- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
"τι να πω,αμα σας αρεσει να γελατε με ανοησιες "
Εσύ το είπες nikostheatre ναι μας αρέσει να γελάμε με ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!!
Μπράβο βλέπω υπάρχει πρόοδος!!!!
nikostheatre
"Προφανως πολλοι εδω,αλλα κυριως εσυ και ο GDS1 αδυνατειτε να αντιληφθειτε το νοημα της λεκης "πολιτισμος" "σεβασμος στον συνομιλητη" και τετοια υψηλου επιπεδου νοηματα.."
LOOK WHO THE **** IS TALKING!!!!
Άντε Άντε γρήγορα στα κουβαδάκια σου...για να μην αρχίσω και δεν σε ξεπλένει ούτε ο πολυ αγαπημένος σου Ιορδάνης
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
"Τωρα εσυ gds1,δεν ξερω σε πια παραλια παιζεις με τα κουβαδακια σου..."
στην δικιά σου βρε μικρό και αγνό αγοράκι
nikostheatre
"...,εγω εχω παψει προ πολλου τετοια σπορ"
τι έφτασες στην ηλικία να παίζει LEGO και PLAYMOBIL,καλά παίξε με αυτά
nikostheatre
"Αν παλι το πνευματικο σου επιπεδο αδυνατει να κατανοησει καποια πραγματα τοτε τι να πω...απευθυνσου σε γιατρο.."
και εσύ στον πνευματικό σου που σε ικανοποιεί με πολλούς τρόπους!!!!!
quote:
nikostheater
"τι να πω,αμα σας αρεσει να γελατε με ανοησιες "Εσύ το είπες nikostheatre ναι μας αρέσει να γελάμε με ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!!
Ωραια GDS1,αμα σε ικανοποιει ο ρολος του γελωτοποιου για να γελανε ολοι με τις ανοησιες ΣΟΥ τοτε παω πασο..πες μου μονο ημερα και ωρα παραστασης..
"Ωραια GDS1,αμα σε ικανοποιει ο ρολος του γελωτοποιου για να γελανε ολοι με τις ανοησιες ΣΟΥ τοτε παω πασο..πες μου μονο ημερα και ωρα παραστασης.."
Δεν το σώζεις όσο και αν προσπαθήσεις, ήδη απάντησες στο ποιος είναι ο γελοτοποιός εδώ μέσα...Για κάτσε να θυμηθώ πως το είπες...
nikostheater
"τι να πω,αμα σας αρεσει να γελατε με ανοησιες "
χαίρομαι που κατανοείς την θέση σου....
Έλα μικρό και αστείο αγοράκι κάνε με να γελάσω και άλλο!!!!
Edited by - GDS1 on 12/08/2005 13:46:02
Εγω θα σε κανω να γελασεις;
Αν θες να ξεκαρδιστεις κοιτα τον εαυτο σου στον καθρεφτη καλυτερα.
παντως στο χωριο μου αυτους που γελανε χωρις λογο και δεν ξερουν τι τους γινεται τους λεμε χαζοχαρουμενους.Μηπως σου ταιριαζει ο χαρακτηρισμος;
quote:
Θρασυδειλος μαλλον εισαι εσυ που επειδη κοτσαρεις ενα εικονιδιο pink floyd νομιζεις οτι εισαι σκεπτομενος και διανοουμενος.
quote:
εικονιδιο των floyd που εβαλες κακομοιρη...
quote:
Πρωτον δεν σε χαρακτηρισα
![]()
Αντε για κάνα μπανάκι αγόρι μου, το χρειάζεσαι

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark
"Εγω θα σε κανω να γελασεις;"
Εσύ είσαι ο καραγκιόζης της παρέας....
nikostheater
"Αν θες να ξεκαρδιστεις κοιτα τον εαυτο σου στον καθρεφτη καλυτερα."
Καλύτερα να γελάω παρά να κλαίω σαν και εσένα ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΗ
nikostheater
"παντως στο χωριο μου αυτους που γελανε χωρις λογο και δεν ξερουν τι τους γινεται τους λεμε χαζοχαρουμενους."
και εμείς στην Αθήνα λέμε τους κομπλεξικούς ηλίθιους χωριάτες απλά ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ, και σου ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ!!!!
Τώρα Nikostheater κάνε μου την ΜΑΙΜΟΥ έλα έλα θα σου δώσω και μπανάνα!!!!!
Έτσι ανέβα στο δέντρο σαν μια τρελή ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ....!!!!
quote:
Με τον incubus τα ειχα πει παλιοτερα,αλλα τουλαχιστον αυτος συγκρατειται,δεν ειναι ΤΟΣΟ προκλητικος οσο εσυ actr και οσο ο GDS1.
Προκλητικός δε νομίζω να έχω γίνει γενικά με κανέναν αν δεν έχει γίνει προηγουμένως απέναντι μου.
Με εσένα συγκεκριμένα δε νομίζω να έγινα ποτέ.
Μία φορά είχες παρανοήσει κάτι που είχα πεί σε κάποιον άλλον κι εσύ νόμιζες οτι το είχα πεί σε εσένα.
Σου εξήγησα λοιπόν αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβες οτι είχα δίκιο.
Αν δεν το κατάλαβες , λυπάμαι αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Από κεί και πέρα δεν έχουμε μιλήσει ξανά, σωστά?
Το οτι έχω αντίθετες γνώμες από σένα και δηλώνω άθεος ενώ εσύ Χριστιανός δε νομίζω να με κάνει προκλητικό αλλά μου δίνει το δικαίωμα να έχω τις απόψεις μου όπως κι εσύ τις δικές σου.
Επειδή έχεις αναφέρει οτι "εμείς" γινόμαστε προσβλητικοί, εσύ βρίσκεις οτι "εσείς" δεν έχετε γίνει ποτέ εξίσου προσβλητικοί?
Κατηγορείτε εμάς για φανατισμό.
Δές, αγαπητέ μου, τους συνομιλητές που έχεις τις ίδιες απόψεις για τον Χριστιανισμό αν αναλώνονται σε συζητήσεις άλλων άσχετων θεμάτων στα υπόλοιπα topics και θα δείς οτι αναλώνονται μόνο σε θρησκευτικά θέματα.
Δεν βρίσκουν ενδιαφέρον κανένα άλλο θέμα σε αυτό το forum?
Αυτό δεν δείχνει ένα είδος φανατισμού?
Τα άτομα με τα οποία κοντραρίζεσαι τα έχω δεί να "περιφέρονται" και σε άλλα θέματα και να συνομιλούν με επιχειρήματα και με λογική.
Για να μην παρεξηγηθώ, για εσένα δεν έχω παρατηρήσει τίποτα σχετικά με αυτό, οπότε δε μπορώ να κρίνω για εσένα.
Για 2-3 άτομα όμως μπορώ να το πώ.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Προκλητικός δε νομίζω να έχω γίνει γενικά με κανέναν αν δεν έχει γίνει προηγουμένως απέναντι μου.
Με εσένα συγκεκριμένα δε νομίζω να έγινα ποτέ.
Μία φορά είχες παρανοήσει κάτι που είχα πεί σε κάποιον άλλον κι εσύ νόμιζες οτι το είχα πεί σε εσένα.
Σου εξήγησα λοιπόν αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβες οτι είχα δίκιο.
Αν δεν το κατάλαβες , λυπάμαι αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Από κεί και πέρα δεν έχουμε μιλήσει ξανά, σωστά?
Το οτι έχω αντίθετες γνώμες από σένα και δηλώνω άθεος ενώ εσύ Χριστιανός δε νομίζω να με κάνει προκλητικό αλλά μου δίνει το δικαίωμα να έχω τις απόψεις μου όπως κι εσύ τις δικές σου.
Επειδή έχεις αναφέρει οτι "εμείς" γινόμαστε προσβλητικοί, εσύ βρίσκεις οτι "εσείς" δεν έχετε γίνει ποτέ εξίσου προσβλητικοί?
Κατηγορείτε εμάς για φανατισμό.
Δές, αγαπητέ μου, τους συνομιλητές που έχεις τις ίδιες απόψεις για τον Χριστιανισμό αν αναλώνονται σε συζητήσεις άλλων άσχετων θεμάτων στα υπόλοιπα topics και θα δείς οτι αναλώνονται μόνο σε θρησκευτικά θέματα.
Δεν βρίσκουν ενδιαφέρον κανένα άλλο θέμα σε αυτό το forum?
Αυτό δεν δείχνει ένα είδος φανατισμού?
Τα άτομα με τα οποία κοντραρίζεσαι τα έχω δεί να "περιφέρονται" και σε άλλα θέματα και να συνομιλούν με επιχειρήματα και με λογική.
Για να μην παρεξηγηθώ, για εσένα δεν έχω παρατηρήσει τίποτα σχετικά με αυτό, οπότε δε μπορώ να κρίνω για εσένα.
Για 2-3 άτομα όμως μπορώ να το πώ.
Αγαπητε incubus,οντως η παρεξηγηση μεταξυ μας λυθηκε,και ελπιζω να υπαρξει εδαφος να μιλαμε ομορφα και πολιτισμενα.
Φυσικα και υπαρχουν φανατισμενοι και κολλημενοι και στα 2 "στρατοπεδα.
Μπορω να μιλησω μονο για αυτην την θεματικη ενοτητα που λεγεται "μυθος και θρησκεια" γιατι εδω οπως παρατηρεις η διαμαχη μετετραπη σε πολεμο χαρακωματων.Εδω λοιπον,οι δηλονωντες χριστιανοι αντιμετωπιζουν επιθεσεις αδικαιολογητες,ειρωνιες,χαρακτηρισμους και μειωση των πιστευω τους απο αλλους οι οποιοι δεν σεβονται την διαφορετικη αποψη.
τα ατομα που λες που κοντραριζομαι μπορει να μιλουν σε αλλα θεματα λογικα και με επιχειρηματα,αυτο δεν τους αναβαπτιζει απο την απαραδεκτη συμπεριφορα τους εδω.
Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι θεωρουν την συμπεριφορα τους αυτη και "αστεια" η οτι "την λενε" στους χριστιανους και τετοιες ανωριμες και ηλιθιες συμπεριφορες,λες και ειναι τοσο δυσκολο να συμμετεχουν γονιμα στις συζητησεις..
Εγω οπως θα εχεις δει,προσπαθω καλη τη πιστη να συμμετεχω σε συζητησεις,να λυσω αποριες η να ρωτησω κατι που με απασχολει,και ελπιζω να αντιλαμβανεσαι ποσο απογοητευτικο ειναι να μπαινεις εδω για κουβεντα και να ερχεσαι αντιμετωπος με γελοιοτητες οπως του GDS1.
Φαινεται η συντονιστρια εδω κοιμαται τον υπνο του δικαιου και θυμαται το φορουμ μονο για να κλειδωσει θεματα..δεν πειραζει.
Να δω ομως ποτε θα καταφερεις να συμμετασχεις εδω σαν ανθρωπος..δυσκολα σου βαζω,ε;
Καλα γελια.
Υ.γ.Αλλαξε κουβαδακια,με αυτα που χρισημοποιεις δεν τα καταφερνεις.Χαλανε οι πυργοι.
Edited by - GDS1 on 12/08/2005 14:42:40
«Έτσι ακριβώς είναι φίλτατε. Ξέχασες να μας πείς όμως ότι, οι λαοί του κόσμου, εσένα δεν σε θεωρούν πια συνεχιστή αυτών των προγόνων που ανέφερες αλλά σε θεωρούν απόγονο ενός μίγματος ουνοτουρκοσλαβικών φυλών και βάλε!!!»
Αυτό δεν ισχύει. Είναι ένας μύθος της παραπληροφόρησης. Σαφέστατα και υπάρχουνε ακραίες φωνές, ωστόσο δεν είναι το σημαντικό. Σε κάθε περίπτωση, τίποτα δεν αναιρεί ότι ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ αναφέρονται όταν μιλούν ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι για μοναχούς και παπάδες.
Ψηλός:
«Κι αν συνεχίσεις εσύ και οι φίλοι σου να είστε επιλεκτικοί στην ιστορία και να πολεμάτε τη χώρα στην οποία κατά τύχη γεννηθήκατε..»
Ψηλέ, άσε τα παραμύθια σου για καμία άλλη παρέα. Κανείς εδώ μέσα δεν πολεμάει την χώρα και την ιστορία του, αλλά ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΣΤΕΠΑ. Σοβαρέψου.
Ψηλός:
«Και έτσι, προς πληροφόρησή σου, μια που πάσχεις από επιλεκτική θεώρηση, κατανόηση και αντίληψη των γεγονότων: στην Ιταλία θεωρούν τον Καβάφη ως τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποιητή του 20ου αιώνα.»
Και γιατί όχι! Ωστόσο, και πάλι λάθος προσπάθεια εντυπωσιασμού επέλεξες αγαπητέ. Έχεις πουθενά ακούσει να διδάσκουνε……την φιλοσοφία του Καβάφη?
Κάνε μας την χάρη Ψηλέ, και εάν δεν έχεις τι να πεις, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΣ. Με το να γράφεις απλά για…..να πεις κάτι, έ καταντά τραγέλαφος!![]()
![]()
quote:
προσπαθω καλη τη πιστη να συμμετεχω σε συζητησεις
Να και οι αποδείξεις
quote:
κριμας και το εικονιδιο των floyd που εβαλες κακομοιρη...
Πρίν απο αυτήν σου την απάντηση δεν είχα απευθυνθεί καν σε σένα
Ασε λοιπόν τις καραμέλες που σου αρέσουν περί σεβασμού και λαλακίες
Παρεπιμπτόντως
και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark
quote:
προσπαθω καλη τη πιστη να συμμετεχω σε συζητησεις
Να και οι αποδείξειςquote:κριμας και το εικονιδιο των floyd που εβαλες κακομοιρη...
Πρίν απο αυτήν σου την απάντηση δεν είχα απευθυνθεί καν σε σένα
Ασε λοιπόν τις καραμέλες που σου αρέσουν περί σεβασμού και λαλακίεςΠαρεπιμπτόντως
και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου
Μπραβο,μολις δεν απεδειξες τπτ!:)
και ο σεβασμος δεν ειναι καραμελα και φυσικα δεν ειναι λαλακιες.Αφου εσυ το βλεπεις ετσι καταλαβα και την σταση σου εδω μεσα.
quote:
Άντε μπράβο αγοράκι μου, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ!!! στην ΓΩΝΙΑ σου ΓΡΗΓΟΡΑ !!!
Θαυμαστε κοσμε συμπεριφορα..
άλλα λες και άλλα κάνεις;;;;
Να σου θυμίσω μήπως;;;;
nikostheater
"...σε αφηνω..."
Άντε γιατί από την στιγμή που ήρθες έκανες το θέμα κουλουβαχατα...
"GDS1 η αθλια συμπεριφορα σου μπορει να οφειλεται στους εξης λογους:
1)Ελειψη παιδειας
2)Εμφυτη βαρβαροτητα
3)Μειωμενη διανοητικη αντιληψη
4)Αντικοινωνικοτητα
Παντως οτι απο τα 4 και να ισχυει παραμενεις απαραδεκτος.
Ο σεβασμος στον συνομιλητη ειναι κατι το αυτονοητο,δειχνει πολιτισμο,αλλα ορισμενοι αγνοουν και την λεξη και την εννοια.."
Τώρα να μην κλαίγεσαι, οι παραπάνω χαρακτηρισμοί οδήγησαν το θέμα εδώ... το να προσπαθείς να μου την πεις επειδή στην είχα πει παλιότερα σε ένα άλλο άσχετο θέμα δείχνει πολλά, λοιπόν άσε τα αθώα σε εμένα... αν δεν γουστάρεις εμένα δεν τρέχει τίποτα αλλά μην προσπαθείς να βρίζεις τον άλλο και ύστερα να έχεις το απυρόβλητο, γιατί απλά δεν το έχεις.
quote:
Ψηλός
"Βρε παιδιά για σοβαρευτείτε λίγο.
Δεν είναι κακό κάποιος να κάνει και μια εσφαλμένη εκτίμηση.
Λες ένα, οκ γράψε λάθος και τελειώνει εκεί το θέμα. Γιατί δεν παραδέχεστε τίποτε;;"ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ψηλός
"Μια τέτοια συμπεριφορά μου θυμίζει τη συμπεριφορά των πρωτοπλάστων στην Εδέμ."εεεεεΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ψηλός
"Αντί να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να ζητήσουν συγχώρεση από τον Πατέρα, που θα τους συγχωρούσε, αυτοί επέλεξαν την οδό της αδιαλαξίας και άρχισαν να τα φορτώνει ο ένας στον άλλο. Όχι μόνο αυτό, γύρισαν και τον κατηγόρησαν ότι έφταιγε Αυτός στο τέλος τέλος για ότι συνέβη (βρε κάτι μου θυμίζει μια τέτοια νοοτροπία και τα λόγια αυτά)."Μη ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΕΣΕ!!!!Ψηλός
"Σβάμπε που είσαι;;"Τι έγινε Ψηλούλη, ξαφνικά ο Schwabe έχει για σένα ΚΥΡΟΣ;;;; Μέχρι πριν από λίγο τον κορόιδευες, τώρα αποκτά ο λόγος του υπόσταση;;;; Τουλάχιστον έστω και αργά κατάλαβες κάποια πράγματα...!!!
Λοιπόν περιμένω και εγώ τον Schwabe να μας πει ότι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ είναι ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ότι Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ όπως μας λεει ο φίλτατος ΨΗΛΟΣ.
To ποστ μου που παρεθεσες ηταν απαντηση στο ποστ σου που εχω στο quote.
Μην μεταθετεις τις ευθυνες σου αλλου.
Επιπλέον δεν επιτέθηκα σε έσενα προσωπικά οπότε η δική σου επίθεση ήταν απαράδεκτη... Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό φαντάσου εσύ να μιλάς με κάποιον και να έρθω εγώ και να σε βρίζω...!!!
Τέλος πάντων όσο το συνεχίζουμε τόσο χαλάμε το Θέμα (και οι δυο μας)