- Μέλος 1ης Βαθμίδας! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
To glenti molis tora exei ksekinisei opos tha eprepe na katalavete an den eisasastan eidi kammenoi kathos den exei perasei arketos kairos apo tote pou peira thn korona tou paixndiou pou eftiakse gia mena h doula mou o Crowley.
Einai h arxh tou telous sas kathos tora mporeite na katalavete giati mporw mono na dinw diatages sta psofimia tous Ellines pou aselgoun stin mnimi mou giati egw eimai o Apollonas pou sas kaei kai h plaka sinexizete. lol
Gelaste tora pou mporeite alla peraste apo to link pou parethesa na sas riksw kamia psoli na thimithoume ta palia alla kai na min perasete tora den trexei tipota giati opou kai na pate ekei tha eimai na me proskinate kathos sas varaw gia na sas kanw anthropous.
kai osoi den thelete na akousete tora tis DIATAGES mou tha ths akousete otan erthei h ora eite panw eite katw ekei pou tha einai poli xeirotera.
Proti ENTOLI.
Varate tous antixristous ethinkous kai osous perissoterous liosete toso perissoterous pontrous tha kerdisete stin kolasi na gamate demones opos o pateroulis sas o Dias.
h epilogi htan PANTA diki sas akoma kai otan me stavrosate.
Parte ta @@ mou.
Edited by - Dragon Path on 25/02/2014 13:05:01
quote:
Varate tous antixristous ethinkous kai osous perissoterous liosete toso perissoterous pontrous tha kerdisete stin kolasi na gamate demones opos o pateroulis sas o Dias.
Ψήθηκα, θα ξεκινήσουμε από σένα. Δώσε σημείο και ώρα.
quote:
Itale salta re malakopitoura ma deis an erxomai apo pisw sourgelo.
Ωπα κάτσε.. σάλταρα δεν έρχεσαι. Επειδή σε συμπαθώ θες να σαι το Δρακουλινάκι μου?
H plaka fysika that ginei poli xeiroterh giati egw eimai kai aftos kathos gios kai pateras einai ena:
http://esophoria.org/commander-of-ashtar-prince-karelion/
Pos nomizete oti peira tous taxa mou progonous sas stis Indies? lol Gelate oso kaigeste mesa stin malakia pou sas dernei kai mesa sto skotos gia na to apolausw perissotero tin ora pou tha pesei panw sas to fws kai tha sas kapsei. Kala katalavate eimai paranoikos kai eseis eisaste Ellinares kai oxi malakopitoures kai sourgela. lol
ante sto diaolo tora kai arketa sas exesa gia ton epomeno aiona ston opoio an oxi oloi oi perissoteroi den tha parete eisitirio.
Mporeite fisika na lousteite me ta oura mou na eksagnisteite alla gia afto prepei na plirosete gia afto mallon tha ta vgalw se dimoprasia sto internet eidika gia ta Ellinika drakoulinakia sas. Tha einai opos otan sas katouraw apo ton ourano alla tha mirizoun pio asxima.
See you in the new Aeon kai mono pou xaramisa ton xrono mou na sas ftysw tha eprepe na eisaste evgnomones.
Sas agapaw olous paidia mou kai tha sas skeftomai:
http://www.youtube.com/watch?v=SAHa9OSbmhg
filakia.
Edited by - Dragon Path on 25/02/2014 13:22:33
να σου υπενθυμίσω την έκκληση της Αμαλίας!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Afto mono mporeite. Eisaste AXRHSTOI.
Ante kali mou tora na valeis to drakoulinaki sou ston kolo sou kai exoume kai douleies kai pio sovara pragmata apo tous ellines gia na asxolithoume kai otan erthei h ora sas tha ta poume me olous kai panw kai katw kai aristera kai deksia kai opou thelete.
See you kali mou kai tha se skeftomai:
http://www.youtube.com/watch?v=SAHa9OSbmhg
;)
Edited by - Dragon Path on 25/02/2014 13:29:01
Εντάξει σταματάω...να τον βοηθήσω ήθελα..
Τελευταίο ποστ Δρακε να σου πω απλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει 18 ώρες τη μέρα, για να ταίσει δυο παιδιά και το ρεπό του είναι 6 ώρες την Κυριακή. Οταν βρίζεις ανώνυμα προσπάθησε να σκέφτεσαι τι λες.
Είναι φανερή όχι η τρέλα που θες να πλασάρεις, αλλά η παντελή έλλειψη παιδείας που έχεις, λόγω του όπως είναι προφανέστατο δεν έχεις γνωρίσει τι σημαίνει αγάπη.
Τώρα σου μίλησα σοβαρά. Τρόλλαρε με την ησυχία σου και νιώσε σημαντικός χωρίς λόγο...αντί να γίνεις σημαντικός.
Νικόμαχε νίπτω τας χείρας μου..
Όπως και να' χει μαθητούδια ήταν οι Έλληνες φιλόσοφοι, και στην καλύτερη περίπτωση βρίσκονται στην ίδια γραμμή με όλους τους φιλοσόφους των άλλων εθνών. Η ελληνική φιλοσοφία είναι ένας λαβύρινθος του Μινώταυρου, καθόλου ενιαία και πλήρως αντιφατική, αφού οι ιδεολογίες των σχολών της είναι εκατοντάδες και αντικρουόμενες. Απολαύσεις λένε οι τάδε, εγκράτεια οι άλλοι. Επομένως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ενιαίο σύνολο. Το μόνο βιβλίο που έχει ενιαίο σύνολο είναι η Αγ. Γραφή, όσο και να εξαγριώνει αυτό τους νεοπαγανιστές που προσπαθούν να χτίσουν με τα ψέμματα μια ενιαία "ελληνική γραμματεία".
Το πρόσωπο του Υπέρτατου Ιησού Χριστού βλασφημείται χωρίς εγκράτεια, ποιοι νομίζουν πως είναι τα ανθρωπάκια οι έλληνες φιλόσοφοι που θα αποφύγουν την αρνητική κριτική; Τα "ιερά τέρατα" που χτίσανε κάποιοι φαντασμένοι, συντρίβονται όπως η χρυσή εικόνα στον ύπνο του Ναβουχοδονόσορα. Και ο κάθε ανθρωπάκος που την έχει δει από πάνω και προσπαθεί να αναδειχθεί σε θεό να τον προσκυνάνε.
Τώρα πως γίνεται κάποιος άθεος εξαιτίας της Βίβλου, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθεί να πιστεύει στον Δία, μόνο εκείνος ξέρει. Δικαίωμα του να είναι ότι θέλει, αλλά και δικαίωμα του καθενός να κρίνει ανελέητα τον νεοπαγανισμό και την ανθρώπινη φιλοσοφία.
- Για ανταλλαγή απόψεων.
- Για καλοδεχούμενη κριτική.
- Για έρευνα.
- Για κριτική αντικρουόμενων απόψεων, πίστεων και πεποιθήσεων.
...άντε και για να βγάλουν τα εσώψυχά τους όσοι έχουν πεθερές!!
Αυτά για ορισμένους που μόλις διάβασα τα μηνύματά τους και "τάπαιξα". Μια στο καρφί και μια στο πέταλο, κανένα νόημα, καμία συνοχή αλλά και καθόλου τεκμηριωμένη άποψη πάνω στο θέμα. Έχουν την εντύπωση ότι με βρισιές λύνουν το πνευματικό τους πρόβλημα.
Για ορισμένους, είτε δέχονται την κριτική είτε όχι, είτε θέλουν να παραμείνουν είτε όχι, ένα έχω να πω.
Τῶν γὰρ ἠλιθίων ἀπείρων γενέθλα.
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ (Πλάτων, Πρωταγόρας, 346c)
το οποίο αποδιδόμενο στην νεοελληνική σημαίνει:
Είναι ατέλειωτο το γένος των ηλιθίων.
Αν δεν γίνεται κατανοητό στην νεοελληνική, επιτρέψτε μου να το θέσω στην "μαλλιαρή."
"Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να είναι μαλάκες."
Ορεξη εχετε για να ταιζετε τα τρολ με τα δρακουλινια σας μονο που εγω εχω γινει ο βασιλιας των ΤρολΕλ και ολων των Βρυκολακων, καθως εχω χασει αρκετο χρονο απο την ζωη μου και εχω χυσει ποταμια απο αιμα για τους δαιμονες τους και τα σκατα που εχουν στο κεφαλι τους.
7 ποταμια απο αιμα εχυσα απο τα 7 chakras για αυτο και κερδισα τον θρονο των Βρυκολακων, καθως αλλωστε ειναι γνωστο οτι ο Μαρντουκ/Μιχαηλ ειναι ο βασιλεας των Igigi (εκπτωτων) που τους πεταξε εξω απο τον παραδεισο (χιουμορ).
Καθως με βαραγανε ολοι μαζι και μου πινανε το αιμα μετα ηρθε και ο μεγας διδασκαλος του νοητικου αυνανισμου ο Κυφεας (αυτος ειναι ο μονος που συμπαθουσα για αυτο μου την δινει περισσοτερο) να υποστηριξει τους φιλους τους καθως προσπαθουσαν να με καψουν στην Αβυσσο για τα σκατα που εχουν μεσα στα κεφαλια τους και την πληρωσαν ακομα και οσοι με λυπηθηκαν γιατι εγω ειμαι εξοριστος και καταραμενος και οχι αυτοι που ειναι χαμενοι μεσα στο απατο σκοτος του νοητικου αυνανισμου.
Ετσι επρεπε να γινει ομως για αυτο ηρθα να σας ευχαριστησω που μου ανοιξατε τα ματια με την απαραμιλλη Ελληνικη παιδια σας και εκτος
τουτου μου μαθατε και πως γραφετε ο πηρασμος!
Αμα δεν υπηρχαν και οι Ελιναις τι θα γινομασταν;
Ουτε να μας χεσει δεν θα ηθελε ο θεος. Τουλαχιστον τωρα τους χεζει οταν τους σκεφτεται.
Anyway no harm done. You are forgiven. (χιουμορ)
Σε σχεση με αυτο το μερος υπαρχει λυση:
Να με αφησετε να διευθυνω εγω το μερος και να μπω στο κεντρο του κυκλου οπως εκαναν οι αρχαιοι εραστες και θα σας μυησω στα μυστηρια του ΔρακουμΕλ και αν με προσκυνησουν και οι εθνικοι και με παρακαλεσουν για ελεος θα το σκεφτω να τους κανω ανθρωπους και να τους ανεβασω στο επομενο εξελικτικο σταδιο καθως τωρα ουτε για υπανθρωποι κανουν. (χιουμορ)
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι:
Alexander the Great = 1008 = The Divine Lover
Αντε γεια και αμα εισαστε καλα παιδακια δεν τρεχει τιποτα. Ολα καλα. Απλα ας πουμε μεσα σε αυτο το χαος οτι σας δινω μια φιλικη συμβουλη να σταματησετε να ταιζετε το πνευμα του Αντιχριστου. Κακο στον εαυτο σας κανετε σε καθε περιπτωση και απλα ορισμενοι μαλακοπιτουρες νομιζουν οτι τα Εωσφορικα σκατα που τους εχωσε ο θειος Αλ (με δικη μου φυσικα εντολη) στα κεφαλια τους ειναι εξυπναδα ομως ουτε ως βλακεια δεν λογιζεται καθως ειναι το χαμηλοτερο επιπεδο που μπορει να υπαρξει το οποιο εχει σαν στοχο να καψει τις κατσικες που λατρευουν τα ειδωλα και το κατωτερο εγω τους στην Αβυσσο. (χιουμορ, ολα χιουμορ).
Τα λεμε στο νεο Αιωνα αμα εισαστε φρονιμοι.