ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΕ ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΜΕ ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

angi21 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
angiΜέλος
20/01/2006, 05:34:31
Καμμια ηλικια δεν κατηγορω.
Αλλα δεν μπορω να συνομιλησω με εναν 15χρονο ή 20χρονο που εχει καβαλησει ενα καλαμι 2 μετρα και νομιζει οτι εχει κερδισει τη ζωη μετα απο μερικες εγκεφαλικες, ασυναρτητες πορδες, που το 98% του φορουμ δεν μπορει να καταλαβει...
Και αν κουβαλαει και τοση μιζερια στη ζωη του...
Βαρεθηκα τις αντιπαραθεσεις που δεν εχουν νοημα.
Η ευαισθησια μπορει να συνυπαρξει με την πραγματικοτητα.
Η γραμματικη αλλαζει καθε 10 χρονια περιπου...
Η ετοιμολογια των λεξεων ποτε...
Ποιος θυμαται το πολυτονικο συστημα;
Σε ποιο κομπιουτερ υπαρχουν οι ψιλες, οι δασειες και οι περισπωμενες;
Οταν τελειωσα τις τις σπουδες μου, σαν αντιδραση αποφασησα να μην ξαναχρησιμοποιησω τους τονους!

Που βρισκεται η αισιοδοξια του Λιαντινη;
Ποιος κατεληξε στα θυμαρακια;
Ποιαν αγαπη εδειξε και απεναντι σε ποιους;
Σε σενα;
Στην οικογενεια του;

Τον θαυμαζετε;
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ!!!!
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;
Μπορειτε να γινετε τοσο εγωκεντριστες;
Μα τι λεω....
Το εχετε ηδη κανει...
μικρα μου παιδια...
οταν μεγαλωσετε λιγο ακομη...ισως μαθετε...

Η απελπισια και η η απογοητευση δεν εβγαλε ποτε σε καλο.
Οπως και η υποκρισια!!!

www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 20/01/2006 05:44:01

Edited by - angi on 20/01/2006 05:54:15

angiΜέλος
20/01/2006, 06:09:51
Πιξελ και Αφροδιτη
Συνελθετε!!!
Συμβουλη ειναι!
Καλοπροαιρετη!!
Εαν δεν ειστε μικρα παιδια (φοβαμαι οτι θα πρεπει να μεγαλωσετε)!
Η γνωση και η εμπειρια του κοσμου δεν κρυβεται πισω απο τεραστια ψυχοπλακωτικα κατεβατα!
Εχετε μπερδεψει πολλα πραγματα στη ζωη σας και στο μυαλο σας.

www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 20/01/2006 06:21:32

Edited by - angi on 20/01/2006 07:24:21

20/01/2006, 06:19:04
Προσωπικά δεν μπορώ να κατανοήσω τη σκοπιμότητα καθώς και τη χρησιμότητα της προτεινόμενης Συζήτησης...

Οπωσδήποτε, χρειάζεται αποσαφήνιση από μέρους σου angi.
Αν το θέμα είναι αυστηρά προσωπικό, δεν ταιριάζει και κατ'επέκταση δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στα Forums.

Συνιστώ και παρακαλώ για Σωφροσύνη και Προσοχή.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

angiΜέλος
20/01/2006, 06:33:46
Τι δεν μπορεις να κατανοησεις;
τις ασυναρτησιες ενος μελους εδω μεσα;
Εμενα οταν τοσο καιρο, σας εγραφα για την αστρολογια εδω μεσα και δεχομουν επιθεσεις,
Που ησουν Admin;

www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 20/01/2006 06:50:02

angiΜέλος
20/01/2006, 06:37:49
Σεβομαι τους ανθρωπους που πατουν στα ποδια τους!!
Τα ταλεντα μας, δεν τα κανουμε σημαια...!!!
Alzzaro... ριξε ενα εικονιδιο!!!

www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 20/01/2006 06:47:32

20/01/2006, 07:32:57
Καλημέρα!
Αγαπητή μου angi, διαβάζοντας αυτό το topic καταλαβαίνω οτι διακατέχεσαι από οργή για κάποια πράγματα.
Ξέρεις, η οργή έχει 2 πλευρές.
Μπορεί να μας ωθήσει στο να δημιουργήσουμε κάτι το καλό.
Από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει μια αλυσίδα από βεβιασμένες κινήσεις που ίσως είναι καταστρεπτικές, για εμάς τους ίδιους πρώτα απ' όλα κι ύστερα για τους γύρω μας...
Πιστεύω πως στην προκειμένη περίπτωση "στρέφεσαι" εναντίον 2 μελών μας κι αυτό ενδέχεται να ξεκινήσει μια σειρά από συγκρούσεις...
Γιατί, φίλη μου?
Εάν επιθυμείς πάντως να κάνεις μια συζήτηση για τις ηλικίες των συνομιλητών μας γενικότερα, θα μπορούσες να συνεχίσεις στο:

Με τι ηλικιες συνομιλουμε;

Κατά τύχη το είχες ανοίξει παλιότερα εσύ.

In anticipation of my resurrection...

20/01/2006, 10:21:24
Δεν έχες δικαίωμα να μιλάς γιά την προσωπικότητα και την ακεραιότητα του Λιαντίνη. Είσαι δυστυχής που δεν τον γνώρισες. Κάποτε μου είπε, πόσο μικρή είναι η γη να δεχθεί κάποιους ανθρώπους.
Ο άνθρωπος πρέπει να μπορεί να εναρμονίζεται και να επικοινωνεί με τους συνανθρώπους του. Παράλληλα όμως να διαθέτει και την ικανότητα της απομόνωσης. Η εναρμόνιση αυτή σε καμμιά περίπτωση, δεν σημαίνει αφομοίωση από τους άλλους αλλά προσαρμογή.
΄Οποιος κατορθώνει να περιορίζει στο ελάχιστο τις ψυχικές του μεταπτώσεις βρίσκεται σε αρκετά υψηλό σημείο εγρήγορσης και συνειδητότητας.
΄Οχι angi τον Λιαντίνη δεν μπορείς να τον πιάσεις στο [στοματάκι σου]. ΄Εχει τόσο φως, έχει λέω δεν γράφω είχε, που θα τυφλωθείς...
Ούτε με τον Pixeldream μπορείς να ασχολείσαι συνέχεια προσβάλοντάς τον, με εμένα ασχολήσου. Δεν σε κακίζω.
Ο κακός τρέφεται από το μίσος και τα παράγωγά του.
Ο καλός τρέφεται από την θεία αγάπη και τις εκφράσεις της.
Ο πόνος σφυρηλατεί τους πιστούς και τους οπλίζει με καρτερία.
Σε λυπάμαι γιατί η κακία και η ανοησία κατευθύνει τις πράξεις της ζωής σου αφού έγινε αυτοσκοπός.
Αλλά τον Δ.Λιαντίνη άφησέ τον κάτω.
΄Οτι αγαπώ και εκτιμώ το αγαπώ γιά πάντα. Μην είσαι ασυνείδητη. Μείνε παρορμητική τουλάχιστον.

Η ειρωνεία είναι γνώρισμα του σαδιστή και το έχεις αυτό το γνώρισμα της ειρωνείας εννοώ...
Τι να παρεξηγήσω. Ισχυρογνωμοσύνη και ανελευθερία συμπορεύονται...
Ανόητο θέμα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

20/01/2006, 10:42:31

Mπορεί να ειπεί κανείς πως ένα είναι το γνώρισμα κύριο γνώρισμα του ποιητή. Ο αγώνας του γιά την αυτοκάθαρση.ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΝΕΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΦΕΡΗΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ... [ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ]...΄Ολα τα άλλα κυρία angi γιά τον ποιητή και την ποίηση, ή την δημιουργία γενικότερα, οι αρχές οι όροι οι νόμοι τα πορίσματα, οι απόψεις και οι θεωρητικές σχολές είναι τα εξηγητικά παρεπόμενα αυτής της ανάγκης γιά καθαρότητα. Η αρχή του να είσαι ποιητής -έλεγε- είναι ένα εξαιρετικό γεγονός. Μοιάζει με τον σεισμό που βουλιάζει μιά θάλασσα και γεννάει μιά χώρα...
΄Η ένα σύμπαν. Ξανά και ξανά.
Τολμάς να αναφέρεις τον Λιαντίνη.
Ας τον γνώριζες πρώτα κυρία μου, και μόνο δέος θα αισθανόσουν...
Μη χτυπάς μου έλεγε τους ανθρώπους αλλά τις πράξεις τους.
Κι αυτό μόνο όταν πρέπει...Μόνο όταν πρέπει...
Μιλάς εσύ γιά τον Λιαντίνη...

Δρόμος του Σύμπαντος...

Ελπιδοφόρος γυρισμός
ένα αγκάλιασμα με την Ιθάκη,
ανεπανάληπτες στιγμές,
πετάς
στην απεραντοσύνη του σύμπαντος,
στην πολυκύμαντη προσμονή,
Μιά σιωπή στην αιωνιότητα
ρότα στην καρτερία της ελπίδας.
΄Ενα φιλί στην Ανδρομέδα.
Λίγοι ξέρουν καλέ μου.
Μην τους λυπάσαι...
Το αγέραστο άρωμα είναι εδώ,
πνεύμα ψυχή σώμα
αρμονικά αδιατάρακτα...
εξισορρόπηση υποστάσεων. Γαλήνη...
Διευρύνεται η συνείδηση δάσκαλε.
Είχες δίκιο...
Η γνώση του εαυτού μας χαράσσει το δρόμο που
οδηγεί στην αθανασία της ψυχής.
Δρόμος του Σύμπαντος...
Κανείς δεν πεθαίνει...
Στον παράδεισο της μυθικής πραγματικότητας...
Κοιμάσαι Angi...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 20/01/2006 10:44:14

20/01/2006, 11:16:02
quote:

Σε σενα;
Στην οικογενεια του;

Τον θαυμαζετε;
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ!!!!
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;
Μπορειτε να γινετε τοσο εγωκεντριστες;
Μα τι λεω....
Το εχετε ηδη κανει...
μικρα μου παιδια...
οταν μεγαλωσετε λιγο ακομη...ισως μαθετε...

Μεγάλη αστρολόγα, θα σου απαντήσω με τα λόγια του Λιαντίνη...Δεν τον αγγίζεις ότι, όσα κι αν πεις.

[Το φως με την έννοια του θάλπους είναι η άχτιστη εστία του οίκου μας, που τη γενιά μας την κληροδοτεί μιά ακολουθία προπατόρων με πρώτο γενάρχη τον ήλιο. Χαράς λουτρό και γονιμότητας λειώνει το μάργωμα της ύλης, συμπλάθει το πρόπλασμα του γεννημού και της δράσης και από τα βύθη της ακινησίας λύνει τις πληγές της ζωής]...

Το φως με την έννοια του θάμπους κρησαρίζει το σωρό της ακοσμίας. Χαρακώνει σύνορα τάξης και ρυθμού μέσα στην απληστία του χάους. Και χωρίζοντας το ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑ, δίνει το νόημα και το λόγο στην αυτάρκεια της ποικιλίας και στην πλησμονή της λεπτομέρειας.
Μιλάς γιά ποιητές ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ...

=))=II=((=

20/01/2006, 14:07:00
Γεια σας...

quote:
Προσωπικά δεν μπορώ να κατανοήσω τη σκοπιμότητα καθώς και τη χρησιμότητα της προτεινόμενης Συζήτησης...

Ούτε κι εγώ, Admin...Και φαντάζομαι ούτε και κανένας άλλος! Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι είναι η δεύτερη φορά που η αγαπητή angi ανοίγει ένα θέμα με αποκλειστικό σκοπό, όπως μέχρι τώρα φαίνεται, να κατηγορήσει ένα ή περισσότερα μέλη από τα οποία το ένα είναι και "υπό καθεστώς" απενεργοποίησης (τουλάχιστον επίσημα)...Δείτε κι εδώ, για του λόγου το αληθές : Η προσωπικότητα μου έχει αφήσει τα σημάδια της μέσα στο forum.

Λοιπόν, angi, ειλικρινά δεν μπορώ να γνωρίζω τί προσωπικά έχεις με τα δύο μέλη τα οποία καλείς να "συνέλθουν", αλλά νομίζω καταλαβαίνεις κι εσύ ότι δεν αφορούν το φόρουμ! Στην τελική, υπάρχουν και τα e-mail που αν θες να τους πεις κάτι προσωπικό, μπορείς κι από εκεί. Στο είπα και στο άλλο σου θέμα, αυτό το οποίο κάνεις--και μάλιστα τη δεδομένη στιγμή, που πάει να επικρατήσει ένα κλίμα συναίνεσης στο φόρουμ--είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό και άτοπο, για να μην πούμε ανήθικο!

Κι επειδή βλέπω κι από την παρέμβαση του αγαπητού Dying Incubus ότι ενδιαφέρεσαι πολύ για τις ηλικίες μας, σου δηλώνω ότι είμαι 27 ετών και 5 μηνών...Ελπίζω αυτό να μην εμποδίζει τη συνεννόηση μεταξύ μας, με τα "πρωτότυπα" όρια που θέτεις εννοώ...ΟΚ;

angiΜέλος
20/01/2006, 14:17:25
Λογια μεγαλων...σοφων...
Αν η γη δεν σας χωραει, εχετε αρκετες επιλογες και εναλλακτικες λυσεις...μικρομεγαλοι μου
πανσοφοι...
Ευγνωμονω τον Θεο που προλαβα και διαβασα ποιηση πριν σε γνωρισω...
αγαπητη μου ποιητρια...
Θα μας πειτε επιτελους, τι πινετε και δεν μας δινετε;

www.myhoroscope.gr

angiΜέλος
20/01/2006, 14:20:25
Με ολο το σεβασμο προς το προσωπο σου Admin:

quote:
Αν το θέμα είναι αυστηρά προσωπικό

Πλακα μου κανεις τωρα;

www.myhoroscope.gr

angiΜέλος
20/01/2006, 14:24:35
durden_alie

Δεν θα διαφωνησω σε τιποτα μαζι σου!!!

www.myhoroscope.gr

20/01/2006, 14:39:41
ΜΕ ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;

ειμαι εξηνταεικοσπενηνταδεκατρεις παρα τεταρτο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

20/01/2006, 16:29:41
quote:
durden_alie

Δεν θα διαφωνησω σε τιποτα μαζι σου!!!

Αγαπητή angi, το θέμα εδώ δεν είναι να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε σε κάτι! Απλά ελπίζω να καταλαβαίνεις κι εσύ ότι όταν θέλεις κάτι να πεις σε κάποιο άλλο μέλος που δεν έχει σχέση με τα του φόρουμ και τις συζητήσεις του, να του δώσεις μια συμβουλή, όπως λες, μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις το email για να το κάνεις ή τέλοσπάντων να δηλώσεις την όποια αντίθεσή σου συνομιλώντας μαζί τους σε κάποιο θέμα. Η στάση όμως του να ανοίγεις ένα καινούργιο τόπικ, θέλωντας και μόνο να απευθυνθείς ή να κατηγορήσεις κάποιο μέλος είναι από μόνη της μια στάση εμπρηστική που δεν έχει τίποτε περισσότερο να προσφέρει από ανούσιους καυγάδες και μαλλιοτραβήγματα. Νομίζω ότι το Esoterica δεν έχει καμιά ανάγκη από περισσότερα τέτοια φαινόμενα! Έχουμε ήδη δει πολλά τέτοια!

20/01/2006, 19:38:48
quote:
Σεβομαι τους ανθρωπους που πατουν στα ποδια τους!!
Τα ταλεντα μας, δεν τα κανουμε σημαια...!!!
Alzzaro... ριξε ενα εικονιδιο!!!

Δεν εχω κέφια βρέ angi..
Eπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου

quote:
Θα μας πειτε επιτελους, τι πινετε και δεν μας δινετε;

Το ``κρασί της καρδιάς``

Φίλοι μου αγαπημένοι

Edited by - allzzaro on 20/01/2006 19:42:10

21/01/2006, 13:45:27
Τι πίνουμε και δεν δίνουμε;
Το κρασί της γλυκειάς λησμονιάς, ή το ιερό ποτό της αγάπης...

Οι φλογισμένοι άνθρακες ενός μενεξεδιού λυκόφωτος,
καπνίζουν πίσω από τον μελανό κυπαρισσώνα
στην σκιάδα βρίσκεται η ΒΡΥΣΗ...
Με τον ολόφτερο γυμνό πέτρινο έρωτά της,
που ονειρεύεται βουβός.
Στο μαρμαρένιο τάσι το νερό αναπαύεται νεκρό...

Αντόνιο Ματσάδο...

Νερό γλυκό της λησμονιάς
πίνουμ΄απ΄ένα τάσι,
κι ένα τραγούδι της φωτιάς
χυμάει στο γιορτάσι.

Πάντα γλυκόπιοτο κρασί
κόκκινο σαν το αίμα
και μπρος τα μάτια θαλασσί
του ΄Αη Γόρδη γέρμα...

Αυτά...
Α΄και κάτι που έλεγε ο μεγάλος δάσκαλος που χαρακτήρισες εγωκεντρικό...

Ο διαλογισμός πάνω στο πρόσωπο και το έργο του κάθε αυθεντικού ποιητή είναι στην ουσία διαλογισμός πάνω στην αθανασία.
Ο εγωκεντρικός που χαρακτήρισες πιό πάνω κυρά Angi έμαθε σε πολλούς μεταξύ άλλων και σε μένα να ζω και να προσφέρω σωστά.
Και μέχρι να βρω το νόημα σε άλλες διαστάσεις και σε παράλληλα σύμπαντα, ζω σε ορίζοντες στενούς περιορισμένους. Με καθαρότητα όμως
αψηφώντας το χρόνο και τον χώρο. Που να καταλάβεις.
Ο λυρισμός είναι συγκεκριμένος προσωπικός κι ενίοτε δραματικός, υποδειγματικός καθαρός αυθεντικός.
Είθε σαν τον εγωκεντρικό που ανέφερες να βρεις την ομορφιά την αρετή την υψηλή αξία την αυθεντικότητα και την λεβεντιά.
Ο εγωκεντρικός, έπλασε προσωπικότητες ευλύγιστες, με αρμονία ειλικρινείς σοβαρούς, δεν βαριέσαι που να καταλάβεις angi μέσα μας είναι κληροδοτημένος ένας κόσμος αθάνατος.

Περί αυθεντικού οίστρου; Ούτε λόγος.

Χάνομαι σε ένα φως επουράνιο, κι όμως στο φως αυτό δεν στρέφω τα νώτα...
Προσκυνώ την οικοδόμηση του χρυσού ανθρώπου.
Σε ένα άλλο σύμπαν...

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ...

=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 21/01/2006 13:48:15

ZanderΜέλος
21/01/2006, 15:02:00
Ναι, αυτό το topic πρέπει να είναι στα τυριά και στα αχλάδια...
Όμως.. χμμ..
Μήπως όχι?
Μήπως δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν ?
Angi , αν έχεις τίποτα αντιπαραθέσεις και κόντρες σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχουν και τα email...
..
...
....
Στο μόνο που θα συμφωνήσω πάντως είναι για τον Λιαντίνη..
Άμα ήταν τόσο έξυπνος και σοφός δεν θα πέθαινε από την πείνα μέσα σε μια σπηλιά...
Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως σχεδόν όλοι οι τρελοί είναι και φοβερά πανέξυπνοι
Τι να την κάνω όμως την φιλοσοφία και την σοφία μου, αν δεν μπορώ να συντηρήσω τον ίδιο μου τον οργανισμό?
Στο κάτω κάτω πάνω από όλα έχει να (επι)ζήσουμε σε όποια ΜΑ ΟΠΟΙΑ δυσκολία και αν συμβεί.Αυτό έχει μόνο σημασία.
Ακούγεται εγωιστικό και ψυχρό αλλά οι πραγματικοί 'μάγκες' είναι αυτοί που ζούνε(υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια, στις οποίες ο εν λόγω κύριος δεν ανήκει)
Το να οδηγηθείς στον θάνατο σου δεν υποδηλώνει πιστευώ καμία ένδειξη ανωτερώτητας.Ίσως κουταμάρας...

Εγώ πάντως λυπάμαι τον πόνο που έφερε στιην οικογένεια και στους γνωστούς του.Αυτόν δεν τον λυπάμαι.

Δώσανε την πολύτιμη ζωή τους για 1002 λόγους.Κανένας από αυτούς όμως δεν ήταν δικός τους...

dragon riderΜέλος
21/01/2006, 18:30:47
angi
quote:

Η δικιά σου που είναι;
Πνιγμένη στις πορδές που αναφέρεις;
Δεν είδα καμία αισιοδοξία από την πλευρά σου.

Πως κρίνεις έναν άνθρωπο για ένα πράγμα που δείχνεις πως δεν κατέχεις;

quote:

Τα θυμαρακια είναι φυσική κατάληξη και όλοι εκεί θα πάμε.
Ποιος μπορεί να κρίνει τον άνθρωπο που πέθανε;

quote:

Αν δεν γνωρίσεις προσωπικά κάποιον άνθρωπο πως μπορείς να ξέρεις για την αγάπη που έχει δώσει;
Σε ποιους την έχει δώσει φαίνεται από τους ανθρώπους που γνώριζε.
Είπε κάποιος γνωστός του κάτι άσχημο για αυτόν τον άνθρωπο;

quote:
Η απελπισια και η η απογοητευση δεν εβγαλε ποτε σε καλο.
Οπως και η υποκρισια!!!

Αυτό λέω και εγώ όμως τα κείμενα σου είναι πνιγμένα με αυτά που κατηγορείς.
Τι είναι χειρότερο;
Η απελπισία και η απογοήτευση ή η άγνοια;
Η άγνοια φέρνει απελπισία και απογοήτευση.
Εσύ έχεις περισπωμένες και δασείες στον υπολογιστή σου;
Μπορείς να βάλεις περισπωμένες και δασείες στο πληκτρολόγιο σου.
Γιατί αντέδρασες σε κάτι που δεν προσπάθησες;
Αν θέλεις να χρησιμοποιείς δασείες περισπωμένες καλό είναι να χρησιμοποιείς και την ελληνική ορολογία των πραγμάτων.
Παράδειγμα:
Υπολογιστής αντί για κομπιούτερ.
Είπες κάτι για την υποκρισία;
Τι είναι η υποκρισία;

Zander

quote:
Άμα ήταν τόσο έξυπνος και σοφός δεν θα πέθαινε από την πείνα μέσα σε μια σπηλιά...

Ποιος ξέρει τι ακριβώς έγινε;
Γιατί έγινε;
Πως μπορούμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζουμε από μια και μόνο πράξη για την οποία δεν γνωρίζουμε ούτε την αιτία της;

geoxΜέλος
21/01/2006, 21:39:02
Το να μιλά κάποιος απαξιωτικά και προσβλητικά για κάποιο νεκρό είναι επιεικώς θλιβερό και αντανακλά ευθέως τον διαταραγμένο ψυχισμό του.