλα σε κάθε κτίριο μικρά ομοιώματα βουδιστικών ναών και καθημερινά αφήνουν σε αυτά λουλούδια, φρούτα, νερό και αναψυκτικά. Όσο πιο μεγάλο είναι το κτίριο που έχει χτιστεί τόσο πιο μεγάλο είναι και το ομοίωμα ναού που φτιάχνουν και το αποκαλούν "χώρος των πνευμάτων".

scullyΜέλος
22/01/2004, 11:03:16
Ενδιαφεροντα αυτα narya...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

lostris_aΝέο Μέλος
23/01/2004, 11:12:15
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του esoterica είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας πω μια εμπειρία που είχε ο μπαμπάς μου.
Πριν από δυο χρόνια ο μπαμπάς μου άρχισε να αδυνατίζει να μην παίρνει κιλά και οι γιατροί μετά από εξετάσεις διέγνωσαν ότι ήτανε ένα βήμα πριν τον καρκίνο (εξαιτίας του ποτού) χωρίς να το γνωρίζει ο μπαμπάς μου μας είπαν ότι δεν θα γλίτωνε τον καρκίνο αλλά θα κάνανε προσπάθεια για να τον γλιτώσουν .
Ήμασταν όλοι σε πολύ άσχημη κατάσταση Ιδίως ο πατέρας μου. Επειδή δεν υπήρχε η οικονομική άνεση για να μπει σε κλινικοί έκανε την αποτοξίνωση μόνος του στο σπίτι (οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρει). Οι πόνοι ήτανε αφόρητοι μετά από δύο μήνες άρχισε να σκέφτεται να ξεκινήσει πάλι το ποτό για να πάψει να πονάει, δεν έτρωγε δεν κοιμότανε και είχε φτάσει 40 κιλά.
Τότε άρχισαν να εμφανίζονται κάποια παράξενα φαινόμενα στο σπίτι (μας τα ομολόγησε 2 βδομάδες περίπου αφότου είχανε ξεκινήσει) όταν πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα για να ξαπλώσει (γιατί από τους πόνους δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος πολύ ώρα) άκουγε δυνατά χτυπήματα στο παράθυρο που είναι πάνω από το κεφάλι του και σε κλάσματα δευτερολέπτου τα άκουγε και στην πόρτα ,
αυτά τα χτυπήματα του προξενούσανε φόβο σαν κάποιος να προσπαθούσε να μπει μέσα στο σπίτι για να του κάνει κακό (η απόσταση ανάμεσα στο παράθυρο και στην πόρτα είναι περίπου 5 μέτρα αλλά δεν άκουγε βήματα κάποιον να τρέχει από το παράθυρο στην πόρτα και το αντίστροφο) δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήτανε και άρχισε να μην θέλει να μένει μόνος στο σπίτι,
ζητούσε από την μητέρα από μένα και τον άντρα μου να μένουμε μαζί του και τότε μάς είπε τι του συμβαίνει όμως μετά από μερικές μέρες έπαψε να ζητάει την συντροφιά μας και άλλαξε και η συμπεριφορά, του απέκτησε πάλι το κουράγιο τού ( τον μπαμπά μου δεν τον έριξε ποτέ αρρώστια η πόνος στο κρεβάτι - και έχει περάσει πολλά- έχει γαϊδουρινή αντοχή),
όταν τον ρωτήσαμε τι έγινε και άλλαξε μας είπε ότι κάθε φορά που ακούει τα χτυπήματα εμφανίζετε μια μαυροφορεμένη γυναίκα στη κρεβατοκάμαρα και κάθετε δίπλα του στο κρεβάτι δεν του μιλούσε μόνο καθότανε εκεί και του έκανε παρέα και μετά από λίγο τα χτυπήματα σταματούσαν μέχρι που σταμάτησαν να ακούγονται τελείως,
τότε σταμάτησε να εμφανίζετε και εκείνη άλλα όπως μας είχε πει ο πατέρας μου την αισθανότανε πολλές φορές μέσα στο σπίτι να τον προσέχει. Συγνώμη για το μεγάλο μέγεθος της ιστορίας μου και ελπίζω να μην σας κούρασα, θα ήθελα αν γνωρίζετε κάτι να μου πείτε την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

dana18Νέο Μέλος
23/01/2004, 12:23:02
Geia sas paidia!!!
Poli endiaferon ola afta pou grafete.......
Ego ksero para polles istories paromoies alla kai exo zisei ego k oi dikoi mou polla pou isos na sas fanoun poli endiaferon...
tha sas ta po siga siga...alli fora...
see you!!!

23/01/2004, 13:16:44
Αγαπητή φίλη dana18,

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, και ελπίζω να έχεις πολλές και
ενδιαφέρουσες ιστορίες να μας πης...επι τη ευκαιρεία να σου
θυμίσω οτι το παρακάτω μήνυμα αφορά και εσένα :
====================================================================
Στην προσπάθεια διάσωσης της Ελληνικής Γραφής, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τον κίνδυνο από τον εθισμό στην γραφή greeklish.
Εκτός από το ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για όποιον προσπαθεί να διαβάσει, κυρίως δρομολογεί μια πορεία που σε λίγο θα είναι μη αναστρέψιμη : αυτή του εκφυλισμού της Ελληνικής Γραφής με άμεση συνέπεια τον εκφυλισμό καιτης Ελληνικής Γλώσσας με απρόβλεπτες παράπλευρες απώλειες για τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ζητάμε λοιπόν τη βοήθεια σας : γυρίστε το πληκτρολόγιο σας στα Ελληνικά. Εάν έχετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα απευθυνθείτε στιςπαρακάτω διευθύνσεις του forum για τεχνική βοήθεια.
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!
Provlima me ta ELLHNIKA

===================================================================

Φιλικά

Πελασγός

(=|=)

sakidelicΝέο Μέλος
23/01/2004, 18:36:25
καλησπερώιζω όλα τα μέλη. σίγουρα υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για το συγκεκριμένο θεμα, κιθα βρίσκω τις μαρτυρίες σας πολυ ενδιαφέρουσες. θα ήθελα να σας πω κι εγω ενα περιστατικό που συνέβη στην ξαδέρφη μου.
η ξαδέρφη μου, τοτε 15 χρονων, πήγε να κλειδώσει την εκκλησία στην οποία ήταν επίτροπος ο παππούς μου. ηταν περίπου μεσημέρι, αλλά στην μικρή πλατεία που βρισκόταν η εκκλησία δεν ήταν κανείς (καθόλου περίεργο, μιας και η εν λόγω εκκλησία βρίσκεται σε ενα μικρόι χωριό της Πελλοπονήσου).
μπαίνοντας μέσα στην εκκλησία η ξαδέρφη μου για να σβήσει τα κεριά-αν θυμάμαι σωστά-είδε στην γωνία μια περίεργη μαύρη σκιά να σαλεύει. ξαφνικά, η σκιά γύρισε απότομα προς την πόρτα και χωρίς να βγεί έξω εξαφανίστηκε... περιττό να σας πω οτι η ξαδέρφη μου δεν έχει ξαναπάει σε εκείνη την εκκλησία απο τότε...

όταν ξημερώνει, κρύβονται τα φαντάσματα...

scullyΜέλος
24/01/2004, 09:42:38
Φιλε Iostris_a,
Εννοεις αποτοξινωση απο το ποτο, ετσι...?!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

AmandaΜέλος
25/01/2004, 05:42:34
Αγαπητή lostris a,

η μαυροφορεμένη γυναίκα που κρατούσε συντροφιά στον πατέρα σου και τον προστάτευε κατά πάσα πιθανότητα ήταν κάποια Αγία.
Πολλές φορές έχει ειπωθεί και από άλλους μάρτυρες τέτοιων φαινομένων ότι ένιωσαν την παρουσία κάποιου μαυροφορεμένου άντρα ή γυναίκας!Και ήταν κατά κοινή ομολογία κάποιος άγιος του οποίου στο παρελθόν είχαν ζητήσει τη βοήθεια και την προστασία.Πολλές επίσης φορές οι άγιοι έχουν αποκαλύψει την ταυτότητα τους στον προστατευόμενο τους.
Μήπως λοιπόν με την όλη φασαρία λόγω της ασθένειας του είχε ζητήσει ο πατέρας σου ή και η μητέρα σου τη βοήθεια και τη χάρη μιας Αγίας; Ή όπως λένε συχνά μήπως η μητέρα σου τον είχε τάξει κάπου για να γίνει καλά;Και δήλωσε με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της;
Από τότε που έπαψε να παρουσιάζεται ο πατέρας σου έγινε καλύτερα;
Ρώτησε τους γονείς σου και αν όντως ζήτησαν τη βοήθεια και την ευλογία κάποιου αγίου καλό θα ήταν να πας να ανάψεις ένα κεράκι στην χάρη του ευχαριστώντας την με αυτό τον τρόπο για το καλό που έκανε στον πατέρα σου.
Εύχομαι να είναι πάντα καλά

Φιλικά

lostris_aΝέο Μέλος
26/01/2004, 09:54:17
Καλημέρα και από μένα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Φίλη scully και εγώ φίλη είμαι και ναι αποτοξίνωση από το ποτό έκανε
δεν πίνει 2 χρόνια τώρα και είναι άλλος άνθρωπος.
Φίλη Αmanda σε ευχαριστώ για την ευχή νά σαι καλά, τώρα για το τάξιμο δεν τον είχε τάξει
η μητέρα μου ούτε και εμείς αλλά ούτε και ο πατέρας
μου είχε ζητήσει την βοήθεια από κάποια συγκεκριμένη Αγία, ζητούσαμε όμως βοήθεια
από την Παναγία (Παναγία μου βόηθα) ή από τον θεό (θεέ μου βόηθα), αλλά και εμείς αυτό πιστεύουμε ότι μάλλον ήτανε κάποια Αγία.
Μήπως γνωρίζετε οι χτύποι τη μπορεί να ήταν ??? (γιατί ο πατέρας μου φοβότανε όταν
τους άκουγε θεωρούσε ότι ήτανε κάτι που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι
για να του κάνει κακό. Και πάλι σας ευχαριστώ.

ΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ