ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

gewkwn51 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
Mα ποιος μίλησε για Δευτερα Παρουσία το 2014;;;Το 2018 είναι να συμβεί η ΔΠ σύμφωνα με τον Μάξιμο,αλλα δεν προλαβαίνει να γίνει τότε,οι λόγοι πολλοί....

gewkwnΜέλος
31/01/2014, 18:22:00
quote:

Mα ποιος μίλησε για Δευτερα Παρουσία το 2014;;;Το 2018 είναι να συμβεί η ΔΠ σύμφωνα με τον Μάξιμο,αλλα δεν προλαβαίνει να γίνει τότε,οι λόγοι πολλοί....

ναι εχεις δικαιο
τον Αντιχριστο εννοουσα
το 2014.

01/02/2014, 12:49:06
quote:

quote:

ναι εχεις δικαιο
τον Αντιχριστο εννοουσα
το 2014.

«Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης καὶ ὥρας οὐδεὶς οἶδεν,

οὐδὲ οἱ ἄγγελοι τῶν οὐρανῶν οὐδὲ ὁ υἱός, εἰ μὴ ὁ πατὴρ μόνος» Ματθαίος 24:36 - βέβαια μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ο Ιησούς μίλησε για "μέρα" - όχι για χρονιά! αν θέλει το τραβήξει από τα μαλλιά...

Edited by - panpam on 01/02/2014 12:49:28

panpam,
εχει εξηγηθεί πολλάκις αυτο το σημείο απο τον πατέρα Μάξιμο,πολλάκις...Μην κουράζουμε τους αναγνώστες,μπες στην ιστοσελίδα του και δίαβασε προσεκτικα τι λέει:
http://www.patrokosmas.gr/themata.asp?isue=76&artid=3992

gewkwnΜέλος
01/02/2014, 17:59:08
quote:

quote:

quote:

ναι εχεις δικαιο
τον Αντιχριστο εννοουσα
το 2014.

«Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης καὶ ὥρας οὐδεὶς οἶδεν,

οὐδὲ οἱ ἄγγελοι τῶν οὐρανῶν οὐδὲ ὁ υἱός, εἰ μὴ ὁ πατὴρ μόνος» Ματθαίος 24:36 - βέβαια μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ο Ιησούς μίλησε για "μέρα" - όχι για χρονιά! αν θέλει το τραβήξει από τα μαλλιά...

Edited by - panpam on 01/02/2014 12:49:28

χαχαχαχαχα

ελα να μου γραψεις και πεντε αυτα που εγραφα
στον Χ.Ο. παρα πεντε...

Ρε αγορι μ' μιας που ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙΣ
το θεμα απο την αρχη (καπου στον Σεπτεμβριο του 12 το πρωτο
θεμα , αυτο ειναι συνεχεια...)

μην κανεις τον εξυπνο, εκτιθεσαι....
και ασχημα μαλιστα .

01/02/2014, 22:02:06
quote:
Χρίστος Έλ
Χριστιανέ Ορθόδοξε δεν έχω mail σου, οπότε αναγκάζομαι να σου γράψω εδώ.
Ελπίζω να κατάλαβες πως σε παρακαλούν να μείνεις, για να σπάνε πλάκα μαζί σου, επειδή είσαι αθώος, ευκολόπιστος και καλάγαθος. Κοίτα δεν σου την λέω, άλλωστε και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν αποχώρησα από την πρώτη στιγμή, όταν διαπίστωσα ότι ασχολούνται με εμένα παρά με αυτό που λέω(όπως εξηγεί και ο panpam). Δική σου επιλογή, αλλά αν είσαι άντρας μην τους αφήνεις να σε "ποδοπατούν" έτσι. Καλή σου μέρα φίλε μου.

Κανένας Χρίστο δεν σπάει πλάκα με τον Χριστιανό Ορθόδοξο, παρά τις διαμετρικά αντίθετες αντιλήψεις μας περί θρησκείας. Τον σεβόμαστε απόλυτα, επειδή ο άνθρωπος αυτός είναι αγνός και πιστεύει αυτά που γράφει, εν αντιθέσει με μερικούς απολογητές οι οι οποίοι απαντούν συνειδητά με αστήρικτες ιστορικά και πολλάκις αστείες απαντήσεις, ενώ γνωρίζουν ότι αυτά που γράφουν δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Αν τώρα μερικοί θεωρούν ότι ποδοπατούνται επειδή αδυνατούν να καταθέσουν τεκμηριωμένο αντίλογο, αυτό μάλλον είναι καθαρά θέμα ψυχοσύνθεσης καταπιεσμένης προσωπικότητας.

*

02/02/2014, 14:13:54
quote:

quote:
Χρίστος Έλ
Χριστιανέ Ορθόδοξε δεν έχω mail σου, οπότε αναγκάζομαι να σου γράψω εδώ.
Ελπίζω να κατάλαβες πως σε παρακαλούν να μείνεις, για να σπάνε πλάκα μαζί σου, επειδή είσαι αθώος, ευκολόπιστος και καλάγαθος. Κοίτα δεν σου την λέω, άλλωστε και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν αποχώρησα από την πρώτη στιγμή, όταν διαπίστωσα ότι ασχολούνται με εμένα παρά με αυτό που λέω(όπως εξηγεί και ο panpam). Δική σου επιλογή, αλλά αν είσαι άντρας μην τους αφήνεις να σε "ποδοπατούν" έτσι. Καλή σου μέρα φίλε μου.

Κανένας Χρίστο δεν σπάει πλάκα με τον Χριστιανό Ορθόδοξο, παρά τις διαμετρικά αντίθετες αντιλήψεις μας περί θρησκείας. Τον σεβόμαστε απόλυτα, επειδή ο άνθρωπος αυτός είναι αγνός και πιστεύει αυτά που γράφει, εν αντιθέσει με μερικούς απολογητές οι οι οποίοι απαντούν συνειδητά με αστήρικτες ιστορικά και πολλάκις αστείες απαντήσεις, ενώ γνωρίζουν ότι αυτά που γράφουν δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Αν τώρα μερικοί θεωρούν ότι ποδοπατούνται επειδή αδυνατούν να καταθέσουν τεκμηριωμένο αντίλογο, αυτό μάλλον είναι καθαρά θέμα ψυχοσύνθεσης καταπιεσμένης προσωπικότητας.

*

Έχεις δίκιο. Όλα τα μέλη έχουν φερθεί στον Χρίστο Ελ, τον PanosT, τον Alexandros, τον Χριστιανό Ορθόδοξο, τον Regulus, τον Panpam κ.ά με απόλυτο σεβασμό και αγάπη. Είναι έκδηλη η αγάπη αυτή στα post τους.

Είναι μάλλον η εμμονή μας(όπως λες) να μαρτυρήσουμε ως διωκώμενοι για την θρησκεία μας και να δοξαστούμε(wanna by a martyr).

02/02/2014, 18:36:30
quote:
Έχεις δίκιο. Όλα τα μέλη έχουν φερθεί στον Χρίστο Ελ, τον PanosT, τον Alexandros, τον Χριστιανό Ορθόδοξο, τον Regulus, τον Panpam κ.ά

Πάντως δεν μπορώ να πω...
Τσουβαλιάζεις και αυτούς που θεωρείς "αντιπάλους"-στη συζήτηση εννοώ- και αυτούς που θεωρείς ότι συμπλέουν μαζί σου.
Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να μην τσουβαλιάζεις?

Κάντο βρε για δοκιμή.Σε καλό θα σου βγει.

Για παράδειγμα:
Αν παρακολουθεί ο PanosT και δει ότι τον τσουβαλιάζεις με τον Regulus θα του σηκωθεί η τρίχα.Και θα έχει δίκιο.
O PanosT είναι φυσικός και με δομημένη σκέψη.
Ο Regulus μας είχε καταθέσει "μαθηματική απόδειξη" για την ύπαρξη του θεού....
Δεν νοιώθεις τη διαφορά???
Λίγο διανοητικό έλεος ζητάμε.

Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη στο μυαλό σου.Επιτέλους.
Σταμάτα να νομίζεις ότι οι περισσότεροι σε καταδιώκουν.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

ΟνειροπαγίδαΝέο Μέλος
02/02/2014, 19:35:06
Γειά σας είμαι καινούρια στο φόρουμ και μιας και λέγατε για την εμφάνιση του Αντίχριστού τότε του Χριστού.που λέγανε ότι θα γίνει πότε θα γίνει; ενώ σίγουρα δεν θα γίνει.

02/02/2014, 20:06:59
quote:

quote:
Έχεις δίκιο. Όλα τα μέλη έχουν φερθεί στον Χρίστο Ελ, τον PanosT, τον Alexandros, τον Χριστιανό Ορθόδοξο, τον Regulus, τον Panpam κ.ά

Πάντως δεν μπορώ να πω...
Τσουβαλιάζεις και αυτούς που θεωρείς "αντιπάλους"-στη συζήτηση εννοώ- και αυτούς που θεωρείς ότι συμπλέουν μαζί σου.
Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να μην τσουβαλιάζεις?

Κάντο βρε για δοκιμή.Σε καλό θα σου βγει.

Για παράδειγμα:
Αν παρακολουθεί ο PanosT και δει ότι τον τσουβαλιάζεις με τον Regulus θα του σηκωθεί η τρίχα.Και θα έχει δίκιο.
O PanosT είναι φυσικός και με δομημένη σκέψη.
Ο Regulus μας είχε καταθέσει "μαθηματική απόδειξη" για την ύπαρξη του θεού....
Δεν νοιώθεις τη διαφορά???
Λίγο διανοητικό έλεος ζητάμε.

Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη στο μυαλό σου.Επιτέλους.
Σταμάτα να νομίζεις ότι οι περισσότεροι σε καταδιώκουν.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Γιατι δεν μπορείς να καταλάβεις άραγε;

Δεν φτιάχνω ομάδες, μάλλον ο φίλος σου ο gewkwn που μιλάει για ομάδες απολογητών της οοδε και συμβούλια. Οι χρήστες που παρουσίασα δέχονται χλευασμό επειδή πιστεύουν στον Βιβλικό Χριστιανισμό. Αυτό είναι που τους ενοποιεί. Η πίστη στην Βίβλο και η κοροιδία για τα πιστεύω τους.

Από εκεί και πέρα αν θεωρείς πως ένας φυσικός ή ένας γιατρός ή ένας πολιτικός αξίζει συζήτηση, προσοχή και περισσότερο σεβασμό από έναν άλλο, είναι προσωπική σου άποψη. Αλλά αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορείς να χλευάζεις εκείνους που δεν είναι πτυχιούχοι.

Αλλά μια και τους σέβεσαι περισσότερο

Ορίστε το mail ενός αναγνωρισμένου γεωκεντριστή φυσικού, με τον οποίο μπορείς να συζητήσεις σοβαρά για το ηλιοκεντρικό και γεωκεντρικό μοντέλο.

yrshaban@hotmail.com

Και ιδού η σελίδα του όπου μπορείς να βρεις τα πτυχία και τα βραβεία του, για να μην νομίζεις πως πρόκειται για τσαρλατάνους

http://www.versesofdeus.com/

Ελπίζω να σε κάλυψα και εσένα. Εύχομαι να έχετε επικοδομητικές συζητήσεις. Καλησπέρα.

HelenakiΜέλος
13/09/2005, 10:18:09
Δημόσια Ευχαριστώωωω για την ανάλυση που μου έστειλες στο email μου! Είσαι καταπληκτκός!

"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."

13/09/2005, 12:12:09
Σ' ευχαριστώ, Helenaki, για τα καλά σου λόγια.

Αυτό που με ενδιαφέρει, φίλοι μου, δεν είναι να αποδείξω κάτι, μέσω της αστρολογίας, αλλά να δοθεί η ευκαιρία σε όλους μας να γνωρίσουμε, όσο περισσότερο μπορούμε, τον εαυτό μας.

Και θα μου πείτε, μα, πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό, μέσω κάποιων πλανητικών επιρροών;
Σίγουρα, δεν πιστεύω πως καμία μέθοδος μπορεί να προσφέρει την πλήρη απάντηση.
Όμως, συλλέγοντας ασφαλείς πληροφορίες από κάθε μέθοδο, μπορείς να συνειδητοποιήσεις μερικά πράγματα για τον εαυτό σου.
Και μέσω των αστρολογικών θέσεων και όψεων, όπως βέβαια και άλλων επιρροών, η μερική αυτή συνειδητοποίηση είναι εφικτή.

Ζήσε τη στιγμή!

MartaΝέο Μέλος
13/09/2005, 12:53:38
[quote]
Αγαπητή taurus77
'Εχω ωροσκόπο Λέοντα 6γωνο με Δία, Δία 3γωνο με Άρη και Σελήνη στον Αιγόκερω. Έχω διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ευνοηθώ απο ανώτερούς μου σε εργασιακό επίπεδο είτε γενικότερα σε συναλλαγές μου με αρχές, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
Φιλικά,
Μarta
angiΜέλος
13/09/2005, 22:39:49
Στεφανε, σ΄ευχαριστω πολυ!!!

aa

taurus77Νέο Μέλος
14/09/2005, 15:28:28
Αγαπητή Marta,

νομίζω οτί αυτή τη φορά απέδωσες καλύτερα το νόημα των πλανητικών σου όψεων. Πράγματι, καμία όψη από αυτές που ανέφερες δεν συνηγορεί στο ότι δεν λαμβάνεις βοήθεια από σημαντικά πρόσωπα με αρκετά μεγάλη ευκολία. Βέβαια τα παραπάνω απαιτούν λίγο προσοχή, όταν ο Κρόνος ή ο Διας είναι ανάδρομοι ή όταν "χτυπιέται" το 4γωνο του Δια-Κρόνου.
Εντούτοις αν πιστεύεις πραγματικά πως "βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και αρπάζεις την ευκαιρία" θα ήταν πού ενδιαφέρον και χρήσιμο για όλους μας να μας πεις βάσει ποιών όψεων το συμπεραίνεις αυτό. μήμπως κάποια περίεργη όψη του Ερμή ή μήμπως ο οίκος που βρίσκεται?

Φιλικά,
taurus77

taurus77Νέο Μέλος
14/09/2005, 15:48:45
Αγαπητέ Στέφανε,

όσον αφορά στην όψη αντίθεσης ή τετραγώνου Ερμή-Ουρανού, η γνώμη μου βρίσκει σύμφωνη τη δική σου, στο ότι δηλαδή "το άτομο δεν κάθεται πουθενά".
Θα πρέπει όμως να παρατηρήσουμε, πως κατ'επέκταση το άτομο διαθέτει υψηλά πνευματικά και ανανεωτικά στοιχεία, εφευρετικό νου, κάποιας μορφής δεξιοτεχνία και κάποιες φορές γίνεται δέκτης μηνυμάτων που δύσκολα τα αντιλαμβάνεται ο μέσος νους.
Όλα δε τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ενισχύονται στην περίπτωση που ο Ερμής δεν είναι "καμμένος" από τον Ήλιο.
Επιπλέον το άτομο που έχει πλανήτες προσωπικούς σε έντονες όψεις με τον Ουρανό, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικό, διότι όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Ουρανός είναι αρκετά δύσκολος στην άλλη του όψη. Μπορεί το άτομο να εξαπατηθεί εντονότατα, αλλά δυστυχώς συνήθως ανακαλύπτει το κόστος και τις πραγματικές διαστάσεις πολύ μετά!!

Την εποχή που ο Κρόνος από την Παρθένο θα είναι σε αντίθεση με το γενέθλιό σου (μαμά μου!) και σε τετράγωνο με τον Ήλιο σου, θα βιώσεις και τον διελαύνοντα Ουρανό πάνω από το γενέθλιο Άρη σου. (μαμά μου-δις)!!
Τα σχόλια δικά σας!!

Καλή συνέχεια!!
taurus77

15/09/2005, 11:51:37
quote:
Την εποχή που ο Κρόνος από την Παρθένο θα είναι σε αντίθεση με το γενέθλιό σου (μαμά μου!) και σε τετράγωνο με τον Ήλιο σου, θα βιώσεις και τον διελαύνοντα Ουρανό πάνω από το γενέθλιο Άρη σου. (μαμά μου-δις)!!
Τα σχόλια δικά σας!!

Καλή συνέχεια!!
taurus77

Αγαπητή taurus77, ελπίζω τουλάχιστον κάποιος από τους διελαύνοντες Δία, Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα να κάνει καμιά καλή όψη με κανένα γενέθλιο πλανήτη, γιατί αλλιώς τα βλέπω σκούρα τα πράγματα.

Ζήσε τη στιγμή!

taurus77Νέο Μέλος
15/09/2005, 12:15:08
kvosΝέο Μέλος
15/09/2005, 15:56:35
Γεια σας παιδιά, είμαι καινούρια στο forum και μου φαίνονται πολύ ενιδαφέρουσες όλες αυτές οι αναλύσεις. Γενικά πιστεύω στις βασικές αρχές της αστρολογίας.

Αν δεν σας κάνει κόπο (μάλλον στο Στέφανο αναφέρομαι πιο πολύ) θα μου κάνετε και μένα μια ανάλυση?

Έίμαι γεννημένη στην Αθήνα στις 28-1-72 και ώρα περίπου 10.30 το πρωί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!

16/09/2005, 11:41:14
Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι, που αφορά στο συγκεκριμένο topic.

Δεν αναφέρομαι προσωπικά στη φίλη kvos, απλώς εξ' αφορμής του post της, μου δίδεται η ευκαιρία γι' αυτό.

Θα παρακαλούσα όλα τα μέλη και κυρίως τα νέα μέλη, εφ' εξής, να μην παρουσιάζονται σαν κομήτες, σε αυτό το θέμα, ζητώντας απλώς και μόνο μία ανάλυση, γιατί θα τους λυπήσω.
Δεν είναι, φίλοι μου, αυτός ο σκοπός μου. Ο στόχος μου δεν είναι μία απλή ανάλυση, τη διαβάσαμε 5 λεπτά και η ζωή συνεχίζεται.

Ο στόχος μου είναι να προβληματισθούμε όλοι μας, για κάτι που πιθανόν να υπάρχει, πέραν της καθημερινότητας και μας αφορά.
Στόχος μου είναι να δούμε μήπως υπάρχει κάτι για τον εαυτό μας, που δεν το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα και είμαστε ανοικτοί σε κάτι νέο, ενδιαφέρον, αλλά και πολλές φορές ενοχλητικό.

Επίσης, θα παρακαλούσα τα παλαιότερα και ενεργά στο forum μέλη να μην μπαίνουν με άλλους κωδικούς ζητώντας κάποια ανάλυση.
Αντιλαμβάνομαι πως ίσως δε θέλουν να φανεί η ημερομηνία γέννησής τους σε όλους. Θα μπορούσαν, λοιπόν, να μου στείλουν ένα mail, χωρίς ιδιαίτερη δημοσιότητα σε αυτόν τον τομέα.

Και επειδή αρχικά έγραψα πως δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα kvos, θα φτιάξω μια ανάλυση που σε αφορά, αλλά θα είναι η τελευταία υπ' αυτές τις συνθήκες.

Ζήσε τη στιγμή!