- ΦΑΣΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Χαρακτηριστικα παραδειγματα αυτης της ιδεολογικης σιχαμαρας υπηρξαν η ρωσια του Σταλιν, η Γερμανια του Χιτλερ. Τα χειροτερα συγκεκαλυμενα παραδειγματα ομως ειναι η μαμα Αμερικη, η Ελλαδα του 2012,και η Ευρωπη οπως διαμορφωνεται σημερα. Τα "οπλα" της προπαγανδας του 40 και του 12 μπροστα στα σημερινα υπεροπλα του μαρκετινγκ και της σκουπιδιαρας της τηλεορασης ηταν νεροπιστολα.
Και επειδη βλεπω Αιολος και Μακεδων γουσταρετε ειρωνια, και για να τσιμπατε κρυφογουσταρετε και φασισμο, ΚΑΚΩΣ εκθετετε αποψεις στο εσωτερικα, αυτα ειναι επικινδυνα πραματα. Πρωτα πρεπει να παρετε "γραμμη" απο τον εκαστοτε εντολοδοχο των παρακατιανων της τροικας (τωρα ο Σαμαρας με Μπενυ και Κουβελη), πριν ο Τζεφρευ κλπ. Ασε που ειμαστε και πολλοι μαζεμενοι εδω και ξερουμε ολοι τι συνεπαγεται αυτο σε φασιστικο πολιτευμα.
κλεινοντας(η ανοιγοντας, όπως το βλεπει κανεις), πληροφοριακα το παραπανω ποίημα(τραγου-ωδη) δεν αποτελει κομμουνιστικο παραληρημα (και δεν θα μπορουσε, αφου δεν ειμαι κομμουνιστης), αλλα κατακραυγη ενος καθεστωτος που σκοτωνει την ομορφια της διαφορετικοτητας και της δημιουργικοτητας και της ιδιας της αγαπης.
Τα πολιτικα καθεστωτα ειναι στη βαση τους ολα μια μουφα. Αν το παρουμε βημα-βημα, θα δουμε οτι απο τα φεουδα μεχρι σημερα δεν εχουν αλλαξει και πολλα, μονο οι τιτλοι της ταινιας. Η πραγματικη ουσια βρισκεται στο money. Στην πραγματικοτητα το οικονομικο καθεστως ειναι η ουσια. κομμουνισμος-βασιλεια-δημοκρατια-δικτατορια και οτι αλλο θελετε, ολα υπο ορους μπορουν να ειναι δικαια, αρκει τι? αρκει τα υλικα αγαθα να διανεμονται δικαια, αναλογα παντα το πολιτευμα.
το ζητημα ειναι το οικονομικο καθεστως: τα παραθυρα του καπιταλισμου στους πονηρους (δημοκρατια μαμα Αμερικη), τα παραθυρα του μαρξισμου στους πονηρους (Σταλιν). παντα το ιδιο σκηνικο, παντα πλουσιοι απο τη μια, βολεμενοι στη μεση και πεινασμενοι απο την αλλη. σε ολη τνν ανθρωπινη ιστορια. εκει παει και το:
quote:
Μα πάλι θέ ν’ απλώσει σα χολέρα
πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.
quote:
Αλλωστε η ιδεολογια του φασισμου πανω κατω σε αυτες τις αρχες βασιζεται. σε παπαρολογιες δηλαδη που σκοπο εχουν να μας πεισουν οτι ο πεφωτισμενος παπαρας μου μας πασάρανε -καποιοι αλλοι παπαρες που ολη μερα ευλογουν τα γενια τους...
Εγώ πάλι τον μόνο παπάρα που βλέπω είσαι εσύ...
quote:
Χαρακτηριστικα παραδειγματα αυτης της ιδεολογικης σιχαμαρας υπηρξαν η ρωσια του Σταλιν, η Γερμανια του Χιτλερ.
Ναι, είναι γνωστό ότι ο Στάλιν και ο Χίτλερ είχαν την ίδια ιδεολογία. Αυτό οφείλεται σε ένα κουμπαριό που είχε κάνει ο πρώτος με την ξαδέρφη της μάνας του δεύτερου... Κρατήθηκε όμως μυστικό.
quote:
Και επειδη βλεπω Αιολος και Μακεδων γουσταρετε ειρωνια, και για να τσιμπατε κρυφογουσταρετε και φασισμο
Δεν είναι ότι γουστάρουμε φασισμό. Είναι πως άμα δούμε χαζό, αμέσως να τσιμπήσουμε. Έχεις δίκιο και σ'αυτό.
quote:
Πρωτα πρεπει να παρετε "γραμμη" απο τον εκαστοτε εντολοδοχο των παρακατιανων της τροικας (τωρα ο Σαμαρας με Μπενυ και Κουβελη), πριν ο Τζεφρευ κλπ.
Είναι γνωστό επίσης πως κι αυτοί φασιστοκομμουνιστοεθνικιστές είναι.
quote:
δεν ειμαι κομμουνιστης),
Μακάρι να ήξερες τι είσαι. Προσωπικά πιστεύω πως είσαι κάτι ανάμεσα σε αντιεξουσιαστή και UFO (όχι ότι δεν είναι το ίδιο, απλά έχουν μερικές ιδεολογικές διαφορές).
quote:
αλλα κατακραυγη ενος καθεστωτος που σκοτωνει την ομορφια της διαφορετικοτητας και της δημιουργικοτητας και της ιδιας της αγαπης.
Αμήν και του χρόνου σπίτια μας.
quote:
Τα πολιτικα καθεστωτα ειναι στη βαση τους ολα μια μουφα.
Απ'αυτές που βάζουμε στη βρύση για να μη στάζουν;
quote:
αρκει τα υλικα αγαθα να διανεμονται δικαια, αναλογα παντα το πολιτευμα.
Ξεκίνα να μοιράζεις εσύ και μεις εδώ είμαστε.

macedon
Κατ' αρχάς να σαι καλά για τα καλά σου λόγια:
quote:
Εγώ πάλι τον μόνο παπάρα που βλέπω είσαι εσύ
quote:
Είναι πως άμα δούμε χαζό
quote:
Προσωπικά πιστεύω πως είσαι κάτι ανάμεσα σε αντιεξουσιαστή και UFO
Κλασικό παράδειγμα φασισμού είναι μας ενοχλεί αφάνταστα η διαφορετική άποψη. Θα πας μπροστά εσύ στη νέα τάξη πραγμάτων, συνέχισε έτσι. Δυστυχώς δεν είναι στη μόδα οι κουκούλες, αλλά μόδα είναι και γυρίζει...
quote:
Ναι, είναι γνωστό ότι ο Στάλιν και ο Χίτλερ είχαν την ίδια ιδεολογία. Αυτό οφείλεται σε ένα κουμπαριό που είχε κάνει ο πρώτος με την ξαδέρφη της μάνας του δεύτερου... Κρατήθηκε όμως μυστικό.
Είχαν την ίδια πρακτική εφαρμογή στη βάση τους. Το παίζανε θεοί. Αν είχες διαφορετική άποψη, αν ήσουν διαφορετικός, είχε φούρνους, κελιά, ωραία χιονισμένα τοπία στη Σιβηρία. Αυτά ήταν οι καλύτερες περιπτώσεις. Και επειδή από ότι σε κατάλαβα κομπλεξάρεσαι με τη λέξη, και οι δύο ήταν φασίστες φασίστες φασίστες. Περαστικά σου.
quote:
Είναι γνωστό επίσης πως κι αυτοί φασιστοκομμουνιστοεθνικιστές είναι
Αναφέρεσαι στον Σαμαρά, τον Τζέφρευ και τους λοιπούς φτωχούς συγγενείς.Θα τους έλεγα απλά μαριονέτες.
Κάνεις συνέχεια το λάθος, και σε συμπονώ γιατί ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να το αποβάλεις, να κοιτάς τα πράγματα πολιτικά. Αν διάβαζες τι έγραψα παραπάνω, αντί να κάνεις τον ξερόλα, θα καταλάβαινες ότι εγώ αποκυρρήσσω τις ιδεολογίες, και ότι το θέμα για μένα είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. δεν έχει σημασία λοιπόν αν είναι φασιστοκομμουνιστοεθνικιστές, κομμουνιστές σκέτο η εθνικιστές σκέτο, αν ονομάζονται Παπαρήγα, Καρατζαφύρερ ή Μινέικο Τζέφρρευ. Είναι απλά μαριονέτες. Οι τράπεζες από πίσω είναι το ζουμί.
quote:
Προσωπικά πιστεύω πως είσαι κάτι ανάμεσα σε αντιεξουσιαστή και UFO (όχι ότι δεν είναι το ίδιο, απλά έχουν μερικές ιδεολογικές διαφορές)
Πάλι πολιτικά το πας το ζήτημα. Δυστυχώς για σένα, δεν είμαι τίποτα πολιτικά. Είμαι σκέτο άνθρωπος, και συμφωνώ σε πολλά με εκάστοτε δεξιούς, αριστερούς, πασόκους, καθώς και διαφωνώ σε άλλα. Τις ταμπέλες κράτα τες να τις βάλεις στην αυλή σου. Επίσης είμαι παντρεμένος, έχω παιδί, έχω τελειώσει πανεπιστήμιο, δουλεύω 15 ώρες τη μέρα και διατηρώ δική μου επιχείρηση, που τη δουλεύω μόνος μου. Για να μην κάνεις το μέντιουμ άλλη φορά,ότι άλλο θες να μάθεις για μένα μπορείς απλά να με ρωτήσεις.
quote:
Αμήν και του χρόνου σπίτια μας
Για σένα δεν ξέρω, για τον μέσο Ελληνα πάντως που είναι πηγμένος στα χρέη, το χρόνου μπορεί να έχει σπίτι, αλλά το πως θα το κρατήσει όρθιο θα ναι άλλο ζήτημα.
quote:
Τα πολιτικα καθεστωτα ειναι στη βαση τους ολα μια μουφα.Απ'αυτές που βάζουμε στη βρύση για να μη στάζουν;
Ναι γεια σου! και η βρύση είναι η παραγωγή κοινωνικών και υλικών αγαθών. τα πολιτικά συστήματα είναι δημιουργημένα την εκάστοτε εποχή από ανθρώπους -μάντεψε- που τα λεφτά τους περίσσευαν. Λες να μην τα έφτιαξαν με βάση τα δικά τους μέτρα?
Είμαστε στην εποχή που έχουμε τα πάντα και οδεύουμε στο να μην μπορούμε να αγοράσουμε τίποτα. Κάποιο βγάζουν 150000000 ευρώ το μήνα, από τα οποία άντε τα 1000000 να είναι ενεργά, τα υπόλοιπα είναι κολόχαρτο για σκούπισμα, και τα παιδάκια στην Αφρική από τότε που θυμάμαι δεν έχουνε να φάνε.
Και να μην πάμε μακριά, παίρνουμε δάνεια από το Διεθνές Νομισματικό Τοκογλυφείο στην Ελλάδα να καλύψουμε τρύπες που άνοιξαν πολιτικοί και τράπεζες, και τα πληρώνουμε εμείς, και τα ακούμε κιόλας. Και μας περνάνε και την ίδια γραμμή κάθε μέρα όλες οι εφημερίδες, όλα τα κανάλια, για να έχουμε την ίδια ή έστω ουδέτερη άποψη, σαν τα ζώα. Βλέπεις εσύ κάπου να υποβάσκει φασισμός εδώ ή κοιμάσαι με τα γυαλιά ηλίου?
quote:
αρκει τα υλικα αγαθα να διανεμονται δικαια, αναλογα παντα το πολιτευμα.Ξεκίνα να μοιράζεις εσύ και μεις εδώ είμαστε.
Αυτό είναι τρόπος ζωής, καλέ μου σφιχτοχέρη. Στο μέτρο του δυνατού και με βάση τη δουλειά μου και βάζοντας σας προτεραιότητα πρώτα την οικογένεια μου,να είσαι σίγουρος ότι το κάνω. Πάντως δεν αναφερόμουν σε σένα και μένα, αλλά στην εκάστοτε διοίκηση του εκάστοτε κράτους. Δεν μιλάω εγώ για εποχές λιτότητας, άλλοι τις διαφημίζουν. Εποχές λιτότητας ενώ κανονικά, φτάνουν για όλους. Στο μέσο ανταλλαγής κολλάει το πράμα...
Κλείνοντας (ή ανοίγοντας, όπως το πάρει κανείς), θα ήθελα να σου κάνω μια παρατήρηση.
Η επιθετικότητα που δείχνεις απέναντι στη διαφορετική άποψη, δείχνει αδυναμία επιχειρημάτων και έκφρασης. Καλή είναι η ειρωνία, αρκεί να βγαίνει κάτι από αυτό, να "εσωτεριζόμαστε", να γινόμαστε καλύτεροι.
Αναλώθηκες σε ένα ολόκληρο κατεβατό να κάνεις υποτιμητικά σχόλια για μένα, να με ειρωνεύεσαι, χωρίς να απαντάς ουσιαστικά σε τίποτα απο αυτά που έγραψα, χωρις να γράφεις ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ στο οποίο συνδιαλεγόμαστε. Trollαρισμα δηλαδη, γράφεις για να γράφεις.
Μιλάω για πολιτική και οικονομικά με πάρα πολλούς ανθρώπους (λόγω και της θέσης της δουλειάς μου., και αλήθεια γιαγιάδες αγράμματες μου έχουν αντιτάξει πολύ σοβαρότερα επιχειρήματα από ατάκες του τύπου "είσαι ούφο, είσαι χαζός" και άλλα τέτοια κομψά. Πραγματικά δεν με ενοχλεί εσύ ξέρεις πως να συνομιλείς, αλλά να ξέρεις πέφτεις στα μάτια του συνομιλιτή σου με αυτό τον τρόπο.
Οπως και να χει, καλή σου μέρα..![]()
Προτείνω να ζητήσεις συγνώμη απο τον Ιταλο,επειδή δεν φαίνεται να ανήκει στην κατηγορία των...UFO,που κατα καιρούς,εμφανίζονται.
Οντως το κύριο θέμα που θίγει,είναι το κέρδος και το χρέος,σαν μέσα επιβολής της εκάστοτε πολιτικής,απο τους διεθνείς τραπεζίτες.
Ισως και ο Ιταλός,να κάνει το ίδιο λάθος,συγχέοντας τον φασισμό με τον εθνικισμό,αλλά ο στόχος του δεν είναι κάποια απο τις δυο ιδεολογίες.
Είναι το ψεύτικο,πλασματικό χρήμα,στα χέρια λίγων,που καθορίζουν τα πολιτικά συστήματα,αναλόγως των συμφερόντων τους.
Δεν υπάρχουν δεξιοί,αριστεροί,κομμουνιστές,φασίστες,κ.λ.π.Είναι όλοι εργάτες των τραπεζιτών και των 300 οικογενειών.
Ολοι,εκτός ίσως [δεν ξέρουμε ακόμη στην σημερινή πραγματικότητα],απο τους εθνικιστές.
Εκτός ισως απο,έναν Τσάβες,μια Φερνάντεζ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μέχρι εδώ άντε και δε βαριέσαι.
Όταν όμως italos απαντάς με
quote:
για να τσιμπατε κρυφογουσταρετε και φασισμο
πλέον είσαι συμμέτοχος στις αντεγκλήσεις των άλλων και μάλιστα τους έχεις προκαλέσει.
Αν δεν υπήρχε αυτή η "φρασούλα" θα θεωρούσα κι εγώ Νικόμαχε ότι μια συγνώμη θα ήταν απαραίτητη.
Τώρα είναι προαιρετική και από τους δυο.
Συγνώμη να ζητήσω εγώ που καντέμιασα την εξέλιξη της συζήτησης αναγάγοντας την σε υγιή.(post 8:57:04)
Το 'κανα επειδή μου άρεσε ο τρόπος των macedon και industrial που παρ'όλο που προέρχονται προφανώς από εντελώς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους,διαφώνησαν έλλογα.
Δεν το ξαναγρουσουζεύω.
ΥΣ: Οι θέσεις του italos που επεσήμανες Νικόμαχε βρίσκουν σύμφωνο και μένα-αν και προφανώς το ξέρεις ήδη αυτό-
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 05/08/2012 11:49:42
quote:
Ισως και ο Ιταλός,να κάνει το ίδιο λάθος,συγχέοντας τον φασισμό με τον εθνικισμό
Για τον Ιταλό, τον κάτοικο της Ιταλίας δηλαδή, φασισμός=εθνικισμός πες του και συ ρε Αίολε!
quote:
αλλα κατακραυγη ενος καθεστωτος που σκοτωνει την ομορφια της διαφορετικοτητας και της δημιουργικοτητας και της ιδιας της αγαπης.
Και
quote:
Και μας περνάνε και την ίδια γραμμή κάθε μέρα όλες οι εφημερίδες, όλα τα κανάλια, για να έχουμε την ίδια ή έστω ουδέτερη άποψη, σαν τα ζώα
Δηλαδή η τίγρης δεν έχει γενετική προδιάθεση να πηδάει μέσα από πύρινα στεφάνια;
Είναι χαρακτηριστικό συγκεκριμένων ανθρώπων να ξεκινούν το λόγο τους υβριστικά και αφοριστικά (π.χ. ισχυριζόμενοι πως κάποιοι "παπάρες" χρησιμοποιούν "παπαρολογίες" για να προωθήσουν άλλους "παπάρες") αλλά όταν τους επιστραφεί ο χαρακτηρισμός αρχίζουν να κλαψουρίζουν γιατί δήθεν υβρίστηκαν.
quote:
Κλασικό παράδειγμα φασισμού είναι μας ενοχλεί αφάνταστα η διαφορετική άποψη.
Δεν είδα καμία άποψη οπότε δεν μπορώ να διαπιστώσω αν είναι διαφορετική ή όχι. Αρλούμπες είδα.
Όσο για το "παράδειγμα φασισμού", όταν θα ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτός, θα μπορείς να το επικαλείσαι κιόλας.
quote:
Δυστυχώς δεν είναι στη μόδα οι κουκούλες, αλλά μόδα είναι και γυρίζει...
Αγαπητέ ιντερνετικέ ανώνυμε, η κουκούλα αυτό ακριβώς κάνει: διατηρεί την ανωνυμία.
quote:
Είχαν την ίδια πρακτική εφαρμογή στη βάση τους. Το παίζανε θεοί.
Ανοησίες χωρίς καμία απόδειξη εκ μέρους σου.
quote:
Και επειδή από ότι σε κατάλαβα κομπλεξάρεσαι με τη λέξη, και οι δύο ήταν φασίστες φασίστες φασίστες. Περαστικά σου.
Ό,τι πεις. Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος που αναλίσκεται σε ανοησίες χωρίς να μπαίνει στον κόπο, όχι να τεκμηριώσει αλλά έστω να δικαιολογήσει την άποψή του.
quote:
Αν διάβαζες τι έγραψα παραπάνω, αντί να κάνεις τον ξερόλα, θα καταλάβαινες ότι εγώ αποκυρρήσσω τις ιδεολογίες
Ναι, το είδαμε αυτό. Και τι ακριβώς προτείνεις;
quote:
Δυστυχώς για σένα, δεν είμαι τίποτα πολιτικά.
Γιατί, είπα εγώ ότι είσαι;
quote:
Επίσης είμαι παντρεμένος, έχω παιδί, έχω τελειώσει πανεπιστήμιο, δουλεύω 15 ώρες τη μέρα και διατηρώ δική μου επιχείρηση, που τη δουλεύω μόνος μου
Μπράβο σου. Ποιος σε ρώτησε;
quote:
Για να μην κάνεις το μέντιουμ άλλη φορά,ότι άλλο θες να μάθεις για μένα μπορείς απλά να με ρωτήσεις.
Τι σχέση έχει η οικογενειακή σου κατάσταση με τη διαπίστωσή μου ότι πάσχεις από πολιτική ουφολογία;
quote:
Για σένα δεν ξέρω, για τον μέσο Ελληνα πάντως που είναι πηγμένος στα χρέη, το χρόνου μπορεί να έχει σπίτι, αλλά το πως θα το κρατήσει όρθιο θα ναι άλλο ζήτημα.
Ο μέσος Έλληνας, όχι μόνον επέλεξε να βρίσκεται στην κατάσταση αυτή αλλά τη στηρίζει κιόλας με την ψήφο του. Συνεπώς, δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραπονιέται.
quote:
τα παιδάκια στην Αφρική από τότε που θυμάμαι δεν έχουνε να φάνε.
Δικό τους πρόβλημα. Οι κυβερνήσεις τους θα μπορούσαν να διαθέτουν τα έσοδά τους στην επίλυση των προβλημάτων του λαού τους αντί να οργανώνουν στρατούς για να δεξάγουν εμφυλίους.
Αν τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε, οι γονείς τους να ξεσηκωθούν εναντίον αυτών που τους οδηγούν στην πείνα.
quote:
Βλέπεις εσύ κάπου να υποβάσκει φασισμός εδώ ή κοιμάσαι με τα γυαλιά ηλίου?
Δεν βλέπω κανένα φασισμό. Καπιταλισμό βλέπω από τη μια κι ένα αγελαίο εκλογικό σώμα με μνήμη χρυσόψαρου και κρίση κατεψυγμένης κότας από την άλλη.
quote:
Η επιθετικότητα που δείχνεις απέναντι στη διαφορετική άποψη, δείχνει αδυναμία επιχειρημάτων και έκφρασης.
Την επιθετικότητα τη δείχνω σε όποιον μου επιτίθεται χωρίς λόγο και χωρίς να έχει προκληθεί από μέρους μου. Και, δεν έχει να κάνει με την ύπαρξη διαφορετικής άποψης (ειδικά όταν αυτή δεν έχει καν κατατεθεί) αλλά με τη νοοτροπία που φέρουν οι εκφραστές αυτού του είδους του λόγου.
quote:
Αναλώθηκες σε ένα ολόκληρο κατεβατό να κάνεις υποτιμητικά σχόλια για μένα, να με ειρωνεύεσαι, χωρίς να απαντάς ουσιαστικά σε τίποτα απο αυτά που έγραψα
Δεν έγραψες τίποτε σοβαρό. Τι απάντηση (και μάλιστα ουσιαστική) να σου δώσω; Να απαντήσω στις προτάσεις σου; Ποιές προτάσεις σου; Στις θέσεις σου; Ποιές θέσεις σου;
Εν ολίγοις, όταν αποφασίσεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση και (κυρίως) να υποστηρίξεις τις θέσεις που ΘΑ καταθέσεις, θα σου απαντήσω και γω.
quote:
γιαγιάδες αγράμματες μου έχουν αντιτάξει πολύ σοβαρότερα επιχειρήματα από ατάκες του τύπου "είσαι ούφο, είσαι χαζός" και άλλα τέτοια κομψά.
"Χαζός είναι όποιος κάνει χαζομάρες" (Φόρρεστ Γκαμπ).
Όσο για τις γιαγιάδες που μιλάς "πολιτικά" (γιατί άραγε δεν το κάνεις και εδώ πέρα;) να σου επισημάνω πως βασικό πρόβλημα του κοινοβουλευτισμού είναι η εξουσιοδότηση προς την κάθε "γιαγιά" να αποφασίζει για την κυβέρνηση και το μέλλον της χώρας (με βάση τα δημοκρατικά αξιώματα "ένας άνθρωπος-μία ψήφος" και "οι πολλοί έχουν δίκιο, ανεξάρτητα αν δεν ξέρουν την τύφλα τους"), καταργώντας την βασική λογική αρχή πως "μόνον όποιος γνωρίζει μπορεί να πάρει τις σωστές αποφάσεις" (Αριστοτέλης, Πολιτικά).
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα συνομιλήσεις με τις γιαγιάδες, να έχεις κατά νου πως είναι συνυπεύθυνες για όλα αυτά που αφορίζεις.
quote:
Πραγματικά δεν με ενοχλεί εσύ ξέρεις πως να συνομιλείς, αλλά να ξέρεις πέφτεις στα μάτια του συνομιλιτή σου με αυτό τον τρόπο.
Η προσωπική σου άποψη για το άτομό μου είναι αντίστοιχη της άποψής μου για το δικό σου άτομο, οπότε καμία παρεξήγηση.
quote:
Οπως και να χει, καλή σου μέρα..
Επίσης.

macedon
Τι θα γίνει ρε macedon;
Φαντάζεσαι τι θα έκαναν όλοι αυτοί οι (
) "δημοκράτες" με τα "επιχειρήματά" τους, εάν συζητούσαμε εκ του σύνεγγυς;Οτι έκανε η Κανέλη...
Δεν θα σε άφηναν να μιλήσεις, θα σε κρόϊδευαν και θα σε έβριζαν.
Ισως σου πέταγαν και κάτι στο κεφάλι... Φασίστας είσαι, τι αξία έχεις;
Ναι, οι "δημοκράτες"!
Είναι για χαστούκια δηλαδή!![]()

Edited by - Αίολος on 05/08/2012 12:39:20
Είναι ικανοί να σκοτώσουν κάποιον συμπολίτη τους για τις απόψεις του, αλλά θα υπερασπιστούν έναν Πακιστανό βιαστή ανηλίκου!
μα τόσο ηλίθιοι;

Edited by - Αίολος on 05/08/2012 12:46:05
quote:
θα βρω ένα πηγάδι,
γιατί ξεκινάει σε λίγο και το μουντιάλ,
να ξέρω δηλαδή τι στοίχημα θα παίξω...Τρινιτάντ &Τομπάγκο για 500/1,
ή Ιράν για 350/1 ?
Για να μην κλαις τα λεφτά σου παίξε καλύτερα κάνα φαβορί. Καμιά Βραζιλία, Αργεντινη π.χ. αν και οι παράδοση λεει ότι σε ευρωπαϊκό έδαφος το παίρνει ευρωπαϊκή ομάδα και σε αμερικάνικο, νοτιοαμερικάνικη(με εξαίρεση μια φορά), οπότε παίξε καμιά Αγγλία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, ίσως και Γερμανία(χλωμό το κόβω).
Μπορείς βέβαια να συμβουλευτείς και κάνα μέντιουμ ή και τον προφήτη Peronosporos για προβλέψεις![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
Εγώ της έριξα ήδη 100ευρώ.
Θα πάρω 900 μόλις το σηκώσει (τη δίνουν 9,00 απόδοση).Ξέρεις ότι ισχύουν οι ίδιες συνθήκες με το 1982,τότε που όλοι την είχαν για καμμένη ??
Αρχισαν τα οργανα, σηκω απ’ τη θέση σου χορεψε ζειμπέκικο λύγισε τη μέση σου χτύπησε τα πόδια σου πάνω στον ασήκικο σκοπό