- ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
το "Απελευθερωση απο το γνωστο",
θελω να σταθω στο πρωτο μερος,
του 2ου κεφαλαιου,
για το να γνωρισουμε τον εαυτο μας,
σελ.25,26,27,28.
Απο τις πιο μεστες νοηματος σελιδες
που εχω διαβασει,
ισαξιες δημιουργηματος
οποιουδηποτε πνευματικου οντος,
και ιερης γραφης
Edited by - Helios on 13/09/2003 20:31:24
-------------------------------------
1.Γραφω μερικα πραγματα,διευκρινιστικα και επεξηγηματικα,στο τελευταιο μου μηνυμα,που θα ηθελα να βρισκεται σε ευαερη και ευηλια θεση,ευκολα προσιτη και αναγνωσιμη,απο τυχον ενδιαφερομενους,κι οχι στα σκοταδια που το εριξε ο θωθουλιξ,και χρειαζεται χρηση ραδιαισθησιας για να το βρει κανεις.Κι αυτο ,γιατι ,πρεπει να υπαρχουν ολες οι αποψεις προσιτες,κι οχι μονον οι φιλοιουδαιοχριστιανικες.
Ετσι,εδω εξηγω,γιατι εγραψα με τον τροπο που εγραψα...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2074&ARCHIVE=&whichpage=1
Γιατι,οπως παντα,κατι ιουδαιοχριστιανοπουλα τυπου ΕΟΝ,ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ και λοιπων της χριστιανικης "αγαπης",θελησαν παλι να δειξουν τις αγαπες τους,σαν τελευταια λεξη.
2.Φυσικα,και δεν σημαινει αυτο οτι επιστρεφω και θα συνεχισω να γραφω στο site.
Eχοντας πλεον την ευκαιρια να βλεπω απο αποσταση και να κρινω πιο αντικειμενικα,οπως και αλλοι μαρτυρουν,φαινεται πλεον η καθοδικη πορεια που ακολουθει το forum,και που κυριως γι'αυτο πιστευω οτι οφειλεται,η εμμονη των υπευθυνων στο να ευνοουν την ιουδαιοχριστιανικη αποψη,βρισκοντας ετσι εδαφος να αναπτυχθουν διαφορα ιουδαιοχριστιανικα στοιχεια,που παιζουν τελικα καταστρεπτικο ρολο στην πορεια του χωρου,αντι να επιδιωκουν πραγματικα την ισοτιμη και αρμονικη παρουσιαση ολων των αποψεων,γιατι αυτο ειναι εσωτερικη και πνευματικη αναζητηση,Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
και να επιδιωκουν την απομακρυνση ανελευθερων,καταπιεστικων,καιυποβιβαστικων για την εσωτερικη πορεια αποψεων,που δυστυχως κυρια πηγη εχουν τον ιουδαιοχριστιανικο αξονα σκεψης και δρασης.
Κατι γεγονοτα με κατι φανατικους Μαρτινιστες(που εγω προσωπικα τους ξερω και απο την καλη και απο την αναποδη),
κατι ασχημες συμπεριφορες σε καλα μελη του forum,οπως ο old tiger,αλλα και αλλοι-μην τα ξαναλεμε-δειχνουν τον καταστρεπτικο ρολο της ιουδαιοχριστιανικης πνευματικης ασθενειας=πνευματικος φασισμος.
Επισης,και οι δηλωσεις του Μικη Θεοδωρακη...
"στην ριζα καθε κακου βρισκονται οι Ιουδαιοι-ιουδαιοχριστιανοι πλεον θαλεγα"
δειχνει οτι ο κοσμος σιγα -σιγα ξυπνα,και οτι μονον τα εμμισθα προπαγανδιστικα οργανα της καθε Σιων-συναγωγης-Αρχιεπισκοπης,
εξακολουθουν το παραμυθι της "αγαπης",δρωντας ουσιαστικα,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ,
σε οφελος,Τουρκων,Αλβανων,Εβραιων,Σκοπιανων,αλλα και ολων που θελουν να εξαφανισουν απο τον χαρτη ,καθε τι ελευθερο και ελληνικο.
Μηπως και το Spiegel,καθε κυριε ΕΟΝ,γνωριζει λιγωτερα απο την αφεντια σου,η μηπως ανηκεις κι εσυ στα εμμισθα οργανα που γραφω παραπανω?
Μηπως οι Σιωνιστες,που σκοτωσαν-κατα τα φαινομενα-παλι ομοεθνεις τους,οπως με τους Ναζι,καποια δυστυχα και φτωχα ατομα που ποτε δεν φταινε,οπως και στα γεγονοτα των διδυμων πυργων,μηπως επιδιωκουν λοιπον και εδω,την αστυνομευση της περιοχης,οπως πανε να κανουν και στην Αμερικη,προς οφελος βεβαια των σιωνιστικων στοχων?
Μηπως και οι UCK,και τα λοιπα αθλια συμφυρματα,κατι Γκριζοι Λυκοι,που σηκωνουν κεφαλι,μηπως αυτοι δεν υποκινουνται και χρηματοδοτουνται απο Σιωνιστες οπως ο Σορος,Ροτσιλδ και τα παρομοια σκουπιδια?
Μηπως θα πρεπει να δειξουμε σε ΟΛΟΥΣ αυτους την Ιουδαιοχριστιανικη αγαπη,σαν του καθε ΕΟΝ?
Θα πρεπει να κανουμε τους χαζους,σφυριζοντας
-αλλα -γαλλικα,
η μηπως να το παιξουμε "ανωτεροι",ασχολουμενοι με "εσωτερικες αναζητησεις",του στυλ καθε ΕΟΝ-και αναφερω συνεχεια αυτον,γιατι ειναι το τελειο δειγμα,μεταξυ αλλων,του ιδανικου ιουδαιοχριστιανου-
την στιγμη που γυρω μας τα γεγονοτα κατα της πατριδας μας-και τελικα εμας των ιδιων-τρεχουν?
3.Και γιατι να γραφονται ολα αυτα ,σε ενα topic,σαν του Κρισναμουρτι?
Γιατι πρωτα-πρωτα,ολα συνδεονται.
Και γιατι,ο Κρισναμουρτι,ειναι ενας απο τους κυριους αντιπαλους,
του πνευματικου φασισμου
του πνευματικου σκοταδιου
της πνευματικης βιας και σκοτους
της ανελευθεριας,εκμεταλλευσης και καταπτωσης
της προσωπικοτητας του ατομου,
απο την ιουδαιοχριστιανικη ενεργειακη μολυνση,
που απειλει να καταστρεψει τον πλανητη,
ολο και πιο φανερα.
Χαιρετω.
Edited by - Helios on 24/11/2003 15:27:47
ΤΕΝΤΩΣΕ ΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΠΙΣΩ.
Β' ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΑΤΕΝΤΩΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΕ,
ΘΑ ΣΠΑΣΩ.
Γ' ΠΑΡΑΤΕΝΤΩΣΕ ΜΕ, ΚΥΡΙΕ, ΚΙ ΑΣ ΣΠΑΣΩ !
OM
dsm
quote:
HOME!
HOME ALONE!!!!
Edited by - Helios on 04/12/2003 15:43:23
Σε χαιρετω οπου και νασαι.
Να συνεχισουμε με τον Κ.?
Edited by - Helios on 08/04/2004 16:03:19
Τι λες να κάνουμε…. μήπως να αντιγράψουμε κομμάτια από ότι είπε? Αυτός δεν ήθελε μαθητές, ….πιστεύω ουτε και προπαγάνδα.
Οποίος φτάνει εκεί…είναι γιατί τα άλλα... δεν τον ευχαριστούν, εξάλλου, μιας και καταλαβαίνω πως είσαι διαβασμένος…
η μουσική είναι γνωστή,
τα όργανα υπάρχουν…
μα αυτοί που χειρίζονται τα όργανα, *(ΕΑΥΤΟΙ).. αντί να παίζουν με έμπνευση, Νέα κομμάτια,….κόλλησαν η λίμνασαν…. στην ίδια μουσική!
Καλή Ανάσταση Ήλιε!
Γι'αυτο και η απλη παραθεση των αποψεων του ειναι -το λιγωτερο -χρησιμη...
η εν λόγω μηχανή, που χρησιμοποιεί έναν ενισχυτή ήχου, μία κεραία, και δύο μεταλλικές πλάκες, μπορεί να επέμβει εκπληρώνοντας κάποιες από τις επιθυμίες μας.
τι ακριβώς συμβαίνει;
η μηχανή έχει επίδραση σε μικροργανισμούς και πρωτόζωα, δηλαδή έμβιους οργανισμούς με απλή, γραμμική σύνθεση. λέγεται ότι ο άνθρωπος με την πολυδιάστατη εγκεφαλική του ενέργεια, μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη τέτοιων απλών οργανισμών.
η μηχανή συγκεντρώνει την ανθρώπινη σκέψη και την κατευθύνει προς το ζητούμενο στόχο.
σε πειράματα, που έχουν γίνει με τέτοιες μηχανές, επιστήμονες κατάφεραν να θεραπεύσουν ζώα και φυτά που έπασχαν από μικροζιζάνια...
σε μία περίπτωση, ένα κοριτσάκι θεραπεύτηκε από ακμή, ενώ ένα άλλο από μία άλλη δερματική αρρώστια.
η δράση της μηχανής πάνω στα φυτά, τα ζώα και τον άνθρωπο εξηγείται ακριβώς από αυτό που προανέφερα, την επίδραση δηλαδή της ανθρώπινης εγκεφαλικής ενέργειας στην εξέλιξη των μικροργανισμών -υπεύθυνων στην κάθε περίπτωση της πάθησης...
η μηχανή των επιθυμιών χρησιμοποιεί στην είσοδό της ένα σύμβολο του αντικειμένου, που καλείται να "επιδιορθώσει / θεραπεύσει". αυτό το σύμβολο μπορεί να είναι μία φωτογραφία ή ένα κομματάκι από το πάσχων αντικείμενο. παίζει ρόλο μεγάλο ο συμβολισμός να είναι απόλυτος και ακριβής.
στη συνέχεια, ο χρήστης της μηχανής συγκεντρώνεται πάνω στο σύμβολο και κατευθύνει τη σκέψη του προς τον επιδιωκόμενο στόχο.
λέγεται ότι η μηχανή των επιθυμιών λειτουργεί και από απόσταση!
υπάρχουν πολλές παρόμοιες μηχανές, γιά εκπλήρωση επιθυμιών, καθώς και άλλες μηχανές που λειτουργούν με τη σκέψη. το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αυτές οι μηχανές να χρησιμοποιούν κάποια από τις γνωστές στον άνθρωπο -και επιστημονικά τεκμηριωμένες- πηγές ενέργειας, αλλά μόνο την ενέργεια του χρήστη, και όμως λειτουργούν!
η πιραμίδα, το εκκρεμές, ο τροχός της ενέργειας, η συμβολική μηχανή Ιερόνυμους, κλπ. είναι κάποιες από αυτές τις μηχανές!
περιμένω τις σκέψεις σας πάνω στο θέμα...
Ιδού η σκέψη μου πάνω στο θέμα.
Όπου ακούς πολλά κεράσια...
Πάντως η περιγραφή που δίνεις είναι αρκετή ωστέ να κατασκευάσει κάποιος μια τέτοια μηχανη και να δει αν όντως λειτουργεί. Φυσικά η δοκιμή πρέπει να είναι κάτω απο σωστές πειραματικές συνθήκες ωστέ να μπορεί να διαπιστωθεί αν πράγματι η μηχανή δουλεύει η αν τα αποτελέσματα είναι τυχαία η αποτέλεσμα αυθυποβολής.
Ενδιαφέρεται κανείς ?
Αγγελος
Nαι...
χρονια τωρα .τουλαχιστον απο το 1996-αρθρο ειχε δημοσιευσει το περιοδικο τριτο ματι-
που το ξεθαψες ,βρε παιδι μου, αυτο το θεμα;
Φανταζομαι οτι σε λιγο θα ερθει να μας μιλησει + ο ειδικος...
κος Γαλανος(ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑ!/ΚΑΝΩ TON ΑΝΤΙΛΑΛΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΤΙΣ MIND MACHINES)
(Παν-τως...αν θελετε το σχεδιο νομιζω το εχω ακομη
με λιγη παραπανω γνωση φυσικης ..ε! κατι θα κανετε...!!!
"ερε!γελια" ...:)
ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ- ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ -ΑΓΑΠΗ -ΚΑΙ ΦΩΣ!
(ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ)
ΑΤΜΑ
![]()

*****ΑΓΓΕΛΟΣ! ΑΥΤΟ Τ' ΟΝΟΜΑ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΤΕ -ΠΟΥ ΗΤΑΝ ..ΕΠΙΚΑΙΡΟ.. ΤΟ ΘΕΜΑ -
ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!!!!! ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;...
ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΓΑΛΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ;...
"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ(ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ)..ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....
ΧΜ...
ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ;;;;
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΛΟΜΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΜΕΡΙΚΟ" ΒΕΣΠΟΥΤΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΙΑ ΤΙΤΛΟ/ΣΤΑΜΑΤΩ.
![]()
![]()
![]()
ΑNYWAY....ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ/ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΜΜΙΑ/
ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΘΥΠΟΒΑΛΕΙΣ(ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΚΑΤ'ΕΜΕ)ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ + "ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ" ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΩΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΡΩΤΑ..)
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΡΟΠΟ.
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/11/2003 14:11:55
Όχι, δεν είμαι εγώ αυτός που που σε διαβεβαίωσε οτι μπορεί να φτιάξει τη μηχανή (ήταν άλλος Αγγελος).
Εγώ όταν θέλω να πραγματοποιήσω μια επιθυμία μου το κάνω με τον παλιό καλό παραδοσιακό τρόπο.
Δουλεύοντας.
Υ.Γ. Αλήθεια βρε παιδιά, πως κάνουμε edit?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΓΑΛΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ;...
"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ(ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ)..ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....
ΧΜ...
ATMA,
ο κύριος Γαλανός δεν ήταν ο εφευρέτης της εν λόγω μηχανής. και όπως έχω ήδη σε άλλο θέμα αναφέρει, δεν με ικανοποιεί ο τρόπος που την παρουσίασε...
οι ψυχοτρονικές μηχανές δηλαδή, δεν έχουν καμμία σχέση με το κάλεσμα πνευμάτων και με όλες τις σάλτσες που μας σέρβιρε ο κύριος αυτός. στηρίζονται σε βάσεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.
τώρα, αν εγώ πάρω ένα θέμα πχ. άγγελοι και βγω και πω ότι έχω εμπειρίες με αυτούς κι ότι κάθε βράδυ βγάζω φτερά και ότι η γιαγιά μου όταν πέθανε ήταν άγγελος και το ξέρω γιατί τη βλέπω στον ύπνο μου με φτερά κλπ. κλπ, και μετά από κάποιον καιρό ανοίξει σχετικό θέμα στα φόρουμς με τίτλο παράδειγμα "άγγελοι, στοιχειακά και άλλα πλάσματα του αόρατου κόσμου", τότε αυτός που άνοιξε το θέμα, θεωρείται ότι με αντιγράφει;
με συγχωρείς αλλά δε νομίζω!
Πολυ ενδιαφερον το συγκεκριμενο θεμα...ειναι η πρωτη φορα που ακουω για κατι τετοιο... Παντως, εμενα μου αρεσει σαν ιδεα...αν χρησιμοποιειται για καλο και απο υπευθυνους ανθρωπους, τοτε καλο μου ακουγεται...και στις περιπτωσεις που ανεφερες λιλιθ (για την ακμη και τη θεραπεια ζωων)... αφου τα καταφερε, μπραβο! Τι αλλο να πω? Προχωραει η τεχνολογια και η επιστημη...απλα ευχομαι να μην εξαρτιομαστε στο μελλον απο κατι τετοιες μηχανες. Τωρα, αν υπαρχει αναγκη και δεν υπαρχει αλλος τροπος απο το να χρησιμοποιηθει μια τετοι μηχανη, τοτε γιατι οχι?
Εχω, ομως, μια απορια....ποιος την κατασκευασε? Εχει ερθει και στην Ελλαδα η οχι ακομα?
αυτή η μηχανή και πολλές άλλες της ίδιας λογικής -ψυχοτρονικές- λειτουργούν με τη συσσώρευση και διοχέτευση ανθρώπινης ενέργειας. η ενέργεια αυτή δε γνωρίζει η επιστήμη από που προέρχεται γιαυτό και ο προσδιορισμός "ανθρώπινη" και όχι κάτι πιό συγκεκριμένο.
τέτοιες μηχανές δε γνωρίζω να έχουν έρθει στην Ελλάδα με κάποιο επίσημο τρόπο, αλλά υπάρχουν βιβλία που περιγράφουν πώς μπορεί ο καθένας να τις κατασκευάσει!