ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τελικά θα μείνει κανένας για να γράφει στο φόρουμ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Τελικά θα μείνει κανένας για να γράφει στο φόρουμ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Laryp61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
11/03/2006, 10:49:04

11/03/2006, 11:24:47

Μεταφορά >> ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

11/03/2006, 11:48:41

11/03/2006, 11:50:05

11/03/2006, 12:06:18

Μεταφορά >> ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

11/03/2006, 13:47:15
Νομίζω ότι φταίει ο καιρός (put the blame on...), ναι είμαι σίγουρη ότι όλος αυτός ο εκνευρισμός οφείλεται στις καιρικές συνθήκες! Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ κακοκοιμήθηκα χτες (ή μάλλον κατάφερα να κοιμηθώ μετά τις 6 το πρωί). Η άνοιξη είναι μια μεταβατική περίοδος. Σίγουρα.

Τις τελευταίες μέρες παλεύω με τις σκέψεις. Θέλω να απαντήσω σε δύο θέματα και διστάζω. Το ένα είναι του Εχέμβροτου και το άλλο του junk. Είναι παλιά θέματα που κάποιοι τα ανέβασαν τις τελευταίες μέρες. Πώς να απαντήσεις όταν ξέρεις ότι οι θεματοθέτες τους λείπουν και πιθανόν να μην εμφανιστούν ξανά για να απαντήσουν; Junk, Εχέμβροτος, Valnta, sceptic, dimkar, για να μην αναφερθώ σε άλλους που απλώς εξαφανίστηκαν αλλά έχεις την ελπίδα ότι μπορεί και να τους ξαναδεις να γράφουν κάποια στιγμή όπως ο Πέτρος, ο μάνος και διάφοροι άλλοι.
Θα μου πείτε μάλλον σε έπιασε ο ανοιξιάτικος συναισθηματισμός. Αυτή είναι η πορεία των φόρουμ. Μέλη έρχονται και φεύγουν. Καινούργια μέλη έρχονται και ανανεώνουν το ενδιαφέρον, ευτυχώς.

Χτες χάζευα το dream show. Τραγούδησε κάποια κοπελιά με ωραία φωνή και την έκρινε ένας από την επιτροπή. Της είπε λοιπόν, από την αρχή που ήρθες εδώ, είπα ότι είσαι πολύ καλή. Και σήμερα ήσουν πολύ καλή, αλλά... αλλά δεν υπάρχει εξέλιξη. Από σένα έχω απαιτήσεις να γίνεις ακόμα καλύτερη. Είσαι καλή αλλά στάσιμη. Αυτός είναι αν θέλετε ο προβληματισμός μου και για εδώ μέσα. Είμαστε καλοί, αλλά στάσιμοι, ο καθένας ξεχωριστά και το φόρουμ (για το φόρουμ μιλάω μόνο) του esoterica.
Είμαστε καλοί αλλά στάσιμοι. Για σκεφτείτο το. Μπορεί και να έχω άδικο..;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

AngelosΜέλος
11/03/2006, 14:42:18
Ostria

Σιγουρα φταίει η ανοιξη. Στασιμοι δεν μενουμε, αλλα οσοι προχωράμε, αποχωρούμε
κιόλας. (Αλλος απο εδώ αλλος απο εκει). Αλλοι πάλι προχωράνε αλλα δεν αποχωρούνε.
Ειναι θέμα πλανητικής συγγυρίας . Α ναι έρχονται και καινούριοι.

Το οτι τελικά δεν θα μεινει κανενας να γράφει στο forum ειναι δεδομένο,
διοτι τίποτα δεν ειναι αιώνιο.Ποσο μάλλον ένας δυκτιακός τόπος.

Αγγελος

11/03/2006, 17:09:10
quote:

Νομίζω ότι φταίει ο καιρός (put the blame on...), ναι είμαι σίγουρη ότι όλος αυτός ο εκνευρισμός οφείλεται στις καιρικές συνθήκες! Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ κακοκοιμήθηκα χτες (ή μάλλον κατάφερα να κοιμηθώ μετά τις 6 το πρωί). Η άνοιξη είναι μια μεταβατική περίοδος. Σίγουρα.

Τις τελευταίες μέρες παλεύω με τις σκέψεις. Θέλω να απαντήσω σε δύο θέματα και διστάζω. Το ένα είναι του Εχέμβροτου και το άλλο του junk. Είναι παλιά θέματα που κάποιοι τα ανέβασαν τις τελευταίες μέρες. Πώς να απαντήσεις όταν ξέρεις ότι οι θεματοθέτες τους λείπουν και πιθανόν να μην εμφανιστούν ξανά για να απαντήσουν; Junk, Εχέμβροτος, Valnta, sceptic, dimkar, για να μην αναφερθώ σε άλλους που απλώς εξαφανίστηκαν αλλά έχεις την ελπίδα ότι μπορεί και να τους ξαναδεις να γράφουν κάποια στιγμή όπως ο Πέτρος, ο μάνος και διάφοροι άλλοι.
Θα μου πείτε μάλλον σε έπιασε ο ανοιξιάτικος συναισθηματισμός. Αυτή είναι η πορεία των φόρουμ. Μέλη έρχονται και φεύγουν. Καινούργια μέλη έρχονται και ανανεώνουν το ενδιαφέρον, ευτυχώς.

Χτες χάζευα το dream show. Τραγούδησε κάποια κοπελιά με ωραία φωνή και την έκρινε ένας από την επιτροπή. Της είπε λοιπόν, από την αρχή που ήρθες εδώ, είπα ότι είσαι πολύ καλή. Και σήμερα ήσουν πολύ καλή, αλλά... αλλά δεν υπάρχει εξέλιξη. Από σένα έχω απαιτήσεις να γίνεις ακόμα καλύτερη. Είσαι καλή αλλά στάσιμη. Αυτός είναι αν θέλετε ο προβληματισμός μου και για εδώ μέσα. Είμαστε καλοί, αλλά στάσιμοι, ο καθένας ξεχωριστά και το φόρουμ (για το φόρουμ μιλάω μόνο) του esoterica.
Είμαστε καλοί αλλά στάσιμοι. Για σκεφτείτο το. Μπορεί και να έχω άδικο..;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Tην είδα την κοπέλα κι εγώ. Μου έκανε εντύπωση το σκηνικό. Και η φαγούρα εδώ μέσα.
Είμαι καινούργια αλλά και παλιά. Αφού κυττώ στα φόρουμς.
Προβληματίζομαι. ΄Οσο καλός και να είσαι δεν πηγαίνεις μπροστά.
Κι εγώ στραβοξύπνησα.
Αλλά καλύτερα από το να μην κοιμόμαστε.
Ας αγαπήσει ο ένας τον άλλον. Κακό είναι ή δύσκολο;

ELEYUERH SKECH

11/03/2006, 20:22:03
quote:

Και η φαγούρα εδώ μέσα.

ELEYUERH SKECH

ο συνωστισμος φταιει και πιασαμε ψειροι (διασταυρωση ψειρας και ψυλου )

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

lancelotΜέλος
12/03/2006, 04:05:50
Συμφωνω με Peronosporos...μα και να τα λεμε :
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα.

JollyRogerΝέο Μέλος
08/01/2011, 18:01:58
καλησπέρες :)

θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με την απόφασή μου να συμμετέχω εδώ...

προκειμένου να αποφασίσω, προσπαθώ να καταλάβω λίγο καλύτερα πως επιλέγουν οι συμμετέχοντες στον παρόντα χώρο να συνδιαλέγονται κλπ...

διάβασα ένα τοπικ, και έπεσα πάνω σε διάφορα "μεταφέρθηκε" κλπ, χωρίς να είμαι σε θέση να δώ που μεταφέρθηκε, τι, και απο ποιόν...

καθώς και τον χαρακτηρισμό "troll", φαινομενικά αυθαίρετα, όπως μπορώ να το αντιληφθώ...

θα ήθελα λοιπον να ρωτήσω, ποιός και με ποιά κριτήρια αποφασίζει τα παραπάνω, ωστε να βοηθηθώ στην επιλογή μου :)

ευχαριστώ για την ανάγνωση του παρόντος.

08/01/2011, 22:00:14
γειά σου καί καλός ήρθες,θά σέ κατατοπίσουν τό συντομότερο ,υπομονή

Edited by - pandi on 08/01/2011 22:01:13

08/01/2011, 22:20:33
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 9/1/2011
09/01/2011, 00:44:33
JollyRoger καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Η απάντηση στα ερωτήματα σου είναι απλή και αναφέρετε στους κανονισμούς εγγραφής.

«Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες.
Εάν όντως συμφωνείτε με τους Κανονισμούς και τις Πολιτικές που δηλώνονται σ'αυτήν την συμφωνία καθώς και με τα κριτήρια που αναφέρονται, προχωρήστε πατώντας το κουμπί "Συμφωνώ!" παρακάτω, ειδάλλως πατήστε "Ακύρωση"

Τα μηνύματα από τα "troll" ή και από μέλη που ξεχνάν το παραπάνω μήνυμα που αποδέχτηκαν κατά την εγγραφή τους (και πάλι μετά από αρκετές παρατηρήσεις) μεταφέρονται σε δεσμευμένο χώρο ή στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, όσο για αυτό που αναφέρεσαι… «καθώς και τον χαρακτηρισμό "troll", φαινομενικά αυθαίρετα, όπως μπορώ να το αντιληφθώ»… όταν θα θέλεις να συμμετάσχεις σε διάλογο με κάποια μέλη ή να ανοίξεις κάποιο νέο θέμα, ελπίζω να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο των "troll" καθώς θα προσπαθούν με έμμεσο ή άμεσο τρόπο να καταστρέψουν το θέμα σου ή τις απόψεις σου…

JollyRogerΝέο Μέλος
09/01/2011, 00:53:54
μόλις είχα βρει τη "γενικη σαλατα" και γελούσα με τα μηνύματα, και είχα θεωρησει οτι μάλλον μου κάνει αυτό που αντιλαμβάνομαι μεχρι στιγμής...

ίσως γιαυτό να ήρθε "τυχαία" το μήνυμά σου τωρα στην αντιληψη μου...

anyway, thanks, θεωρω οτι καλύφθηκα... εφόσον τέτοιας μορφής μηνύματα, δεν διαγράφονται, τα κριτήρια του "μετακομιστή" θεωρώ οτι μου κάνουν :)

σχετικά με την παραπάνω αναφορά φιλε elo...
το κείμενο πάνω απο το "next" ούτε το διάβασα, ούτε έχω κανένα σκοπό, επειδή όπως το αντιλαμβάνομαι, αν μπώ στη διαδικασία, θα σημαίνει οτι επιλέγω να περιορίσω τον εαυτό μου κατα καποια έννοια που προσπαθεί υποθετικά να με εξαναγκάσει η φαινομενικά μοναδική επιλογή...και δεν μου αρέσει...

πάτησα δηλαδή το "ναι", προκειμένου να πάω παρακάτω, εντελώς ανεξάρτητα με το τι μπορεί να έγραφε απο πάνω :)

καλως σας βρήκα :D

09/01/2011, 01:31:32
Καλησπέρα και από μένα.
Ενδιαφέρουσα... την βρίσκω την "ερώτηση".
Πάντως, πέρα από την καταλληλότατη απάντηση του elo, προσωπικά θα περίμενα και θα το έβρισκα καλό, σε τέτοιου είδους θέματα να υπάρχουν απαντήσεις και από άλλα Μέλη των Forums, εκτός της συντονιστικής ομάδας.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

JollyRogerΝέο Μέλος
09/01/2011, 01:49:50
το μήνυμα του φίλου πιο πάνω, τι απέγινε;

09/01/2011, 02:23:29
Πήγε για βρούβες

JollyRogerΝέο Μέλος
09/01/2011, 02:39:40
βασικά επειδή αφορά ακριβώς το θέμα που με προβλημάτισε, κι επειδή τυχαίνει να θυμάμαι τι ανέφερε (άρα μπορώ να έχω την άποψη που με ενδιαφέρει), η πιο ουσιώδης απάντηση στο ερώτημά μου μέχρι στιγμής, θα ήταν για μένα ένα λινκ με το που βρίσκεται το εν λόγω ποστ.

αν είναι εφικτό, θα το εκτιμούσα πολύ...
αν δεν ειναι, δεν με πειράζει, την απάντησή μου θα την έχω είτε έτσι είτε αλλιώς :)

ευχαριστώ για την συνδιάλεξη, και αισιοδοξώ για τη συνέχεια.. :)

09/01/2011, 02:59:31
....