ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ".... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ".... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

kapodistria58 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
23/12/2010, 03:58:46
το θεμα της Λιλιθ Εαρινε δεν ειναι μονοδιαστατα σεξουαλικο, οι αρχαιες παραδοσεις εδιναν στην ιδια και αλλους ρολους που σχετιζονται για παραδειγμα με την αισθηση της δυαδικοτητας, μιλαμε μπορουσαν να γραψουν γι' αυτη τη δυναμη της φυσης βιβλια, τοσο για το συμπαντικο της ρολο οσο και για την επιδραση της στον ψυχισμο του ανθρωπου αλλα και για τα σταδια αυτων των επιδρασεων, εδω μιλαμε για μια ολοκληρη αρχεγονη επιστημη η οποια αγνοειται πληρως απο τη σημερινη επιστημη που μελετα μονο τα ορατα και αυτα οριζοντια, α-βιωτικα και αναλυτικα...

ειχαν ασχοληθει μαλιστα τοσο εντατικα με το ζητημα και ειχαν πειραματισθει αμεσα και με φανερους κινδυνους με αυτη τη δυναμη που στο τελος δημιουργηθηκαν σχολες προσεγγισης της που ξεκινουσαν ειτε απο την αρχη του να μην ανακατευομαστε καθολου μαζι της και να την αφηνουμε να τραβηξει το δρομο της (η κλασσικη αρχαιοελληνικη προσεγγιση) ειτε να προσπαθησουμε να την ελεγξουμε και να την εκμεταλευθουμε, στη δευτερη δε περιπτωση ειχαμε δυο βασικες σχολες, τη δεξια η λευκη και την αριστερη η τη μαυρη...περιττο να σου πω οτι οι σχολες που θελαν να την εκμεταλευθουν μετρανε απειρους νεκρους η τρελλαμενους, γι' αυτο και η Καλι φαινεται στις ινδικες αναπαραστασεις να δολοφονει ανθρωπους, ουσιαστικα ειναι ενας πανθηρας που αν προσπαθησεις να μπεις στο λημερι του και να τον κοντρολαρεις η να του περασεις χαλκα σε εχει κατασπαραξει, σε οδηγει στην τρελλα, στο αμοκ, η και σε ακομη χειροτερα πραγματα...

makforΜέλος
23/12/2010, 09:13:54
Αγαπητε Πλατωνα λες
quote:

Οι συνδέσεις των νεύρων και της γλώσσας με τον εγκέφαλο, είναι στον άνθρωπο έτσι, ώστε είναι προορισμενος για να μιλά

ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ? ή απλα δημιουργηθηκαν οι συνδεσεις με το περασμα του χρονου κατω απο ιδιαιτερες "συνθηκες"? υπονοεις κατι με το ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

23/12/2010, 10:57:21
quote:

το θεμα της Λιλιθ Εαρινε δεν ειναι μονοδιαστατα σεξουαλικο, οι αρχαιες παραδοσεις εδιναν στην ιδια και αλλους ρολους που σχετιζονται για παραδειγμα με την αισθηση της δυαδικοτητας, μιλαμε μπορουσαν να γραψουν γι' αυτη τη δυναμη της φυσης βιβλια, τοσο για το συμπαντικο της ρολο οσο και για την επιδραση της στον ψυχισμο του ανθρωπου αλλα και για τα σταδια αυτων των επιδρασεων, εδω μιλαμε για μια ολοκληρη αρχεγονη επιστημη η οποια αγνοειται πληρως απο τη σημερινη επιστημη που μελετα μονο τα ορατα και αυτα οριζοντια, α-βιωτικα και αναλυτικα...

ειχαν ασχοληθει μαλιστα τοσο εντατικα με το ζητημα και ειχαν πειραματισθει αμεσα και με φανερους κινδυνους με αυτη τη δυναμη που στο τελος δημιουργηθηκαν σχολες προσεγγισης της που ξεκινουσαν ειτε απο την αρχη του να μην ανακατευομαστε καθολου μαζι της και να την αφηνουμε να τραβηξει το δρομο της (η κλασσικη αρχαιοελληνικη προσεγγιση) ειτε να προσπαθησουμε να την ελεγξουμε και να την εκμεταλευθουμε, στη δευτερη δε περιπτωση ειχαμε δυο βασικες σχολες, τη δεξια η λευκη και την αριστερη η τη μαυρη...περιττο να σου πω οτι οι σχολες που θελαν να την εκμεταλευθουν μετρανε απειρους νεκρους η τρελλαμενους, γι' αυτο και η Καλι φαινεται στις ινδικες αναπαραστασεις να δολοφονει ανθρωπους....

.... ουσιαστικα ειναι ενας πανθηρας που αν προσπαθησεις να μπεις στο λημερι του και να τον κοντρολαρεις η να του περασεις χαλκα....

... σε εχει κατασπαραξει, σε οδηγει στην τρελλα, στο αμοκ, η και σε ακομη χειροτερα πραγματα...

Καλημέρα φίλε μου...
Αν διαβάσεις με προσοχή τα όσα προανέφερα , ίσως δείς τι ακριβώς λέω και που δεν διαφέρει απο αυτά που με τον δικό σου τρόπο κατέθεσες...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
23/12/2010, 11:48:58
αυτο που δεν εγινε αντιληπτο Εαρινε απο τα οσα ειπα ειναι οτι αρκετες ομαδες και σεκτες προσπαθησαν οχι να φιμωσουν την Λιλιθ οπως ισως νομισες οταν ειπα να την κοντρολαρουν αλλα αντιθετα να την υπερ-διεγειρουν ωστε μεσω αυτου του λιλιθ-ιακου παροξυσμου να πετυχουν αλλαγες στη συνειδητοτητα (γιατι ειχαν συνδεσει την κατασταση της Λιλιθ με το ποιον της συνειδητοτητας), για παραδειγμα στην Ανατολη ολες οι ταντρικες σεκτες και στη Δυση ολα τα νεομαγικα ταγματα τυπου Χρυση Αυγη, Γουικα κλπ...

εγω ειμαι υπερ του να μην ανακατευεται κανεις με αυτη τη δυναμη της φυσης, ουτε να τη φιμωνει οπως προσπαθησαν να κανουν διαφοροι Ινδοι και Χριστιανοι ασκητες με αποτελεσμα το ξεσπασμα σεξουαλικων ονειρων και την εμφανιση νευρωσεων, ουτε να την υπερ-διεγειρει οπως καναν και κανουν μαγοι και ταντριστες αλλα να ακολουθει την προτροπη που εδωσε η Αθηνα στις κορες του Κεκροπα..

η Αθηνα λοιπον εδωσε στις κορες του Κεκρωπα (που συμβολιζουν λειτουργιες και τμηματα του ανθρωπινου ψυχισμου) ενα καλαθι που ειχε μεσα τον Εριχθονιο (που στις αρχαικες αθηναικες παραδοσεις ειναι το αντιστοιχο της Λιλιθ), τους ειπε να το φυλαξουν στην Ακροπολη και να μην το ανοιξουν για κανενα λογο...αυτες το ανοιξαν και τοτε ξεπηδησε ενα φιδι που τις κατατρομαξε και οι δυο επεσαν απο την Ακροπολη στην προσπαθεια να του ξεφυγουν...η παραινεση της Αθηνας ειχε το νοημα να μην προσπαθει να επεμβαινει κανεις στα της σεξουαλικοτητας με οποιονδηποτε κινητρο και με οποιονδηποτε τροπο αλλα να την αφηνει να τραβηξει την πορεια της οπως η φυση γνωριζει...

23/12/2010, 12:49:22
quote:

αυτο που δεν εγινε αντιληπτο Εαρινε απο τα οσα ειπα ειναι οτι αρκετες ομαδες και σεκτες προσπαθησαν οχι να φιμωσουν την Λιλιθ οπως ισως νομισες οταν ειπα να την κοντρολαρουν αλλα αντιθετα να την υπερ-διεγειρουν ωστε μεσω αυτου του λιλιθ-ιακου παροξυσμου να πετυχουν αλλαγες στη συνειδητοτητα (γιατι ειχαν συνδεσει την κατασταση της Λιλιθ με το ποιον της συνειδητοτητας), για παραδειγμα στην Ανατολη ολες οι ταντρικες σεκτες και στη Δυση ολα τα νεομαγικα ταγματα τυπου Χρυση Αυγη, Γουικα κλπ...

εγω ειμαι υπερ του να μην ανακατευεται κανεις με αυτη τη δυναμη της φυσης, ουτε να τη φιμωνει οπως προσπαθησαν να κανουν διαφοροι Ινδοι και Χριστιανοι ασκητες με αποτελεσμα το ξεσπασμα σεξουαλικων ονειρων και την εμφανιση νευρωσεων, ουτε να την υπερ-διεγειρει οπως καναν και κανουν μαγοι και ταντριστες αλλα να ακολουθει την προτροπη που εδωσε η Αθηνα στις κορες του Κεκροπα..

η Αθηνα λοιπον εδωσε στις κορες του Κεκρωπα (που συμβολιζουν λειτουργιες και τμηματα του ανθρωπινου ψυχισμου) ενα καλαθι που ειχε μεσα τον Εριχθονιο (που στις αρχαικες αθηναικες παραδοσεις ειναι το αντιστοιχο της Λιλιθ), τους ειπε να το φυλαξουν στην Ακροπολη και να μην το ανοιξουν για κανενα λογο...αυτες το ανοιξαν και τοτε ξεπηδησε ενα φιδι που τις κατατρομαξε και οι δυο επεσαν απο την Ακροπολη στην προσπαθεια να του ξεφυγουν...η παραινεση της Αθηνας ειχε το νοημα να μην προσπαθει να επεμβαινει κανεις στα της σεξουαλικοτητας με οποιονδηποτε κινητρο και με οποιονδηποτε τροπο αλλα να την αφηνει να τραβηξει την πορεια της οπως η φυση γνωριζει...

Έγιναν όλα αντιληπτά φίλε μου...μην αμφιβάλλεις καθόλου..

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
24/12/2010, 09:48:30
quote:

Αγαπητε Πλατωνα λες
quote:

Οι συνδέσεις των νεύρων και της γλώσσας με τον εγκέφαλο, είναι στον άνθρωπο έτσι, ώστε είναι προορισμενος για να μιλά

ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ? ή απλα δημιουργηθηκαν οι συνδεσεις με το περασμα του χρονου κατω απο ιδιαιτερες "συνθηκες"? υπονοεις κατι με το ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ?

Αν γράψουμε φίλε πως μια φερραρι είναι για άσφαλτο, φτιαγμένη για να τρέχει με διακόσια, δεν ειναι διλ. Προορισμενη για χωματόδρομο. Τώρα γενικά για το παζλ που είναι πίσω, κατασκευαστής, progect κλπ κλπ..υπάρχει δεν υπάρχει, παει μακρυά η βαλίτσα, παντός με το θείο μου έχω αρκετά καλές σχέσεις, αυτόν η φερραρι δεν τον πολυ ενδιαφέρει.

Καλές γιορτές μακφορ, καλές γιορτές σε όλους.

24/12/2010, 15:48:16

*

24/12/2010, 17:20:05

ωραιος ο παιχτης, τις καλυτερες ευχες απο μενα και χρησιμοποιησε τις ως μπαλαντερ...

13/12/2003, 14:54:31
Aργος σε ενα χωριο που ονομαζεται Μαραθια,αν κανονισετε κατι παντως εγω ειμαι μεσα αρκει να με βολευει ωρα και μερα!!

catΜέλος
13/12/2003, 18:30:01
Να ειδοποιήσετε και τα παιδιά που εχουν μια ομάδα που ερευνά φαντάσματα και στοιχειομένα σπίτια ....σίγουρα θα εχουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό!!!!
Τώρα μου διαφεύγει το ονομα ....ομως αμα ανακοινώσετε επίσημα την εκδρομή αυτή σίγουρα θα απαντήσουν !!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

NighthawkΝέο Μέλος
30/10/2004, 23:45:59
Αγαπητε(-η) Scully, θαυμασια η ιστορια της Valnta που εχεις παραθεσει αν και η πρωτη μου αντιδραση σε μια τετοιου ειδους ιστορια ειναι να ρωτησω τον αφηγητη "τι στο διαολο ειχες καπνισει η σνιφαρει εκεινη τη μερα;" Η ιστορια αυτη θυμιζει αρκετα τα διηγηματα της Zenna Henderson, μιας οχι ιδιατερα μεταφρασμενης Αμερικανιδας συγγραφεως διηγηματων επιστημονικης φαντασιας.Αν δεν ηταν ενα ειδος μαζικης ιστεριας η μαζικης παραισθησης αυτο που ειχαν παθει εκεινη τη μερα οι δυο ηρωιδες τοτε ισως να ειχαν οντως ανακαλυψει καποιο ερειπωμενο χωριο που ειχε εγκαταλειφθει λογω των Τουρκων μαλλον παρα λογω των φαινομενων poltergeist(η οποιωνδηποτε αλλων ανεξηγητων φαινομενων).Η κρεμαλα πανω στις πορτες δεν ειναι πολυ ελληνικο στοιχειο(σε αντιθεση με τα υπολοιπα που ειναι).Παραπεμπει περισσοτερο σε στοιχεια μαυρης μαγειας της Καραιβικης("Santeria").Γενικα παντως,η συναρπαστικη αυτη ιστορια ακουγεται λιγο σαν κολλαζ διαφορων αλλων ιστοριων απο τη συγχρονη λογοτεχνια η τον κινηματογραφο.Θα γινοταν ενα θαυμασιο διηγημα η ταινια μικρου μηκους αν καποιος ειχε τη διαθεση να το δουλεψει επισταμενα.Παρεπιπτοντως ολα τα εγκαταλελειμμενα χωρια εχουν αυτη τη "στοιχειωμενη ατμοσφαιρα" γυρω τους.Εχω επισκεφθει, εδω στην Κυπρο, το χωριο "Αντρολυκου",οπου εμεναν Τουρκοκυπριοι πριν την εισβολη του '74 και ειναι τωρα παντερημο.Η ατμοσφαιρα του ειναι καθαρα στοιχειωμενη και κατα μια εννοια ειναι: στοιχειωμενη απ'τις ζωες και τις αναμνησεις των ανθρωπων που καποτε ζουσαν εκει.

31/10/2004, 08:04:58
dolixopodos
(..)ένα χωριό κοντά στο Tολό (Aργολίδα)...λέγεται Mαραθιά ... βρίσκεται κοντά στο τολό και αν δε κάνω λάθος μετά το "δρέπανο"

scully
Που πεφτει ειπαμε...!?

-------------------------------------------------------------------

[dolixopodos]
(...) χωριό κοντά στο Tολό (Aργολίδα) ... λέγεται Mαραθιά και... το εγκατέλειψαν πριν κάμποσα χρόνια οι κάτoικοι του

scully
Κατ'αρχην το χωριο αυτο κατοικειται τωρα?

--------------------------------------------------------------------

scully
Οταν λες γνωστο περιοδικο, ποιο εννοεις?
Μηπως το strange?

[dolixopodos]
ΌXI:-)

scully
Δεν απαγορευεται η διαφημιση εδω!
ΕΛΑ ΠΕΣ'ΤΟ!
Εκτος αν υπαρχει αλλος λογος....

[dolixopodos]
Aς το πάρει το ποτάμι:-),την εκδρομή την είχε διοργανώσει το "Tρίτο Mάτι"

scully
Ποιανου...?

---------------------------------------------------------------------

και μετά σας "φταίνε" τα HAARP και οι ψεκασμοί...

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

KAMIKAZEΝέο Μέλος
01/11/2004, 06:10:05
Αγαπητό Esoterica, χαιρετώ! Αν και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το φόρουμ, το παρακολουθώ εδώ και καιρό. Ήδη είναι σα να ξέρω κάποια άτομα από τα μηνύματα που έχω διαβάσει, κυρίως στο θέμα "Περί αποκαλύψεων Γκιόλβα" (ωραίες έρευνες Όστρια ;) ).

Διάλεξα να κάνω το πρώτο post σε αυτό το θέμα γιατί ήταν και ο άμεσος λόγος που έκανα εγγραφή στο esoterica.

Βλέπω ότι αυτό το θέμα ανοίχτηκε πέρσι και έμεινε "αδρανές" για περίπου ένα χρόνο. Θα ήθελα να ρωτήσω τα άτομα που έχδουν λάβει μέρος σε αυτό το θέμα, τι έγινε τελικά, πραγματοποιήσατε αυτή την έρευνα σ'εκείνο το χωριό;

Όπως και να έχει το πράγμα, θέλω κάποιες πληροφορίες. Κατ'αρχήν, ένα μικρό background για τον εαυτό μου. Είμαι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη, στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Οι σπουδές είναι (παρά το αποπροσανατολιστικό όνομα) καθαρά πληροφορική (προγραμματισμός και graphics design/animation) σε συνδυασμό με πολιτισμικές επιστήμες. Στο εξάμηνο που βρίσκομαι υπάρχει ένα μάθημα με την ονομασία "Ποιοτικές Μέθοδοι Έρευνας" στο πλαίσιο των οπτικοακουστικών τεχνών, με προαιρετικό εργαστήριο και προαιρετική εργασία εξαμήνου.
Όντας λάτρης του "ανεξήγητου" ή μάλλον του "ριζοσπαστικού" (αν δεν ήμουν, δε θα είχα κάνει εγγραφή στο esoterica άλλωστε) το συγκεκριμμένο θέμα σε συνδυασμό με το μάθημα που ανέφερα, μου έδωσε την ιδέα να ασχοληθώ με τη συγκεκριμμένη περίπτωση, τόσο για προσωπική έρευνα, όσο και για την εργασία του Πανεπιστημίου.

Συζήτησα την περίπτωση το απόγευμα με ένα φίλο και είπαμε να οργανωθούμε και κάποια στιγμή ως το Φεβρουάριο που λήγει το εξάμηνο, να κάνουμε μία εκδρομή στο Άργος με την παρέα μας και να ερευνήσουμε το συγκεκριμμένο μέρος.
Τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια τέτοια έρευνα θα μας παράσχει το Πανεπιστήμιο, φυσικά με εις βάρος μας χρέωση σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς. Πρόκειται για εξειδικευμένες φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες με πολύ καλή ανάλυση και υψηλή ηχοληπτική ικανότητα καθώς επίσης και ειδικές φωτογραφικές μηχανές λήψης διαφορετικών τιμών θερμότητας και ενέργειας. Πραγματικά ένας λόγος που αποτρέπει τους φοιτητές να ζητήσουν αυτό τον εξοπλισμό για τις εργασίες του εν λόγω μαθήματος, είναι η υψηλή αξία αποζημίωσης σε περίπτωση απώλειας, γι'αυτό και προτιμούν δικά τους, απλούστερα και φθηνότερα μέσα. ΆΛλωστε, το τμήμα είναι καινούργιο και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει και σοβαρές έρευνες/εργασίες που να καθιστούν έναν τέτοιο εξοπλισμό απαραίτητο. Αν τελικά πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας, θα χρειαστούμε αυτό τον εξοπλισμό γιατί με απλές φωτογραφικές δεν πιάνεις τίποτα (πέρα από τα περιστασιακά ανεξήγητα φωτεινά σημαδάκια που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και τις περισσότερες φορές δεν είναι τίποτα άλλο από αντανάκλαση του φωτός στο φακό).

Δεν ξέρω πόσο εφικτή θα είναι τελικά αυτή η έρευνα -- για να είμαι ειλικρινής, έχω ακόμα αμφιβολίες στο να δανειστώ και να αναλάβω μία βιντεοκάμερα μεγάλης χρηματικής αξίας-- πάντως αξίζει να προσπαθήσουμε.

Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω να συνεχιστέί αυτή η συζήτηση ώστε να έχω στη διάθεσή μου όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες όταν (και αν) πραγματοποιηθεί αυτή η έρευνα.
Ρώτησα μία φίλη από άλλο τμήμα του Πανεπιστημίου, η οποία κατάγεται από ένα χωρίο στο νομό Αργολίδας (Σκοτεινή) αν αυτή ή κάποιος από τους δικούς της γνωρίζουν την ύπαρξη και την τοποθεσία του χωριού που αναφέρεται. Η απάντηση ήταν αρνητική, αν και ήξερε το χωριό Δρέπανο.
Προσπάθησα να βρω πληροφορίες σε διάφορες μηχανές αναζήτησης (google, yahoo, altavista, in.gr) αλλά τα μόνα αποτελέσματα είναι συνωνυμίες άλλων τοποθεσιών στην Ελλάδα και αόριστες τουριστικές διαφημίσεις. Το πιο ειδικό αποτέλεσμα που έλαβα ήταν για ένα χωριό λεγόμενο "Μαραθιάς" σε κάποιον "Άγιο Ηλία" στην Αμαλιάδα.

Δοκίμασα σε χάρτη αλλά τίποτα. Ακόμα και το επίσημο τουριστικό site της Πελοππονήσου (http://www.e-peloponnisos.gr) αγνοεί το εν λόγω χωριό. Το site παραθέτει τον παρακάτω χάρτη για το νομό Αργολίδας. Το χωριό Δρέπανο βρίσκεται λίγο νότια του Ναυπλίου και είναι πράγματι μετά το Τολό. Πάντως δεν υπάρχει κανένα χωριό "Μαραθιά" στο χάρτη. Σύμφωνα με τις γεωγραφικές αναφορές που έκανε ο dolixopodos, αν το χωριό υπάρχει, θα πρέπει να βρίσκεται κάπου μεταξύ των χωριών "Δρέπανο" και "Βιβάρι" και θα είναι παραθαλάσσιο, στον Αργολικό κόλπο. Να και ο χάρτης του site:

http://www.e-peloponnisos.gr/maps/maps/images/map-kor-arg-arc.html

Θα ήθελα όσο το δυνατόν πιο ακριβείς και κατατοπιστικές γεωγραφικές (και όχι μόνο) πληροφορίες για το χωριό, που θα ήταν χρήσιμες για την εργασία μας.
Μάλιστα, αν τελικά πραγματοποιηθεί και έχει επιτυχία (αν δηλαδή τα τεχνολογικά μας μέσα καταγράψουν κάτι το αξιόλογο), θα φροντίσω να ανεβάσω το υλικό ώστε να είναι προσβάσιμο από τα μέλη του esoterica και να έχουν την ευκαιρία να δουν όλοι τα αποτελέσματα της έρευνας μας και -- ισως -- να λάβουν κάποια σαφέστερη απάντηση για το χωριό.

Αυτά. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

Και θα ήθελα να προσθέσω ότι αν ο τόνος μου ακούγεται ιδιαίτερα "επίσημος" αυτό συμβαίνει γιατί τα περισσότερα forums στα οποία έχω λάβει μέρος, ήταν στη συντριπτική πλειοψηφία τους ξένα και συνεπώς στα αγγλικά. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που συμμετείχα τελευταία φορά σε ελληνικό φόρουμ και θέλω λίγο χρόνο να συνηθίσω και να "χαλαρώσω" :D.

ΚΑΜΙΚΑΖΕ

KAMIKAZEΝέο Μέλος
01/11/2004, 06:18:59
Sorry για το double-post, απλώς πρόσεξα ότι το link για το χάρτη είναι λάθος. Πηγαίνετε στο

http://www.e-peloponnisos.gr/maps/index.html

και πατήστε στο link "Χάρτης 2" για να ανοίξετε το χάρτη του νομού Αργολίδας.

Sorry for the inconvenience !

"Το να σου παραδώσω την Πόλη ούτε θέλημα δικό μου είναι, ούτε αυτών που κατοικούν σε αυτήν. Κοινή απόφαση έχουμε λάβει όλοι να πεθάνουμε και δε θα λογαριάσουμε τη ζωή μας"

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος
29/5/1453

CagliostroΝέο Μέλος
04/11/2004, 11:16:29
HELLO καινούργιος εδώ!Πρώτα απο όλα ένα μπράβο σε αυτούς που έφτιαξαν αυτό το site και μας δίνουν την ευκαιρία να ανταλλάσουμε απόψεις για θέματα που δύσκολα κανείς βρίσκει άτομο για σοβαρή συζήτηση πάνω σε αυτά.
Δεύτερον ήθελα να πω ένα γεία στον φίλο μου ΚΑΜΙΚΑΖΕ και να συμπληρώσω οτι είμαστε στην ίδια σχολή.Μάζι λέμε να πάμε για Μαραθιά.

Σε σχέση με το θέμα του χωριού θέλω να πω χωρίς ελπίζω να προσβάλω κανένα πως το να είναι φαινόμενο Poltergeist είναι κάπως αδύνατο.Τα φαινόμενα αυτά προκαλούνται απο τον άνθρωπο
και μοίαζουν με τα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο χωρίο αυτό καλά να συμβαίνουν
στους ανθρώπους που έμεναν εκεί και έφυγαν αλλά όλλοι οι άλλοι που έχουν πάει εκεί για να ικανοποιήσουν την περιέργια τους????Είναι και αυτοί υπαίτιοι των Poltergeist???
Ισως αυτό το σημείο να ευνοεί την δραστηριότητα του ανθρώπου ώστε να δημιουργεί Poltergeist.
Εγώ πάντως διατηρώ τις απόψεις μου χωρίς να είμαι απόλυτος για προσγείους.
Πάντως θέλω να πιστεύω οτι αν κάτι συμβεί θα μπορέσουμε να έχουμε την ψυχραιμία να το γράψουμε και να αποδείξουμε αν κάτι υπάρχει εκεί χωρίς βέβαια η περίπτωση να μην δούμε τίποτα να αποκλείει την περίπτωση να υπάρχει κάτι.

TaigetosΜέλος
04/12/2004, 03:32:32
Loipon, kanena neotero?

Kai ti apegine o protos pou ekane post afto to thema?

KAMIKAZEΝέο Μέλος
04/12/2004, 18:43:29
Τι νεότερο, όπως βλέπεις, με έγραψαν κανονικά . Πέρασε ο καιρός και διαλέξαμε άλλο θέμα για την εργασία.

Πάντως δεν έχει ακυρωθεί η ιδέα της έρευνας από εμένα και τον Cagliostro, απλά το αναβάλλαμε. Ίσως την πραγματοποιήσουμε στο μέλλον, άσχετα από το Πανεπιστήμειο, καθαρά για δική μας έρευνα. Απλώς με την εργασία ήταν ευκαιρία γιατί θα είχαμε τον κατάλληλο εξοπλισμό.

----------

"Το να σου παραδώσω την Πόλη ούτε θέλημα δικό μου είναι, ούτε όσων κατοικούν σε αυτήν. Κοινή απόφαση έχουμε λάβει όλοι να πεθάνουμε και δε θα λογαριάσουμε τη ζωή μας"

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος
Βασιλεύουσα, 29/5/1453

06/12/2004, 13:15:10
quote:

γιατί θα είχαμε τον κατάλληλο εξοπλισμό.

May we help you ?

* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη