- Αποστομώνοντας τους εχθρούς του Δανιήλ και των Χριστιανών - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Και κοιτα τωρα που θα πας στον πνευματικό σου να σε βάλει κάτω απο το πετραχήλι , πρόσεξε μη σηκώσει και το ράσο !!!!!!!!
Ετσι κι αλλιώς για πόρνη σε εχει .
Δεν ειναι κακκο να διατηρουμε ενα επιπεδο συζητησης
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ, ξεκόλα ρε συ με το PANPAM, εντάξει κι εμένα μου τη δίνει στα νεύρα με το μπλαζέ της κλασικής βλαχογκόμενας που εσωτερίκιάζεται στα φορούμια και έχει απλικέσιο στο κουνιστό.....Γράφτους κανονικά και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, έτσι κι' αλλιώς για γέλια είναι οι γελοίοι.
Ξεκόλα σου λέω με τα ζωάκια.....
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
Εσύ όλο λες πως μας γράφεις αλλά ασχολείσαι μαζί μας. Το ίδιο και οι πιθηκομούρηδες φίλοι σου.
Βρε θεματοθέτη, αν έχεις την καλοσύνη, κι επειδής πολλά πουλάκια κελαηδάνε Ιούλιο μήνα, πες μου. Είμαι πολύ σκατοχαραχτήρας αν ξεκινήσω να σε αποκαλώ Χρίστο Ελ, ή Killuminati? Για to know us better καταστάσεις το λέω...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ, ξεκόλα ρε συ με το PANPAM, εντάξει κι εμένα μου τη δίνει στα νεύρα με το μπλαζέ της κλασικής βλαχογκόμενας που εσωτερίκιάζεται στα φορούμια και έχει απλικέσιο στο κουνιστό.....Γράφτους κανονικά και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, έτσι κι' αλλιώς για γέλια είναι οι γελοίοι.
Ξεκόλα σου λέω με τα ζωάκια.....
Δίκιο έχεις ..
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Αν εξαιρέσω απ'όλο το esoterica τον Gnostic Student, όλοι οι άλλοι παγανιστές και άθεοι είστε για κλάματα.
Panpam μην ασχολείσαι πλέον με τους γλοιώδεις σκατοχαρακτήρες.
quote:
Φτου σας, σας ζηλεύω. Θέλω να γίνω και εγώ νεοπαγανιστής.
Ευχαρίστως να σε δεχτούμε στην μεγάλη μας οικογένεια
Πρώτα όμως θα πρέπει να διαβάσεις , γιατί οι εξετάσεις που θα σου βάλουμε για να δούμε αν είσαι ικανός θα είναι δύσκολες και απαιτητικές.
Προς το παρόν είσαι μονο ενας νεοαυνανιστής.
.
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:
Η απάντηση στους εχθρούς της Βίβλου που χρονολογούν τον Δανιήλ τον 2ο αιώνα π.Χhttp://www.tektonics.org/guest/danielblast.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά δε ντρέπεσαι
Εσυ , ορθόδοξος χριστιανός και να μας βάζεις εδωπερα τεκτονικές ιστοσελίδες
Θα σε κάψει ο Θεός και η ψυχή σου θα καίγεται στα καμίνια της κόλασης για ολη την αιωνιότητα ![]()
.
quote:
μην ασχολείσαι πλέον με τους γλοιώδεις σκατοχαρακτήρες.
Αγαπητέ Χρήστο Βλακο Ελ.
Βασικά δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με κουράδες του είδους σου, αλλά απόψε θα κάνω μια εξαίρεση, λόγω φοβερής ευδιαθεσίας.
Ήθελα να σου πω, οτι όταν βγάλεις το μπεμπιλίνο που φοράς και αποφασίσεις να γίνεις άντρας, θα χαρώ πολύ να σου δώσω την απαραίτητη σημασία, μέχρι τότε απλά θα γελάω μαζί σου και με το ελεϊνό και τρισάθλιο κατάντημά σου.
Γιατί αν είχες έστω και τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια, θα περίμενες την επανενεργοποίηση του σκατένιου σου λογαριασμού.
Αλλά τέτοιος ξεφτύλας που είσαι, όχι μόνο δε σέβεσαι τα υπόλοιπα μέλη που συνεχώς βρίζεις και απειλείς, αλλά δεν σέβεσαι ούτε και τη Δ.Ο. η οποία απαξιεί πλέον να σε απενεργοποιήσει λόγω οίκτου προς την εγκεφαλική σου δυσλειτουργεία φουκαραδάκι της δεκάρας.
Δεν ξέρω τι δύναμη νομίζεις οτι έχεις σ' αυτή τη σύντομη ζωή που όλοι ζούμε, αλλά έχε υπ' όψιν σου οτι μπορείς ακόμη να κουραδιάζεις επειδή σε άφησε ο οίκτος και μόνον ο οίκτος των ανθρώπων, ο οποίος όμως έχει και όρια τα οποία ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΔΕΝ θες να τα ξεπεράσεις και να δεις τι υπάρχει πίσω απο την κόκκινη πορτούλα.....
Πήγαινε τώρα κάνε καμιά γαργάρα και κόψε αυτό το ψευτο τραμπούκινο γιατί το μόνο που θα κερδίσεις, είναι αυτό που πάντα θα ήθελες να σε προσπερνάει.....
Δεν ξέρω αν ο σακατεμένος εγκέφαλός σου αντιλαμβάνεται αυτά που σου είπα, σε κάθε περίπτωση, είναι πρόβλημά σου.
Πολύ ευγενικά και με υπομονή.
Και μην ακούσω πως κάνετε υπομονή με εμένα. Εγώ κάνω υπομονή όταν πρέπει να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές χωρίς να βρίσω. Για περίεργο λόγο κάνετε την εμφάνισή σας όταν απαντάμε στις βρισιές και όχι όταν τις δεχόμαστε. Και μάλιστα δεν έχετε ούτε την στοιχειώδη ευγένεια να πείτε πως μου απενεργοποιήσατε τον προηγούμενο λογαριασμό μου, ενώ εγώ δεν ήξερα γιατί δεν μπορούσα να συνδεθώ.
Αν δεν απενεργοποιήσετε το λογαριασμό αυτού του τραμπούκου, θα γίνει το αυτονόητο.
Και επίσης περιμένω να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό του Σέραπις μετά από αυτά που έχει γράψει σε εμένα και την Panpam.
Edited by - Maradona kicks heads on 09/07/2014 08:40:01
quote:
Αν δεν απενεργοποιήσετε το λογαριασμό αυτού του τραμπούκου, θα γίνει το αυτονόητο.
Δηλαδή τι θα γίνει? Θα τους κάνεις όλους νταντά?
Βρε...μπαζιμπουζούκο ποιόν απειλείς εσύ?
Φύγε βρε απο δω που θα απειλήσεις κι' όλας, χαραμσή.
![]()
quote:
Περιμένω ακόμη την Δ.Ο να πράξει το πρέπον μετά το τελευταίο μύνημα...Πολύ ευγενικά και με υπομονή.
Και μην ακούσω πως κάνετε υπομονή με εμένα. Εγώ κάνω υπομονή όταν πρέπει να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές χωρίς να βρίσω. Για περίεργο λόγο κάνετε την εμφάνισή σας όταν απαντάμε στις βρισιές και όχι όταν τις δεχόμαστε. Και μάλιστα δεν έχετε ούτε την στοιχειώδη ευγένεια να πείτε πως μου απενεργοποιήσατε τον προηγούμενο λογαριασμό μου, ενώ εγώ δεν ήξερα γιατί δεν μπορούσα να συνδεθώ.
Και επίσης περιμένω να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό του Σέραπις μετά από αυτά που έχει γράψει σε εμένα και την Panpam.
Edited by - Maradona kicks heads on 09/07/2014 08:40:01
E οχι να έχουμε αυτή τη μοναδική τιμή ο Shadow_Dancer και εγώ !!!!!!!!
Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι λογαριασμοί για απενεργοποίηση.
Τι θα έλεγες να απενεργοποιηθούν ολοι οι λογαροασμοί και να μείνεις μονο εσύ κι η φιλεναδίτσα σου η πανπανιτσα !!!!!!!!!
.
quote:
Και μάλιστα δεν έχετε ούτε την στοιχειώδη ευγένεια να πείτε πως μου απενεργοποιήσατε τον προηγούμενο λογαριασμό μου, ενώ εγώ δεν ήξερα γιατί δεν μπορούσα να συνδεθώ.
26/06/2014, 02:56:13
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10346&whichpage=27&ARCHIVE=
Επίσης η αραμαϊκή του γλώσσα είναι ανατολική και όχι δυτική, επιβεβαιώνοντας την προέλευση του βιβλίου από την Βαβυλώνα. Η εβραϊκή γλώσσα είναι της εποχής του Εζεκιήλ και διαφέρει από την εβραϊκή του 2ου αιώνα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από την εβραϊκή των σπηλιών του Κουμράν και άλλων έργων του 2ου αιώνα(Genesis Apocryphon, Targum of Job). Υπάρχουν μόνο 3 ελληνικές λέξεις και είναι όλες τους μουσικά όργανα. Περιέχει ακόμα περίεργες χαλδαϊκές λέξεις και περσικές των οποίων το νόημα ήταν αμφίβολο για τους μεταφραστές των Εβδομήκοντα, πράγμα που αποδεικνύει την αρχαιότητά του.
Βρισκόταν ήδη στον "κανόνα", κάτι που δεν θα μπορούσε να καταφέρει αν είχει γραφτεί τον 2ο αιώνα όπως τα άλλα έργα που απορρίφθηκαν.
Διαβάζοντας κανείς το βιβλίο βλέπει την θέση εύνοιας που κατέχει ο Δανιήλ και οι συντρόφοι του στο παλάτι παγανιστών βασιλιάδων, τα κολακευτικά σχόλια προς τους βασιλείς, την έλλειψη αναφοράς στην Ιερουσαλήμ. Επίσης το βιβλίο είναι σιωπηλό για τις εξεγέρσεις των Μακκαβαίων και δεν καλεί στα όπλα τον ιουδαϊκό λαό. Είναι εντελώς ξένο με την εποχή του Αντίοχου του Επιφανή.
Όμως μια από τις μεγαλύτερες αποδείξεις είναι όπως είπα η γλώσσα του, που διαφέρει από την εβραϊκή του 2ου αιώνα. Σε περιόδους εξέγερσης, όταν ένα έθνος προσπαθεί να αναστήσει την ταυτότητά του, περιμένουμε η γλώσσα των επαναστατικών του έργων να είναι αγνή. Το βιβλίο του Δανιήλ περίεχει ανατολική αραμαϊκή, ξεχασμένες χαλδαϊκές και περσικές λέξεις και εβραϊκή του 7ου και 6ου αιώνα.
Edited by - Maradona kicks heads on 09/07/2014 15:48:28
Όταν έγινε τελικά αντιληπτό από κριτικούς, πως οι γλώσσες του βιβλίου του Δανιήλ δεν ταιριάζουν με την εποχή που ήθελαν(2ος αιώνας), άλλαξαν την θεωρία λέγοντας πως κάποιος έγραψε σε αυτές για να φανεί παλιό το βιβλίο.
Imagine an author of today attempting to write a book in Shakespearean English (and no one know what Shakespearen English would look like) and trying to pass it off as a work from that time and from those authors. Or, in reverse, trying to claim that such a work was written yesterday. It would be inconceivable. Also, if someone today tried to write Shakespearean English, as hard as they might try not to, there would still be indicators in the work that it was written in today's milieu. And the author of today would have the unheard of advantage, relative to that of a Jew living in the 2nd century in Palestine, of being able to constantly consult historical works from the period they are trying to copy! Quite simply put: the cumulative effect of all of the language components of the book of Daniel alone does *not* allow it to be a 2nd century B.C. Palestine creation. [contra "Daniel, Book of" Encyclopedia Britannica. Micropaedia. Vol 3 (Encyc. Brit., 1988): 875 -- which claimed that the language of the book "probably indicates a date of composition later than the Babylonian exile". See also Casey, 33] The very fact that the book was translated by the Septuagint translators in 285/2 to 246 B.C. also tells us that the book could not have been written in 164 B.C.** And the fact that these translators did not know how to translate various Persian words indicates that the book was originally written long before the early third century B.C.
quote:
Οι κριτικοί της Βίβλου και οι αθεϊστές αυτό που συνήθως κάνουν είναι να προσαρμόζουν τις θεωρίες τους στα νέα δεδομένα.Όταν έγινε τελικά αντιληπτό από κριτικούς, πως οι γλώσσες του βιβλίου του Δανιήλ δεν ταιριάζουν με την εποχή που ήθελαν(2ος αιώνας), άλλαξαν την θεωρία λέγοντας πως κάποιος έγραψε σε αυτές για να φανεί παλιό το βιβλίο.
Imagine an author of today attempting to write a book in Shakespearean English (and no one know what Shakespearen English would look like) and trying to pass it off as a work from that time and from those authors. Or, in reverse, trying to claim that such a work was written yesterday. It would be inconceivable. Also, if someone today tried to write Shakespearean English, as hard as they might try not to, there would still be indicators in the work that it was written in today's milieu. And the author of today would have the unheard of advantage, relative to that of a Jew living in the 2nd century in Palestine, of being able to constantly consult historical works from the period they are trying to copy! Quite simply put: the cumulative effect of all of the language components of the book of Daniel alone does *not* allow it to be a 2nd century B.C. Palestine creation. [contra "Daniel, Book of" Encyclopedia Britannica. Micropaedia. Vol 3 (Encyc. Brit., 1988): 875 -- which claimed that the language of the book "probably indicates a date of composition later than the Babylonian exile". See also Casey, 33] The very fact that the book was translated by the Septuagint translators in 285/2 to 246 B.C. also tells us that the book could not have been written in 164 B.C.** And the fact that these translators did not know how to translate various Persian words indicates that the book was originally written long before the early third century B.C.
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ
ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ.
Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 7 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ "ΗΜΕΡΕΣ" ΤΗΣ 7Ης [ ΑΓΓΛΙΑ - ΗΠΑ ]!
Ο ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ.
MELETHTHS
[/URL]