ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιλουμινάτι ILLUMINATI - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ιλουμινάτι ILLUMINATI - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GothicΜέλος
07/03/2005, 23:48:40
Απ' τη ζωή στο θάνατο
ειν' ένα σκαλοπάτι
και για του κόσμου τα στραβά
φταιν' οι Illuminati

SpiralΜέλος
08/03/2005, 01:00:12
quote:

TETOIOYΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ
ΞΑΝΘΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΦΕΥΓΑΤΗ

Ένα βράδυ στην Καστέλλα
σε μια όμορφη κοπέλλα
που 'παιρνε τ' απεριτίφ της
ρίχτηκ' ένας τσίφτης
απ' την Κοκκινιά

Δεν εγνώριζε όμως ότι
τα 'χε μ' ένα Πειραιώτη
Πειραιώτη ντερμπεντέρη
σίδερο στο χέρι
άσσο στη μπουνιά

Αχ βρε παλιομισοφόρια
τι τραβάν' για σας τ' αγόρια

Αλλα και ο Κοκκινιώτης
ήταν παλληκάρι πρώτης
κι έτσι τώρα και οι δύο
στο νοσοκομείο
πήγαν σηκωτοί

Και οι δυό σε αφασία
μα εκείνη σημασία
που τους έφαγε η μαρμάγκα
και με άλλο μάγκα
έκανε χαρτί

* * *

Δεν μου λέτε, με τους Ιλλουμινάτι τι θα κάνουμε;

SpiralΜέλος
08/03/2005, 12:40:58
Για Ιλλουμινάτι υποτίθεται ότι μιλάμε αλλά φως δεν βλέπω στον ορίζοντα.

Έχω γράψει παραπάνω εμπεριστατωμένη περίληψη επί του θέματος (ξέχασα τους reptilian, νομίζω) και μπορώ να πω ότι οι Ιλλουμινάτι είναι διάσημοι για τους κακούς σκοπούς τους, σύμφωνα με τη διαδεδομένη αντίληψη, ενώ σπανιότατα γίνεται αναφορά στους ορίτζιναλ Ιλλουμινάτι του φίλου μας του Άνταμ.

Μέχρι να δούμε προς τα πού θα κινηθεί η συζήτηση, κάνω την πρόταση –αν θέλετε– να μιλήσουμε γιατί υπάρχει η ψυχολογική ανάγκη να αισθανόμαστε ότι πάντα υπάρχουν οι κακοί αντίπαλοι: οι κακοί συνωμότες, το κακό αντίθετο πολιτικό κόμμα, η κακή αντίθετη ποδοσφαιρική ομάδα, οι κακοί θαυμαστές της αντίθετης κινηματογραφικής σταρ. Είναι δικαίωση του εγώ μας;

ΕυθύμηςΜέλος
08/03/2005, 22:11:39
quote:
Μέχρι να δούμε προς τα πού θα κινηθεί η συζήτηση, κάνω την πρόταση –αν θέλετε– να μιλήσουμε γιατί υπάρχει η ψυχολογική ανάγκη να αισθανόμαστε ότι πάντα υπάρχουν οι κακοί αντίπαλοι: οι κακοί συνωμότες, το κακό αντίθετο πολιτικό κόμμα, η κακή αντίθετη ποδοσφαιρική ομάδα, οι κακοί θαυμαστές της αντίθετης κινηματογραφικής σταρ. Είναι δικαίωση του εγώ μας;

Ζήλεια.

Το άλλο κόμμα φέρεται ως το κακό επειδή κατάφερε κάτι που δεν καταφέραμε εμείς.
Η κάποια εθνική ποδοσφαιρική ομάδα έπαιζε "αντιποδόσφαιρο", επειδή κατάφερε κάτι που δεν καταφέραμε εμείς..
Ο τάδε φοιτητής ετικετοποιήθηκε ως το γλυφτρόνι, επειδή ρωτάει κάποιες απορίες τον καθηγητή των οποίων την ευφύια δεν διαθέτουμε εμείς για να κάνουμε.
Η δείνα τραγουδίστρια χαρακτηρίζεται ως εμπορική, επειδή εμείς δεν καταφέραμε να έχουμε ανάλογη απήχηση.
Ο χιψις εργαζόμενος καλοπιάνει το αφεντικό του δουλεύοντας, αλλά στην ουσία διασκεδάζει τη δουλειά του και σέβεται τον εαυτό του, κάτι που δεν κατορθώσαμε εμείς.
Κ.ο.κ...μέχρι που φτάνουμε στους "συνωμότες"...επειδή δε μπορούμε και εμείς να "συνωμοτήσουμε".

Ο σοφός λαός όμως είπε. "Όσα δεν πιάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια." Η κουκουβάγια όμως τα φτάνει. Παιδεία.

Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μαθηματικώς αποδεικνύεται ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που πράγματι δικαιώνουν τους χαρακτηρισμούς τους.

ΕυθύμηςΜέλος
08/03/2005, 22:23:32
Α! Ξέχασα..Εμείς οι Έλληνες χτίζαμε Παρθενώνες όταν οι "απολίτιστοι" ζούσαν σε σπηλιές..

Edited by - Ευθύμης on 08/03/2005 22:27:21

SpiralΜέλος
09/03/2005, 01:03:18
Αγαπητέ Ευθύμη, ευχαριστώ για την απάντηση.
Ίσως θέλει να σχολιάσει και κάποιος άλλος... κάποια άλλη;

Στο μεταξύ, πάνω στη φούρια, αφήσαμε και κάτι αναπάντητο:

quote:

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΑΤΕ

gh

...Μήπως καταλάβαμε εμείς;

ΧρήστοςΜέλος
09/03/2005, 05:39:44
Δύο παράγραφοι από τον Theun Mares:

quote:
Πρέπει να γίνει σαφές ότι αυτοί που υπερασπίζονται κάθε τρόπο, προκειμένου ο άνθρωπος να αποφύγει να αναλάβει την ευθύνη της ζωής του, δεν μπορούν να γίνουν πιστευτοί ή να τους εμπιστευτεί κανείς. Αυτοί οι άνθρωποι, είτε είναι συνειδητοί, είτε όχι, εκφράζουν τις αρνητικές επιρροές της κοινωνικής τους διαμόρφωσης και δεν έχουν ιδέα για το τι είναι η πραγματική ελευθερία. Αυτά τα άτομα βεβαιώνουν συνεχώς τον άνθρωπο ότι είναι θύμα των περιστάσεων και ότι χρειάζεται οπωσδήποτε μια εξωτερική βοήθεια για να διευθετήσει τη ζωή του. Η μόνη όμως βοήθεια που χρειάζεται η ανθρωπότητα σήμερα είναι η καθοδήγηση για να αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τη ζωή της, το παρελθόν και το μέλλον της και μια σταθερή στάση σε θέματα αληθινής ελευθερίας.

quote:
Ο άνθρωπος σήμερα είναι αποτέλεσμα των δικών του πράξεων, το ίδιο και η καταστροφή που έχει σακατέψει τον πλανήτη μας. Καμία υπεράνθρωπη δύναμη δεν πρόκειται να ελευθερώσει την ανθρωπότητα από την ευθύνη της, ούτε πρόκειται να εκτιναχτούμε σε κάποιον άλλο πλανήτη όπου θα μπορέσουμε να δώσουμε ακόμη μια φορά διέξοδο στις αχαλίνωτες καταστροφικές τάσεις μας. Όποιος πιστεύει σε μια τέτοια ματαιότητα θα ξυπνήσει πολύ απότομα. Ο άνθρωπος έχει ενηλικιωθεί και έχει φτάσει η ημέρα που θα πρέπει να αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις του στο παρελθόν και να αντιμετωπίσει καθοριστικά το μέλλον του.

Κοινός πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να κατηγορούμε Illuminati, Μασόνους και οποιονδήποτε άλλο για την δικιά μας κοινωνική δυστυχία. Πολλές φορές θυμίζουμε τους 2 γέρους του Muppet Show. Είμαστε σίγουροι για ότι λέμε και κατηγορούμε κάτι χωρίς να υπάρχει κανένας λογικός συνειρμός απλά γιατί έστι μάθαμε. Πολλοί έχουν ως απόδειξή τους διάφορα περιοδικά, ιστοσελίδες, βιβλία και λοιπά, μα υπάρχουν και από αυτά που λένε το αντίθετο, αλλά αυτά δεν μας βολεύουν γιατί και καλά είναι «πρόχειρες έρευνες», μόνο αυτά που λένε «την αλήθεια» είναι σωστά.

09/03/2005, 15:55:19
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ [ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ]. ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ -ΑΝΩΝΥΜΑ- ΜΕΣΩ E-MAIL. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΕ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΜΕΡΙΕΣ. ΕΝΤΑΣΗ
ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

09/03/2005, 16:58:16
Μετά τις βαρυσήμαντες δηλώσεις όλα έμειναν απλά δηλώσεις.
«Δηλώσεις που μείνανε δηλώσειιιις», που λέει και το τραγούδι, αλλά και η εφορία έλεγε «αν το δηλώσεις μπορείς να το σώσεις», και τελικά οι δηλώσεις είναι αυτές που μετράνε ……

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

09/03/2005, 17:05:55
AΠΟ ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΡΕΨΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.