- Το Εξυπνο ΤΕΣΤ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Πρώτα εικονοποίησα το φτυάρι και μετά το χώμα και έτσι μου ήρθε το χρώμα...
.
.
.
Arwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
quote:
Πρώτα εικονοποίησα το φτυάρι και μετά το χώμα και έτσι μου ήρθε το χρώμα...
Υπαρχει και αλλος που σκεφτηκε το ιδιο με εσενα οταν τον εβαλα να κανει το τεστ.

Εγώ είδα ένα κίτρινο καπέλο εργοδηγού. Ισως έχω περίεργη αντίληψη για τους αριθμούς? Ή τα χρώματα? Ή τα σφυριά. Πάντως, έχει ενδιαφέρον το πως καταλήγει κανείς να βλέπει κάτι, το οτιδήποτε, μετά από μια σειρά υπολογιστικών πράξεων.
JOSHEF28
quote:
κοκκινο σφυρη και εγώ μωρέ, μηπως, το βγάλανε Ρώσοι το τεστ?
Να σου πω την αλήθεια,
τώρα που το καλοθυμάμαι, σα να είχα δει και ένα δρεπάνι
μαζί με το σφυρί!

κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σε θυμάμαι και κλαίω. Είμαι ξαπλωμένη και το μου-
ντό κλάμα μου δε λέει να σταματήσει. Μ' ένα τρέμουλο η φω-
νή μου ψιθυρίζει νοσταλγικά το υπέροχο όνομα σου. Έχω καυ-
τές τις αναμνήσεις από το παρελθόν και συνέχεια, ό-
λες τις νύχτες σε σκέφτομαι. Ίσως είμαι μα-
κριά σου γιατί δε σου φέρθηκα καλά. Τώρα αισθάνομαι σαν φυ-
λακισμένη μα σ' αγαπώ πάντα. Ήσουν για μένα ο μοναδικός γα-
λήνιος τόνος της ψυχής μου. Δεν άκουσα τις συμβουλές και
μιας και σ' τα έδωσα όλα και όταν για πρώτη φορά μου ζήτησες από
το τηλέφωνο να βγούμε, τους σκοπούς σου δεν μπόρεσα να εντο
πίσω, έκανα πως δεν ήθελα μα με κατάφερες. Ζήτησες να σε γλυ-
τώσω και σε γλίτωσα. Τον ερωτά για σένα θα έπρεπε να το θά-
ψω σε μέρος απόκρυφο να μην το βρει κανείς. Αυτά είναι που
με έκαναν να ξεχάσω όλων των προηγούμενων τις κρύες φά
τσες. Θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση που τόλμησες να χυ-
δαιολογήσεις και παρεξηγηθήκαμε. Δοκίμασες μετά να με φιλή-
σεις στα χέρια, στο λαιμό και κάπου αλλού...
Αργότερα με κάλεσες στο σπίτι σου. ?ρχισες να με ξε-
μυαλίζεις. Πήρες τη φωτογραφία της άλλης και άρχισες να την ξε
σκίζεις με μανία. Δεν ξέρω γιατί σου άρεσε το στενό μου-
τράκι μου, όπως έλεγες, και ακόμα πιο πολύ η παράξενη φω-
νή μου. Aισθάνομαι απέραντη ηδονή να με βλέπεις με τις βυ-
σσινή πυτζάμες μου. Ήταν διαφανείς και σε προκαλούσαν οι
ζάρες που τρεμόπαιζαν στο φως.
Μετα για διαβαστε το σειρα-παρασειρα![]()
![]()
![]()
.
ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΞΕΒΙΔΩΝΟΥΝ ΒΡΥΣΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΟΣΠΑΣΤΗ...ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ<<<<?

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ,ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΑΣ ΧΤΙΣΤΗΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ,ΕΝΑΣ ΓΛΥΠΤΗΣ ΤΟ ΚΑΛΕΜΙ,Κ.Ο.Κ...
ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ...ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΠΛΕ (ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΥΣΗ,ΚΑΤΑΠΩΣ ΛΕΝΕ...
quote:
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑquote:
κοκκινο σφυρη και εγώ μωρέ, μηπως, το βγάλανε Ρώσοι το τεστ?
Να σου πω την αλήθεια,
τώρα που το καλοθυμάμαι, σα να είχα δει και ένα δρεπάνι
μαζί με το σφυρί!
κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστώ για την απάντηση (απαντήσεις!)
![]()
Και βέβαια συμφωνώ για τις θέσεις σου.
Χαίρομαι που βρίσκεσαι σε αυτό το Χώρο συζήτησης!!!
Με Σεβασμό & Αγάπη.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ
ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ.
Ψυχή είναι για εμένα η ανέκφραστη θεία ουσία, ο τροφοδότης ενέργειας ζωής που σαν ανώτερη μορφή (φύση) δίνεται από το Θεό στον άνθρωπο για να δημιουργήσει. Η ψυχή για μένα είναι μια γλυκιά αιθέρια ύπαρξη το θείο δώρο ενός πάναγνου και φιλεύσπλαχνου υπέρτατου όντος προς το δημιούργημα του. Αυτή καθαυτή η δωρεά της, χωρίς όρια και περιορισμούς είναι η ένδειξη της υπέρτατης αγάπης ενός φιλάνθρωπου Θεού. Γιατί όταν δημιουργείς λένε δίνεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου από αυτό που είσαι στο δημιούργημα σου. Και αυτό το δώρο για τον άνθρωπο είναι η ψυχή του.
Όσο ο άνθρωπος δια της καθαρής θελήσεως του διατηρούσε αναλλοίωτη την ουσία της ψυχής είχε παρρησία με τον δημιουργό του (παραδείσια κατάσταση) (Γένεσις 1,27). Τη πρώτη στιγμή που με την ματαιοδοξία η οποία έσπειρε την αμφιβολία μετέτρεψε ένα κομμάτι της σε έκφραση της δικής του θέλησης δια μέσω του καλού – κακού έχασε τη παρρησία με το Θεό (πτώση) και πέρασε από το ψυχικό δρόμο γνώσης (ανώτερη ύπαρξη) στο σωματικό δρόμο γνώσης (χοϊκή ύπαρξη). Έτσι έχασε τις ψυχικές αισθήσεις και έμεινε μόνο με τις σωματικές και ντράπηκε με αυτή την απογύμνωση (Γένεσις 3,10).
Είναι ανέκφραστη θεία ουσία γιατί δίνει μόνο το δικαίωμα σε αυτόν που τη χρησιμοποιεί να την κάνει ότι εκείνος θέλει ή επιθυμεί. Με τη δύναμη της ψυχής ο εγκληματίας σκορπά το θάνατο, με τη δύναμη της ψυχής ο άγιος μετακινεί το βουνό. Με τη δύναμη της ψυχής προκαλείται η καταστροφή και με τη δύναμη της ψυχής βιώνεται η μεγαλειώδης αγάπη.
Και εκεί ακριβώς, σε αυτό το σημείο βρίσκεται το μεγαλείο του Θεού. Εκεί ακριβώς βρίσκεται η ομορφιά του ουρανού που μπορούμε να ζήσουμε και να βιώσουμε κινούμενοι μέσα στην υπέρτατη αγάπη Του. Ότι η δύναμη της ζωής (ψυχή) δεν δίνεται με περιοριστικούς όρους χρήσης αλλά παρέχεται σαν αγάπη ακατανόητη απλησίαστη στον ανθρώπινο νου μια αγάπη παράλογη θυσιαστική μια αγάπη που μόνο στο σταυρό μπορούμε να δούμε.
Η ψυχή όμως σαν ανέκφραστη θεία δύναμη δεν μπορεί να ορίσει και να κατευθύνει την ανθρώπινη πορεία μέσα σε αυτή τη ζωή. Γιατί η ψυχή δεν είναι καλή αλλά ούτε και κακή, δεν είναι άσπρη αλλά ούτε και μαύρη, η δύναμη της ψυχής είναι να δημιουργεί και όχι να αποφασίζει.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
FILE ANTONIE1997 THA MOU EPITREPSEIS NA DIAFONISW MAZI SOU.
quote:
Η ψυχή όμως σαν ανέκφραστη θεία δύναμη δεν μπορεί να ορίσει και να κατευθύνει την ανθρώπινη πορεία μέσα σε αυτή τη ζωή. Γιατί η ψυχή δεν είναι καλή αλλά ούτε και κακή, δεν είναι άσπρη αλλά ούτε και μαύρη, η δύναμη της ψυχής είναι να δημιουργεί και όχι να αποφασίζει.
DIAFONW OTI H PSYXH DEN APOFASIZEI ALLA MONO DHMIOURGEI.
BOREI FILE MOU ANTONH NA DIMIOURGISEIS XORIS PROHGOUMENWS NA EXEI APOFASISEI TI THA DHMIOURGISEIS?????????
KAI NOMIZW PWS EINAI KAPWS AFORISTIKO NA ENDASOUME THN PSYXH MESA SE KAPOIA PLESIA OTI BOREI NA KANEI AYTO ALLA OXI TO ALLO.
THA EITHELA FILE MOU MIA APANDHSH APO ESENA.
EYXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΧΤΙΝΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Της ΨΥΧΗΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ «ΛΟΓΟΥ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ.
ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ «ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Της ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ANTONIOS1997
H ψυχη ειναι ο ομφαλιος λωροσ της συνδεσης
μας με τον ΘΕΟ!!!!!!....
quote:
Τι γυρεύεις την ψυχή στη ΓΗ; Η ψυχή ανήκει στον ΟΥΡΑΝΟ.
quote:
Εσύ δεν ήξερες την λέξη "κλειδί" για να μεταδώσης την ενέργεια (εξήγηση) που είπες στον τυφλό. Ο τυφλός πάλι δεν είχε καλλιεργήση τους συνδέσμους της ενέργειας που προσπαθούσες να του εξηγήσης με την αγάπη σου. Γι΄αυτό και ήταν τυφλός.
quote:
Η ίδια σου η ζωή Σίσυφε. Η πνοή σου και η αναπνοή σου.
quote:
δηλαδή πως να καλλιεργούν τα εσωτερικά ιχνοστοιχεία των νηματιδίων του κυττάρου και να διαχωρίζουν τις εσωτερικές αντιδράσεις του παλμικού φωτός.
quote:
Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
Καλημερούδια...!
Υ...I©AuM_oz
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ,ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΩΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ...
ποσα χρονια ειμαι εδω μεσα αναρρωτιεμαι; αιωνιες οι στιγμες οντως..οπως ελεγα ναι!
λευκη κουκουβαγια- φωτιος -αντωνιος-nagual..
τι να απεγιναν;...
---η αληθεια ειναι πως ο φωτιος και ο αντωνιος μου 'λειψαν πολυ,επειδη ειχαμε κουβεντιασει σε πολλα τοπικς--... αν με διαβαζετε δωστε σημα.)---
ευχαριστω το φιλο που το επανεφερε....
για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι..οπως ελεγε καποτε κι ενας συντονιστης μας...
--ποιος ηταν;χμ...ας προσπαθησω να θυμηθω :Ρ--
παντως η φιλη ιωαννα σε μενα ητο και ειναι κατανοητη..-ακομη κι αν φαινεται παραξενο στους περισσοτερους που τη διαβασαν και τη διαβαζουν//το θεμα ειναι να θες νακαταλαβεις κατι και να αφηνεσαι σε αυτο χωρις να θες να ψαξεις πισω απο τα οσα γραφει καποιος *τι καπνο φουμαρει*...να αφηνεσαι στη δονηση των λεξεων με την σειρα που τα γραφει ετσι μοναχα μπορεις να κατανοησεις --ακομη και τα ακαληπτα της Πυθιατμα...--
ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ...αυτο θελει.
ισως ειναι καιρος να ασχοληθουμε παλι με τα εσωψυχα που αφησε καποτε στο χωρο αυτη η ψυχη...
να τα ξαναδιαβασουμε ...
κι οσοι δεν καταλαβαν ΤΟΤΕ ισως τωρα EXOYN TH ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ να κατανοησουν...
Ουχι απαριατητα τα λογια που εδωσε σε αυτη τη σειρα...αλλα τη δονηση που επιφερει στον ιδιο τους εαυτο που...αλλαξε...
aum pani padme hum

cprtght@tm@2005