ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- υπερφυσικες δυναμεις - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- υπερφυσικες δυναμεις - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Abderon35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
AbderonΝέο Μέλος
30/11/2015, 21:49:15
εσενα ποια ειναι η γνωμη σου? ειμαι λαθος σε αυτο που πιστευω? δηλαδη δεν υπαρχουνν υπεφυσικες δυναμεις ή υπερανθρωποι?

01/12/2015, 12:46:59
quote:

εσενα ποια ειναι η γνωμη σου? ειμαι λαθος σε αυτο που πιστευω? δηλαδη δεν υπαρχουνν υπεφυσικες δυναμεις ή υπερανθρωποι?

Υπάρχουν δυνάμεις και άνθρωποι
Αν είναι ‘υπερφυσικές’ και όσοι τις εκδηλώνουν είναι ‘υπεράνθρωποι’ είναι άλλο – και λίγότερο σημαντικό, για μένα, θέμα.
Ας μείνουμε στις δυνάμεις. Δεν θα τις πω ‘υπερφυσικές’ αν και συνήθως αφορούν πράγματα που ξαφνιάζουν και μοιάζουν από φυσική άποψη ανεξήγητα.
Ξεχωρίζουν, νομίζω, από δυνάμεις που εύκολα θεωρούμε ως ‘φυσικές’ από το ότι – πλην εξαιρέσεων – δεν προκυπτουν με φυσικό και αβίαστο τρόπο όπως τα φυσικά ταλέντα. Πρέπει να κάνεις κάτι (ή να σου συμβέι κάτι) για να εκδηλωθούν

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

01/12/2015, 13:36:10
Abderon
Λίγο προσοχή σε παρακαλώ, έχεις ανοίξει ήδη τρία ίδια θέματα!
Η συζήτηση συνεχίζετε σε ένα θέμα πατώντας "Απάντηση στο Θέμα" και οχι "Νέο Θέμα"

Το παρόν θέμα θα κλειδωθεί
η συζήτηση μπορει να συνεχιστεί στο : "υπερφυσικες δυναμεις"

01/12/2015, 15:17:56
quote:

Abderon
Λίγο προσοχή σε παρακαλώ, έχεις ανοίξει ήδη τρία ίδια θέματα!
Η συζήτηση συνεχίζετε σε ένα θέμα πατώντας "Απάντηση στο Θέμα" και οχι "Νέο Θέμα"

Το παρόν θέμα θα κλειδωθεί
η συζήτηση μπορει να συνεχιστεί στο : "υπερφυσικες δυναμεις"

Το θέμα που παραπέμπεις το έχουν γεμίσει κουτσουλιές. Αντί να ανέχεσαι τις κουτσουλιές γιατί δεν κοιτάζεις να μείνει καθαρή η κουβέντα επί του θέματος; Ο άνθρωπος είναι φανερό οτι άνοιξε άλλο θέμα γιατί του το χαντάκωσαν (με την ανοχή των υπευθύνων)

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

01/12/2015, 18:22:48
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

Ο Abderon πιθανότατα άνοιξε νέο θέμα γιατί όπως λογικότατα υποθέτει ο Αιθεροβάμων, μπερδεύτηκε και αντί να πατήσει απάντηση (στο υπάρχον θέμα) πάτησε νέο θέμα.
Αλλιώς, γιατί να ξεκινήσει με την ερώτηση, "εσενα ποια ειναι η γνωμη σου? ειμαι λαθος σε αυτο που πιστευω? δηλαδη δεν υπαρχουνν υπεφυσικες δυναμεις ή υπερανθρωποι?"

Αμάν πια με τους υπευθύνους, τους γλωσσοφάγατε!

mimosaΜέλος
08/10/2009, 07:15:45
quote:
Θα ηθελες να μην υπηρχε, αλλα υπαρχει.....δυστυχως για σας....

Αυτό τι είναι τώρα; Απειλή;
Ελπίζω να μην διαβάζει το φορουμ ο Χριστούλης και στενοχωρηθεί. Αν υπήρχε δεν θα έλεγε σε κανέναν "δυστυχώς για σένα, υπάρχω", αυτό μάλλον είναι ατάκα του σατανούλη.

mimosaΜέλος
08/10/2009, 07:18:29
Ο πατέρας Δεσπότης και ο υιός ο Τραμπούκος.
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Edited by - mimosa on 08/10/2009 07:18:56

mimosaΜέλος
08/10/2009, 07:21:48
quote:

quote:
Αυτός είναι ο Δημιουργός μας ο οποίος έχει μεν πολλούς τίτλους, αλλά έχει και ένα όνομα, Ιεχωβά...

Με ποιο ονομα ο Ιησους φανερωσε τον Δημιουργο?

Τους είπε "τα βλέπετε ολ' αυτά; Ο γέρος μου τα κανε".
Απο κεί μάλλον βγήκε και το ότι ο θεός είναι ένας γεράκος.

mimosaΜέλος
08/10/2009, 07:34:56
quote:
Θεωρώ τον μπάτμαν πολύ πιο επικίνδυνο.

Όχι, όχι, τον μπερδεύεις με τον Badman.

08/10/2009, 09:36:46
Επειδή δεν καταλαβαίνετε, δεν χρειάζεται να λέτε τέτοιες βλακείες και απρέπειες,σαν μικρά παιδιά...Ο Πατήρ, είναι ο αιώνιος Ων,ο Υιός
είναι ο Λόγος Αυτού,δηλαδή, η κίνηση του και το Αγιο Πνεύμα, είναι
η θεικότητα στην κίνηση....
Αν δεν καταλαβαίνετε, ρωτάτε, δεν είναι κακό..Μπορεί κάποτε να μάθετε τι είναι τελικά ο χριστιανισμός....
08/10/2009, 10:39:07
sesostris και europaios, ναι θεωρώ μαλάκες και κορόιδα όσους πάνε στρατό.
Πιά πατρίδα ρε παπάρες,έχει κάνει τίποτα η πατρίδα για σάς.Αν είναι δυνατόν.Σας κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα σας και τους πιστεύετε,πηγαίνετε να χάσετε την ζωή σας για ηλιθιότητες που εξυπηρετούν τρίτους.Εγώ δέν έχω πατρίδα,τί πάει να πεί Έλληνας?Δέν σημαίνει τίποτα απολύτως.Όλοι είναι το ίδιο άνθρωποι με όλλους.Και μόνο που σκέφτεστε έτσι,είστε εντελώς αντίθετοι με αυτά που δίδαξε ο Ιησούς.Όχι τίποτα άλλο αλλά κολλάτε την ταμπέλα στους εαυτούς σας "χριαστιανοί ορθόδοξοι",οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.

Όλα αυτά που σας λένε περι ελευθερίας και δικαιοσύνης είναι ψέματα.Δείτε την ταινία "Johnny got his gun" και θα καταλάβετε περισσότερα.

08/10/2009, 10:50:20
quote:
alex22:
Πιά πατρίδα ρε παπάρες,έχει κάνει τίποτα η πατρίδα για σάς.Αν είναι δυνατόν.Σας κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα σας και τους πιστεύετε,πηγαίνετε να χάσετε την ζωή σας για ηλιθιότητες που εξυπηρετούν τρίτους.Εγώ δέν έχω πατρίδα,τί πάει να πεί Έλληνας?Δέν σημαίνει τίποτα απολύτως.Όλοι είναι το ίδιο άνθρωποι με όλλους.Και μόνο που σκέφτεστε έτσι,είστε εντελώς αντίθετοι με αυτά που δίδαξε ο Ιησούς.Όχι τίποτα άλλο αλλά κολλάτε την ταμπέλα στους εαυτούς σας "χριαστιανοί ορθόδοξοι",οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.

Όλα αυτά που σας λένε περι ελευθερίας και δικαιοσύνης είναι ψέματα.Δείτε την ταινία "Johnny got his gun" και θα καταλάβετε περισσότερα.

Δε μας είπες όμως τον τρόπο με τον οποίο δεν πήγες φαντάρος!
Δήλωσες αντιρρησίας συνείδησης? Ιεχωβάς? έκανες τον τρελό? ή δήλωσες συκιά?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

08/10/2009, 11:07:17
Έχω πάρει αναβολή λόγω σπουδών,αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα το σίγουρο είναι οτι δέν πρόκειται να πάω.
kostakisΜέλος
08/10/2009, 13:25:19
Καλημέρα σε όλους

Αγαπητέ alex22

quote:
Πιά πατρίδα ρε παπάρες,έχει κάνει τίποτα η πατρίδα για σάς.

Επειδή έχω πάει και εγώ στρατό (παρότι η οργάνωση του ήταν άθλια και γίνεται όλο και χειρότερη), επέτρεψέ μου να σου πω ότι οι χαρακτηρισμοί σου είναι προσβλητικοί. Εντούτοις, τους αγνοώ, ένεκα του νεαρού της ηλικίας σου.
Το αν η πατρίδα κάνει κάτι για σένα δεν πρέπει να αποτελεί λόγο να συμπεριφέρεσαι άναρχα και αντιδραστικώς παράνομα απέναντι στην κοινωνία, στην οποία, ευτυχώς ή ατυχώς, ζεις. Η έννοια της πατρίδας δεν περιλαμβάνει μόνο ούτε εδάφη, ούτε πολιτική οργάνωση, ούτε κοινωνία, ούτε θεσμούς : είναι κάτι πολύ ευρύτερο και αφορά τόσο τα όποια αγαπημένα σου πρόσωπα, όσο και την ελευθερία σου να εκφράζεσαι μέχρι ενός έστω ορίου (πολύ μεγαλύτερου πάντως από το "όριο" του ισχυρότερου μίας εντελώς ανοργάνωτης κοινωνίας) ή τα όποια δικαιώματα απολαμβάνεις από τη συμμετοχή σου σε αυτή.

quote:
Εγώ δέν έχω πατρίδα,τί πάει να πεί Έλληνας?Δέν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Δικαίωμά σου, αλλά όχι και λόγος ύβρεως απέναντι στους Έλληνες.

quote:
Έχω πάρει αναβολή λόγω σπουδών,αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα το σίγουρο είναι οτι δέν πρόκειται να πάω.

Παρότι διαφωνώ κάθετα με τη λογική σου, εύχομαι τουλάχιστον να έχεις την αξιοπρέπεια να αποφύγεις τη στράτευση είτε ως αντιρρησίας συνείδησης, είτε ως Ι5 παθολογικό, γιατί το να χρησιμοποιήσεις βύσμα ή να το παίξεις τρελός είναι η μέγιστη ταπείνωση της προσωπικότητάς σου.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

08/10/2009, 13:45:22
Συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς,αλλά ρε παιδιά,μόνο εγώ το βλέπω αυτό?Δέν καταλαβαίνετε οτι είναι εκμετάλευση όλο αυτό?Όλο το σύστημα σκοπεύει την εκμετάλευσή μας,είμαστε σκλάβοι του συστήματος και δέν βοηθάει με το να το δεχόμαστε χωρίς να κάνουμε τίποτα για αυτό.

Αποσύρομαι γιατί δέν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός.

08/10/2009, 13:46:43
μερικές απαντήσεις στο alex22

λες ότι η πατρίδα δεν έκανε τίποτα για εσένα και ρωτάω σχολείο πήγες;
ποιος το πλήρωσε; η πατρίδα
τώρα που σπουδάζεις πας σε ιδιωτικό η δημόσιο αν πας σε δημόσιο πάλι η πατρίδα στο πληρώνει
το ότι μπορείς και αποκαλείς μαλάκες όσους πήγαν στρατό πεθάναν έμειναν ανάπηροι περάσαν μήνες χρόνια σε χαρακώματα για να είσαι τώρα εσύ ελεύθερος δείχνει το πόσο καραγκιοζάκος είσαι
πραγματικά εύχομαι να σου πάνε όλα στραβά να σε #$%$%#% κάθε μέρα και ψυχολογικά αλλά και σωματικά
φιλάκια και σου εύχομαι καλές ψ*^#$ στον πάτο σου
με αγάπη ένας μαλάκας που εξαιτίας του είσαι ελεύθερος

υ.γ.
την ώρα που έγραφα το μήνυμα πόσταρε το alex22 σαν γνήσιος ρίψασπις εγκαταλείπει το θέμα να σε χαίρονται οι γονείς σου που κάνανε τέτοιο λαμόγιο

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

Edited by - αθεος on 08/10/2009 13:51:45

08/10/2009, 14:00:42
quote:
λες ότι η πατρίδα δεν έκανε τίποτα για εσένα και ρωτάω σχολείο πήγες;
ποιος το πλήρωσε; η πατρίδα
τώρα που σπουδάζεις πας σε ιδιωτικό η δημόσιο αν πας σε δημόσιο πάλι η πατρίδα στο πληρώνει
το ότι μπορείς και αποκαλείς μαλάκες όσους πήγαν στρατό πεθάναν έμειναν ανάπηροι περάσαν μήνες χρόνια σε χαρακώματα για να είσαι τώρα εσύ ελεύθερος δείχνει το πόσο καραγκιοζάκος είσαι
πραγματικά εύχομαι να σου πάνε όλα στραβά να σε #$%$%#% κάθε μέρα και ψυχολογικά αλλά και σωματικά
με αγάπη ένας μαλάκας που εξαιτίας του είσαι ελεύθερος

υ.γ.
την ώρα που έγραφα το μήνυμα πόσταρε το alex22 σαν γνήσιος ρίψασπις εγκαταλείπει το θέμα να σε χαίρονται οι γονείς σου που κάνανε τέτοιο λαμόγιο

Και ποιός πληρώνει την πατρίδα βρε μαλάκα?Ποιός σου ρουφάει το αίμα με τους φόρους? Είσαι εντελώς καθυστερημένος.

quote:

Οι κατάρες πηγαίνουν πάντα σε εκείνους που τς δημιουργούν,απόλαυσέ τις.Αλλά πού μυαλό για να το καταλάβεις αυτό.Σε έχουν προγραμματίσει να σκέφτεσαι ετσι,περιοριστικά.Πραγματικά σε λυπάμαι.Αν εχεις τον θεό σου.

08/10/2009, 14:11:07
φιλάκια λάκη (είναι η πρώτη φορά που στέλνω φιλάκια σε οπισθογεμές πράμα)

τράβα στην μαμά σου να κλάψεις βρε άντε και μην αργήσεις γιατί το γαλατάκι θα κρυώσει μπούλη

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

Edited by - αθεος on 08/10/2009 14:13:59

08/10/2009, 14:18:29
Μου κάνει εντύπωση , ένα πράγμα...!

Όλοι επισημαίνουν την "παραβατική" συμπεριφορά...επισημαίνουν τον "αποδομητικό" λόγο...επισημαίνουν την συμπεριφορά που προσπαθεί να ευτελίσει..και προσπαθούν να αναδείξουν το λάθος...οκ...ως εδώ καλά!!!

Μα με ποιό τρόπο , ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω...επιδιδόμενοι στις ίδιες συμπεριφορές και ακόμα χειρότερες???

Μπορεί να καθίσταται ο οποιοσδήποτε, κατηγορούμενος για την όποια πίστη έχει και υπερασπίζεται???

Οι όποιοι ισχυρισμοί και γνώσεις ...μέλλεται να έχουν τόση βαρύτητα και εγκυρότητα ...όση ακριβώς έχει -δια μέσου των θέσεων και απάντήσεων του- ο καθένας μας!!!

Το λέω με καλή διάθεση ...διότι γνώσεις υπάρχουν και άνθρωποι που τις κατέχουν υπάρχουν , μα φθάνει μόνο αυτό για να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα??

Σημ:"Δεν εξαιρούμαι καθ'οιονδήποτε τρόπο και εγώ...!"

soul

08/10/2009, 14:28:23
το alex22 διαμέσου των αιώνων

εποχή παγετώνων το alex22 είναι μαζί με μια ομάδα άλλων ανθρώπων και ψάχνουν για σπηλιά ώστε να την κάνουν βάση της ομάδας

μπαίνει το alex22 μέσα και μια αρκούδα ορθώνεται και βρυχάται το alex22 λέει
κύριε αρκούδε εγώ δεν πιστεύω στον στρατό στα όπλα και τα λοιπά ο...

η αρκούδα τρώει ένα alex22

το alex22 σε μια παλαιότερη εποχή που γινόταν πόλεμος κάθεται στο σπίτι του και ξαφνικά κάποιος σπάει την πόρτα και μπαίνει μέσα το alex22 λέει

κύριε εγώ δεν πιστεύω στον στρατό στα όπλα και τα λοιπά ο...

το alex22 βρίσκεται διαμελισμένο και νεκρό στο πάτωμα ενώ πριν πεθάνει έχει δει την οικογένεια του να βιάζεται και να σφαγιάζεται το παρήγορο είναι ότι και αυτό γνώρισε μια άλλη πτυχή του σεξ πριν πεθάνει

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

Edited by - αθεος on 08/10/2009 14:31:34